|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
24.8.2008 12:21:04   
dašabina
hjfhs

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
24.8.2008 12:27:24   
katee
mala pikica: občutek, da se sonček stisne k tebi in se pocrklja, je res fantastičen, a ne? Poljubčke je meni Žan Luka dajal na morju. Sedaj pa malo manj. Pa-pa pa vsem kar maha, samo da mu jaz prva pokažem. Najlepše je pa, ko se začne veselo dreti "mama, mama,...". Da se ti srce stopi.

Twin76: upam, da ni tako hudo!!!! user posted image user posted image user posted image

Mi2 z ŽAn Luko sva spet sama. Je rekel moj dragi, da naju ima dosti user posted image user posted image user posted image . Ne sej ne, ampak včeraj je bil na enem izobraževanju, pa niso vsega včeraj predelali in je moram danes spet iti.
Me je pa razveselil moj predragi in je rekel, da bomo šli januarja, ko ne bo imel toliko dela, nekam v tople kraje. In to za 14 dni!!! Jupi. Sedaj moram čakati in "trpeti" še pol leta.

ŽAn Luka pa še kar spi  user posted image , jaz pa sem vmes že   user posted imageuser posted image   in  user posted image .

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
24.8.2008 12:49:57   
vaney
dan.

midva sva že bila pri tašči na obisku, zdaj pa Anže spi....ponoči sem pa skoraj živčni zlom dobila, ker je sosedova psička lajala za znoret na glas (pod oknom najine spalnice in Anžetpve sobe) in to od 23.30 do vsaj 1.30 (takrat sem nazadnje na uro pogledala). Baby fon se mi je skoz uklapljal zaradi psa, potem se je pa še Anže zbudil zaradi lajanja in jokal pol ure, pa je spet začela lajat, pa spet v jok....user posted image  posledično je lajala še naša psička, ki ponavadi ne in sem skoraj znorela....pa imam zelo rada pse, ampak kar je preveč, je pa prevečuser posted image

Kar nekaj vas piše, da so vaši otročki radi doma...Anže je pa ves presrečen, samo da nekam gre, da se nekaj dogaja, da ga obkrožajo ljudje, da se igrajo z njim...in je doma prava tečka, mu rečem samo "gremo papa" ali "gremo brm brm", pa je takoj boljše voljeuser posted image jah, kaj sem ga pa navadila toliko okrog laufat, zdaj pa imamuser posted image  Saj zdaj se bo stanje umirilo, ko grem delat, do zdaj sva pa res veliko okrog hodila; če vam povem, da sem, odkar se je Anže rodil, naredila 20000km, je glih Grega včeraj gledal kilometre in se za glavo držaluser posted image

lupčka mene Anže bolj redko, takrat ko me, pa odpre usta in me cmoka po licu, je takooooo lušno, jaz se pa topim zravenuser posted image
papa pa še ne zna dat, mu skoz kažem, ampak še ne zna

danes dopoldne je pri taščini sosedi pleplazil celo kuhinjo ene parkrat po dolgem in počez, dala mu je pa probat še limono, pa se je tako skremžil in stresel, da smo skoraj dol padle od smeha...hec pa je, ker se je na koncu smejal še onuser posted image user posted image  eh, ti naši sončki...

midva sva še zadnje popoldne sama doma, ker gre Grega zadnjič v službo pred porodniško, jutri pa imava 1. obletnico porokeuser posted image  kako hitro čas beži....user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
24.8.2008 12:51:52   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

jutri pa imava 1. obletnico porokeuser posted image  kako hitro čas beži....user posted image

Čestitke!!!!!!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
24.8.2008 12:56:10   
vaney
dašabina, lepa slikica

mala pikica in dašabina; zelo lepa fotka in zanimiv komentar dašebineuser posted image

martinca, user posted image  za vaju s Patrikom

Twin, ta narava je letos čisto podivjala...mene je že vsakega dežja postalo strah, upam, da ti tako hudo kot pravišuser posted image user posted image user posted image

katee, pa daj vsaj v nedeljo mir s pospravljanjem....če imaš pa preveč volje, lahko prideš pa še k meniuser posted image

triš, user posted image  za izlet, mi gremo pa mogoče jutri
kar se pa velike družine tiče, prišel je Gregatov stric z družino (beri ena 17-letnica, ena 15-letnica in en 13-letnik, ki se imajo blaaaaazno radi (če verjameš) in so med precej razvajenimi (za moje pojme). Ampak ne smem preveč kritizirat, ker so pa čisto nori na Anžeta in je bil na varnem skoz, so se kar kregali, kdo ga bo imel, vozil, crklal....Anže se pa še oglasil ni, tako mu je pasalouser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
24.8.2008 12:56:52   
vaney
katee, hvalauser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
24.8.2008 13:34:56   
Katrin
Hvala vsem za lepe želje: z Anžetovimi učki je bolje (mu nič več ne teče - so kapljice takoj prijele user posted image ).

