Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 26.8.2008 7:28:11
|
|
|
|
liam
|
IZVIRNO SPOROČILO: heln Živjo, punce! Popoldanski urin + BC mini = rezultat . Kar gledam ju in ne dojemam še čisto. Upam, da sta resnični ... A pogledate album, geslo je crtica.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 26.8.2008 7:43:09
|
|
|
|
Štručka1
|
jaz M ne pričakujem dans, pa sem zjutraj naredila test BC in ni ne duha ne sluha o drugi črtici... pa še križ me je začel bolet... ne morem verjet no, pa vsak dan smo res sem žalostna danes
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 26.8.2008 7:50:15
|
|
|
|
a.jrad
|
Heln vse čestitek e še od mene, pa lepo . Štručka1 ne obupat, še ni konec, včasih ne pokaže glih prvi dan, če je bila o malo pozneje - tako da glavo pokonci. Tudi sama mam še par dni do m, znake pa ...ja, značilne za m in nosečnost, tako da se ne preobremenjujem preveč - kaj bo pa bo...... Sicer pa navijamo ....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 26.8.2008 7:57:47
|
|
|
|
S*
|
Dobro jutro! Štručka, dokler se ne pojavi imaš še vedno upanje, tako da držim pesti zate. Jaz je ne pričakujem jutri, pa mislim da ne bo nič, ker me jajčniki špikajo in vse kaže da mi ne bo potrebno delat testa. Bo treba glavo vzdignit in it pogumno naprej v nove boje.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 26.8.2008 8:09:27
|
|
|
|
Inčika
|
Dobro jutro punce. Štručka1 - ne obupaj, dokler se ti rdečka tečka ne prikaže, še ni nič konec. Moja sestrična je delala test na dan izostale in ravno ta baby mini in ji je pokazal - oziroma eno črtico, čez tri dni ji je s clear blue pokazal razločen plusek... Tako da glavo pokonci! Nič, zdaj pa grem malo robotkat, drugač me bo šefica na cesto zabrisala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 26.8.2008 8:20:48
|
|
|
|
ursa30
|
jutro heln, čestitke štručka, kakor so ti že ostale povedale, dokler ne zagledaš , je še vedno upanje meni se je pa danes ponoči sanjalo, da sem na enem testu zagledala , ko sem pa delala drugega, mi je pa pokazalo - jaooo, še ponoč nimam miru, kot da podnevi ni dovolj, da samo o tem razmišljam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 26.8.2008 8:23:04
|
|
|
|
ulsi25
|
Jaz se prestavljam v september. Naj je ne bi pričakovala danes, ampak sem jo dobila že 15. avgusta. Čisto zmešnjavo sem imela na dopustu, tako da sedaj sploh ne vem točno kdaj je naj ne pričakujem. Enkrat septembra. Vsem novim želim lepo nosečnost in do konca avgusta še čimveč novih srečk nocečk.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 26.8.2008 8:25:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: heln Živjo, punce! Popoldanski urin + BC mini = rezultat . Kar gledam ju in ne dojemam še čisto. Upam, da sta resnični ... A pogledate album, geslo je crtica. čestitke heln
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 26.8.2008 8:31:05
|
|
|
|
spps
|
avgustovke,prav lepo je pogledat vaš seznam,ko je vedno bolj roza veliko vas je novih na seznamu in me ne poznate,sem pa bila borka na Ne pričakujemo 9.mesecev... za to pa tiste,ki vam ni uspelo pregnat rdeče coprnice glavo pokonci pokažite ji,da ste bolj trmaste od nje
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 26.8.2008 9:11:04
|
|
|
|
*zabica*
|
Dans mi M zamuja en dan, zjutri polulala test, pa spet ni druge crtice....al je se prezgodi, al pa mi sam hormoncki nagajajo....pocakam do konca tedan, se enkrat nardim test in seveda srcno upam da zagledam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 26.8.2008 10:13:18
|
|
|
|
kepica
|
