|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo Avgusta
26.8.2008 7:28:11   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: heln

Živjo, punce!
Popoldanski urin + BC mini = rezultat user posted image .

Kar gledam ju in ne dojemam še čisto. Upam, da sta resnični ... user posted image

A pogledate album, geslo je crtica.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu heln)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
26.8.2008 7:43:09   
Štručka1
jaz M ne pričakujem dans, pa sem zjutraj naredila test BC in ni ne duha ne sluha o drugi črtici...

pa še križ me je začel bolet...

ne morem verjet no, pa vsak dan smo user posted image

res sem žalostna danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako majhna si moja zlata hči, pa mi pomeniš ves svet!

Eno sončiko imam, čakamo na vnovični +!

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
26.8.2008 7:50:15   
a.jrad
Heln vse čestitek e še od mene, pa lepo user posted image .

Štručka1 ne obupat, še ni konec,  včasih ne pokaže glih prvi dan, če je bila o malo pozneje - tako da glavo pokonci.
Tudi sama mam še par dni do m, znake pa ...ja, značilne za m in nosečnost, tako da se ne preobremenjujem preveč - kaj bo pa bo......
Sicer pa navijamo ....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Štručka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
26.8.2008 7:57:47   
S*
Dobro jutro!

Štručka, dokler se ne pojavi user posted image  imaš še vedno upanje, tako da držim pesti zate.
Jaz je ne pričakujem jutri, pa mislim da ne bo nič, ker me jajčniki špikajo in vse kaže da mi ne bo potrebno delat testa.
Bo treba glavo vzdignit in it pogumno naprej v nove boje.

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
26.8.2008 8:09:27   
Inčika
Dobro jutro punce.

Štručka1 - ne obupaj, dokler se ti rdečka tečka ne prikaže, še ni nič konec. Moja sestrična je delala test na dan izostale user posted image in ravno ta baby mini in ji je pokazal - oziroma eno črtico, čez tri dni ji je s clear blue pokazal razločen plusek... Tako da glavo pokonci! user posted image

Nič, zdaj pa grem malo robotkat, drugač me bo šefica na cesto zabrisala user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
26.8.2008 8:20:48   
ursa30
jutrouser posted image user posted image
heln, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
štručka, kakor so ti že ostale povedale, dokler ne zagledaš user posted image , je še vedno upanje

meni se je pa danes ponoči sanjalo, da sem na enem testu zagledala user posted image , ko sem pa delala drugega, mi je pa pokazalo -
jaooo, še ponoč nimam miru, kot da podnevi ni dovolj, da samo o tem razmišljam user posted image

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
26.8.2008 8:23:04   
ulsi25
Jaz se prestavljam v september. Naj je ne bi pričakovala danes, ampak sem jo dobila že 15. avgusta. Čisto zmešnjavo sem imela na dopustu, tako da sedaj sploh ne vem točno kdaj je naj ne pričakujem. Enkrat septembra. Vsem novim user posted image  želim lepo nosečnost in do konca avgusta še čimveč novih srečk nocečk.

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
26.8.2008 8:25:15   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: heln

Živjo, punce!
Popoldanski urin + BC mini = rezultat user posted image .

Kar gledam ju in ne dojemam še čisto. Upam, da sta resnični ... user posted image

A pogledate album, geslo je crtica.
user posted image user posted image user posted image čestitke helnuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu heln)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
26.8.2008 8:31:05   
spps
avgustovke,prav lepo je pogledat vaš seznam,ko je vedno bolj rozauser posted image user posted image user posted image user posted image veliko vas je novih na seznamu in me ne poznate,sem pa bila borka na Ne pričakujemo 9.mesecev...
za to pa tiste,ki vam ni uspelo pregnat rdeče coprnice glavo pokonciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pokažite ji,da ste bolj trmaste od njeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
26.8.2008 9:11:04   
*zabica*
Dans mi M zamuja en dan, zjutri polulala test, pa spet ni druge crtice....al je se prezgodi, al pa mi sam hormoncki nagajajo....pocakam do konca tedan, se enkrat nardim test in seveda srcno upam da zagledam user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
26.8.2008 10:13:18   
kepica
hojla punce
meni se je pa sanjalo, kako mi je bilo slabo in kako sem bruhala. In ko sem zjutraj vstala mi je bilo res slabo user posted image  M še ni, tudi rjav izcedek ki sem ga imela, je izginil, BT je narasla za 0,3-4 stopinje...tko da...sem ful v pričakovanju. Upam na najboljše. Jutri imam UZ in upam, da se bo vsaj videlo, v katero smer se zadeva nagibauser posted image  Bom pa zjutraj za vsak slučaj naredila en BC mini. Dva dni prejuser posted image  Mogoče pa kaj pokaže. user posted image

