|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo Avgusta
25.8.2008 17:07:43   
tejč76
Ja tud jaz ne vem, kako močan oz. kako šibek je lahko ta odtenek, da je črtica veljavna. Jaz pol tuhtam, če sem vidla rezultat v 10 minutah, al v 11 tih, ko ni več veljaven. Ti šment, sej sem že dobila M, pa si še vedno ne dam miruuser posted image .

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
25.8.2008 17:10:39   
luna80
Urši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi od mene.
Te čist zastopm, da si čist down, sej kaj ne bi bla po tolkem času. Sem s tabo in še marsikatera borka, brez skrbi. Skupaj se bomo borile naprej in ne smemo odnehat in se vdat. Borile se bomo naprej, kot se je sonček boril in na koncu bomo zmagale, pa čeprav je ta zmega zaenkrat še nekje daleč, ampak enkrat bo brezskrbi naša. 

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
25.8.2008 17:14:07   
luna80
tejč, dej magari sliko gor, pa ti bomo povedale , da boš bolj potolažena.
Je pa to čist normalno, da vse ne sprijazniš. Jaz sem ene dva mesca nazaj nardila 3 teste med menstro pa še dva kak teden po menstri, pa me še ni prepričal, da enostavno ni!!!! To mamo v glavi in tosi mormo iz glave zbit.
Je težko fullll, ampak more it

(odgovor članu luna80)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
25.8.2008 17:14:51   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: luna80

Urši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi od mene.
Te čist zastopm, da si čist down, sej kaj ne bi bla po tolkem času. Sem s tabo in še marsikatera borka, brez skrbi. Skupaj se bomo borile naprej in ne smemo odnehat in se vdat. Borile se bomo naprej, kot se je sonček boril in na koncu bomo zmagale, pa čeprav je ta zmega zaenkrat še nekje daleč, ampak enkrat bo brezskrbi naša. 

tudi tebi hvala, lunica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
si me malo potolažila user posted image tako je, borile se bomo do konca, slej k prej bomo vse zmagale a ne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu luna80)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
25.8.2008 17:19:23   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

tudi tebi hvala, lunica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
si me malo potolažila user posted image tako je, borile se bomo do konca, slej k prej bomo vse zmagale a ne user posted image user posted image user posted image user posted image

tako se govori moje drage borke:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
25.8.2008 17:42:03   
*zabica*
hvala soncek85 user posted image ...tvojga albuma pa ne morem/neznam pogledat...a mi lohk kdo pove kako se to nardi?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
25.8.2008 17:49:59   
Inčika
Ojla!

Jaz sploh ne upam mojemu povedat, da sem spet danes ponovila test in to seveda spet predčasno in spet seveda ni nič pokazal, no je, ampak le eno črtico user posted image   Hvalabogu, da sem vas našla in da zdaj lahko vsaj nekomu povem, da denar brezveze ven mečem user posted image Zdaj sem si še enkrat računala in koliko vidim, je ne da je ne pričakujem 26., ampak 27., tako, da še vedno upam na dve črtici al pa po vsej verjetnosti plusek, ker si bom zdaj kupila za naslednjič clear blue. Sem pa si obljubila, da ga ne bom delala vse do konca tedna, ker mi potem samo dan lahko pokvari user posted image Jao ... če me spet prej ne premami firbec user posted image

Aja, pa prosim, če še mene dodate na seznam bork za 27.8. - hvala!

Držim pesti za vse, ki boste poskušale z lulanjem user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
25.8.2008 18:00:21   
sonček85
tam kjer je mora slika in pod njo piše e-mail,zs ,album,.... klikneš na album in potem se ti napiše okenček in napišeš pikica -potrdi in že vidiš moje slikice

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
25.8.2008 18:10:28   
Inčika
Sonček - svoj profil imaš skrit, zato *zabica* ne more gledat tvojega albuma ...

Imaš napisano: "Član ne želi razkriti svojega profila."

Ja, skrivnostna si user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
25.8.2008 18:14:34   
*zabica*
hvalauser posted image ...ma jest sm delala FS test, tistega kjer sta 2 skupaj pakirana, tko da si s tvojo slikco bl mal pomagamuser posted image
Bom pa test ponovila ju3 oz. v naslednjih dneh, ce se seveda ne vlije rdecka....naslednji test ki ga kupim, je zihr Clear blue, ker mi je dost ugibanj al crtica je al je ni...hehe

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
25.8.2008 18:16:05   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Inčika

Sonček - svoj profil imaš skrit, zato *zabica* ne more gledat tvojega albuma ...

