Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.8.2008 21:12:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja pa včeraj se je prvič naglas nasmejal Jaz tud komaj čakam na to Imamo pa dans 2 meseca in je spal popoldne od 13h do 17.30. Mami in oči sta bla pa v mestu - sta mal šopingirala, Lukec je oa spal pri babici na postelji. Potem se je pa zbudil tkooo dobre volje, se je skoz smejčkal, sam ne še naglas.
< Sporočilo je popravil nya -- 22.8.2008 21:13:51 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.8.2008 21:20:42
|
|
|
|
lunca14
|
Luka-Patrik..... za drugi mesec,in za dolgo spanje,jaz pa komaj čakam na to-dooooooooooolgo spanje
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.8.2008 21:26:16
|
|
|
|
mtinca1
|
taanikaa - -prav da se greš pokazat, da ti potrdijo, da je vse OK. bo kr ena skrb manj. slovenka - čist razumljivo, da te taka stvar vsaj na začetku mal potre. misli na to, da delaš najboljše kar se da svojo punčko. vsem, ki se odpravljate na - da bi čim bolj uživali in da bi vso "ropotijo" spravili v avtomobile .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.8.2008 21:29:24
|
|
|
|
mtinca1
|
Luka Patrik - vse najboljše za dva meseca !!!! p.s. - saj bi namesto tortice izbrala stekleničko mleka, sam ni take slikce.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.8.2008 21:45:26
|
|
|
|
lunca14
|
mtinca....kaj še nisi šla ,je tle,na dolenjskem boljši zrak,ko pa gor na štajerskem
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.8.2008 22:06:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 mtinca....kaj še nisi šla ,je tle,na dolenjskem boljši zrak,ko pa gor na štajerskem Se strinjam.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.8.2008 22:10:43
|
|
|
|
mtinca1
|
mtinca....kaj še nisi šla ,je tle,na dolenjskem boljši zrak,ko pa gor na štajerskem ma ne, nisem še šla... ne grem preden se ne dobimo na kofetkanju z našimi malčki ! pobeg na štajersko mam planiran šeeeele po desetem septembru, pa itak bom verjetno kaj kmalu nazaj.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.8.2008 22:13:55
|
|
|
|
Anonimen
|
In mtinca kako ste kaj drugače? Lana je pridna predvidevam, sam šopingi ji glih ne gredo - tud to bo, ni panike, je le punca, temu se ne bo mogla upret. Če boš jutri dopoldan doma, te pokličemo za kavo, če bomo na SG.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.8.2008 22:15:35
|
|
|
|
mtinca1
|
ja, sem pozabla komentirat - lunca in nya - bosta morali mal na štajersko, da bosta dobili občutek, kaj je to dober zrak . zeleno pohorje, bistri potočki.... ooo, sem kr domotožje dobila.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.8.2008 22:17:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 ja, sem pozabla komentirat - lunca in nya - bosta morali mal na štajersko, da bosta dobili občutek, kaj je to dober zrak . zeleno pohorje, bistri potočki.... ooo, sem kr domotožje dobila. Pozabljaš, da sm jst na štajerskem študirala. No, sej morm priznat, da je blo super, ampak rodno podgurje je vseen zakon.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.8.2008 22:23:45
|
|
|
|
lunca14
|
podgurje je vseen zakon pa cvičk teče v potokih,pol pa tok žubori
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.8.2008 22:28:49
|
|
|
|
mtinca1
|
lunca - mi mamo pa šmarnico namesto cvička, sam je hudiča nismo tako dobro spromovirali kot vi. no, saj men je drugač tud dolenjska kr na drugem mestu!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.8.2008 22:33:16
|
|
|
|
mtinca1
|
nya - lana zadnjih par dni ni glih najbolj "pridna". ampak glede na to, da se vedno pomiri s hrano, je očitno lačna. tako, da bo treba dat več mleka pa bo bolj vesela in bo več spala. zadnje čase namreč čez dan nič kaj ne spi. če boš v mestu jutri pokliči, sicer še jaz nisem čist ziher če bom doma, al se bomo zadnji trenutek odločili za kak pobeg iz mesta.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.8.2008 22:33:51
|
|
|
|
Anonimen
|
lunca - mi mamo pa šmarnico namesto cvička, sam je hudiča nismo tako dobro spromovirali kot vi. Šmarnco dobiš tud pr nas v vsaki podgurski zidanci - jo podgurci ful pijejo, k je zdravilna
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.8.2008 22:37:25
|
|
|
|
mtinca1
|
ja saj, šmarnco sami pijejo, cviček (ki je pa bolj sok kot vino) pa promovirajo in prodajajo drugim !
