Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 7:52:54
|
|
|
|
Petjana
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek MARK IN JAŠA VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN Vse najboljše tudi od naju vse najnaj vama želive tudi midve s petjo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 8:09:33
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: janana IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek MARK IN JAŠA VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN Vse najboljše tudi od naju vse najnaj vama želive tudi midve s petjo Tudi od naju z ROkom
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 8:13:59
|
|
|
|
JORJA
|
MARK IN JAŠA vse najboljše za 1. rojstni dan želima z Avgustinom!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 8:21:31
|
|
|
|
zalenka
|
MARK in JAŠA VSE NAJBOLJŠE
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 8:25:26
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Otroci te starosti se itak še bolj sami zase igrajo(večje socialne "škode" mislim da ne bo utrpela), jaz mislim, da ne bo škode če počakaš na kasnejše uvajanje in ta čas še uživajta, pejta okrog... dobr si to napisala...mene je to najbolj skrbel...da se ne bi vsi že "med sabo poznal" naša bi pa pol kot autsajderka uletela v skupino in res se verjetno to bolj pozna pr tavečjih,naši tamali se verjetno še ne navežejo en na drugega.... sisy pomoje to res ni za skrbet. zdej ni res še nobene prave "socialne igre". še to nevejo, da ne morjo igrače dobit, če o ima en drugi. drugač pa pomoje tud tam ko si temo odprla ni nobena misnla, da bi ti pa doma uživala. sej vsaka mama ve, da bi bla najrajš skoz z otročkom, kokr dolgo se da in da pač tehtaš, kaj je najboljše za Sarčiko. So/smo ti pa pač napisale, da ne vemo če bi sploh lahko bla tolk prej v vrtcu. Drugačpa pomoje je super, da si bosta lahko vzeli en konkreten čas za uvajanje - tko kot si napisala, najprej po kako urco ali dve, potem pa postopoma več. No razen če ne bo sara tolk uživala, da boš ti prijokala dam, ker ona ne bo hotla iz vrtca uživajta skratka, to sem hotla rečt pa so cela čreva ratala . ja itak
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 8:30:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je P. rekla, da otrok do 3. leta ne utrpi nobene " socialne škode".
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 8:33:49
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Meni je P. rekla, da otrok do 3. leta ne utrpi nobene " socialne škode". saj tako je sedaj kao splošno mnenje pediatrov. malo je pomoje idvisno tudi od otroka kdaj in koliko rabi svojo družbo.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 8:38:17
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Meni je P. rekla, da otrok do 3. leta ne utrpi nobene " socialne škode". sej to je baje čist res...samo jst sem spraševala za mnenja bolj zato ker sem se bala da bo imela težave pri vključitvi v skupino ki se med seboj že pozna... in v 2 mesecih že nekatere stvari obvlada... V glavnem odločitev je itak padla
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 8:38:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Meni je P. rekla, da otrok do 3. leta ne utrpi nobene " socialne škode". saj tako je sedaj kao splošno mnenje pediatrov. malo je pomoje idvisno tudi od otroka kdaj in koliko rabi svojo družbo. Jst vem, da Tjaše ziher ne bi dala v vrtec, če bi bila babi bližje nas doma...do 2,5 leta bi bila ziher pri njej.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 8:39:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Meni je P. rekla, da otrok do 3. leta ne utrpi nobene " socialne škode". sej to je baje čist res...samo jst sem spraševala za mnenja bolj zato ker sem se bala da bo imela težave pri vključitvi v skupino ki se med seboj že pozna... in v 2 mesecih že nekatere stvari obvlada... V glavnem odločitev je itak padla ja sej vem, to je tud mene skrbelo, potem mi je pa P. razložila, da ni tako. Drugače bi se jst isto spraševala.
< Sporočilo je popravil poopsika -- 25.8.2008 8:40:12 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 8:40:07
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka drugač pa pomoje tud tam ko si temo odprla ni nobena misnla, da bi ti pa doma uživala. ej na tem forumu nkol ne veš....jst mam zmer filing ko kakšna debata teče da se zmer najde kdo ko ti hoče mal zaj******...Ma no sej ni rečen, mogoče se mi je pa sam zdel... Ti dam pa drgač čist prov, glede vsega
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 8:41:12
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka MARK in JAŠA VSE NAJBOLJŠE tudi od naju s Saro, vse naj naj
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 8:47:25
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: zalenka drugač pa pomoje tud tam ko si temo odprla ni nobena misnla, da bi ti pa doma uživala. ej na tem forumu nkol ne veš....jst mam zmer filing ko kakšna debata teče da se zmer najde kdo ko ti hoče mal zaj******...Ma no sej ni rečen, mogoče se mi je pa sam zdel... Ti dam pa drgač čist prov, glede vsega to ni problem foruma kar opisuješ, ampak problem pisanega medija nasploh. ker če nekoga slišiš potem veš s kakikm tonom je pobedal in obrazna mimika odigra tudi pomembno vlogo. zato so kao ti emocionalni smeški in ostalo na voljo, smao je res da spet en bolj uporablja en manj in se pomen spet lahko spremeni. ampak jaz mislim da nobena ni tko misnla, no vsaj jaz nisem dobila takega občutka. pa tud če bi ti itak veš zase in kaj se češ sekirat zarad tega . prebereš, skoz eno uho not skoz drugo vn in je zadeva zaključena sisy vede sam uživajta kokr se da. pol k si u službi so popoldnevi tolk kratki. čeprov se včasih prej niti ne zavedaš in bi ti kak dan spremembe prov dobr del, ampak kaj ko ne mormo izbirat ane . enkrat je pač treba v službo.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 8:48:08
