|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.8.2008 8:58:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2601
   [Brisano sporočilo]
21.8.2008 9:00:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2602
   RE: FEBRUARČKI 2007
21.8.2008 9:16:06   
atena777
Joj men je tok žou, da nimam cajta vse podbobno brat, ampak sam diagonalno, pol pa ujamem voščenke, pa Alen vročćina, pa plenice let's go..
skratka pupe...
Tole z alenom se mi zdi zelo znano, men se zdi, da imajo otroci velikokrat zaradi čustev vročino. Naš ne zna pokazat, da me pogreša, sam vročino dobi. Jasna ti ga sam ckrljaj pa se ful znjim pogovarjaj, da kok se bo imel fino tam, pa ful se pozna, če ga oddaš s stisko v želodcu v vrtec. On to čuti in potem ga je strah. Jaz se zdaj vedno, ko ga oddam, pripravim do tega, da mu pokažem, da zaupam varuški, sem v veselem topnu kaj  znjo pogovarjam - pomaga.

Uganite s čem je moral danes zjutraj v varstvo. Ja z metlo valda user posted image . jaz ne vem kaj mu je, ampak s to metlo bi še spat hodil. Kot oni tipček iz Snoopy-a s tisto dekico. upam, da ga mine...

Voščenke dobra ideja. Na morjku je David odkril kredo, je bil čisto bnavdušen. A ni lepo, ko nam otročki samo pokažejo kdaj so pripravljeni za naslednji korak. Zelo dobro se spomnim, da je David nekaj dni prej z vejico po tleh pisal, ampak seveda ni bilo sledi, nakazal pa je svoji mamici, da bi on pisal user posted image .

No pupe, smo na vezi.

Ful ste pridne za pisati, prav vse, ni čudno da vas ne morem dohajat!

Neposredna povezava do sporočila: 2603
21.8.2008 9:32:35   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Še glede vozičkov...men je tut Zapp u iber šminkerski, ampak drugač pa toootalna gajba na "klocnih"- strogo za po asfaltu, mislm, da se niti ne da poležat, tko da je picoolo boljši, bo Jana povedala detajle, d ne bom preveč pamtna...mi se furamo strogo z "big futom" marelo ki smo jo dobil od strica pa nažira prah..

Mi bi ga rabil samo za k varuški, pa se mi zdi, da se od teh marel najbolj zapp obnese. Pa še nekej je, naša tamla se v tem hoče vozit, v drugih marela pa ne. Sprobano. user posted image .  Drugače tud jest prisegam samo na našega trikolesnika s tavelikimi kolesi!

Neposredna povezava do sporočila: 2604
21.8.2008 9:34:40   
ribicau
....aja še to, včerej sem zvedla, da moja soseda pričakuje 4. user posted image !

Ma otroke v temle vrstnem redu: februar 2005, septemberr 2006, december 2007, januar 2009

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
21.8.2008 9:40:27   
ribicau
ej bejbe, še nekaj!

Drug teden gremo na morje, pa bi za Evo kupil en majhen čoln, bolj za na teraso - namesto bazenčka. Ugotovila sem, da so čolni iz boljšega materiala kot bazenčki, tko da bi zdej s čolnom probal.

Zdej me pa zanima, če mate kakšno idejo, kje bi ga sploh še dobila!

Thanks

Zdej se pa res podrzam dol iz RR-ja pa iz ostalih www strani, ker morm pa tud mal delat. Se oglasim okrog 13ih od doma!

Cao

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
21.8.2008 19:02:45   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

....aja še to, včerej sem zvedla, da moja soseda pričakuje 4. user posted image !

