|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
24.8.2008 13:27:11   
konina
orka - držim pesti, da bo vse v redu. Je pa deklica že kar nekaj težka, pa še inekcije si dobila, tako da mora biti vse v redu!!! Drži se in naj se vse razplete najbolje za vas. user posted image user posted image user posted image

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
24.8.2008 13:31:26   
bobika1
Haj. Da se na hitro javim. tole zle me je pa mal stresl.
ORKA držimo pesti, upam da se vse dobro konča, smo s tabo!

by

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
24.8.2008 14:57:35   
klavdiy4
Orka tudi jz držim pesti...pa želim ti da se čimbolje izteče....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ---

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
24.8.2008 16:14:43   
Andromeda
Tudi mene je šokirala tale novica...orka, držim pesti, da se vse v redu izteče! In user posted image user posted image user posted image za srečo!

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
24.8.2008 18:58:37   
taly82
Tudi jaz sem ostala brez besed...

Orka  v mislih smo s tabo user posted image user posted image user posted image .. držimo pesti..user posted image user posted image

27.10.2008 se je rodil najin sonček Marcel

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
24.8.2008 19:44:12   
Polynesia
orka naj se ti nikamor ne mudi in malček še obdrži svojo punčko v bušiju.

Vse držimo pesti zate, da bo vse v najlepšem redu user posted image .

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
24.8.2008 20:19:50   
nagajiva
Ojla user posted image

Sem mislila samo malo prebrat in me je kar stisnilo...............
Orka-veš, da smo v mislih vse s tabo in tvojo deklico. Držim vse prste na rokah in nogah, tud moj dragi se pridružuje, da se izteče kot se najbolje lahko....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
24.8.2008 21:08:25   
zara13
Draga orka, tudi jaz ti želim, da bi se vse dobro izteklo, to se sigurno bo, saj smo tudi vse novembrke s tabo...držimo pesti!!!! user posted image  user posted image

Pozdravljam pa tudi vse ostale. Upam, da ste lepo preživele vikend. Vidim, da niste bile ravno klepetulje, tudi mene ni bilo nič gor. Sem bila malo pri starših in skoz naokoli in niti nisem imela časa kej veliko pisat. Včeraj me je presenetil tudi brat z novico, da je od sodelavca žena rodila fantka, tudi 3 tedne prej, kar naenkrat ji je voda odtekla in je hotu fantek ven.

Jst se drugače fajn počutim, le v petek so mi prvič zatekli tudi gležnji tko, da imam sedaj že 3 dni ta problem, da mi še gležnji fajn zatekajo user posted image dobro, vsaj mami mi je posodila ene jesenske čevlje, malo širši model, da lahko vsaj kaj obujem.

Anime, pomar*ANČA* in Andromeda - vse dobro jutri na pregledu!! Tudi jaz ga imam ob 17h in že komaj čakam, ker bo UZ user posted image

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
24.8.2008 21:24:11   
konina
punce, srečno jutri na pregledih. user posted image

Midva sva pa spet sama ostala. Neva je šla k babi na morje za nekaj dni. Saj bi šla jaz tudi, pa si ne upam več po svetu kolovratit. user posted image  Mi je kar malo hudo, čeprav je rabila nekaj spremembe okolja. Počitnice so že dolge. user posted image  Še malo pa bomo zakorakali v prvi razred. SAj ne vem, ali sem vesela ali ne. To pomeni, da je moja deklica že velika punca. Kar prehitro zrastejo!

Lep večer preživite, jutri naj nas pričaka pa lep ponedeljek.

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
24.8.2008 22:24:58   
Andromeda
Jaz imam pa pregled ob 16.00, še prej moram it na Zavod za transfuzijo po cepivo, ker bom jutri cepljena, ker sem Rh- in to naravnost v zadnjično mišico, tako, da že ob misli na to sedim malce postrani.
Vsem, ki imate tudi jutri pregled, pa tudi jaz želim srečo!

Nočko!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
25.8.2008 6:50:26   
pomar*ANČA*
orka: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...joj, nevem kaj naj še nalepim za srečo! uglavnem, drži se!!

zara13, Andromeda: danes je naš dan! tudi jaz komaj čakam na pregled. upam, da mi bo bo naredila uz, saj mi je do zdaj ga še vedno, tako da bom danes kar razočarana, če ga bova spustile. sem se pa spomnila, da sem tudi jaz rh- pa mi do zdej še ni rekla, kdaj bom šla po piko v rituser posted image no, verjetno bom dobila te informacije danes. verjetno se piki ne bom izognila... pa tako me je strah inekcij! ampak to nosečnost so me že zaradi ščitnice toliko prepikali, da bom počasi že postala imuna na igleuser posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
25.8.2008 7:14:49   
pomar*ANČA*
ravnokar videla, da ima tudi anime danes pregled! ok, poročam zvečer, kaj bodo dohtaji rekli, do takrat pa vas sam berem...

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
25.8.2008 8:08:30   
vebo
Pozdravljene!

