Gwendolen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. heln gwenci kako si :) Ojla, punči!!! Sej veš, približno. Merim temperaturo, lulam na ovulacijske teste, spremljam sluz in jem evitol. Predvsem z namenom ugotoviti, ali ovulacijse sploh imam. Presneti PCO, ne vem, kako kaj te zadeve pri meni laufajo, glede na to, da imam pa res redne med 27 in 31 dnevi. Aja, pa tudi, samo ne vsak dan ravno zdaj, ko se bliža dan D, ker je moj dragi šel domov po službi , ker ima bliže, ampak jutri - o, ne, šit, že danes je to - pa pride k meni in bova nadoknadila. Bomo videli čez dobrih 14 dni, kaj bo, a ne. Tokrat sploh ne mislim nič preveč spremljati raznih znakcev pa tudi lulala ne bom nič prej, dokler mi ne zamudi . Ker se mi zdi, da sem zadnjič videla vse sorte. No, edino v primeru, da me zvije kaka nenavadna slabost, potem pa mislim malo lulati, tudi če bo prej. Aja, sem pa ful fajn po ebayu naročila O in N teste - 25 O in 10 N testov je s poštnino vred prišlo 20 EUR pa je bila ta ponudba med dražjimi, ampak sem jih hotela imeti takoj, zato sem se odločila za tega. Pri nas te npr. 10 FS duo testov, ki so enako občutljivi kot ti moji, pride okrog 17 EUR (nekaj čez 3 EUR je škalica z dvema testoma), da ne omenjam kako dragi so šele O testi. Piki, drži se in se tipkamo. Pa pa
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|