Ma otroke v temle vrstnem redu: februar 2005, septemberr 2006, december 2007, januar 2009

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OMG!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
21.8.2008 19:31:48   
malecka_mateja
ribica v baby centru pikapolonici in v šparu jih imajo!mi ga tudi imamoin je super! priporočam čoln!
glede sosede pa svaka ji čast!user posted image user posted image

jaz sem danes gledla v baby centru te zapp i npikolo in mi jepikolo čist bolj všeč ker se res da poležat...nevem meni je bolje deloval!sam se nismo odločli ker itak mamo marelosam me ful vleče!bomo vidli!

tamala je prej letela po stanovanju se pod svojimi nogami spotaknilai n že ma prebito ustnico in malo plavo ličnico marija sveta kak ji je ratalo spet na ravnem!kriza!zdaj že aja!
jaz pa grem pakirat!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
22.8.2008 5:58:45   
Margit
Jutro!
No pa sem le našla linke do Kritter izdelkov iz Ikea

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/40061299
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/20061295
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/90061292

Ostalo jso pa Hensvik omare
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/10074707
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/90111391
razmišljamo pa še o tejle
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/S19820117

V tisto odprti omari imamo igrače, v tistih pleteni košarah
http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/40085634
pa je prav luštno. Ribica sej itak ves prah miljonkrat na dan dol zmeče user posted image k skoz vlečeta dol igrače.
Za posteljo paše razmišljamo. Gledal smo Malega princa dvignjeno posteljo, ki ima spodaj dve omari in predalne
http://www.iles.si/galerIJA/mp/galerijaIMP.htm  - mislim da je na 32 slikci.

Ampak mislim, da ga še kar nekaj časa ne bomo dal v veliko posteljo. Ker mam občutek da se v tej počuti prav varno. Tudi Maša je bila do 3 let v taki posteljci. In ne boste verjeli, še danes se kdaj zgodi (pa že skoraj eno leto spi v taveliki), da sred noči priteče k nama vsa objokana, da je padla s postelje. Na začetku je blo pa to že itak pravilo. Njej smo pa kupili sobico Suzy v Lesnini, dela pa jo nek privatnik iz SLO mislim,da iz Zidanega mosta. In moram rečt da so Matičeve zadeve iz Ikea velikooooooo bolj kvalitetne kot njena soba.

Neposredna povezava do sporočila: 2609
22.8.2008 6:03:12   
Margit

Aja še ena zgodba s plenicamiuser posted image user posted image user posted image ....odkar sem u službi Majkla rihta Šime....jst pa sm učeri v vsej svoji furjasti brzini kupovala plenice....zagrabila sem vijolčen komplet pampersk št5 oz kr 2 kompletauser posted image , ker se pa nism ubada kaj gor res piše (sm bla 100% da so vijolčne plenice samo AKTIVE BABY).....me kliče Šime ves  histeričenuser posted image , da kva sm to za ene plenice privlekla domou, če zdej k ne previjam otroka še plenic ne znam več kuptuser posted image user posted image user posted image , not so ble une hllačne LET S GOuser posted image user posted image user posted image ....sm klela k pes...a ne morjo dat take plenice u MODRO PAKUNGO la pa florestenčno....če so loh une clasik zelene, pa aktive baby vijola, nej bojo une **** barva, ne pa mal bl bledo vijolčneuser posted image user posted image user posted image ...no skratka, tkola mamo...

Da ne govorim o tem user posted image . Jest jih tud kupim te hlačke, za na morje in takole čez dan, da mi ga ni treba skoz na previjalno vozit, ampak da se zrihtava kar tako spotoma.
Mislim in moj je skoz najedal, dokler mu nisem razložila uporabe. Mislim moški. Valda, on ga zrihta spedena, že čisto na odhodu se mu pokaka (kaj je standard) in pol mu on hlačke s polno dreka sleče. In me kliče v službo in pizdi, da sta zdaj oba pokakana, ... ja valda odtgi pri kraj na obeh straneh in mu zamenjaj. Halo , moški. No zdaj smo ga naučili uporabe in je malo bolj zadovoljen. Pa še lažje je tamalga zrihtat, ker na previjalni nima obstanka.

