|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del
25.8.2008 7:52:54   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

user posted image  

MARK IN JAŠA VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše tudi od najuuser posted image user posted image

vse najnaj vama želive tudi midve s petjo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
25.8.2008 8:09:33   
srursa
IZVIRNO SPOROČILO: janana

user posted image  

MARK IN JAŠA VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše tudi od najuuser posted image user posted image

vse najnaj vama želive tudi midve s petjo

Tudi od naju z ROkom

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
25.8.2008 8:13:59   
JORJA
user posted image

MARK IN JAŠA vse najboljše za 1. rojstni dan
 želima z Avgustinom!!

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
25.8.2008 8:21:31   
zalenka
MARK in JAŠA VSE NAJBOLJŠE
user posted image

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
25.8.2008 8:25:26   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

Otroci te starosti se itak še bolj sami zase igrajo(večje socialne "škode" mislim da ne bo utrpela), jaz mislim, da ne bo škode če počakaš na kasnejše uvajanje in ta čas še uživajta, pejta okrog...user posted image

dobr si to napisala...mene je to najbolj skrbel...da se ne bi vsi že "med sabo poznal" naša bi pa pol kot autsajderka uletela v skupinouser posted image  in res se verjetno to bolj pozna pr tavečjih,naši tamali se verjetno še ne navežejo en na drugega....

sisy pomoje to res ni za skrbet. zdej ni res še nobene prave "socialne igre". še to nevejo, da ne morjo igrače dobit, če o ima en drugi.

drugač pa pomoje tud tam ko si temo odprla ni nobena misnla, da bi ti pa doma uživala. sej vsaka mama ve, da bi bla najrajš skoz z otročkom, kokr dolgo se da in da pač tehtaš, kaj je najboljše za Sarčiko.

So/smo ti pa pač napisale, da ne vemo če bi sploh lahko bla tolk prej v vrtcu. Drugačpa pomoje je super, da si bosta lahko vzeli en konkreten čas za uvajanje - tko kot si napisala, najprej po kako urco ali dve, potem pa postopoma več. No razen če ne bo sara tolk uživala, da boš ti prijokala dam, ker ona ne bo hotla iz vrtca user posted image user posted image user posted image

uživajta skratka, to sem hotla rečt pa so cela čreva ratala user posted image user posted image user posted image . ja itak user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
25.8.2008 8:30:11   
Anonimen
Meni je P. rekla, da otrok do 3. leta ne utrpi nobene " socialne škode".

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3581
25.8.2008 8:33:49   
zalenka

saj tako je sedaj kao splošno mnenje pediatrov. malo je pomoje idvisno tudi od otroka kdaj in koliko rabi svojo družbo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
25.8.2008 8:38:17   
Sisy

sej to  je baje čist res...samo jst sem spraševala za mnenja bolj zato ker sem se bala da bo imela težave pri vključitvi v skupino ki se med seboj že pozna... in v 2 mesecih že nekatere stvari obvlada...

V glavnem odločitev je itak padlauser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
25.8.2008 8:38:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

saj tako je sedaj kao splošno mnenje pediatrov. malo je pomoje idvisno tudi od otroka kdaj in koliko rabi svojo družbo.

Jst vem, da Tjaše ziher ne bi dala v vrtec, če bi bila babi bližje nas doma...do 2,5 leta bi bila ziher pri njej.

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3584
25.8.2008 8:39:55   
Anonimen

sej to  je baje čist res...samo jst sem spraševala za mnenja bolj zato ker sem se bala da bo imela težave pri vključitvi v skupino ki se med seboj že pozna... in v 2 mesecih že nekatere stvari obvlada...

V glavnem odločitev je itak padlauser posted image

ja sej vem, to je tud mene skrbelo, potem mi je pa P. razložila, da ni tako.
Drugače bi se jst isto spraševala.