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
26.8.2008 11:19:19   
Rakica_80
Heln čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepihuser posted image želim!!!user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
26.8.2008 11:20:08   
vanilla
Ojla punce!
Evo, vas berem že nekaj časa, zdaj pa se končno lahko pridružim tejle temi....
M naj bi dobila te dni... Nazadnje sem jo imela 25.7., ciklus mi je reden, vendar obsega od 30 do 35 dni... Danes mi je 33. dan, tko da moram še mal počakat, preden res lahko rečem, če je izostala ali ne in preden lahko naredim test.

Na bebici sva začela delat zdaj prvič.

Znaki: bolijo me prsi, kot vedno pred M, vendar tokrat že od ovulacije naprej... Ponavadi vedno nehajo boleti en dan preden dobim M. Tokrat še niso....... So pa bolj polne kot ponavadi.... Drugih znakov ni....

Ampak dejte mi povedat punce, tiste, ki ste tut komaj začele delat na otročku.... A mate tut kej mešane občutke? Meni je to kr napeto in stresno zdej te dni - če bom dobila M, bom kr avtomatsko mislila, da mam mogoč kake težave in neplodnost itd itd (verjetno vsaka tako misli, ko komaj začne delat)... Če pa bosta dve črtici, se bom pa spet malce ustrašila - strah pred "neznanim"... Saj veste - otrok ti kr spremeni cel ritem življenja..... Otroke si seveda želim, vendar me ti mešani občutki kr malce begajo in mi gredo na živce user posted image . A se ve tut kej srečujete s tem?

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
26.8.2008 11:39:50   
Inčika
Dobrodošla vanilla!

Ma seveda - ti mešani občutki po moje kar spadajo zraven, vsaj pri meni, tako da ti priporočam samo, čimmanj mislit na to (vem, da je težko, ampak probaj) in se boš počutila veliko bolje! user posted image Jaz sem naprimer od groze že dvakrat predčasno naredila test, ki je bil seveda negativen, ampak zdaj pa sem si rekla kar bo pa bo in bom počakala vsaj do konca tedna, preden ga ponovim. Je pa res, da je bolje, da si misliš, da nisi noseča in poiščeš dobre strani tega (vsaj jaz tako delam), saj je potem razočaranje manjše. Če pa bi bil plusek, pa mislim, da bi bilo v vsakem primeru veselje neskončno, čeprav govoriš o drugačnem ritmu življenja in neke vrste strahu, ampak mislim, da bi bil ta ritem življenja mnogo lepši, še posebaj, če si otroka želiš, tako kot me tukaj.

Držim pesti, da se ti prikaže plusek oz. user posted image ta mesec in da boš srečka user posted image .

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
26.8.2008 12:01:32   
ziva1
Hojla punce. Naj se vam malce potožim. Sedajle sem naredila test First sign in je debel -----------------. user posted image bi mogla dobiti včeraj ali pa danes. Sem user posted image user posted image user posted image Preden sem delala test, se mi je zdelo, da imam nos. znake, zdaj ko sem pa zagledala -------------, pa se mi zdi da so izginili.

Drugače pa se mi zdi da me prsi pečejo, tak nekak goreč občutek na trenutke, pa povečan beli tok, bazalna pa je še vedno 37,00 ali pa čez. Tak niha. Danes je sicer padla na 37,00 zato sem čist user posted image (še zato). Pa špikalo me je vse do nedelje, zdaj pa je nehalo tole špikanje, mogoče je prisoteno čisto malo.

