|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
24.8.2008 8:33:59   
Anonimen
Birdy tisti angel sound imam sposojen,tako da žaluser posted image Se pa že rabljeni prodajajo,tako da ga boš lahko malo ceneje dobila.Se mi pa zdi,da so v Avstriji še vseeno cenejši.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3551
24.8.2008 13:20:35   
Sisy
ojla bejbe

zadnjih par dni me obhajajo dvomi glede vrtca....In ker več glav več ve sem odprla novo temo v kateri sprašujem za mnenja....

Dobrodošlo bo tudi vsako vaše mnenje tako da vam pošiljam link:

http://www.ringaraja.net/forum/podalj%C5%A1ana_porodni%C5%A1ka%2Fvrtec%3F/m_3082310/tm.htm
in prosim za komentarjeuser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
24.8.2008 14:49:09   
zalenka
ola mi smo se spetnabasali dobre žar hrane in zraven še pečen ekoruze. mnjami je ilo dobro, kar težko diham user posted image user posted image user posted image

hvala vsem za čestitke, tudi na facebooku user posted image user posted image

antigona res si pridna s seznamčkom. vidim da pol k ga objaviš vse še s starimi podatki navalimo. jest sm očitno pozabla javit za 12. zobek, ampak bi mogla it v album pogledat datum k ne vem na pamet. ampak sej ne vem če je hec pisat vse do 20-ga zoba user posted image .

sisy sm prebrala pa ti ne znam kej pametnega svetovat. edino sem se pa res tud jaz vprašala, da se najprej pozanimaj ali maš sploh res dve možnosti, ker logično mi je, da dokler maš porodniško, otrok ne more bit v vrtcu, saj si ti plačana zato da ga imaš doma. glede uvajanja pa jaz edino lahko povem, da je npr pri nas ko sem nitko uvajala, da se čuva pri babici, bilo najbolje tako da nisem bila zraven, ker sicer je itak bila skoz samo z mano. sm jo pa najprej puščala nekaj časa po 2-3 ure, nato za eno spanje, sedaj pa je BP tam cel šiht user posted image  

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
24.8.2008 15:36:09   
Talika19
Sisy, jaz ti tudi nimam kaj pametnega za svetovat.user posted image
Je pa res zanimiva opazka, ki jo je napisala ena, če otroka sploh lahko daš v vrtec, če imaš podaljšano porodniško.

Jaz sem sicer zdej ugotovila, da Marku prav paše malo spremembe, ker ful uživa v varstvu. Edino kar pa je problem, da očitno potem šele doma ugotovi, da je bil toliko časa stran od naju, ker ful sitnari in joka, pa skoz bi se stiskal (glede zadnjega se seveda ne protožujem). Tudi spanje se je ful poslabšalo odkar je v varstvu. Tako, da jaz opažam, da so dobre in slabe strani varstva.
Je pa res, da če imaš možnost še biti z otrokom, mislim, da jo moraš izkoristiti, saj takega časa nikoli več ne bo.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
24.8.2008 16:11:37   
JORJA
Hojla!
Sisy glede uvajanja bi jaz še počakala.....jo pa čez en čas vozi za urco, dve, boš videla kako bo sprejela spremembo. Ti si boš to lahko privoščila saj boš doma in se ti nikamor ne bo mudilo. Mogoče jo kdaj peli tja samo na igrišče....ne vem kako imate zmenjeno glede tega....
Jaz sem dala Valentina tudi v vrtec šele maseca aprila, pa  že drugi dan uvajanja (po dve uri) ni hotel z menoj domov user posted image . Resda je bil star že 3 leta, pa saj veš, vedno je hudo.....

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
24.8.2008 18:42:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Hojla!
Sisy glede uvajanja bi jaz še počakala.....

enako

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3556
24.8.2008 20:05:31   
Sisy
hvala punce za mnenja in nasvetke...

Sem se odločila da res počakam in izkoristim "najin čas skupaj" dokler se še da...Bog ve kdaj bo še kakšna taka priložnost....

Tko da jo bom uvajala zadnjih 14 dni preden grem v službo, do takrat bova pa kar lepo skupaj doma uživali...

Sej če sem iskrena mi je tut "ni za dat" v vrtecuser posted image  Me preveč stisne ko pomislim na to...Enkrat bo treba to vem, ampak kasneje bo, bolje bouser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
24.8.2008 20:06:19   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Hojla!
Sisy glede uvajanja bi jaz še počakala.....

enako

a ti tut Tjaške še ne boš dala v vrtec?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
24.8.2008 20:19:18   
Talika19
Midva sva si pa danes vzela 2 urici samo zase. Mark se je pa pazil pri zgornjih. Šla sva na kosilo, to je bilo še darilo za obletnico. Potem sva pa prišla domov in jih ni bilo doma, pa sva bila kar malo razočarana.user posted image  No saj potem sva se še malo zamotilauser posted image , nato pa spet čakala na terasi, kdaj se bodo vrnili. Evo tolk o tem koliko potem uživaš brez otročkov.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
24.8.2008 20:22:36   
JORJA
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

. Potem sva pa prišla domov in jih ni bilo doma, pa sva bila kar malo razočarana.user posted image  No saj potem sva se še malo zamotilauser posted image , nato pa spet čakala na terasi, kdaj se bodo vrnili. Evo tolk o tem koliko potem uživaš brez otročkov.user posted image user posted image

Ja to ti pa verjamem.....user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
24.8.2008 20:31:30   
JORJA
Talika enkrat ti moram to povedati......meni si ti full podobna Alenki Strnad. Obe se mi zdita tako pozitivni osebi, vedno nasmejani...user posted image user posted image .
Vedno ko jo gledam in poslušam se spomnim nate.

