ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: Margit IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Aja še ena zgodba s plenicami ....odkar sem u službi Majkla rihta Šime....jst pa sm učeri v vsej svoji furjasti brzini kupovala plenice....zagrabila sem vijolčen komplet pampersk št5 oz kr 2 kompleta , ker se pa nism ubada kaj gor res piše (sm bla 100% da so vijolčne plenice samo AKTIVE BABY).....me kliče Šime ves histeričen , da kva sm to za ene plenice privlekla domou, če zdej k ne previjam otroka še plenic ne znam več kupt , not so ble une hllačne LET S GO ....sm klela k pes...a ne morjo dat take plenice u MODRO PAKUNGO la pa florestenčno....če so loh une clasik zelene, pa aktive baby vijola, nej bojo une **** barva, ne pa mal bl bledo vijolčne ...no skratka, tkola mamo... Da ne govorim o tem . Jest jih tud kupim te hlačke, za na morje in takole čez dan, da mi ga ni treba skoz na previjalno vozit, ampak da se zrihtava kar tako spotoma. Mislim in moj je skoz najedal, dokler mu nisem razložila uporabe. Mislim moški. Valda, on ga zrihta spedena, že čisto na odhodu se mu pokaka (kaj je standard) in pol mu on hlačke s polno dreka sleče. In me kliče v službo in pizdi, da sta zdaj oba pokakana, ... ja valda odtgi pri kraj na obeh straneh in mu zamenjaj. Halo , moški. No zdaj smo ga naučili uporabe in je malo bolj zadovoljen. Pa še lažje je tamalga zrihtat, ker na previjalni nima obstanka. Ej punce, kje pa kupujete plenice, pa katere? No za Kolumbo sem ugotovila, da Pamperske v vsakem primeru , kaj pa ti Margit za ponoči oz. če ne kupiš hlačk, a tud Pamperske? Mi mamo še vedno Mullerjeve št. 4+, pa so mi u redu. Čeprou zdej razmišljam, k ste začele s tole debato, da ne bi blo trapast kupit hlačk, ker pri nas je itak borba za previjat, sploh pri varuški Kolk jih je pa kej u paketu, pa kakšna je kej cena?
|