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.8.2008 22:39:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam po šmarnci si kr mal zmešan. Tko da jst vseen rajš degustiram cviček, še raj pa kako metliško - sam letos je bo bolj malo, k je blo tolk toče - mah bomo pa pivo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.8.2008 22:41:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Nč bejbe, jst grem počasi v palčkovo deželo - k smo včer ponoč mel prvo hranjenje ob 00.30. Sm bla ko zombi - upam, da se me dans mali usmil, pa bo vsaj kako urco dlje potegnil.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.8.2008 22:43:10
|
|
|
|
mtinca1
|
se strinjam! pa vina itak ne smemo, tako da za pivo (pa brezalkohlno seveda)!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.8.2008 22:43:24
|
|
|
|
Tina 28
|
Punce...mi smo glavnino spravili v avto in je šlo . Cel dan sem v tem, da ne bom kaj pozabla. Nejc ga je biksal na veliko, da sva ga postavlja v kot naj razmisli o svojem obnašanju (je bil čist paf in je še naprej sikal)....upam, da je razburjen zarad morja, ker zadnje čase vedno bolj odgovarja in se mu nič ne da. Glavna novica dneva....PRED DVEMA URAMA SEM DOBILA MENSTRUACIJO IN ME ZDAJ VSE BOLI...pa napihnjen trebuh in seveda krvavitev. Glede na to kolk časa je nismo mele, nobeni ne privoščim, da jo dobi na večer pred morjem. Saj moja je že druga, ampak je zdaj prišla po 3-tednih (verjetno ma prste zraven mirena) . Kar se kolkov tiče smo meli pri dobrih dveh mesecih 1A in 1B ter priporočljivo kontrolo čez mesec dni. Upam, da bo. drugače pa gre ta UZ tko hitr, da lahko L. Daisy svojadva naenkrat pelješ. Mi smo ob 9-ih sedeli pred vrati (6 dojenčkov) in ko je začela, je šlo po 5-min (ampak res pet ali še manj...tekoči trak ni kaj)...izvid pride po pošti! Kar se smejanja tiče sem ti prav fovš Lunca....naša je starejša ampak se z glasom še ni (upam, da ni že pozna). Je pa res, da se velik pogovarja...v igračke ful dobro govori (uuuu, ghgh, no in taki podobi vokali...ful luštno)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.8.2008 22:45:13
|
|
|
|
mtinca1
|
nya-držim pesti za dolg spanec. pa tud jaz boljše da grem spat. lana danes spi od šestih in je očitno spet zamenjala dan za noč in bo verjetno potegnila do kakih dveh... nočko mamice...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.8.2008 22:46:01
|
|
|
|
Tina 28
|
no, če bi se ga pr nas hotle napit mamo pa domač šnops...smrekovc, borovničovc....sam zdaj še ne. Kar se pa piva tiče, jaz sem in tja kakšen mali pirček spijem alpa radler (seveda ne dnevno ampak priložnostno...oz. če je ful vroče pa mam vode že dovolj...nekaj da ima okus in mehurčke )
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.8.2008 22:47:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Kar se pa piva tiče, jaz sem in tja kakšen mali pirček spijem alpa radler (seveda ne dnevno ampak priložnostno...oz. če je ful vroče pa mam vode že dovolj...nekaj da ima okus in mehurčke ) Jaz pijem Schlossgold brez alkohola - kr vsak dan enga
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.8.2008 22:48:36
|
|
|
|
Tina 28
|
OOOOOOH, se vam zamudila...No uživejte, jaz za nas upam da bomo preživel kvaliteten čas skupi, ker tle doma ni miru zarad sosedovih otrok in ker atija ni velik doma!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.8.2008 22:48:44
|
|
|
|
lunca14
|
Kar se smejanja tiče sem ti prav fovš Lunca.... .............jst sm ti pa morje ,menzusa si pa ne želim še ene pol leta al pa še kak mesec več ...........uživaj na morju
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 22.8.2008 22:49:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina uživajte na morju, mtinca - da boste spali do jutra, lunca - da se Lun kmalu usmili mamice in seveda vsem lahko in mirno noč
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?