hojla punce meni se je pa sanjalo, kako mi je bilo slabo in kako sem bruhala. In ko sem zjutraj vstala mi je bilo res slabo M še ni, tudi rjav izcedek ki sem ga imela, je izginil, BT je narasla za 0,3-4 stopinje...tko da...sem ful v pričakovanju. Upam na najboljše. Jutri imam UZ in upam, da se bo vsaj videlo, v katero smer se zadeva nagiba Bom pa zjutraj za vsak slučaj naredila en BC mini. Dva dni prej Mogoče pa kaj pokaže.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 26.8.2008 11:19:19
|
|
|
|
Rakica_80
|
Heln čestitam Lepih želim!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 26.8.2008 11:20:08
|
|
|
|
vanilla
|
Ojla punce! Evo, vas berem že nekaj časa, zdaj pa se končno lahko pridružim tejle temi.... M naj bi dobila te dni... Nazadnje sem jo imela 25.7., ciklus mi je reden, vendar obsega od 30 do 35 dni... Danes mi je 33. dan, tko da moram še mal počakat, preden res lahko rečem, če je izostala ali ne in preden lahko naredim test. Na bebici sva začela delat zdaj prvič. Znaki: bolijo me prsi, kot vedno pred M, vendar tokrat že od ovulacije naprej... Ponavadi vedno nehajo boleti en dan preden dobim M. Tokrat še niso....... So pa bolj polne kot ponavadi.... Drugih znakov ni.... Ampak dejte mi povedat punce, tiste, ki ste tut komaj začele delat na otročku.... A mate tut kej mešane občutke? Meni je to kr napeto in stresno zdej te dni - če bom dobila M, bom kr avtomatsko mislila, da mam mogoč kake težave in neplodnost itd itd (verjetno vsaka tako misli, ko komaj začne delat)... Če pa bosta dve črtici, se bom pa spet malce ustrašila - strah pred "neznanim"... Saj veste - otrok ti kr spremeni cel ritem življenja..... Otroke si seveda želim, vendar me ti mešani občutki kr malce begajo in mi gredo na živce . A se ve tut kej srečujete s tem?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 26.8.2008 11:39:50
|
|
|
|
Inčika
|
Dobrodošla vanilla! Ma seveda - ti mešani občutki po moje kar spadajo zraven, vsaj pri meni, tako da ti priporočam samo, čimmanj mislit na to (vem, da je težko, ampak probaj) in se boš počutila veliko bolje! Jaz sem naprimer od groze že dvakrat predčasno naredila test, ki je bil seveda negativen, ampak zdaj pa sem si rekla kar bo pa bo in bom počakala vsaj do konca tedna, preden ga ponovim. Je pa res, da je bolje, da si misliš, da nisi noseča in poiščeš dobre strani tega (vsaj jaz tako delam), saj je potem razočaranje manjše. Če pa bi bil plusek, pa mislim, da bi bilo v vsakem primeru veselje neskončno, čeprav govoriš o drugačnem ritmu življenja in neke vrste strahu, ampak mislim, da bi bil ta ritem življenja mnogo lepši, še posebaj, če si otroka želiš, tako kot me tukaj. Držim pesti, da se ti prikaže plusek oz. ta mesec in da boš srečka .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 26.8.2008 12:01:32
|
|
|
|
ziva1
|
Hojla punce. Naj se vam malce potožim. Sedajle sem naredila test First sign in je debel -----------------. bi mogla dobiti včeraj ali pa danes. Sem Preden sem delala test, se mi je zdelo, da imam nos. znake, zdaj ko sem pa zagledala -------------, pa se mi zdi da so izginili. Drugače pa se mi zdi da me prsi pečejo, tak nekak goreč občutek na trenutke, pa povečan beli tok, bazalna pa je še vedno 37,00 ali pa čez. Tak niha. Danes je sicer padla na 37,00 zato sem čist (še zato). Pa špikalo me je vse do nedelje, zdaj pa je nehalo tole špikanje, mogoče je prisoteno čisto malo. Sej vem, dokler je še ni, je upanje. Upam, da je res ne bo. Hvala vam, ker vem da me razumete. Zdaj grem pa delat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 26.8.2008 12:19:15
|
|
|
|
Gwendolen
|
ziva1 saj bo, boš videla, da bo. Mogoče pa si imela pozno ovulacijo in zato še ni druge črtice. Dokler ne pride je še vse možno.
