DeMer
|
Jutro! Tiste, ki odhajate na morje, se imejte super fino, pa še mal zame uživat. Pismo jest se to spmonim v soboto dopoldan, da bi šla tud jest ma morje. No ja, pa drugič. Glede plenic: imamo jih 3 različne. Ampak št. 1 so Pampers AkitvFit, za pomoči 5, čez dan +4. Drugače za krajše časovno obdobje pa imamo Mullerjeve al pa od DMja. So še kr, ampak hit premočjo. Tko da jih mamo samo za zjutraj, ko je v plenici pol ure, pol se pa pokaka. Vozički: Mi imamo 3 marele, vse rabljene in predpotopne, ampak za našga divjakca so čist ok. On skoz pleza ven in not (tud če je zavezan). Mislim pa da imamo eno od PegPeregota, Pliko (10 let stara) pa mi je še najboljša. Edino kar je, da so majhni koleščki, drugače ima pa vse: strehco, da se poležat, .... Sem bila na eni masaži in negi obraza z kremami dr. Hauschka sem pa zdej ful mozolasta. Jasna, namig je bil, da bomo, upam, kmalu (v roku 1 leta) kaj naredili na tem, da bosta 2. Drgač pa mamo mi postlo že kupljeno, smo dobil eno rabljeno od prijateljice, mela jo je 1 leto, tako s predali spodaj, 2m. Sej pol daš pa pri kraju tisto ograjco. Tako, zdej pa grem použivat še malo tišine, pol pa akcija. Danes bom probala musako narest. Upam, da mi rata. Lepo se mejte! papa