ribicau
|
Dobro jutro! Naši Evi je pa končno predvčerajšnjim spodnja enka ven pogledala - po enem mesecu pa pol. Ostale tri so že en čas zunaj, ta jo je pa ornk namatrala. Končno. Dons ponoči je pa kr v spanju ful začela jokat, pomojem se ji je nekaj sanjalo. To se je dvakrat ponovilo na deset minut. Sem jo že hotla zbudit, samo pol sem si rekla, ah sej bo mimo, pa je blo res. Sem pa res zombi, ker hodim spat okrog polnoči, pol pa še kakšen takle šok ponoči. No še ta teden, pol pa DDDOOOOPPPUUUUSSSTT. Oh ta teden bo še pestro, vse spakirat...hladilnik je baje bolj majhen, tko da bova z mojim naredila bivande v 0,5 l plastenke, jih dala zamrznt in potem v petek zvečer v cooler in morajo zdržat 3-4 dni. Pol pa nova nabava nekje na Korčuli, pa prosila bova v kakšni ribarnici, da bodo led gor vrgl, pa bo tud OK. Včeraj sem se naročila pri frizerju. Ko pridemo z dopusta, se grem polepšat, ker če grem zdej, potem bom z dopusta pršla že brez barve, ker bo sonce vse dol potegnu. Atena777, če ti bo kej v tolažbo, naša je tud tko prekleto trmasta, da joj. Poleg tega pa še nagaja tko, da se kr križam. Tašča pa gleda kaj ga tamala serje in si svoje misl. Sicer nikol nič ne reče, samo pomojem si misl svoje o moji vzgoji - sploh ker je vzgojiteljica. Samo jest res ne vem kaj nardit. Še vedno mislim, da je to faza v odraščanju in da bo prerasla. Sej ne mislim, da zdej ji bom pa zato popuščala, sploh ne, samo itak nobena stvar ne zaleže, če kej rečem, naredim....kakorkoli že.
|