|
|
|
|
tonja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: zalenka MARK in JAŠA VSE NAJBOLJŠE tudi od naju s Saro, vse naj naj pa še od naju z Lovrom
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 8:49:57
|
|
|
|
zalenka
|
zdej pa grem mal bolj konkretno delat. mi zdele ena angleščina prov neč ne gre in ne znam lepzga stavka skupej spravit pol pa skoz rr čekiram no pr nas na faxu itak ni še nobenga druzga tle. do začetka septembra bo čisto zatišje. šef je očitno tud še na dopustu tak da si lahka vmes mal bolj nalagano vzamem
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 8:53:49
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka ola mi smo se spetnabasali dobre žar hrane in zraven še pečen ekoruze. mnjami je ilo dobro, kar težko diham hvala vsem za čestitke, tudi na facebooku antigona res si pridna s seznamčkom. vidim da pol k ga objaviš vse še s starimi podatki navalimo. jest sm očitno pozabla javit za 12. zobek, ampak bi mogla it v album pogledat datum k ne vem na pamet. ampak sej ne vem če je hec pisat vse do 20-ga zoba . sisy sm prebrala pa ti ne znam kej pametnega svetovat. edino sem se pa res tud jaz vprašala, da se najprej pozanimaj ali maš sploh res dve možnosti, ker logično mi je, da dokler maš porodniško, otrok ne more bit v vrtcu, saj si ti plačana zato da ga imaš doma. glede uvajanja pa jaz edino lahko povem, da je npr pri nas ko sem nitko uvajala, da se čuva pri babici, bilo najbolje tako da nisem bila zraven, ker sicer je itak bila skoz samo z mano. sm jo pa najprej puščala nekaj časa po 2-3 ure, nato za eno spanje, sedaj pa je BP tam cel šiht Nima smisla, res ne... Ampak sem se odločila da lahko zobke javite vse do 1. rojstnega dneva. Naprej pa ne več No, razen Ule k ga še nima, pa naj le javi kdaj bo imela prvega
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 8:54:05
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek MARK IN JAŠA VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN Vse najboljše tudi od nas!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 8:56:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: zalenka ola mi smo se spetnabasali dobre žar hrane in zraven še pečen ekoruze. mnjami je ilo dobro, kar težko diham hvala vsem za čestitke, tudi na facebooku antigona res si pridna s seznamčkom. vidim da pol k ga objaviš vse še s starimi podatki navalimo. jest sm očitno pozabla javit za 12. zobek, ampak bi mogla it v album pogledat datum k ne vem na pamet. ampak sej ne vem če je hec pisat vse do 20-ga zoba . sisy sm prebrala pa ti ne znam kej pametnega svetovat. edino sem se pa res tud jaz vprašala, da se najprej pozanimaj ali maš sploh res dve možnosti, ker logično mi je, da dokler maš porodniško, otrok ne more bit v vrtcu, saj si ti plačana zato da ga imaš doma. glede uvajanja pa jaz edino lahko povem, da je npr pri nas ko sem nitko uvajala, da se čuva pri babici, bilo najbolje tako da nisem bila zraven, ker sicer je itak bila skoz samo z mano. sm jo pa najprej puščala nekaj časa po 2-3 ure, nato za eno spanje, sedaj pa je BP tam cel šiht Nima smisla, res ne... Ampak sem se odločila da lahko zobke javite vse do 1. rojstnega dneva. Naprej pa ne več No, razen Ule k ga še nima, pa naj le javi kdaj bo imela prvega Jst mislim, da Ula že ima en zobek , ker imam v spominu, da je to Mojca napisala, ker sem si jst rekla potem,d a zdej je pa Tjaša res edina brez .
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 8:57:50
|
|
|
|
Antigona
|
Zdele pa midva šibava v vrtec se mal pokazat... Upam da mu bo všeč... Verjamem da mu bo všeč Včerajšnje praznovanje je uspelo, slikice bodo, upam da kmalu, no vsaj en skupna družinska za pokušino, ampak zdejle ne bo šlo... Bom jutri napisala več pa tud slikco dala gor...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 9:05:35
|
|
|
|
srursa
|
Zasledila sem, da naj bi bilo v četrtek srečanje. Jaz sem za.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 9:34:50
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Zasledila sem, da naj bi bilo v četrtek srečanje. Jaz sem za. jst sem rekla da sem za.... samo imam zdej tok stvari čez teden da je moj kr penast in mi je že dons reku: ja kdaj bom šou pa jest kej na kolo? 2 x na teden imam badbinton pa Mony praznuje RD...tko da bom še vidla...bom poskusila sam obljubit pa ne morem....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 9:35:11
|
|
|
|
Sisy
|
nč zdej pa šibam u vrtec uredit tole zadevo...se beremo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 10:34:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Tole je pa definitivno za v seznam Tjaša ima zobek Jeeeeeeeeej Antigona samo zate . 1.zobek...13 mesecev, sp. enka
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 10:37:59
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Tole je pa definitivno za v seznam Tjaša ima zobek Jeeeeeeeeej Antigona samo zate . 1.zobek...13 mesecev, sp. enka Bravo Vidiš, da ne bo brezzoba
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 25.8.2008 10:41:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Tole je pa definitivno za v seznam Tjaša ima zobek Jeeeeeeeeej Antigona samo zate . 1.zobek...13 mesecev, sp. enka Bravo Vidiš, da ne bo brezzoba Hvala Sončni žarek . mi smo pa že za protezo šparal
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?