Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 10:57:49
|
|
|
|
tonja
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Tole je pa definitivno za v seznam Tjaša ima zobek Jeeeeeeeeej Antigona samo zate . 1.zobek...13 mesecev, sp. enka Bravo Vidiš, da ne bo brezzoba Hvala Sončni žarek . mi smo pa že za protezo šparal proteza Čestitke ob PRVEM zobku
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 10:59:20
|
|
|
|
Sisy
|
Bravo Tjaška za prvi zobek
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 11:56:09
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Tole je pa definitivno za v seznam Tjaša ima zobek Jeeeeeeeeej Antigona samo zate . 1.zobek...13 mesecev, sp. enka Bravo Vidiš, da ne bo brezzoba Hvala Sončni žarek . mi smo pa že za protezo šparal bravo tjaška poopsika no zdej pa lohka vse prišparano k oblekci za poroko priložiš al pa si kej dodatnega fensi šmensi omisliš
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 12:24:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Hala vsem za čestitke . zalenka, glede na to kako so drage proteze, si res lahk kej pregrešno dragega privoščim .
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 12:56:17
|
|
|
|
srursa
|
Še jaz se moram malo pohvalit. Sicer z zamudo. Moj otrok hodi.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 13:42:51
|
|
|
|
birdy
|
Bravo Tjaša in bravo Rok. Pa da se še jst pohvalim, danes smo shodili
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 13:45:14
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Bravo Tjaša in bravo Rok. Pa da se še jst pohvalim, danes smo shodili Bravo Neli. Čestitke Tjaši.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 14:05:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo Tjaša za zobek ter Rok in Neli za prve korake
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 14:08:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Mark in Jaša vse vse najboljše za 1.svečko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 14:17:14
|
|
|
|
JORJA
|
Čestitke za Roka in Neli! Bravo Tjaša za 1. zobek!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 14:25:47
|
|
|
|
mojca 32
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: zalenka ola mi smo se spetnabasali dobre žar hrane in zraven še pečen ekoruze. mnjami je ilo dobro, kar težko diham hvala vsem za čestitke, tudi na facebooku antigona res si pridna s seznamčkom. vidim da pol k ga objaviš vse še s starimi podatki navalimo. jest sm očitno pozabla javit za 12. zobek, ampak bi mogla it v album pogledat datum k ne vem na pamet. ampak sej ne vem če je hec pisat vse do 20-ga zoba . sisy sm prebrala pa ti ne znam kej pametnega svetovat. edino sem se pa res tud jaz vprašala, da se najprej pozanimaj ali maš sploh res dve možnosti, ker logično mi je, da dokler maš porodniško, otrok ne more bit v vrtcu, saj si ti plačana zato da ga imaš doma. glede uvajanja pa jaz edino lahko povem, da je npr pri nas ko sem nitko uvajala, da se čuva pri babici, bilo najbolje tako da nisem bila zraven, ker sicer je itak bila skoz samo z mano. sm jo pa najprej puščala nekaj časa po 2-3 ure, nato za eno spanje, sedaj pa je BP tam cel šiht Nima smisla, res ne... Ampak sem se odločila da lahko zobke javite vse do 1. rojstnega dneva. Naprej pa ne več No, razen Ule k ga še nima, pa naj le javi kdaj bo imela prvega Jst mislim, da Ula že ima en zobek , ker imam v spominu, da je to Mojca napisala, ker sem si jst rekla potem,d a zdej je pa Tjaša res edina brez . ja sem napisala maš dober spomin imamo jih pa zaenkrat 5 4 je so zgoraj 1 den pa spodaj
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 14:28:37
|
|
|
|
mojca 32
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Čestitke za Roka in Neli! Bravo Tjaša za 1. zobek!!!! BRAVO BRAVO
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 19:01:42
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Čestitke za Roka in Neli! Bravo Tjaša za 1. zobek!!!! Čestitke tudi od nas!!!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 19:02:22