Sej vem, dokler je še ni, je upanje. Upam, da je res ne bo.

Hvala vam, ker vem da me razumete. Zdaj grem pa delat user posted image

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
26.8.2008 12:19:15   
Gwendolen
ziva1  user posted image user posted image user posted image user posted image saj bo, boš videla, da bo. Mogoče pa si imela pozno ovulacijo in zato še ni druge črtice. Dokler ne pride user posted image je še vse možno.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
26.8.2008 12:23:35   
Štručka1
ziva1,...sva kar na istem!

jaz sem že cel dan žalostna

Tako majhna si moja zlata hči, pa mi pomeniš ves svet!

Eno sončiko imam, čakamo na vnovični +!

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
26.8.2008 12:38:52   
*zabica*
se vama pridruzim se jest...moje M tud ni, test pa negativen....sicer me neki cudno zvija, sam dokler se ne vlije je se upanje user posted image
Drzim pesti se za vaju....

(odgovor članu Štručka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
26.8.2008 12:40:19   
ursa30
nič še ni zgubljeno, dokler se ne vlije packauser posted image
držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image
tudi če se bo vlila, ne smete obupat..pogumno v nove boje, dokler ne zagledate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
26.8.2008 12:54:57   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

nič še ni zgubljeno, dokler se ne vlije packauser posted image
držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image
tudi če se bo vlila, ne smete obupat..pogumno v nove boje, dokler ne zagledate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
26.8.2008 13:48:10   
Inčika
Držite se punce - ne obupati ... vse je še odprto!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
26.8.2008 14:06:00   
a.jrad
Živa, Štručka ne obupat......user posted image  še ni, tako, da je vse mogoče. Tudi sama komaj čakam vikend in upam na user posted image user posted image ; tako da držimo skupaj in upamo na najboljše!!
user posted image user posted image

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
26.8.2008 16:01:59   
Ylenia
vanilla - js sem tut na zacetku nastimvala mojga da je zdej ze cajt za user posted image  ampak zdej k gre pa zares pa nisem vec tko pogumna. me je ful strah, pa vsak dan cakam a mi bo slabo a ne, a se je prijelo a se ni... tut nekaj nepotrebnih testov sem ze nardila ja, v glavnem...
najboljs je da se vrnemo k obicajnim zadevam v nasem vsakdanjiku... ceprov mam sam se 2 dni do menstre se sploh ne sekiram... (ja sevedauser posted image )

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
26.8.2008 16:48:04   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

hojla punce
meni se je pa sanjalo, kako mi je bilo slabo in kako sem bruhala. In ko sem zjutraj vstala mi je bilo res slabo user posted image  M še ni, tudi rjav izcedek ki sem ga imela, je izginil, BT je narasla za 0,3-4 stopinje...tko da...sem ful v pričakovanju. Upam na najboljše. Jutri imam UZ in upam, da se bo vsaj videlo, v katero smer se zadeva nagibauser posted image  Bom pa zjutraj za vsak slučaj naredila en BC mini. Dva dni prejuser posted image  Mogoče pa kaj pokaže. user posted image

Naredi viola test iz Mullerja. Pokaže 10 dni po spolnem odnosu. Od O je že sigurno 10 dni. Naredi ga in boš vedela, jaz pa držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Iz lastnih izkušenj ti povem, da ne delaj BC mini. Mi je večkrat narobe pokazalo.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
26.8.2008 17:01:32   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: kepica

hojla punce

Naredi viola test iz Mullerja. Pokaže 10 dni po spolnem odnosu. Od O je že sigurno 10 dni. Naredi ga in boš vedela, jaz pa držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Iz lastnih izkušenj ti povem, da ne delaj BC mini. Mi je večkrat narobe pokazalo.

kakšna je pa razlika v ceni med tem testom in CB? samo iz firbca vprašam user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...

koronavirus
Lelly28 RR

Ali ste zaradi koronavirusa kaj bolj drastično spremenili življenje (zaloga živil, manj obiskov , otroke ste pustili doma, izogibate se prostorom z veliko ljudmi)?

da (74%)

ne (26%)

Število vseh glasov: 23

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!