Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 25.8.2008 17:07:43
|
|
|
|
tejč76
|
Ja tud jaz ne vem, kako močan oz. kako šibek je lahko ta odtenek, da je črtica veljavna. Jaz pol tuhtam, če sem vidla rezultat v 10 minutah, al v 11 tih, ko ni več veljaven. Ti šment, sej sem že dobila M, pa si še vedno ne dam miru .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 25.8.2008 17:10:39
|
|
|
|
luna80
|
Urši tudi od mene. Te čist zastopm, da si čist down, sej kaj ne bi bla po tolkem času. Sem s tabo in še marsikatera borka, brez skrbi. Skupaj se bomo borile naprej in ne smemo odnehat in se vdat. Borile se bomo naprej, kot se je sonček boril in na koncu bomo zmagale, pa čeprav je ta zmega zaenkrat še nekje daleč, ampak enkrat bo brezskrbi naša.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 25.8.2008 17:14:07
|
|
|
|
luna80
|
tejč, dej magari sliko gor, pa ti bomo povedale , da boš bolj potolažena. Je pa to čist normalno, da vse ne sprijazniš. Jaz sem ene dva mesca nazaj nardila 3 teste med menstro pa še dva kak teden po menstri, pa me še ni prepričal, da enostavno ni!!!! To mamo v glavi in tosi mormo iz glave zbit. Je težko fullll, ampak more it
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 25.8.2008 17:14:51
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: luna80 Urši tudi od mene. Te čist zastopm, da si čist down, sej kaj ne bi bla po tolkem času. Sem s tabo in še marsikatera borka, brez skrbi. Skupaj se bomo borile naprej in ne smemo odnehat in se vdat. Borile se bomo naprej, kot se je sonček boril in na koncu bomo zmagale, pa čeprav je ta zmega zaenkrat še nekje daleč, ampak enkrat bo brezskrbi naša. tudi tebi hvala, lunica si me malo potolažila tako je, borile se bomo do konca, slej k prej bomo vse zmagale a ne
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 25.8.2008 17:19:23
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 IZVIRNO SPOROČILO: luna80 Urši tudi od mene. Te čist zastopm, da si čist down, sej kaj ne bi bla po tolkem času. Sem s tabo in še marsikatera borka, brez skrbi. Skupaj se bomo borile naprej in ne smemo odnehat in se vdat. Borile se bomo naprej, kot se je sonček boril in na koncu bomo zmagale, pa čeprav je ta zmega zaenkrat še nekje daleč, ampak enkrat bo brezskrbi naša. tudi tebi hvala, lunica si me malo potolažila tako je, borile se bomo do konca, slej k prej bomo vse zmagale a ne tako se govori moje drage borke:
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 25.8.2008 17:42:03
|
|
|
|
*zabica*
|
hvala soncek85 ...tvojga albuma pa ne morem/neznam pogledat...a mi lohk kdo pove kako se to nardi?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 25.8.2008 17:49:59
|
|
|
|
Inčika
|
Ojla! Jaz sploh ne upam mojemu povedat, da sem spet danes ponovila test in to seveda spet predčasno in spet seveda ni nič pokazal, no je, ampak le eno črtico Hvalabogu, da sem vas našla in da zdaj lahko vsaj nekomu povem, da denar brezveze ven mečem Zdaj sem si še enkrat računala in koliko vidim, je ne da je ne pričakujem 26., ampak 27., tako, da še vedno upam na dve črtici al pa po vsej verjetnosti plusek, ker si bom zdaj kupila za naslednjič clear blue. Sem pa si obljubila, da ga ne bom delala vse do konca tedna, ker mi potem samo dan lahko pokvari Jao ... če me spet prej ne premami firbec Aja, pa prosim, če še mene dodate na seznam bork za 27.8. - hvala! Držim pesti za vse, ki boste poskušale z lulanjem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 25.8.2008 18:00:21
|
|
|
|
sonček85
|
tam kjer je mora slika in pod njo piše e-mail,zs ,album,.... klikneš na album in potem se ti napiše okenček in napišeš pikica -potrdi in že vidiš moje slikice
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 25.8.2008 18:10:28
|
|
|
|
Inčika
|
Sonček - svoj profil imaš skrit, zato *zabica* ne more gledat tvojega albuma ... Imaš napisano: "Član ne želi razkriti svojega profila." Ja, skrivnostna si
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 25.8.2008 18:14:34
|
|
|
|
*zabica*
|