Neposredna povezava do sporočila: 2610
22.8.2008 6:06:10   
Margit

Čist ste me nakurle s temi sobami, mi mormo do februarja neki naštudirat...men za enkrat te Ikea varjante niso  všeč, jst že od nekdaj sanjam otroško sobo s pogradom u L in z omarami- predali, ki so u bistvu stopnice do zgornje postelje...čak morm takoj nadt kakšen primeruser posted image  evo tkole: user posted image
to pride v poštev čez ene 3 leta, do takrat pa ne vem kaj naj "naštimamo".

Točno tole od "izimobila" sem jaz gledala. Sam nažalost nam ni šla v sobo - taveliko. Ker mamo take čudne oblike in neke zide premaknjene, ... V tamali bi bilo pa preveč nabutano.
Ampak mi je pa ful dobra.

Drugač pa poglejte še mal Iles - program Strart in Mali princ.
Pa Kerin Povirk ma tud lepe sobice.

Neposredna povezava do sporočila: 2611
22.8.2008 7:36:35   
DeMer
OJla!

končno prišla do RRja. user posted image

Men se je začelo, moj ima noro dela, tako da je kr gužva. Ampak bo.
Sem že bozabila, kaj sem hotla komentirat. user posted image

Jasna, kako si se zmenila v službi?

Kolumbo, kdaj bo srečanje?

Jest bi tud otroško sobico, pa je nimamo kam dat. Je soba tako majhna, pa še pobito je, tako da bo lahko notr samo ta velika postla in miza. Jah, bomo mal stisnjeni.
Kam bomo dal pa še enga člana k bo, pa ne vem.

Smo skoz terenski, domov pridemo mal razmetat, jest in spat. No, sej čez 1 teden bo drugače.
V ponedeljek ima Mark zobarja, ga bom mogla med popoldanskim spancem zbudit, to bo žur. A ve st ejih že peljale?
S 1.9. začnemo vrtec in me prav zanima kako bo. Jest ne morem dobit dopusta. user posted image , tako da ga bo mogu moj uvajat. Upam, da bo šlo brez problemov.

Aja, sem bila v torek pri frizerju in sem rekla, da bi rada imela MALO krajše lase, me je pa čist na kratko ustrigla. Sem jezna k user posted image . No, na srečo zrastejo, ampak tista slikca, ki sem ji pokazala in moja frizura nimata niti slučajno iste dolžine. MAh.

Bodte fajn!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
22.8.2008 7:36:55   
ribicau
O Margit, hvala za info! Kakorkoli študiram ugotavljam, da bo rihtanje sobice kar pestro user posted image . Sploh zame, ko skoz nekej kompliciram. Sej moj bo reku, ah dej nehej komplicirat, sej je dobr ipd.....

Jasna81 ura je 7.30, kje si?

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
22.8.2008 7:38:53   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

ja, sem bila v torek pri frizerju in sem rekla, da bi rada imela MALO krajše lase, me je pa čist na kratko ustrigla. Sem jezna k user posted image . No, na srečo zrastejo, ampak tista slikca, ki sem ji pokazala in moja frizura nimata niti slučajno iste dolžine. MAh.

O DeMer dobro jutro!

Ja kar se frizerja tiče, to pa dobro poznam.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
22.8.2008 7:43:59   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: Margit

Aja še ena zgodba s plenicamiuser posted image user posted image user posted image ....odkar sem u službi Majkla rihta Šime....jst pa sm učeri v vsej svoji furjasti brzini kupovala plenice....zagrabila sem vijolčen komplet pampersk št5 oz kr 2 kompletauser posted image , ker se pa nism ubada kaj gor res piše (sm bla 100% da so vijolčne plenice samo AKTIVE BABY).....me kliče Šime ves  histeričenuser posted image , da kva sm to za ene plenice privlekla domou, če zdej k ne previjam otroka še plenic ne znam več kuptuser posted image user posted image user posted image , not so ble une hllačne LET S GOuser posted image user posted image user posted image ....sm klela k pes...a ne morjo dat take plenice u MODRO PAKUNGO la pa florestenčno....če so loh une clasik zelene, pa aktive baby vijola, nej bojo une **** barva, ne pa mal bl bledo vijolčneuser posted image user posted image user posted image ...no skratka, tkola mamo...

