Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 26.8.2008 9:57:25
|
|
|
|
mony5
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Mark in Jaša vse vse najboljše za 1.svečko vse najboljše tudi od naju z Zojo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 26.8.2008 9:58:03
|
|
|
|
mony5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Čestitke za Roka in Neli! Bravo Tjaša za 1. zobek!!!! Čestitke tudi od nas!!!!! čestitke tudi od nas
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 26.8.2008 10:03:28
|
|
|
|
srursa
|
Mony vse najboljše za rojstni dan.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 26.8.2008 12:26:03
|
|
|
|
tikca
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Dobro jutro tikica. In ostale. Kje pa delaš, da moraš že tako zgodaj vstati? Oj! Delam isto kot prej, v Lj., samo odselila sem se v Ajdovščino, to je to
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 26.8.2008 12:51:15
|
|
|
|
Petjana
|
no mi smo tudi danes bili na posvetovalnici in ceplenju,ki pa smo ga prestavil na drug teden,ker ima spet neki zamašen nos. Antigona podatki pri 1 letu...8730 g in 74 cm.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 26.8.2008 13:01:17
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: janana no mi smo tudi danes bili na posvetovalnici in ceplenju,ki pa smo ga prestavil na drug teden,ker ima spet neki zamašen nos. Antigona podatki pri 1 letu...8730 g in 74 cm. Je pa dropčkana. Pa bolj pr ta mejhnih a ni?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 26.8.2008 14:54:39
|
|
|
|
Petjana
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: janana no mi smo tudi danes bili na posvetovalnici in ceplenju,ki pa smo ga prestavil na drug teden,ker ima spet neki zamašen nos. Antigona podatki pri 1 letu...8730 g in 74 cm. Je pa dropčkana. Pa bolj pr ta mejhnih a ni? je caserman reku da se je mal poredila,glede na višino.samo glede na velikost in težo pri rojstvu-4150 g in 53 cm bi lohk mela zdaj 12 kg,kao da se podvoji
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 26.8.2008 16:31:22
|
|
|
|
Talika19
|
Evo nas! Midva sva iz posvetovalnice. Mere ob 1 letu: 10.870 g in 78 cm. Se je pa tako jokal pri vsaki stvari, ko ni mogel biti čisto pri meni, že ko so ga tehtali in merili. Pri zdravnici se je pa tudi skoz k meni stiskal. Se vidi, da ima popoldan vedno krizo ko pride iz varstva. Drugače pa je vse ok. Ko sem povedala kako je s hojo in vstajanjem, je rekla, da je lahko še 4 mesece v takšni fazi.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 26.8.2008 17:57:22
|
|
|
|
zalenka
|
čestitke vsem hodečim pri nas nič kaj novega. veliko noči slabo spimo. včeraj je že skoraj zaspala v posteljici, ko sem ji šla pa ugasnit luč in radio pa zavoham, da je ful pokakana in se je na previjalni tako drla in sva ji obadva z možem skupaj komaj namontirala plenico gor. pol se je pa valda čist zbrihtala in bla ful ihtava in je šla spat šele ob 22.45. drugač se je pa začela postavljat kr tko brez opore se dvigne, mal obstoji in se spusti na rito in je zraven sama s sabo tolk zadovoljna da se sam smeje
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 26.8.2008 19:09:45
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka drugač se je pa začela postavljat kr tko brez opore se dvigne, mal obstoji in se spusti na rito in je zraven sama s sabo tolk zadovoljna da se sam smeje Super, kako je nitka hitro začela napredovati. Ne vem, če ne bo prej shodila kot Mark. On bi se sedaj kar sprehajal, samo, da se mora nujno držati za prst. To kar pride k tebi, te prime za roko in začne vlečt, tako, da moraš kar it z njim.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 26.8.2008 19:35:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Če katera želi videti od Maše in Tise Lane polbrata ji dam geslo albuma
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 26.8.2008 19:54:16
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Če katera želi videti od Maše in Tise Lane polbrata ji dam geslo albuma Jst bi, prosim pošlji mi geslo... Jaz sem pa v službi in nimamo skoraj nič dela, že dva dni... Je prov luštn k tkole ostanem brez dela pa mal bluzim po netu Sej bi šla domov, pa mi mal ur manjka
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 26.8.2008 20:33:44
|
|
|
|
April
|
**** hvala. Sem pa kar zbirala, da je ena slika za v javnost, kjer smo vsi normalni. Al tamaladva grdo gledata, moj se ponavad čist zdolgočasen drži, jaz pa na večini kot polna luna. Škoda, k nisem dala tiste, k pihamo. Aja, daj še men geslo. Dan pa net šteka, sem šele zdele mal na vezi.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 26.8.2008 20:34:09
|
|
|
|
LadyB
|
jaz sem pa pozabila mere napisat, smo imeli prejšni teden posvetovalnico: 1 leto - 9370g, ter 78 cm Glede na to kok malo poje, ima kar dost kil se mi zdi. Sem pričakovala manj.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 26.8.2008 20:35:11
|
|
|
|
LadyB
|
****, jaz bi tud geslo Talika, jaz sem pa sanjala, da je Mark hodil kot t velik , je kr laufal
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 26.8.2008 21:03:06
