|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
26.8.2008 9:57:25   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Mark in Jaša vse vse najboljše za 1.svečkouser posted image user posted image user posted image

user posted image

vse najboljše tudi od naju z Zojo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
26.8.2008 9:58:03   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Čestitke za Roka in Neli!user posted image user posted image
Bravo Tjaša za 1. zobek!!!!user posted image user posted image

Čestitke tudi od nas!!!!!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

čestitke tudi od nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
26.8.2008 10:03:28   
srursa
Mony vse najboljše za rojstni dan. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
26.8.2008 12:26:03   
tikca
IZVIRNO SPOROČILO: srursa

Dobro jutro tikica. In ostale.

Kje pa delaš, da moraš že tako zgodaj vstati?

Oj! Delam isto kot prej, v Lj., samo odselila sem se v Ajdovščino, to je touser posted image

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
26.8.2008 12:51:15   
Petjana
no mi smo tudi danes bili na posvetovalnici in ceplenju,ki pa smo ga prestavil na drug teden,ker  ima  spet neki zamašen nos. Antigona podatki  pri 1 letu...8730 g in 74 cm. 

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
26.8.2008 13:01:17   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: janana

no mi smo tudi danes bili na posvetovalnici in ceplenju,ki pa smo ga prestavil na drug teden,ker  ima  spet neki zamašen nos. Antigona podatki  pri 1 letu...8730 g in 74 cm. 

Je pa dropčkana. Pa bolj pr ta mejhnih a ni?

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
26.8.2008 14:54:39   
Petjana

IZVIRNO SPOROČILO: abc100

IZVIRNO SPOROČILO: janana

Je pa dropčkana. Pa bolj pr ta mejhnih a ni?

je caserman reku da se je mal poredila,glede na višino.samo glede na   velikost in težo pri rojstvu-4150 g in 53 cm  bi lohk  mela  zdaj 12  kg,kao da se podvoji

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
26.8.2008 16:31:22   
Talika19
Evo nas!

Midva sva iz posvetovalnice. Mere ob 1 letu: 10.870 g in 78 cm.user posted image

Se je pa tako jokal pri vsaki stvari, ko ni mogel biti čisto pri meni, že ko so ga tehtali in merili. Pri zdravnici se je pa tudi skoz k meni stiskal. Se vidi, da ima popoldan vedno krizo ko pride iz varstva.
Drugače pa je vse ok. Ko sem povedala kako je s hojo in vstajanjem, je rekla, da je lahko še 4 mesece v takšni fazi.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
26.8.2008 17:57:22   
zalenka
čestitke vsem hodečim user posted image user posted image user posted image

pri nas nič kaj novega. veliko noči slabo spimo. včeraj je že skoraj zaspala v posteljici, ko sem ji šla pa ugasnit luč in radio pa zavoham, da je ful pokakana in se je na previjalni tako drla in sva ji obadva z možem skupaj komaj namontirala plenico gor. pol se je pa valda čist zbrihtala in bla ful ihtava in je šla spat šele ob 22.45.

drugač se je pa začela postavljat kr tko brez opore se dvigne, mal obstoji in se spusti na rito in je zraven sama s sabo tolk zadovoljna da se sam smeje user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
26.8.2008 19:09:45   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

drugač se je pa začela postavljat kr tko brez opore se dvigne, mal obstoji in se spusti na rito in je zraven sama s sabo tolk zadovoljna da se sam smeje user posted image user posted image

Super, kako je nitka hitro začela napredovati. Ne vem, če ne bo prej shodila kot Mark. On bi se sedaj kar sprehajal, samo, da se mora nujno držati za prst. To kar pride k tebi, te prime za roko in začne vlečt, tako, da moraš kar it z njim.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
26.8.2008 19:35:11   
Anonimen
Če katera želi videti od Maše in Tise Lane polbrata ji dam geslo albumauser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 3636
26.8.2008 19:54:16   
Antigona

Če katera želi videti od Maše in Tise Lane polbrata ji dam geslo albumauser posted image

Jst bi, prosim pošlji mi geslo...

Jaz sem pa v službi in nimamo skoraj nič dela, že dva dni...

Je prov luštn k tkole ostanem brez dela pa mal bluzim po netu user posted image  user posted image  user posted image
Sej bi šla domov, pa mi mal ur manjka user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
26.8.2008 20:33:44   
April
**** hvala. Sem  pa kar zbirala, da je ena slika za v javnost, kjer smo vsi normalni.user posted image  Al tamaladva grdo gledata, moj se ponavad čist zdolgočasen drži, jaz pa na večini kot polna luna. Škoda, k nisem dala tiste, k pihamo.user posted image
Aja, daj še men geslo.
Dan pa net šteka, sem šele zdele mal na vezi.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
26.8.2008 20:34:09   
LadyB
jaz sem pa pozabila mere napisat, smo imeli prejšni teden posvetovalnico: 1 leto - 9370g, ter 78 cm

Glede na to kok malo poje, ima kar dost kil se mi zdi. Sem pričakovala manj.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
26.8.2008 20:35:11   
LadyB
****, jaz bi tud geslo