Imaš napisano: "Član ne želi razkriti svojega profila."

Ja, skrivnostna si user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
25.8.2008 18:19:59   
tejč76
Ja sonček, temu se pa reče črtica. user posted image ni dvoma
No verjetno moramo nekaj takega zagkledati, ne pa tisto moje: je ali ni?user posted image , pa ti kaj vidiš?user posted image , pa men se zdi, da nekaj jeuser posted image , pa dej prižgi še kakšno lučuser posted image ...itd. itd.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
25.8.2008 18:25:26   
Inčika

Hehehe - le kaj sem jaz gledala user posted image user posted image user posted image user posted image

Tale pa je čisto prava črtica ja user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Inčika -- 25.8.2008 18:26:00 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
25.8.2008 18:26:05   
bambinca
Čestitke user posted image !!!!

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu tejč76)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
25.8.2008 18:27:07   
bambinca
Ja LUna : brez nič ni ničuser posted image user posted image user posted image No pol bova pa v septembru spet v akcijiuser posted image  

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
25.8.2008 18:30:36   
luna80
Hojla bambinca. Lepo te je spet videt.
Ja se ti bom pridružla v septembru.... se bom kar težko ločila od avgusta.
Jp, brez nč ni nč, tako je, in jaz se tega močno zavedam.

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
25.8.2008 18:31:28   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tejč76

Ja sonček, temu se pa reče črtica. user posted image ni dvoma
No verjetno moramo nekaj takega zagkledati, ne pa tisto moje: je ali ni?user posted image , pa ti kaj vidiš?user posted image , pa men se zdi, da nekaj jeuser posted image , pa dej prižgi še kakšno lučuser posted image ...itd. itd.
samo tebi pa napiše da moram biti prijavljena!user posted image   sedaj sem dodala še drugi test ,ki sem ga delala 21.8.08.sedaj je še bolj vidna a malo motna slika ,vidi se pa lepo tale moj plusek.koda je ista kot prej >pikica

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tejč76)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
25.8.2008 18:36:49   
Inčika
Jeeej, kako je lepo videti, ko nekomu pokaže čisto pravi plusek in jasno vidno drugo črtico. user posted image

Zdaj vsaj vem, kako bi moralo zgledati na mojem testku user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
25.8.2008 18:41:01   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Inčika

Jeeej, kako je lepo videti, ko nekomu pokaže čisto pravi plusek in jasno vidno drugo črtico. user posted image

Zdaj vsaj vem, kako bi moralo zgledati na mojem testku user posted image user posted image

ja saj jih boš kmalu zagledala.ja črtica pa mora b iti takšnauser posted image user posted image user posted image user posted image biti ali ne biti ,to je sedaj vprašanje

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
25.8.2008 18:45:02   
Inčika
Hehe, saj pravim, še dobro, da zdaj vem ... user posted image
Sicer pa upajmo ja - iz tvojih ust v božja ušesa user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
25.8.2008 18:46:16   
tejč76
al, pa še boljš, iz tvojih ust, v naše bušijeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
25.8.2008 18:57:50   
luna80
Inčika, tejč, pa menda ja jih bomo zagledal enkrat, pluske mislm. Bosta vidle. Se bomo septembra skupaj borile in user posted image user posted image user posted image , da se bo vse treslo. Juhu. To bo luštno delat ljubezen......
Že komi čakam da tole mojouser posted image  dobim in da gremo v nove boje, z glavo pokonci!user posted image

(odgovor članu tejč76)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
25.8.2008 19:29:02   
Inčika

Inčika, tejč, pa menda ja jih bomo zagledal enkrat, pluske mislm. Bosta vidle. Se bomo septembra skupaj borile in user posted image user posted image user posted image , da se bo vse treslo. Juhu. To bo luštno delat ljubezen......
Že komi čakam da tole mojouser posted image  dobim in da gremo v nove boje, z glavo pokonci!user posted image

Jaaaaa - tako se govori!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu luna80)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
25.8.2008 19:42:21   
sonček85
ej punce sedaj sem videla ,da se je javila že prva majčica 2009.kako sem vesela zanjo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Inčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
25.8.2008 19:52:31   
Inčika
Saj pa nas še več pride k vama - ne bosta sami ne, ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......