crvicek
|
No pa sem spet tu, vsega lepega je enkrat konec in tako tudi našega dopusta. Danes sem še doma, jutri pa spet služba in namesto da bi pospravila kovčke, sem se najprej lotila branja RR in kar sem do sedaj uspela prebrati me je full razveselilo, saj sem vidla da je Sonček 85 . Sonček 85, tako sem vesela zate, še posebej zato, ker si bila tako vztrajna borka in si nam dala vzgled, da ne smemo nikoli obupati! Bravooooooooo! Želim ti zdravo in mirno nosečnost! In berem naprej in se spet razveselim, ko preberem da je tudi Elli uspelo. Čestitam! Full sem vesela tudi zate tudi tebi želim vse dobro v nosečnosti! Kot nekatere že veste, pa se bom jaz z ostalimi borkami selila v september. Tudi moja M je prišla in sicer 12.8., na dopustu. Čeprav sem rekla, da ne bom pisala o nobenih znakcih, mi je vseeno ušlo, ker me je moj dragi nonstop govoril, da sem drugačna, me spraševal kako se počutim...tako da sem tudi jaz začela verjeti v to. Pa še štorkljo sva takrat videla in to naju je najbolj zmedlo. Ma en dan pred M sem že čutila, da prihaja, tako da sem jo pričakala s trezno glavo in se nisem pustila preveč prizadeti. Moj je bil vidno razočaran in priznam, da me je kar stisnilo pri srcu. Ma po močnem objemu in pogovoru sva se že smejala in uživala najin dopust, saj veva oba da morava biti pozitivna. 22.8. sem imela tudi pregled pri moji G - prvi pregled po operaciji pregrade v marcu in je rekla da je vse lepo na svojem mestu in da naj kar odhitim k , saj sem ravno začela ovulirati. Malo sva se pogovorile in spet prišle do zaključka, da je pri zanositvi zelo pomemben dejavnik sproščenost. Kot, da nebi vedela... Ma v glavnem, sva se z mojim odločila da bo kadar bo, enkrat že bo; zdaj pa sva se v celoti vrgla v nove projekte, ki se jih že veselim in predvsem ne uspem misliti na . Zasledila sem še nekaj novih noseč, tako da ČESTITKE! Borke, me pa se itak pišemo v M ne pričakujemo septembra!
|