< Sporočilo je popravil poopsika -- 25.8.2008 8:40:12 >

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3585
25.8.2008 8:40:07   
Sisy

drugač pa pomoje tud tam ko si temo odprla ni nobena misnla, da bi ti pa doma uživala.

ej na tem forumu nkol ne veš....jst mam zmer filing ko kakšna debata teče da se zmer najde kdo ko ti hoče mal zaj******...Ma no sej ni rečen, mogoče se mi je pa sam zdel...

Ti dam pa drgač čist prov, glede vsegauser posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
25.8.2008 8:41:12   
Sisy

user posted image

tudi od naju s Saro, vse naj najuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
25.8.2008 8:47:25   
zalenka

drugač pa pomoje tud tam ko si temo odprla ni nobena misnla, da bi ti pa doma uživala.

ej na tem forumu nkol ne veš....jst mam zmer filing ko kakšna debata teče da se zmer najde kdo ko ti hoče mal zaj******...Ma no sej ni rečen, mogoče se mi je pa sam zdel...

Ti dam pa drgač čist prov, glede vsegauser posted image

to ni problem foruma kar opisuješ, ampak problem pisanega medija nasploh. ker če nekoga slišiš potem veš s kakikm tonom je pobedal in obrazna mimika odigra tudi pomembno vlogo. zato so kao ti emocionalni smeški in ostalo na voljo, smao je res da spet en bolj uporablja en manj in se pomen spet lahko spremeni.

ampak jaz mislim da nobena ni tko misnla, no vsaj jaz nisem dobila takega občutka. pa tud če bi ti itak veš zase in kaj se češ sekirat zarad tega user posted image user posted image user posted image user posted image . prebereš, skoz eno uho not skoz drugo vn in je zadeva zaključena user posted image user posted image user posted image user posted image

sisy vede sam uživajta kokr se da. pol k si u službi so popoldnevi tolk kratki. čeprov se včasih prej niti ne zavedaš in bi ti kak dan spremembe prov dobr del, ampak kaj ko ne mormo izbirat ane user posted image . enkrat je pač treba v službo. 

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
25.8.2008 8:48:08   
tonja

user posted image

tudi od naju s Saro, vse naj najuser posted image user posted image user posted image

pa še od naju z Lovrom

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
25.8.2008 8:49:57   
zalenka
zdej pa grem mal bolj konkretno delat. mi zdele ena angleščina prov neč ne gre in ne znam lepzga stavka skupej spravit pol pa skoz rr čekiram user posted image user posted image user posted image

no pr nas na faxu itak ni še nobenga druzga tle. do začetka septembra bo čisto zatišje. šef je očitno tud še na dopustu tak da si lahka vmes mal bolj nalagano vzamem user posted image user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
25.8.2008 8:53:49   
Antigona

ola mi smo se spetnabasali dobre žar hrane in zraven še pečen ekoruze. mnjami je ilo dobro, kar težko diham user posted image user posted image user posted image

hvala vsem za čestitke, tudi na facebooku user posted image user posted image

antigona res si pridna s seznamčkom. vidim da pol k ga objaviš vse še s starimi podatki navalimo. jest sm očitno pozabla javit za 12. zobek, ampak bi mogla it v album pogledat datum k ne vem na pamet. ampak sej ne vem če je hec pisat vse do 20-ga zoba user posted image .

sisy sm prebrala pa ti ne znam kej pametnega svetovat. edino sem se pa res tud jaz vprašala, da se najprej pozanimaj ali maš sploh res dve možnosti, ker logično mi je, da dokler maš porodniško, otrok ne more bit v vrtcu, saj si ti plačana zato da ga imaš doma. glede uvajanja pa jaz edino lahko povem, da je npr pri nas ko sem nitko uvajala, da se čuva pri babici, bilo najbolje tako da nisem bila zraven, ker sicer je itak bila skoz samo z mano. sm jo pa najprej puščala nekaj časa po 2-3 ure, nato za eno spanje, sedaj pa je BP tam cel šiht user posted image  

Nima smisla, res ne... Ampak sem se odločila da lahko zobke javite vse do 1. rojstnega dneva. Naprej pa ne več user posted image  user posted image  user posted image
No, razen Ule k ga še nima, pa naj le javi kdaj bo imela prvega user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
25.8.2008 8:54:05   
Antigona

user posted image  

Vse najboljše tudi od nas!!!

