|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
25.8.2008 10:57:49   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Tole je pa definitivno za v seznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tjaša ima zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image Jeeeeeeeeejuser posted image user posted image user posted image
Antigona samo zateuser posted image .

1.zobek...13 mesecev, sp. enka

Bravo user posted image user posted image user posted image  Vidiš, da ne bo brezzoba user posted image

Hvala Sončni  žarekuser posted image .

user posted image mi smo pa že za protezo šparaluser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  proteza user posted image  user posted image  user posted image

Čestitke ob PRVEM zobku user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
25.8.2008 10:59:20   
Sisy
Bravo Tjaška za prvi zobekuser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
25.8.2008 11:56:09   
zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Tole je pa definitivno za v seznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tjaša ima zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image Jeeeeeeeeejuser posted image user posted image user posted image
Antigona samo zateuser posted image .

1.zobek...13 mesecev, sp. enka

Bravo user posted image user posted image user posted image  Vidiš, da ne bo brezzoba user posted image

Hvala Sončni  žarekuser posted image .

user posted image mi smo pa že za protezo šparaluser posted image

bravo tjaška user posted image user posted image user posted image

poopsika no zdej pa lohka vse prišparano k oblekci za poroko priložiš al pa si kej dodatnega fensi šmensi omisliš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
25.8.2008 12:24:45   
Anonimen
Hala vsem za čestitkeuser posted image .

zalenka, glede na to kako so drage proteze, si res lahk kej pregrešno dragega privoščimuser posted image .

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3604
25.8.2008 12:56:17   
srursa
Še jaz se moram malo pohvalit. Sicer z zamudo.

Moj otrok hodi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
25.8.2008 13:42:51   
birdy
Bravo Tjaša in bravo Rok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa da se še jst pohvalim, danes smo shodili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
25.8.2008 13:45:14   
srursa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Bravo Tjaša in bravo Rok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa da se še jst pohvalim, danes smo shodili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Neli.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke Tjaši.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
25.8.2008 14:05:29   
Anonimen
Bravo Tjaša za zobekuser posted image ter Rok in Neli za prve korakeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srursa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3608
25.8.2008 14:08:22   
Anonimen
Mark in Jaša vse vse najboljše za 1.svečkouser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3609
25.8.2008 14:17:14   
JORJA
Čestitke za Roka in Neli!user posted image user posted image
Bravo Tjaša za 1. zobek!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
25.8.2008 14:25:47   
mojca 32

IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

ola mi smo se spetnabasali dobre žar hrane in zraven še pečen ekoruze. mnjami je ilo dobro, kar težko diham user posted image user posted image user posted image

hvala vsem za čestitke, tudi na facebooku user posted image user posted image

antigona res si pridna s seznamčkom. vidim da pol k ga objaviš vse še s starimi podatki navalimo. jest sm očitno pozabla javit za 12. zobek, ampak bi mogla it v album pogledat datum k ne vem na pamet. ampak sej ne vem če je hec pisat vse do 20-ga zoba user posted image .

sisy sm prebrala pa ti ne znam kej pametnega svetovat. edino sem se pa res tud jaz vprašala, da se najprej pozanimaj ali maš sploh res dve možnosti, ker logično mi je, da dokler maš porodniško, otrok ne more bit v vrtcu, saj si ti plačana zato da ga imaš doma. glede uvajanja pa jaz edino lahko povem, da je npr pri nas ko sem nitko uvajala, da se čuva pri babici, bilo najbolje tako da nisem bila zraven, ker sicer je itak bila skoz samo z mano. sm jo pa najprej puščala nekaj časa po 2-3 ure, nato za eno spanje, sedaj pa je BP tam cel šiht user posted image  

Nima smisla, res ne... Ampak sem se odločila da lahko zobke javite vse do 1. rojstnega dneva. Naprej pa ne več user posted image  user posted image  user posted image
No, razen Ule k ga še nima, pa naj le javi kdaj bo imela prvega user posted image

Jst mislim, da Ula že ima en zobekuser posted image , ker imam v spominu, da je to Mojca napisala, ker sem si jst rekla potem,d a zdej je pa Tjaša res edina brezuser posted image .
ja sem napisala user posted image maš dober spomin user posted image imamo jih pa zaenkrat 5  4 je so zgoraj 1 den pa spodajuser posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
25.8.2008 14:28:37   
mojca 32
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO BRAVO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
25.8.2008 19:01:42   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Čestitke tudi od nas!!!!!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
25.8.2008 19:02:22   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: mojca 32

IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

ola mi smo se spetnabasali dobre žar hrane in zraven še pečen ekoruze. mnjami je ilo dobro, kar težko diham user posted image user posted image user posted image

hvala vsem za čestitke, tudi na facebooku user posted image user posted image

antigona res si pridna s seznamčkom. vidim da pol k ga objaviš vse še s starimi podatki navalimo. jest sm očitno pozabla javit za 12. zobek, ampak bi mogla it v album pogledat datum k ne vem na pamet. ampak sej ne vem če je hec pisat vse do 20-ga zoba user posted image .