Mala pikica: Anžetovih mer ti ne morem napisat (za seznam), ker imamo naslednji pregled pri 9ih mesecih, lahko pa vpišeš moj RD: 28.3.1976

Lepo nedeljo vsem user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
24.8.2008 13:44:56   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Zdaj je tukaj pri meni v hojici in cvili in vriska od veselja ali kaj,vidim pa,da je že sezul en copatek,čeprav ima tiste z nogavičko.

pa ga hrani ko je v hojici, mogoče rata

Ti ne veš,kako živahen je Klemen,ko je v hojici samo hodi sem in tja in odpira predale,raziskuje,če je kje kak nov glas se ozira na vse pretege...poskusim lahko,ampak nimam preveč upanja.

vaney,mene je tudi vsakega dežja strahuser posted image .

:))

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
24.8.2008 13:48:03   
Lusa
Je katera doma iz ok. Tržiča?Naj mi prosim piše preko zs.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
24.8.2008 15:40:43   
klepetka
Dober dan,

nekam mirno tukaj.Naša noč je bila katastrofa. JE bil odretje do polnoči.VEč kot očitno so zobje, ekr si kar puli dlesni.BOgica.user posted image
Drugače smo ok.

mala pikica in dašabina, kolk simpatična slikca iz toplic;user posted image
dašabina, kolk sta si tamlajša hči in Mihec podobna, kajne. Super slikce ;se vidi fa je Miha aktiven user posted image
Kje si pa dobila katalog iz ikee, da si firbcala?JAz bi tud, firbcala  namreč, če že tja ne grem.

katrin, user posted image  da so učki boljši

suny, ampak tale vaša Neja je pa res ekspresna.SUperuser posted image
Vam bom novembra lahko kaj naročila k oboste šle v Ikeo, ekr kombi bo že polnuser posted image ?!

nana, blagor teb ko imaš tako blizu ikeo.user posted image user posted image  Sice rpa tud prav da smo mi mal bolj oddaljeni, ker drugače bi večkrat močno trpel moj TRR.
PA tud Lana je najrajš doma, pa me tud mal skrbi za v soboto , amapk jih bomo že ukrotile, kajne.
A Klemen da pa že predale odpira?KJe smo še mi?!
 lusa,  zelo lepe slikceuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

mml a smo me tebi kaj hudega naredile

to se tud jaz sprašujem, jauser posted image .No , upam da ne.

intruder, tudi jaz bom probala upoštevat tvoj podpis.UPam da mi vsakodnevno rata.Pa vidiš da so naše vibracije taščo prizemljileuser posted image user posted image .Naj tako tud ostaneuser posted image

malapikica , kako lepo, da se je Gašper unesel tako v hranjenju kot v spanjuuser posted image .Naj le tako ostane

martinca i n Patrik , en kup user posted image  .user posted image user posted image

twin, še kaj ceste ostalo?user posted image Upam da ja in da vseeno ni bilo tako hudo.NArava pa zmeraj bolj kaže svojo moč, ja.LE kam bo pelje?!user posted image Pri na s, razen hudega naliva, ni bilo nič hujšega. Glede tega pa lahko rečem, da imamo kar srečo.VEdno se nas ta toča nekako izogne.Bogi ljudje, katere prizadanejo te ujme.user posted image

Zdajle pa LAno zrihtam in gremo nekam na obisk.Kam, pa še ne vemo.user posted image  SEm že cel dan not.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
24.8.2008 16:08:20   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina
sunny morning in katee, jaz se defenitivno prijavljam za skupni obisk ikeje v celovcu!!! user posted image

Zdaj pa rabimo že kombi.user posted image

nas je še par za zraven, mini bus bo boljšiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24
sunny kako kaj ta metoda spi dete spi deluje?

Nismo še v celoti preizkusili...glih zdaj jo spet preizkušamo.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
sunny sem čisto vse pomešala s to Avstrijo user posted image Sem mislila, da ti je katera punca naročila antilope. Pa saj je vseeno... Sem res zmedo naredila.

Saj bo še kdaj zmeda.user posted image

user posted image Gašper za lubčke, pa-pa in cartanje.

user posted image za Patrika in martinco.

če vam povem, da sem, odkar se je Anže rodil, naredila 20000km

user posted image  Jaz sem v 2,5 letih naredila s svojim avtom 17000km. 
jutri pa imava 1. obletnico porokeuser posted image  kako hitro čas beži....user posted image

Čestitam!!!!!!!
klepetka tukaj si lahko pogledaš nov Ikein katalog http://ikeaeu.ecweb.is/09/mat/Če bomo šli z minibusom imamo še plac.user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
24.8.2008 18:25:46   
ursalara
Martinca in Patrik  user posted image user posted image

Twin user posted image user posted image
upam da je kaj ostalo od cest!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
24.8.2008 19:08:19   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

A Klemen da pa že predale odpira?KJe smo še mi?!