Da ne govorim o tem user posted image . Jest jih tud kupim te hlačke, za na morje in takole čez dan, da mi ga ni treba skoz na previjalno vozit, ampak da se zrihtava kar tako spotoma.
Mislim in moj je skoz najedal, dokler mu nisem razložila uporabe. Mislim moški. Valda, on ga zrihta spedena, že čisto na odhodu se mu pokaka (kaj je standard) in pol mu on hlačke s polno dreka sleče. In me kliče v službo in pizdi, da sta zdaj oba pokakana, ... ja valda odtgi pri kraj na obeh straneh in mu zamenjaj. Halo , moški. No zdaj smo ga naučili uporabe in je malo bolj zadovoljen. Pa še lažje je tamalga zrihtat, ker na previjalni nima obstanka.

Ej punce, kje pa kupujete plenice, pa katere? No za Kolumbo sem ugotovila, da Pamperske v vsakem primeru user posted image , kaj pa ti Margit za ponoči oz. če ne kupiš hlačk, a tud Pamperske?

Mi mamo še vedno Mullerjeve št. 4+, pa so mi u redu. Čeprou zdej razmišljam, k ste začele s tole debato, da ne bi blo trapast kupit hlačk, ker pri nas je itak borba za previjat, sploh pri varuški user posted image
Kolk jih je pa kej u paketu, pa kakšna je kej cena?

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
22.8.2008 8:05:15   
malecka_mateja
jutro1
še dve urci pa na morje!
tamala gleda risanke tu poleg mene jaz pa sem na netu!vse že mam spakirano samo gremo!
glede pampersk hlačk sem jaz skoraj živčnega dobla meni pa ful niso fajn!ker jih lahko hitro vtrgaš na strani ko jih gor vlečeš in pol je za v koš!mi smo jih kupili pa vstran vrgli!pač odvsino!nam niso všeč in prisegamo na mullerjeve še vedno!so zakon!

jasna kako si zrihtala???
kolumbo pa vi kako ste???
atena si že kaj boljša???

ful lepe sobice so tako da bom tudi jaz mela probleme katero izbat!ampak mi bomo kr mladinsko kupili in malo pobarvlai otroške stene in kaj gor nalčepli in bo otroška!

evo še user posted image user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
22.8.2008 8:05:23   
Anonimen
Čao bejbe!

Kako ste kaj? Js sm čist not padla, tako da ribicau, tukaj sem. Sicer z malo zamude, ampak nisem pričakovala takega odziva včeraj in danes! Bo treba še kdaj zarobantit, pa se boste vse pofočkale, ena za drugo! user posted image

Jasna, kako si se zmenila v službi?

Ja z direktorco sem se super zumenla, čakam pa še da sestra pride dol k meni. Itak me rabi vsak dan okol 9-te ure, glih ko zajtrkujem.user posted image

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 2617
22.8.2008 8:06:45   
Anonimen

Jest bi tud otroško sobico, pa je nimamo kam dat. Je soba tako majhna, pa še pobito je, tako da bo lahko notr samo ta velika postla in miza. Jah, bomo mal stisnjeni.
Kam bomo dal pa še enga člana k bo, pa ne vem.

Aja, sem bila v torek pri frizerju in sem rekla, da bi rada imela MALO krajše lase, me je pa čist na kratko ustrigla. Sem jezna k user posted image . No, na srečo zrastejo, ampak tista slikca, ki sem ji pokazala in moja frizura nimata niti slučajno iste dolžine. MAh.

Bodte fajn!

O, a nam hočeš kej povedat med vrsticami? user posted image

Drugače pa firzer,...Js še kr študiram...Vsekakor pa se želim - in potrebujem spremembo.

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 2618
22.8.2008 8:09:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau
Ej punce, kje pa kupujete plenice, pa katere? No za Kolumbo sem ugotovila, da Pamperske v vsakem primeru user posted image , kaj pa ti Margit za ponoči oz. če ne kupiš hlačk, a tud Pamperske?

