|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
25.8.2008 15:54:46   
koala
martica dobro zrihtajta jutri.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
25.8.2008 17:22:03   
Sunny Morning
Kakšne lušne slike...vsi sončki so tako lušni.

Mi pa imamo prvo buško...čisto tapravo in zelo veliko.user posted image  Neja je postala prava plezalka, ves čas je ob kavču na nogah, samo hodila bi. Pa ji je danes kavča zmanjkalo in se je direkt na glavo prevrnila, pravzaprav na čelo in ima na desni strani lepo okroglo buško. Kako je pa jokala...user posted image  Sva ji pa danes že obuli Pediped copatke. HB, ker če bi še malo čakala bi nam bili premajhni. Pa so od 6-12 mesecev. Zgleda, da bo imela bolj veliko nogo.

katarinas jaz ji vse še miksam, ker se drugače kar davi, če dobi kakšen večji košček. A vi sadje (jabolka, hruške, breskve) še kuhate ali dajete surove?

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
25.8.2008 17:25:18   
Sunny Morning
GAŠPER
user posted image

NEŽA
user posted image

NEJC
user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
25.8.2008 17:28:33   
Sunny Morning
Golobček
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3654
25.8.2008 18:04:16   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Katee imate 6. bolezen? Ne vem ali smo jo mi tudi imeli...Lara je imela vročino, drisko, potem je čez nekaj dni dobila pa še pikice po trebuščku in hrbtu ter obrazu...in bila res sitna revica - sicer je P rekla, da je to pač neka otroška virusna bolezen...ali ima 6. bolezen enake simptome?

Čisto enake simptome imamo!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
25.8.2008 18:07:39   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

. A vi sadje (jabolka, hruške, breskve) še kuhate ali dajete surove?

Jaz sadja nikoli nisem kuhala. Vedno sem mu ga dala surovega, vendar brez olupka in zmiksanga.

Uboga Neja! Revica mala, je še mene zabolelo, ko sem prebrala, da je padla.

Mami in oči me imata najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 3656
25.8.2008 18:58:45   
Anchikaa
Dan.

Najprej Gašper, Neža in Nejc vse naj naj za obmesečniceuser posted image user posted image

Golobček vse najboljše za tvoj osebni praznik,naj se ti izpolnijo vse skrite želje.user posted image user posted image

Pri nas nič novega,Daša je pridna.Mi je včeraj moja mama rekla ko je bila na obisku,če mi sploh vemo da imamo Dašo pri hiši,ker se ni mogla načudit kako se ona sama igra,kako uživa v vozičku.Ja saj skoraj res ne vemo da jo imamo pri hiši,razen takrat ko je alarm za jesti in pa ko jo voham na 100m ko ima bombo v hlačah.user posted image user posted image

Jaz Daši sadja ne prekuhavam več,samo fajn zmiksam,ker se isto ko Neja začne drgnit če je kak večji kos.Ni pa mi jasno kako  se ji potem ne zataknejo rezanci iz juheuser posted image .Aja,pa včeraj smo prvič papali špinačo,in ji je bilo taki užitek to jest,da skoraj nisem folgala ji v usta nosit.user posted image

Neja user posted image user posted image za buško,pa kolko jih še bo.

Grem še malo se cartat ker bo počasi čas za ajo ajo.

Lepo se (s)mejte,
Anchikaa

< Sporočilo je popravil Anchikaa -- 25.8.2008 18:59:53 >

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
25.8.2008 19:48:49   
Alfabeta
Vsi slavljenčki (uf koliko vas je danes) VSE NAJ NAJ!!!!user posted image user posted image user posted image