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 26.8.2008 12:23:35
|
|
|
|
Štručka1
|
ziva1,...sva kar na istem! jaz sem že cel dan žalostna
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 26.8.2008 12:38:52
|
|
|
|
*zabica*
|
se vama pridruzim se jest...moje M tud ni, test pa negativen....sicer me neki cudno zvija, sam dokler se ne vlije je se upanje Drzim pesti se za vaju....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 26.8.2008 12:40:19
|
|
|
|
ursa30
|
nič še ni zgubljeno, dokler se ne vlije packa držim pesti tudi če se bo vlila, ne smete obupat..pogumno v nove boje, dokler ne zagledate
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 26.8.2008 12:54:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 nič še ni zgubljeno, dokler se ne vlije packa držim pesti tudi če se bo vlila, ne smete obupat..pogumno v nove boje, dokler ne zagledate se podpišem
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 26.8.2008 13:48:10
|
|
|
|
Inčika
|
Držite se punce - ne obupati ... vse je še odprto!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 26.8.2008 14:06:00
|
|
|
|
a.jrad
|
Živa, Štručka ne obupat...... še ni, tako, da je vse mogoče. Tudi sama komaj čakam vikend in upam na ; tako da držimo skupaj in upamo na najboljše!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 26.8.2008 16:01:59
|
|
|
|
Ylenia
|
vanilla - js sem tut na zacetku nastimvala mojga da je zdej ze cajt za ampak zdej k gre pa zares pa nisem vec tko pogumna. me je ful strah, pa vsak dan cakam a mi bo slabo a ne, a se je prijelo a se ni... tut nekaj nepotrebnih testov sem ze nardila ja, v glavnem... najboljs je da se vrnemo k obicajnim zadevam v nasem vsakdanjiku... ceprov mam sam se 2 dni do menstre se sploh ne sekiram... (ja seveda )
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 26.8.2008 16:48:04
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kepica hojla punce meni se je pa sanjalo, kako mi je bilo slabo in kako sem bruhala. In ko sem zjutraj vstala mi je bilo res slabo M še ni, tudi rjav izcedek ki sem ga imela, je izginil, BT je narasla za 0,3-4 stopinje...tko da...sem ful v pričakovanju. Upam na najboljše. Jutri imam UZ in upam, da se bo vsaj videlo, v katero smer se zadeva nagiba Bom pa zjutraj za vsak slučaj naredila en BC mini. Dva dni prej Mogoče pa kaj pokaže. Naredi viola test iz Mullerja. Pokaže 10 dni po spolnem odnosu. Od O je že sigurno 10 dni. Naredi ga in boš vedela, jaz pa držim pesti Iz lastnih izkušenj ti povem, da ne delaj BC mini. Mi je večkrat narobe pokazalo.
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 26.8.2008 17:01:32
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: kepica hojla punce meni se je pa sanjalo, kako mi je bilo slabo in kako sem bruhala. In ko sem zjutraj vstala mi je bilo res slabo M še ni, tudi rjav izcedek ki sem ga imela, je izginil, BT je narasla za 0,3-4 stopinje...tko da...sem ful v pričakovanju. Upam na najboljše. Jutri imam UZ in upam, da se bo vsaj videlo, v katero smer se zadeva nagiba Bom pa zjutraj za vsak slučaj naredila en BC mini. Dva dni prej Mogoče pa kaj pokaže. Naredi viola test iz Mullerja. Pokaže 10 dni po spolnem odnosu. Od O je že sigurno 10 dni. Naredi ga in boš vedela, jaz pa držim pesti Iz lastnih izkušenj ti povem, da ne delaj BC mini. Mi je večkrat narobe pokazalo. kakšna je pa razlika v ceni med tem testom in CB? samo iz firbca vprašam
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Zadnje s foruma
koronavirusLelly28 RRAli ste zaradi koronavirusa kaj bolj drastično spremenili življenje (zaloga živil, manj obiskov , otroke ste pustili doma, izogibate se prostorom z veliko ljudmi)?da (
74%)
ne (
26%)
Število vseh glasov: 23Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!