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
25.8.2008 8:56:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

ola mi smo se spetnabasali dobre žar hrane in zraven še pečen ekoruze. mnjami je ilo dobro, kar težko diham user posted image user posted image user posted image

hvala vsem za čestitke, tudi na facebooku user posted image user posted image

antigona res si pridna s seznamčkom. vidim da pol k ga objaviš vse še s starimi podatki navalimo. jest sm očitno pozabla javit za 12. zobek, ampak bi mogla it v album pogledat datum k ne vem na pamet. ampak sej ne vem če je hec pisat vse do 20-ga zoba user posted image .

sisy sm prebrala pa ti ne znam kej pametnega svetovat. edino sem se pa res tud jaz vprašala, da se najprej pozanimaj ali maš sploh res dve možnosti, ker logično mi je, da dokler maš porodniško, otrok ne more bit v vrtcu, saj si ti plačana zato da ga imaš doma. glede uvajanja pa jaz edino lahko povem, da je npr pri nas ko sem nitko uvajala, da se čuva pri babici, bilo najbolje tako da nisem bila zraven, ker sicer je itak bila skoz samo z mano. sm jo pa najprej puščala nekaj časa po 2-3 ure, nato za eno spanje, sedaj pa je BP tam cel šiht user posted image  

Nima smisla, res ne... Ampak sem se odločila da lahko zobke javite vse do 1. rojstnega dneva. Naprej pa ne več user posted image  user posted image  user posted image
No, razen Ule k ga še nima, pa naj le javi kdaj bo imela prvega user posted image

Jst mislim, da Ula že ima en zobekuser posted image , ker imam v spominu, da je to Mojca napisala, ker sem si jst rekla potem,d a zdej je pa Tjaša res edina brezuser posted image .

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 3593
25.8.2008 8:57:50   
Antigona
Zdele pa midva šibava v vrtec se mal pokazat...
Upam da mu bo všeč... Verjamem da mu bo všeč user posted image  user posted image  user posted image

Včerajšnje praznovanje je uspelo, slikice bodo, upam da kmalu, no vsaj en skupna družinska za pokušino, ampak zdejle ne bo šlo...
Bom jutri napisala več pa tud slikco dala gor...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
25.8.2008 9:05:35   
srursa
Zasledila sem, da naj bi bilo v četrtek srečanje. Jaz sem za. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
25.8.2008 9:34:50   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: srursa

Zasledila sem, da naj bi bilo v četrtek srečanje. Jaz sem za. user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sem rekla da sem za.... samo imam zdej tok stvari čez teden da je moj kr penast in mi je že dons reku: ja kdaj bom šou pa jest kej na kolo? 2 x na teden imam badbinton pa Mony praznuje RD...tko da bom še vidla...bom poskusila sam obljubit pa ne morem....

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
25.8.2008 9:35:11   
Sisy
nč zdej pa šibam u vrtec uredit tole zadevo...se beremo

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
25.8.2008 10:34:48   
Anonimen
Tole je pa definitivno za v seznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tjaša ima zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image Jeeeeeeeeejuser posted image user posted image user posted image
Antigona samo zateuser posted image .

1.zobek...13 mesecev, sp. enka

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3598
25.8.2008 10:37:59   
Sončni žarek

Tole je pa definitivno za v seznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tjaša ima zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image Jeeeeeeeeejuser posted image user posted image user posted image

Bravo user posted image user posted image user posted image  Vidiš, da ne bo brezzoba user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
25.8.2008 10:41:39   
Anonimen

Bravo user posted image user posted image user posted image  Vidiš, da ne bo brezzoba user posted image

Hvala Sončni  žarekuser posted image .

user posted image mi smo pa že za protezo šparaluser posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?