Sunny, Za buško Neji veliko user posted image Glede kuhanja sadja ...jaz sem ji samo enkrat skuhala jabolček in breskev. Sicer pa ji dejansko že ves čas dajem surovo. Ampak obvezno spasirano, ker se frajla začne davit že če je kak nariban piškot notriuser posted image .
Sem ji danes zvečer hotela dati kašico za lahko noč od Milupe in se je kar na silo začela daviti, pa dvigovat se ji je začelo. Ko sem ji pa dala kupljeno kašico iz jabolčka se je pa oblizovalauser posted image . Pa sem jo hotela malo okrog prinest, da bo pojedla še žitno kašico in sem ji mešala. Tako...enkrat jabolček, enkrat pol jabolčka pol žitne, etc. Da ne bi mislila, da je tisto z žitno spravila dol. Tudi pod razno ne!user posted image  Točno je čutila kaj sem ji podturila.

Martinca & Patrik user posted image user posted image user posted image

Gledam vreme sedaj..user posted image V soboto so napovedane nevihte. Ajde punce, držmo pesti da bo sonček...Čeprav sem jaz obveščena, da se da tam biti tudi v dežju. Ne vem pa če je res. Mml, Ursalara?

Katee & Žan Luka  user posted image user posted image user posted image

klepetka, čimveč prespanih nočiuser posted image . Glava te pa res lahk boli od "preveč" spanca. Pri meni je to nekaj normalnega, če recimo malo potegnem zjutraj. Če me seveda otroka pustita.

pecivo za piknik....vidim, da seznama ne bo, ampak Mala pikica pa sklepam, da bo prinesla čupavce?user posted image  Sem ravno zadnjič Suzani razlagala, da pri meni je prav problem, kaj naj spečem, ker vedno pečem tako ki ni za na sonce in vročinouser posted image (šamrole, peciva s smetano,....) No kifli vsekakor bodo. Tako, da me ne boste nagnale, če pridem brezuser posted image

No, vidim, da pogrešale me ravno niste, pa dobro. Mi imamo novo pridobitev, soor namreč. Saj ni čudno. Pri 4 zobkih in vsem kar rine v usta jo je še dobro odnesla, ga je kasno dobila.

No toliko od mene za enkrat. Sedaj pa moram nekam it. Imam redek pojav s pogostim ponavljanjemuser posted image user posted image user posted image . Nimam pojma od česa. Verjetno od vrnitve domov iz morja.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
25.8.2008 20:07:56   
koala
Alfabeta veš da smo te pogrešale. Nagnale pa ne bomo nikogar, ne punce? Kje si pa ti videla to napoved? Na wetter.de kaže sončka z majhnim oblakcom, so pa precej točni z napovedjo.

sunny boga Neja, objemček še od naju z Alexom, on ji pa šelupčka pošilja na buško.

g<3ta eae4aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag<y4qeewgsBSSČ

Nisem vedela

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
25.8.2008 20:16:48   
ursalara
Martinca dobro opravita!  user posted image

Neja  user posted image      upam  da buška kmalu izgine!

Sadje mi ga ne prekuhavamo,ji ga tudi nisem sem ji ga vedno dobro oprala,olupila in zmiksala!

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Gledam vreme sedaj.. V soboto so napovedane nevihte. Ajde punce, držmo pesti da bo sonček...Čeprav sem jaz obveščena, da se da tam biti tudi v dežju. Ne vem pa če je res. Mml, Ursalara?

imeli bomo lepo vreme in pika!Drugače se pa tudi da biti če je slabo vreme kolikor jaz vem!

Kje je mml?