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
24.8.2008 20:57:36   
Anonimen
Sisy super odločitevuser posted image

Talika lepo sta se zamotlauser posted image  ampak da ti ne bo slabo čez 14 dniuser posted image  (no sej fajn bi blouser posted image )

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3562
24.8.2008 21:34:36   
*lenc@*
Sisy, jaz bi jo tud mela doma če bi se le dal, da gre lahko kasneje v skupino. Otroci te starosti se itak še bolj sami zase igrajo(večje socialne "škode" mislim da ne bo utrpela), jaz mislim, da ne bo škode če počakaš na kasnejše uvajanje in ta čas še uživajta, pejta okrog...user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
24.8.2008 21:36:54   
*lenc@*
jaz pa pakiram- pridem v torek zvečer in upam, da je ne bom preveč pogrešala. Itak, da jo bom, sam da mi ne bo škodovaluser posted image

saj bo...vse qluser posted image

je pa kar mal čudn filing it ju3 v službico, priznam da mi mal že manjka spremembe na momente

< Sporočilo je popravil *lenc@* -- 24.8.2008 21:37:16 >

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
24.8.2008 21:44:08   
*lenc@*
Bom mal prehitela in čestitala jutrišnjima enoletnikomauser posted image

Torej, Mark in Jaša vse najboljše, bodita zdrava, razigrana in tudi pridna!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
24.8.2008 21:47:22   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

Otroci te starosti se itak še bolj sami zase igrajo(večje socialne "škode" mislim da ne bo utrpela), jaz mislim, da ne bo škode če počakaš na kasnejše uvajanje in ta čas še uživajta, pejta okrog...user posted image

dobr si to napisala...mene je to najbolj skrbel...da se ne bi vsi že "med sabo poznal" naša bi pa pol kot autsajderka uletela v skupinouser posted image  in res se verjetno to bolj pozna pr tavečjih,naši tamali se verjetno še ne navežejo en na drugega....

Lenč@-good luck ju3 v službi....Zihr bo pasala sprememba...Lino bi pa v vsakem primeru pogrešala-itak...

Talika-luštn sta si tole prvoščla...Lepo,lepo...Jst morm tut mojga nagovort za kakšno tako varianto....user posted image

Evo jst pa zdele glih gledam un film 9 mesecev-sej je pocukran priznam...ampak paše na vsake tolk časa mal obudit spomineuser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
24.8.2008 21:51:26   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Talika lepo sta se zamotlauser posted image  ampak da ti ne bo slabo čez 14 dniuser posted image  (no sej fajn bi blouser posted image )

user posted image user posted image user posted image  to bi blo pa kr fajn ane Talika?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
24.8.2008 21:52:21   
Talika19

Talika enkrat ti moram to povedati......meni si ti full podobna Alenki Strnad. Obe se mi zdita tako pozitivni osebi, vedno nasmejani...user posted image user posted image .
Vedno ko jo gledam in poslušam se spomnim nate.

Hvala, ker me tako vidišuser posted image , čeprav mi ona ni najbolj simpatična.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
24.8.2008 21:53:36   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: ****

user posted image user posted image user posted image  to bi blo pa kr fajn ane Talika?user posted image user posted image user posted image

sevedauser posted image  brez slabosti ...

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
24.8.2008 21:54:29   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

Bom mal prehitela in čestitala jutrišnjima enoletnikomauser posted image

Torej, Mark in Jaša vse najboljše, bodita zdrava, razigrana in tudi pridna!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O hvala!

Ti se pa lepo imej v službi. Saj bo hitro minilo in boš spet kmalu pri svoji Lini.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
25.8.2008 7:30:29   
Sončni žarek
Jutro user posted image

No pri nas je tako megleno-čist jesensko......meni je jesen sicer všeč, sam tale megla mi gre kar na živce-sploh če se moraš vozit......

Mi smo že pokonci, saj smo vstali že malo pred 7......no pa spali smo od 20ure user posted image user posted image user posted image  Tako da sem si tudi jaz spočila od praznovanja.....Je bil fajn-vlilo se je okrog 17ure in potem lilo, lilo.....Tako da smo mogli it noter.......

Talika- lepe slikce iz praznovanja. Mark je itak pravi šarmer user posted image user posted image user posted image

Sisy- jaz osebno je nebi dala še sedaj v vrtec. Bi kar še uživala doma z njo....... Pa držim pestke za vaju user posted image user posted image user posted image

Lenča-naj ti današnji delovni dan čimprej mine user posted image

Zalenka- vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi od nas treh.

< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 25.8.2008 7:39:35 >

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
25.8.2008 7:37:20   
Sončni žarek
user posted image  

MARK IN JAŠA VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
25.8.2008 7:44:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

user posted image  

MARK IN JAŠA VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše tudi od najuuser posted image user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3573
25.8.2008 7:46:54   
Anonimen
Lenča tebi pa želim uspešen začetek službeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3574
25.8.2008 7:52:25   
Anonimen
sisy, če bi imela podaljšano porodniško , ne bi iskala službe in Tjaše ne bi dala v vrtec.
Tko pa iščem službo, pišem prošnje, konec tedna grem na en razgovor in jo pač moram uvajati.
Se bova pa zelo počasi ...moram govoriti z vzgojiteljico kako bi bilo najboljše.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?

Da. (30%)

Ne. (10%)

Morda. (60%)

Prezgodaj. (0%)

Neumnost. (0%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!