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB Talika, jaz sem pa sanjala, da je Mark hodil kot t velik , je kr laufal Ja saj hodi res hitro, samo ne še sam.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 26.8.2008 21:03:34
|
|
|
|
Talika19
|
****, še meni prosim geslo.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 26.8.2008 21:15:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi bomo imeli 3xslavje-otroci,ena žlahta pa še druga žlahta ampak sem full žalostna,ker mojega tudi enkrat ne bo zraven Pismo na nobeni rojstnodnevni zabavi ni
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 26.8.2008 21:20:02
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka drugač se je pa začela postavljat kr tko brez opore se dvigne, mal obstoji in se spusti na rito in je zraven sama s sabo tolk zadovoljna da se sam smeje Super, kako je nitka hitro začela napredovati. Ne vem, če ne bo prej shodila kot Mark. On bi se sedaj kar sprehajal, samo, da se mora nujno držati za prst. To kar pride k tebi, te prime za roko in začne vlečt, tako, da moraš kar it z njim. ja lepo napreduje, sam ni še nič sigurna. kr lepo počasi ji pravim, da ne bo preveč bušk . zdej ma tolk utrjena kolena da ji ni panike šibat po asfaltu zunaj zanimivo ker nitka pa sploh ni šans da bi kakorkoli pustila, da jo primeš sploh za roko. vsega druzga se oprime pa gor potegne, za roko se ne bo pa nikol. ji vsi k pridejo neki roko nastavljajo, pa ni šans. meni je pa kr kul ker drugač bi vsem trobila, da je ni treba nič za roke gor vzdigvat ker ne mislim za njo šetkat vsa sključena. mam že tko čist uničen hrbet in hvalabogu ji to res ne paše **** daj še meni geslo pliz
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 26.8.2008 21:21:07
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Mi bomo imeli 3xslavje-otroci,ena žlahta pa še druga žlahta ampak sem full žalostna,ker mojega tudi enkrat ne bo zraven Pismo na nobeni rojstnodnevni zabavi ni jaz brez mojga sploh organizirala ne bi, ni šans. to je pa ja družinsko slavje. no k sreči nima izgovorov
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 26.8.2008 21:31:42
|
|
|
|
LadyB
|
****, luškan tale poba, full ma dobre skraužlane lase. A jih ima tud tvoj dragi?? zakaj ga pa nebo , full škoda
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 26.8.2008 21:36:42
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: zalenka drugač se je pa začela postavljat kr tko brez opore se dvigne, mal obstoji in se spusti na rito in je zraven sama s sabo tolk zadovoljna da se sam smeje Super, kako je nitka hitro začela napredovati. Ne vem, če ne bo prej shodila kot Mark. On bi se sedaj kar sprehajal, samo, da se mora nujno držati za prst. To kar pride k tebi, te prime za roko in začne vlečt, tako, da moraš kar it z njim. ja lepo napreduje, sam ni še nič sigurna. kr lepo počasi ji pravim, da ne bo preveč bušk . zdej ma tolk utrjena kolena da ji ni panike šibat po asfaltu zunaj zanimivo ker nitka pa sploh ni šans da bi kakorkoli pustila, da jo primeš sploh za roko. vsega druzga se oprime pa gor potegne, za roko se ne bo pa nikol. ji vsi k pridejo neki roko nastavljajo, pa ni šans. meni je pa kr kul ker drugač bi vsem trobila, da je ni treba nič za roke gor vzdigvat ker ne mislim za njo šetkat vsa sključena. mam že tko čist uničen hrbet in hvalabogu ji to res ne paše **** daj še meni geslo pliz Saj naš tudi ni hotel, da bi ga kdo vodil za roke, zdej pa kar sam pride pote, pa te potem sploh noče spustit. Ampak jaz ga držim ful malo, v bistvu se drži on mene za en prst. Drugače je pa naš tudi čisto neobčutljiv za pesek, asfalt, travo; povsod gre bos ali po kolenih. Saj je prav tako.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 26.8.2008 21:54:19
|
|
|
|
abc100
|
Čer! Midva swva bila pa dones v vrtcu. Tam sva bla slabo uro in je spoznal vzgojiteljico. Mu je všeč in je šel tud takoj k njej v naročje. Je ratal pa problem, ko sva odhajala. Naš malček kar ni hotel domov. Sem ga kr stran vlekla, pa je tok tišou nazaj, pol je pa kr jokat začel. Tko da upam, da večjih težav ne bomo imeli. Jutr greva pa spet.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 26.8.2008 22:02:39
|
|
|
|
Talika19
|
Na našem blogu je spet nekaj novih zapisov. Zdej grem pa spat. Mirno noč vam želim.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 26.8.2008 22:05:05
|
|
|
|
LadyB
|
Jaz sem se pa odločila, da ga bo začela kar naslednji teden uvajat, da grem lahko mal delat prek študenta, da kej zaslužim. Mislim pa da Tin tud nebo imel večjih težav, ker je zelo družaben pa sam da se kej dogaja. Mi pa full mori, ker gremo konc meseca na Djerbo za en teden, pa se bo lih lepo privadil, pol pa spet jovo na novo, ker bo ven padel. v četrtek pa imam pogovorne urice z vzgojiteljico pa bom vidla kaj bo ona rekla. mah kok sem jezna, takrat ko se imam za učit, bi pa skoz visela na netu. V pon in tork mam izpit . Jooj kdaj bo že enkrat konc tega učenja...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?