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
25.8.2008 20:21:22   
Alfabeta
koala na pop tv vreme. Saj bo sonček, saj vem da bo. Ga bodo sončki januarčic priklicaliuser posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
25.8.2008 20:33:18   
Anchikaa
Alfabeta,veš da smo te pogrešale.
Mala mis že spi.Mi je pa spet skoraj živce požrla,tako kot vsak drug večer,ko jo kopam.Nevem kaj ji je,enostavno se začne dret ko šoja kak vidi vodo.Zdaj sem ji samo šla ritko sprat ker je bla tak posrana,da mi druga ni preostalo.Dretje tako,da bi lahko keri reko če bi mimo šel,da jo kolemo,dobesedno.Od začetka sem jo v bani kopala,dretje.Pol sem ji malo zamenjala in sem ji dala brisačo v tuš kabino,nalila vodo in jo skopala,nekaj časa je špilalo tako,pol pa dretje.Eno samo dretje.Nikjer solzice.Ne razumem je več.Pol pa je ne bom kopala,pa jo bo keri tuji,ko je ne vidi vsak dan prijel v roke pa bo smrdela, pa še bo kje socialo poklical,da ne kopam bebike.Ma kera kaki nasvetuser posted image kak jo naj še kopam???

Sicer pa bo v soboto sonček,saj bo tam veliko sončkov,nas pa verjetno ne bo.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
25.8.2008 20:36:44   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

katarinas jaz ji vse še miksam, ker se drugače kar davi, če dobi kakšen večji košček. A vi sadje (jabolka, hruške, breskve) še kuhate ali dajete surove?

Ne saj nisem mislila, da ji ne bi miksala - itak da ji še vedno miksam in to čist, ker noče drugač najbolj jest - ampak do zdaj sem vse olupila in nato zmiksala, vprašanje je bilo samo ali je še potrebno lupiti...

Neposredna povezava do sporočila: 3663
25.8.2008 20:44:24   
katarinas
Uboga Neja, ima buškicouser posted image , Lara jo je tud že mela, ko sta z nečakom ki stalno skače okoli nje, trčila z betičkami...aua!

Ampak Sunny ne morem verjeti, da Neja tako hodi (pa je en dan mlajšauser posted image  - naša se je danes čisto sama usedla in sem bla čist happyuser posted image , na nogah je pa še nisem dobila...mogoče kmalu!

Katee evo potem sem zdajle izvedela, da smo tudi mi imeli 6. bolezen, no pa P o tem tudi črhnila ni... Je pa res vse potekalo tako kot je rekla, ko so se izpuščajčki pojavili prvi dan niso bili tako razširjeni, naslednji dan jih je bilo še več, tretji dan so pa že izginili, vročine pa ob izpuščajih ni bilo več. user posted image  da hitro mine!

Anchikaa res obupno, da se takole dere ko se kopate! Mi sicer nimamo težav s tem, uživa v vodi, ampak moja nečakinja je bila taka - je bla ko stara mama v bazenu, bognedaj da bi jo samo pošprical...tud glave ni pustila oprat, ko je bila večja ji je mami kupila tak obroč, da ni šla voda v oči...in take fore....ne vem, ti žal ne znam svetovatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3664
25.8.2008 20:53:43   
Alfabeta
Anchikaa, kaj pa če jo recimo umivaš tako kot recimo na začetku? V posodo vodo, pa krpo, pa jo na previjalni umiješ? Morda bo počasi potem pozabila na "strah pred kopanjem" in se bo čisto lepo pustila okopati. No, jaz jo okopam kar v bideju. Seveda je popolnoma čist, da ne bo katera kaj... Voda ji lepo počasi teče, lepo je zagozdena, ker je ravno prav velika,.... nikoli ne joka.

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 25.8.2008 20:54:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 3665
25.8.2008 20:56:13   
majra
Čer!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  we are sorry

Tako, da na kratko:

Neža, Gašper, Nejc vse najboljše user posted image  user posted image  user posted image

Golobček vse najboljše user posted image

Vaney, čestitke za obletnico user posted image

Žan Luka user posted image user posted image

Patrik user posted image user posted image

Neja user posted image user posted image . Ja, na buške se bomo morale počasi vse navadit user posted image

Ajda user posted image user posted image

Alfabeta veš da smo te pogrešale, ampak smo vedele, da uživaš in te nismo hotele spominjat, da se ti ne bi preveč kolcalo in pokvarilo dopust user posted image , Pa še zate user posted image user posted image , da nevšečnost kmalu mine

Jaz Katji skoraj vse pasiram in še vedno vse olupim.