Talika, jaz sem pa sanjala, da je Mark hodil kot t velik user posted image , je kr laufal

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
26.8.2008 21:03:06   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

Talika, jaz sem pa sanjala, da je Mark hodil kot t velik user posted image , je kr laufal

Ja saj hodi res hitro, samo ne še sam.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
26.8.2008 21:03:34   
Talika19
****, še meni prosim geslo.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
26.8.2008 21:15:59   
Anonimen
Mi bomo imeli 3xslavje-otroci,ena žlahta pa še druga žlahtauser posted image  ampak sem full žalostna,ker mojega tudi enkrat ne bo zravenuser posted image Pismo na nobeni rojstnodnevni zabavi niuser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 3643
26.8.2008 21:20:02   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Super, kako je nitka hitro začela napredovati. Ne vem, če ne bo prej shodila kot Mark. On bi se sedaj kar sprehajal, samo, da se mora nujno držati za prst. To kar pride k tebi, te prime za roko in začne vlečt, tako, da moraš kar it z njim.user posted image

ja lepo napreduje, sam ni še nič sigurna. kr lepo počasi ji pravim, da ne bo preveč bušk user posted image . zdej ma tolk utrjena kolena da ji ni panike šibat po asfaltu zunaj user posted image

zanimivo ker nitka pa sploh ni šans da bi kakorkoli pustila, da jo primeš sploh za roko. vsega druzga se oprime pa gor potegne, za roko se ne bo pa nikol. ji vsi k pridejo neki roko nastavljajo, pa ni šans. meni je pa kr kul ker drugač bi vsem trobila, da je ni treba nič za roke gor vzdigvat ker ne mislim za njo šetkat vsa sključena. mam že tko čist uničen hrbet in hvalabogu ji to res ne paše user posted image

**** daj še meni geslo pliz

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
26.8.2008 21:21:07   
zalenka

Mi bomo imeli 3xslavje-otroci,ena žlahta pa še druga žlahtauser posted image  ampak sem full žalostna,ker mojega tudi enkrat ne bo zravenuser posted image Pismo na nobeni rojstnodnevni zabavi niuser posted image

jaz brez mojga sploh organizirala ne bi, ni šans. to je pa ja družinsko slavje. no k sreči nima izgovorov user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
26.8.2008 21:31:42   
LadyB
****, luškan tale poba, full ma dobre skraužlane lase. A jih ima tud tvoj dragi??
zakaj ga pa nebo user posted image , full škoda

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
26.8.2008 21:36:42   
Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

ja lepo napreduje, sam ni še nič sigurna. kr lepo počasi ji pravim, da ne bo preveč bušk user posted image . zdej ma tolk utrjena kolena da ji ni panike šibat po asfaltu zunaj user posted image

zanimivo ker nitka pa sploh ni šans da bi kakorkoli pustila, da jo primeš sploh za roko. vsega druzga se oprime pa gor potegne, za roko se ne bo pa nikol. ji vsi k pridejo neki roko nastavljajo, pa ni šans. meni je pa kr kul ker drugač bi vsem trobila, da je ni treba nič za roke gor vzdigvat ker ne mislim za njo šetkat vsa sključena. mam že tko čist uničen hrbet in hvalabogu ji to res ne paše user posted image

**** daj še meni geslo pliz

Saj naš tudi ni hotel, da bi ga kdo vodil za roke, zdej pa kar sam pride pote, pa te potem sploh noče spustit. Ampak jaz ga držim ful malo, v bistvu se drži on mene za en prst.
Drugače je pa naš tudi čisto neobčutljiv za pesek, asfalt, travo; povsod gre bos ali po kolenih. Saj je prav tako.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
26.8.2008 21:54:19   
abc100
Čer!

Midva swva bila pa dones v vrtcu. Tam sva bla slabo uro in je spoznal vzgojiteljico. Mu je všeč in je šel tud takoj k njej v naročje. Je ratal pa problem, ko sva odhajala. Naš malček kar ni hotel domov. Sem ga kr stran vlekla, pa je tok tišou nazaj, pol je pa kr jokat začel. Tko da upam, da večjih težav ne bomo imeli. Jutr greva pa spet.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
26.8.2008 22:02:39   
Talika19
Na našem blogu je spet nekaj novih zapisov.user posted image
Zdej grem pa spat. Mirno noč vam želim.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
26.8.2008 22:05:05   
LadyB
Jaz sem se pa odločila, da ga bo začela kar naslednji teden uvajat, da grem lahko mal delat prek študenta, da kej zaslužim. Mislim pa da Tin tud nebo imel večjih težav, ker je zelo družaben pa sam da se kej dogaja.
Mi pa full mori, ker gremo konc meseca na Djerbo za en teden, pa se bo lih lepo privadil, pol pa spet jovo na novo, ker bo ven padel.
v četrtek pa imam pogovorne urice z vzgojiteljico pa bom vidla kaj bo ona rekla.

mah kok sem jezna, takrat ko se imam za učit, bi pa skoz visela na netu. V pon in tork mam izpit user posted image . Jooj kdaj bo že enkrat konc tega učenja...

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?