Ja in ko mu pravim,da ne sme,točno ve,da ne sme,pa drži rokico na odprtem predalu in me gleda nazaj in se smeje.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
24.8.2008 19:15:57   
mala pikica
mala pikica, tvoj mož zna na pravem mestu odrezati...user posted image

Sem bila kar jaz tista, ki je doma morala sliko obdelat user posted image Na tebi me ni nič motilo, na meni... Veš, vsak je pri sebi verjetno najbolj kritičen.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
24.8.2008 19:33:42   
vaney
evo še mene

Anže se trudi spat (beri protestira v posteljici, ker noče spat, čez dan pa je spal 15 minut in je koma), jaz pa sem dala gor par slikic od zadnjih dni, ki so mi simpatičneuser posted image

najboljša in najcenejša igrača, številka 1 že sigurno 3 mesece, ampak se ji čas iztekauser posted image
user posted image

pa ven...
user posted image

pa spet not...
user posted image

mamica me heca, pa se ji tako lepo smehljam
user posted image

mamica kuha kosilo, pa mi ne diši preveč, bom rajši pobegniluser posted image  o-o, ovire na poti ubežnikauser posted image
user posted image

mamica bi rada, da grem spat, pozabila je pa na risanko...si jo bom pa sam prižgal, en gumb bo že praviuser posted image
user posted image

saj v bistvu niso nič posebnega, ampak saj veste, vsaki mamici so slikice njenega sončka nekaj posebnegauser posted image  (pa drugih tudi)

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
24.8.2008 19:58:42   
Alfabeta
Čer!

Evo, mi smo back iz morja. Sedajle se samo javljam, zdaj pa grem brat za nazaj, user posted image , kolk ste načvekale.

Moram še tole povedati...Mi smo spoznali eno zelo prijetno mamico januarčka Aljaža, Suzanokk. Aljaža pa žal ne, ker je kadar smo se dobili, spal spanje pravičnega user posted image . No, ga bomo pa v soboto, kajne Suzana?

Evo, sedaj pa domača naloga, gremo....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
24.8.2008 20:46:03   
katee
Vaney: zelo luštne slikice! Res je priserčen tvoj sonček!!!

Alfabeta: nisem ti poslala ZS, ker se nismo nič dogovarjale glede piknika. Zato ti tudi nisem nič poslala.

Grem malo TV gledat, potem pa spat. Sem utrujena, ker sem bila cel dan sama s sončkom. Aja, dobil je spet pikice po celem telesu in grem jutri k pediatrinji. Upam, da ni nič hudega.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
24.8.2008 21:25:28   
katee
A vse že spite?

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
24.8.2008 21:46:05   
vaney
kje pa ste vse?

jaz grem počasi spat, če bo imela sosedova psička (ali pa Anže) spet kakšne pevske vaje, je boljše, da grem kmalu spat...

nočka vsem

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
24.8.2008 21:51:50   
Katrin
Sem še tu ... user posted image

Sita kot boben,ker smo bili popoldne na otvoritvi slaščičarne in sem pojedla veliko pišktov in torte ... mnjami... user posted image

Počasi bom šla tudi jaz v horizontalo...

sladko spanje vsem user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
24.8.2008 22:47:57   
nana35
Toliko da se še zadnjič danes oglasim tukaj,pa da bom jutri vedela,kje sem ostalauser posted image .

vaney,lepe slike,normalno,da je vsaka slika za mamico nekaj posebnega,kjer je na sliki njen otroček.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
25.8.2008 0:08:38   
nana35
Pa še nekaj slikic ki so všeč Klemnovi mamici.user posted image
user posted image Tako odpiramo predal...
user posted image in tako ga odpremo.
user posted image S Patrikom,
user posted image še ena...
user posted image in še ena.
user posted image tukaj nosim žabico...
user posted image Zeloo dobre volje...
user posted image kakor zmeraj nasmejanuser posted image .
user posted image Le kaj je notri???
user posted image ...brez komentarja..,
user posted image spomin na prejšnji avataruser posted image

Lahko noč,ura je 0:08

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
   [Brisano sporočilo]
25.8.2008 7:13:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu martinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3623
   [Brisano sporočilo]
25.8.2008 7:32:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3624
25.8.2008 8:51:02   
katee
nana: zelo lepe slikice Klemna in Patrika!!! Kakšna sončka sta!!!

Mi gremo pa k pediatrinji. Vam kasneje kaj več napišem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?