Me pa zanima kako pripravljate špinačo? Samo skuhate na vodi, pa potem dodate mleko ali kako? 

Neposredna povezava do sporočila: 3666
25.8.2008 21:19:26   
Alfabeta
Hvala, Majra user posted image

No, tole vam pa še moram prilepiti.

Ajdino sliko sem morala obrezati, ker moj mož noče da ga razkazujem po netu. Verjetno se boji, da bi ga katera ukradla user posted image user posted image user posted image
user posted image

No, takole pa je moj sin premagal strah, star 4 leta. Neznansko se namreč boji motorjev, sploh prižganih. Ima nenormalen strah pred njimi. Zakaj, je pa predolga štorija. V glavnem, takole se je vsedel nanj.
user posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 25.8.2008 21:30:10 >

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
25.8.2008 21:34:15   
koala
Alfabeta lušne slike, jaz bi tudi malo strahu pred motorji, morda se kaj zmenim z tvojim sinkomuser posted image , se mi namreč vsakič ko vidim kak motor takoooooooooooo sline cedijo, eh nebom rajše o tem....

Grem svoje dete prepričat, da je že čas za spanje, še tega ne veuser posted image

Nisem vedela

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
25.8.2008 21:35:10   
Sunny Morning
Hvala za vse user posted image . Zgleda, da je pomagalo, ker je buškica že manjša, samo črnivka pa vseeno bo. Saj jo boste videle v soboto. Sploh ne bom rabila majice obleč.user posted image

Jaz sem za soboto naročilo lepo vreme.user posted image Če bo dež bo malo smotano, ampak mislim, da nas ne bo preveč motilo. Važno, da se bomo imeli fajn.

IZVIRNO SPOROČILO: majra
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  we are sorry

A te še ni izučilo, da bi prej pritisnila ctrl+s.user posted image

Alfabeta točno vem kako to zgleda, ko se ji kakšna hrana ne dopade. HB, da je to že kar za nami. Jaz sem ji včasih kakšno stvar zakamuflirala s korenčkom, pa je korenček pojedla tisto kar ji pa ni pasalo je pa ven vrgla. Pa delala se je kot, da bo kozlala. Zdaj mi je user posted image user posted image user posted image .

Jaz pa še vedno sadje kuham in se zjutraj ukvarjam s kašicami. Takoj jutri neham. HB, ker se mi več ne da. katarinas jaz bom kar še nekaj časa lupila.

majra jaz sem ji pripravila zmrznjeno špinačo od "Mizica, pogrni se". Daš malo olja, gor moko svetlo prepražiš, dodaš špinačo in zalivaš z mlekom. Če je pregosto še dodaš mleko. Sem jo zdaj prvič sama delala in je ratala ful dobra.

Sem pa danes spet dala Nejo spat budno. Sva rabili samo dobre pol ure, da je zaspala. Se je od začetka drla, pa je kar nisem šmirglala. Sem jo šla pogledat mogoče vsake 5 minut. Se je vmes dvignila ob ograji, pa sem jo samo dol dala. Sem mislila, da bo hujše. Sem jo pa danes kar v vrečo dala, ker se drugače odkriva in jo celo noč pokrivam. Ima zjutraj vse deke v posteljici, ker se na njih vleže in jih ne morem ven dobit.user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
25.8.2008 21:35:47   
vaney
alfabeta, ampak Ajda in Filip se pa ne izgubila, sta ti takoooo podobna, da jih res ne moreš izgubituser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
25.8.2008 21:37:58   
Sunny Morning
Alfabeta lušne slikice. Se vidi, da ste spet užival.
A to je bil tisti dopust k si mislila it sama?

Neposredna povezava do sporočila: 3671
25.8.2008 21:46:13   
Alfabeta
Koala, Vaney in Sunny hvala!