Mi mamo še vedno Mullerjeve št. 4+, pa so mi u redu. Čeprou zdej razmišljam, k ste začele s tole debato, da ne bi blo trapast kupit hlačk, ker pri nas je itak borba za previjat, sploh pri varuški user posted image
Kolk jih je pa kej u paketu, pa kakšna je kej cena?

Kupujemo pamperske ta zelene, velikost 4, po 72 kom. jih je not. Sem pa pred kratkim dobila 2 paketa velikost 6, pa so mu za ponoči super, ker tolk polula, da je 4-ka velikokrat spustila. Kje pa jih kupujem pa kakor kdaj, večinoma v dm-u, vzamem kr po 2 paketa skupaj, pa se mi hitr naberejo točke, tako da tudi pridno uveljavljam popust.

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2619
22.8.2008 8:12:06   
malecka_mateja
jasna super da si se zmenlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
22.8.2008 8:13:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

jutro1
še dve urci pa na morje!
tamala gleda risanke tu poleg mene jaz pa sem na netu!vse že mam spakirano samo gremo!
glede pampersk hlačk sem jaz skoraj živčnega dobla meni pa ful

jasna kako si zrihtala???
kolumbo pa vi kako ste???
atena si že kaj boljša???

ful lepe sobice so tako da bom tudi jaz mela probleme katero izbat!ampak mi bomo kr mladinsko kupili in malo pobarvlai otroške stene in kaj gor nalčepli in bo otroška!

evo še user posted image user posted image

Jooj kok vam vela! A lahko grem zraven? user posted image  Varno vožnjo in veliko sončka!

Vidim, da ve kr kupujete mulerjeve. Js sm jih kupla samo enkrat in so mi ble katastrofa. Sem mela občutek, da sem ga v cajtng papir zavila.user posted image  Sem sprobala kr dost plenic in med cenejšimi so se mi dopadle edino cien od lidla, zdej jih pa nimajo več, onih novih pa ne upam kupit. Pa ne ljubi se mi več sprobovat, ker mu pamperske odgovarjajo in jih lahko kupim za vsakim vogalom.Pri nas nimamo mulerja, je v velenju najbližji, pa še lidl je samo v celju, tak da se mi ne da laufat po plenice.

Neposredna povezava do sporočila: 2621
22.8.2008 8:14:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

jasna super da si se zmenlauser posted image user posted image user posted image

Ja, sam a veš da mam občutek, da bo ta sestra ful zahinavla. So vedno po 3 na izmeni, v pon. celo 4. In če so več kot 2 na izmeni, spremlja zdr. tehnica osebo kamor-koli-že. Ampak mam občutek, da se bo urnik danes spremenil in bosta v pon. samo 2 na izmeni, ker četrta nadomešča čistilko-strežnico.user posted image

< Sporočilo je popravil jasna81 -- 22.8.2008 8:15:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 2622
22.8.2008 8:15:13   
malecka_mateja
lahko greš z nami ni panike!boš poleg tjaše spala v kinderpetuuser posted image user posted image user posted image alen pa pri meni!hvala za lepe želje!

vidiš tebi pa mullerjeve ne to je ful odvisno!sam jaz še nobene nisem šlišala da ji mulerjeve niso všeč amapk pač kak se navadiš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
22.8.2008 8:17:08   
Anonimen
Ej punce mene še kr zanima pri kateri starosti (približno) otroci dosežejo 140 cm višine?

Grem zdej nazaj delat, ker morm vse anekse pripravit za pogodbe. Se plače spreminjajo... Upam, da na bolje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2624
22.8.2008 8:17:23   
malecka_mateja
glej ti si se z direktorco zmenla in ti nič ne more!dobro če je res kaka lukna bi jaz šla maapka to mogoče enkrat ali dvakrat več pa ne!ker pač sem tak človek!
amapk tebi pa če ni in če nisi bila za to delo sprejeta v službo pa ti tudi sestra nič ne more!in se ji kr po robu postavi!

Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.