sisy sm prebrala pa ti ne znam kej pametnega svetovat. edino sem se pa res tud jaz vprašala, da se najprej pozanimaj ali maš sploh res dve možnosti, ker logično mi je, da dokler maš porodniško, otrok ne more bit v vrtcu, saj si ti plačana zato da ga imaš doma. glede uvajanja pa jaz edino lahko povem, da je npr pri nas ko sem nitko uvajala, da se čuva pri babici, bilo najbolje tako da nisem bila zraven, ker sicer je itak bila skoz samo z mano. sm jo pa najprej puščala nekaj časa po 2-3 ure, nato za eno spanje, sedaj pa je BP tam cel šiht user posted image  

Nima smisla, res ne... Ampak sem se odločila da lahko zobke javite vse do 1. rojstnega dneva. Naprej pa ne več user posted image  user posted image  user posted image
No, razen Ule k ga še nima, pa naj le javi kdaj bo imela prvega user posted image

Jst mislim, da Ula že ima en zobekuser posted image , ker imam v spominu, da je to Mojca napisala, ker sem si jst rekla potem,d a zdej je pa Tjaša res edina brezuser posted image .
ja sem napisala user posted image maš dober spomin user posted image imamo jih pa zaenkrat 5  4 je so zgoraj 1 den pa spodajuser posted image

pa datumi? da jih vpišem v seznamček user posted image  user posted image  user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
25.8.2008 19:21:11   
April
Hvala vsem za čestitke! Danes smo imeli samo generalkouser posted image . Je treba večkrat slavit.user posted image  
user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
25.8.2008 19:22:58   
April
Mark, čestitke za prvi rojstni danuser posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
25.8.2008 19:47:58   
Anonimen
Antigona-Tisa Lana 6 zobek-25.8.user posted image user posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 3617
25.8.2008 19:48:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: April

Hvala vsem za čestitke! Danes smo imeli samo generalkouser posted image . Je treba večkrat slavit.user posted image  
user posted image

April kolk si lušna.Pa full si bolj drobna v obraz.Prava lepoticauser posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 3618
25.8.2008 19:56:27   
tonja
Rok in Neli user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image bravo za prve korake

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
25.8.2008 20:53:39   
abc100
Živjo!

Mi smo prišli v četrtek z morja, Janez je fuuul uživu. Prej se pa nisem mogla javit, ker sva mela računalnik na popravilu. Dones sem bila v vrtcu, pa sem se zmenila, da se jutri začneva uvajat. Ma pa eno fajn vzgojitlco, k je imela že mojega starejšega brata.

IN, a je kej novga?

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
25.8.2008 21:42:23   
Talika19
Hoj!user posted image

Čestitke
  • Tjaši za prvi zobek!user posted image user posted image

• Novim hodečim: Rok in Neli!user posted image user posted image

Hvala vsem za čestitke, Jaša tudi tebi želim enako.user posted image

Drugače imam pa v službi že ful dela, saj je kar ok, edino delovne kondicije mi manjka. Ob hudem tempu sem ob 12h že čisto utrujenauser posted image , zdej zvečer pa itak že čisto morto.user posted image  Pa še Mark se mi ful zbuja ponoči, najbrž tudi to doprinese k utrujenosti.

Jutri imava pa posvetovalnico in cepljenje, tako, da grem že ob 13h iz službe.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
25.8.2008 22:35:30   
LadyB
Birdy, Sursa, čestitke za prve korake user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ter mali Tjaši za prvi zobek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
25.8.2008 22:36:35   
LadyB
Birdy, Sursa, čestitke za prve korake ter mali Tjaši za prvi zobek

joj to sem tko napisala kot da sta oni dve shodili user posted image . Popravljam, čestitke Neli ter Roku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
26.8.2008 9:49:03   
tikca
Ja madonca, tole je pa že kar spookyuser posted image user posted image   Še mal pa bomo na drugi strani.

No jaz sem na bolniški še do konca meseca, pol pa marš delat user posted image  Ne vem kako bo izgledala ta vožnja, prej sem imela peš 20 minut, zdaj pa vstajanje ob 5ihuser posted image . Ampak kot pravjo, šta se mora, mora se user posted image
Še vedno izbiram katero torto bi naročila za Lovrov rojstni dan. Vleče me k okusu straciatella in nougat. Samo si ne znam predstavljat v prvi iz česa potem je? No praznovali bomo pa 06.09.
Tukaj sije sonček, piha burja, pa fajn je ker ni več tako vroče.

Vsaj mal sem naklofala no, upam, da se tudi druge prebuditeuser posted image

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
26.8.2008 9:53:01   
srursa
Dobro jutro tikica. In ostale.

Kje pa delaš, da moraš že tako zgodaj vstati?

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?