Sunny, ja to je bilo to. Sicer sem mislila, da bomo šli v ponedeljek, ampak je potem dedek umrl in pač nismo mogli it po planu. Je pa bilo zato toliko bolje, ker je šel mož z nami. Jaz vedno pravim, da je vsaka stvar za nekaj dobra. Tako da smo potem šli samo od četrtka do nedelje. Pa še možu se ni bilo treba 2x vozit. Pa mislim, da je bilo tole tudi zadnjič letos, ker potem je an morju zvečer in zjutraj že toliko vlage, da je joj in to pa meni ni všeč, zaradi otrok.

A Suzana se je že kaj javila? Sedaj bi morali biti že doma.Jo prav pogrešam. A ne pride do računalnika izpod kupa perila za pranje?  Vsaj pri meni je ponavadi tako, da imam veliko za oprat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3672
25.8.2008 21:51:06   
mala pikica
Še vas na hitro pozdravim...

Gašper se vsem zahvaljuje za čestitke user posted image

golobček vse naj, naj ob rojstnem dnevu in da bi čimprej imela Nino zdravo in veselo spet v svojem objemu user posted image user posted image user posted image

nana res luškane slikice. Sta pa Patrik in Klemen že prava prijatelja user posted image

vaney čestitke tudi vama ob 1.obletnici poroke user posted image

Neži Gašper ti pošilja velikega lupčka user posted image

katee še sreča, da je samo 6.bolezen, to bo hitro minilo user posted image

katarinas mi še vedno lupimo vso sadje, prekuhavamo ga pe že dolgo ne. Hrano pa še vedno pasiramo, GAšper vsak košček ven pljune user posted image Prava lepotička je Lara. Spi pa tako kot Gašper, z ritko gor user posted image

martinca in Patrik user posted image user posted image user posted image

alfabeta
kje pa si ti prebrala za vreme? Meni na vseh straneh kaže lepo vreme za v soboto. No, vsekakor moramo močno stiskat pesti, da bo lepo. Ne vem, kje bomo našli strehe za 90 ljudi user posted image Čupavcev ne bo... imam nekaj drugega v mislih, če bo zneslo s časom user posted image

Neja user posted image

ursalara
kaj če bi ti malo poklicala mml in povprašala, kaj se dogaja. Meni je res
že vse skupaj prav čudno, da se nič ne oglasi. Povej ji, da jo močnooooo pogrešamo!

suzana kje si?!?!

Zdaj pa grem... Imamo po dolgem času spet večerjo na flaško, pa se dragi matra z Gašperjem in je ves čas nek jok iz sobice user posted image

Nočko vsem user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
25.8.2008 21:59:17   
katarinas
Prekuhavanje: jaz tudi sadja že dolgo ne prekuhavam, mi je tudi P rekla, da ko enkrat user posted image  poskusi kuhano, se pravi ko počasi uvedeš, počasi tudi preideš na surovo sadje - jaz ji tudi vmešam v sadje kakšen surov korenček!

Sunny še eno vprašanje, a v špinačo daš čist navadno belo moko? Jaz sem mislila, da moke še ne smejo jest, saj ne vem od kje mi touser posted image , sicer pa itak ene že dajejo tud žemljice in podobno. Fora je v tem, da se jaz kar bojim ji dat kakšen kos v roke za glodat, ker me skrbi kaj če bo ji ratalo kako odlomiti in se mi bo pol davlauser posted image ...sej vem hecna vprašanja, sam če je pa resuser posted image

Alfabeta jst pa niče ne zamerim tvojemu sineku strah pred motorji, men tud niso nič všeč, sem prav vesela, da tud user posted image  nima apetita po njih, zdaj pa sploh ko imamo punčko - no kje pa piše, da ne bo glih ona nora na motorjeuser posted image user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
25.8.2008 22:00:27   
Alfabeta
Ja res je, mml tudi nekje hodi. Le kje?

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?