hvala ...ma jest sm delala FS test, tistega kjer sta 2 skupaj pakirana, tko da si s tvojo slikco bl mal pomagam Bom pa test ponovila ju3 oz. v naslednjih dneh, ce se seveda ne vlije rdecka....naslednji test ki ga kupim, je zihr Clear blue, ker mi je dost ugibanj al crtica je al je ni...hehe
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 25.8.2008 18:16:05
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inčika Sonček - svoj profil imaš skrit, zato *zabica* ne more gledat tvojega albuma ... Imaš napisano: "Član ne želi razkriti svojega profila." Ja, skrivnostna si
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 25.8.2008 18:19:59
|
|
|
|
tejč76
|
Ja sonček, temu se pa reče črtica. ni dvoma No verjetno moramo nekaj takega zagkledati, ne pa tisto moje: je ali ni? , pa ti kaj vidiš? , pa men se zdi, da nekaj je , pa dej prižgi še kakšno luč ...itd. itd.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 25.8.2008 18:25:26
|
|
|
|
Inčika
|
Hehehe - le kaj sem jaz gledala Tale pa je čisto prava črtica ja
< Sporočilo je popravil Inčika -- 25.8.2008 18:26:00 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 25.8.2008 18:26:05
|
|
|
|
bambinca
|
Čestitke !!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 25.8.2008 18:27:07
|
|
|
|
bambinca
|
Ja LUna : brez nič ni nič No pol bova pa v septembru spet v akciji
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 25.8.2008 18:30:36
|
|
|
|
luna80
|
Hojla bambinca. Lepo te je spet videt. Ja se ti bom pridružla v septembru.... se bom kar težko ločila od avgusta. Jp, brez nč ni nč, tako je, in jaz se tega močno zavedam.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 25.8.2008 18:31:28
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejč76 Ja sonček, temu se pa reče črtica. ni dvoma No verjetno moramo nekaj takega zagkledati, ne pa tisto moje: je ali ni? , pa ti kaj vidiš? , pa men se zdi, da nekaj je , pa dej prižgi še kakšno luč ...itd. itd. samo tebi pa napiše da moram biti prijavljena! sedaj sem dodala še drugi test ,ki sem ga delala 21.8.08.sedaj je še bolj vidna a malo motna slika ,vidi se pa lepo tale moj plusek.koda je ista kot prej >pikica
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 25.8.2008 18:36:49
|
|
|
|
Inčika
|
Jeeej, kako je lepo videti, ko nekomu pokaže čisto pravi plusek in jasno vidno drugo črtico. Zdaj vsaj vem, kako bi moralo zgledati na mojem testku
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 25.8.2008 18:41:01
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inčika Jeeej, kako je lepo videti, ko nekomu pokaže čisto pravi plusek in jasno vidno drugo črtico. Zdaj vsaj vem, kako bi moralo zgledati na mojem testku ja saj jih boš kmalu zagledala.ja črtica pa mora b iti takšna biti ali ne biti ,to je sedaj vprašanje
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 25.8.2008 18:45:02
|
|
|
|
Inčika
|
Hehe, saj pravim, še dobro, da zdaj vem ... Sicer pa upajmo ja - iz tvojih ust v božja ušesa
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 25.8.2008 18:46:16
|
|
|
|
tejč76
|
al, pa še boljš, iz tvojih ust, v naše bušije
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 25.8.2008 18:57:50
|
|
|
|
luna80
|
Inčika, tejč, pa menda ja jih bomo zagledal enkrat, pluske mislm. Bosta vidle. Se bomo septembra skupaj borile in , da se bo vse treslo. Juhu. To bo luštno delat ljubezen...... Že komi čakam da tole mojo dobim in da gremo v nove boje, z glavo pokonci!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 25.8.2008 19:29:02
|
|
|
|
Inčika
|
IZVIRNO SPOROČILO: luna80 Inčika, tejč, pa menda ja jih bomo zagledal enkrat, pluske mislm. Bosta vidle. Se bomo septembra skupaj borile in , da se bo vse treslo. Juhu. To bo luštno delat ljubezen...... Že komi čakam da tole mojo dobim in da gremo v nove boje, z glavo pokonci! Jaaaaa - tako se govori!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 25.8.2008 19:42:21
|
|
|
|
sonček85
|
ej punce sedaj sem videla ,da se je javila že prva majčica 2009.kako sem vesela zanjo.
|
|
RE: M ne pričakujemo Avgusta 25.8.2008 19:52:31
|
|
|
|
Inčika
|
Saj pa nas še več pride k vama - ne bosta sami ne, ne
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......