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: zalenka ola mi smo se spetnabasali dobre žar hrane in zraven še pečen ekoruze. mnjami je ilo dobro, kar težko diham hvala vsem za čestitke, tudi na facebooku antigona res si pridna s seznamčkom. vidim da pol k ga objaviš vse še s starimi podatki navalimo. jest sm očitno pozabla javit za 12. zobek, ampak bi mogla it v album pogledat datum k ne vem na pamet. ampak sej ne vem če je hec pisat vse do 20-ga zoba . sisy sm prebrala pa ti ne znam kej pametnega svetovat. edino sem se pa res tud jaz vprašala, da se najprej pozanimaj ali maš sploh res dve možnosti, ker logično mi je, da dokler maš porodniško, otrok ne more bit v vrtcu, saj si ti plačana zato da ga imaš doma. glede uvajanja pa jaz edino lahko povem, da je npr pri nas ko sem nitko uvajala, da se čuva pri babici, bilo najbolje tako da nisem bila zraven, ker sicer je itak bila skoz samo z mano. sm jo pa najprej puščala nekaj časa po 2-3 ure, nato za eno spanje, sedaj pa je BP tam cel šiht Nima smisla, res ne... Ampak sem se odločila da lahko zobke javite vse do 1. rojstnega dneva. Naprej pa ne več No, razen Ule k ga še nima, pa naj le javi kdaj bo imela prvega Jst mislim, da Ula že ima en zobek , ker imam v spominu, da je to Mojca napisala, ker sem si jst rekla potem,d a zdej je pa Tjaša res edina brez . ja sem napisala maš dober spomin imamo jih pa zaenkrat 5 4 je so zgoraj 1 den pa spodaj pa datumi? da jih vpišem v seznamček
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 19:21:11
|
|
|
|
April
|
Hvala vsem za čestitke! Danes smo imeli samo generalko . Je treba večkrat slavit.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 19:22:58
|
|
|
|
April
|
Mark, čestitke za prvi rojstni dan
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 19:47:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Antigona-Tisa Lana 6 zobek-25.8.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 19:48:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April Hvala vsem za čestitke! Danes smo imeli samo generalko . Je treba večkrat slavit. April kolk si lušna.Pa full si bolj drobna v obraz.Prava lepotica
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 19:56:27
|
|
|
|
tonja
|
Rok in Neli bravo za prve korake
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 20:53:39
|
|
|
|
abc100
|
Živjo! Mi smo prišli v četrtek z morja, Janez je fuuul uživu. Prej se pa nisem mogla javit, ker sva mela računalnik na popravilu. Dones sem bila v vrtcu, pa sem se zmenila, da se jutri začneva uvajat. Ma pa eno fajn vzgojitlco, k je imela že mojega starejšega brata. IN, a je kej novga?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 21:42:23
|
|
|
|
Talika19
|
Hoj! Čestitke - Tjaši za prvi zobek!
- Novim hodečim: Rok in Neli!
Hvala vsem za čestitke, Jaša tudi tebi želim enako. Drugače imam pa v službi že ful dela, saj je kar ok, edino delovne kondicije mi manjka. Ob hudem tempu sem ob 12h že čisto utrujena , zdej zvečer pa itak že čisto morto. Pa še Mark se mi ful zbuja ponoči, najbrž tudi to doprinese k utrujenosti. Jutri imava pa posvetovalnico in cepljenje, tako, da grem že ob 13h iz službe.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 22:35:30
|
|
|
|
LadyB
|
Birdy, Sursa, čestitke za prve korake ter mali Tjaši za prvi zobek
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 22:36:35
|
|
|
|
LadyB
|
Birdy, Sursa, čestitke za prve korake ter mali Tjaši za prvi zobek joj to sem tko napisala kot da sta oni dve shodili . Popravljam, čestitke Neli ter Roku
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 26.8.2008 9:49:03
|
|
|
|
tikca
|
Ja madonca, tole je pa že kar spooky Še mal pa bomo na drugi strani. No jaz sem na bolniški še do konca meseca, pol pa marš delat Ne vem kako bo izgledala ta vožnja, prej sem imela peš 20 minut, zdaj pa vstajanje ob 5ih . Ampak kot pravjo, šta se mora, mora se Še vedno izbiram katero torto bi naročila za Lovrov rojstni dan. Vleče me k okusu straciatella in nougat. Samo si ne znam predstavljat v prvi iz česa potem je? No praznovali bomo pa 06.09. Tukaj sije sonček, piha burja, pa fajn je ker ni več tako vroče. Vsaj mal sem naklofala no, upam, da se tudi druge prebudite
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 26.8.2008 9:53:01
|
|
|
|
srursa
|
Dobro jutro tikica. In ostale. Kje pa delaš, da moraš že tako zgodaj vstati?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?