Po dolgem času se spet javljam, berem vas vsak dan. Najprej orka. 
So mi stopile kar solze v oči, drži se. Drugače imam jaz jutri pregled, vmes ko se nisem javila sem imela še enega, tako da je definitivno potrdil luliko. Jutri dobim pikico ker sem rh negativna. Se jo že štirikrat dobila. Ni nič hudega. Tudi po abraziji jo dobiš. Se pa zeeelo jezna, kajti za toksoplazmozo, ki je še nisem prebolela mi sestra ni vpisala v materinsko da imam v drugem tromesečju pregled in me niso testirali. Sedaj sem pa že v tretjem. Včeraj mi je kolegica le rekla naj pogledam, ker se ji je čudno zdelo zakaj me niso nič testirali. Naj povem da doslej sem dala le enkrat kri, pa sem v 29 oz. 30 tednu.

Toliko za enkrat, vse ostale pa srečno.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
25.8.2008 8:27:44   
luna8
Halo punce,

a katera ve že kakšne nove informacije o orki? Srčno upam, da je vse v reduuser posted image .
Ja papirje moraš na socialno oddat 60 dni pred rokom, je tako? Jst jih tud še nimam in moram ginekologinjo poklicat.

Lp,

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
25.8.2008 9:12:43   
saba
dobro jutro user posted image

ko pridem iz vikenda vas veselo preberem....novica Orki pa me je kar user posted image user posted image user posted image , kar ne morem verjet.

Orka
jaz želim tebi in pikici vse najboljše, da bi se izteklo čim boljše in držim pesti za vaju.

ni me volja kaj pisat, pri nas je vse po starem.

puncam ki imajo danes pregled želim vse naj naj in naj poročajo.
jaz moram ta teden v laboratorij dat kri in vodo, 3.9. pa imam tudi jaz pregled - tokrat UZ, da se končno preprilčamo če je res ostalo na lulici, kot je rekla g. na nuhalni.

lp
saba

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
25.8.2008 9:32:18   
Polynesia
Ojla srečke nosečke user posted image .

orka še vedno mislimo na tebe in držimo pesti, upam da bo Anime kaj sporočila kako je z njo.

Drugače pa jaz zadnjič nisem šla v Ikeo, ker so nama cel teden belili in nisem niti pisat tukaj gor mogla, sej veste kakšen je potem stanovanje. Tako da smo sedaj malček zadihali. Naj se pa pohvalim, da ima malček že pobeljeno sobico, taka fuuuul nežno rumena okol in okol so pa bele črte, danes pa greva z možem po otroše vtičnice in stikala. Jutri greva v Železnike plačat pohištvo in uuuuupam, da ga ta teden že dobiva user posted image .

Sva se pa s kolegico menili, da bi šli sedaj v sredo v Ikeo, sam pismo, zdej sem pa kr mal paranoična ratala, kar se je zgodilo Orki...sam itak ne smemo tako misliti, ker potem se lahko zabubimo in smo samo doma.

carly saj resssssss, naša novopečena gospa...kako je šla poroka?!?!?!?!

Tko, zdej pa pride še mojster zaključit pa dat gor nazaj karnise, pa tašča in tast prideta na kofe ko gresta že v Šobec, pa moža moram zbudit, hehehe, jaz sem se pa že najedla zajtrka, danes je na meniju, ja čokolino seveda, hahaha user posted image .

začnem v ponedeljek dopoldne, zdej ko orke ne bo, je še kakšna kandidatka.

pregledi držim pesti za vse današnje preglede in le poročajte kako je bilo.
Jaz pa sem ugotovila, da pregleda sploh nimam v četrtek ampak v petek 29.08....ja pozabljivost ni kaj user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 25.8.2008 9:34:06 >

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
25.8.2008 9:55:40   
carly
Ojla punce dobr jutr.

Orka držim pesti, da bi bilo vse ok. Sem prov solzice dobila, ko sem tole novico prebrala.user posted image user posted image user posted image user posted image .Upam da bojo pikapolonice pomagale.

Sicer pa ja sedaj sem pa že gospa.Smo se imeli zlo fajn, čeprov se je dež ulil ravno preden smo šli od doma in smo potem z dežniki letali okoli.Sicer pa sej veste kaj pravijo, če je dež bo pa velik denarjauser posted image . Ko dobim slikce vam pa sporočim, da boste lahko malo pokukale. Sicer me je kolega klical da jih nekaj že danes zvečer dobim, ampak tistih profesionalnih od fotografinje pa najbrž še nekaj dni ne bo.

Upam da bomo kmalu zvedele kakšne vzpodbudne novice od orke.

Neposredna povezava do sporočila: 3592
25.8.2008 9:56:22   
ANIME
Dobro jutro!

Vso srečo vsem danes na pregledu. Mene kar malo skrbi, kaj mi bodo tokrat rekli user posted image
Na zadnje sem skoraj pristala na opazovanju v porodnišnici, ampak sem obljubila, da bom doma počivala - in sem res (sicer ne ravno 100%, ampak sem pa cca 70% več kot pred opozorilom - upam, da je pomagalo).

Danes ponoči sem se 3x zbudila in preverjala, če mi je voda odtekla. Boga Orka, si sploh ne morem predstavljat čez kaj gre ona skozi.
Ravno sem govorila z njo (sem shranila njeno telefonsko v GSM in jo ponesreči poklicala - upsss) in pravi, da ni še nič novic, da pa se bo oglasila.

No uspešen začetek tedna in upam, da bodo od danes naprej samo še dobre novice.

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

Neposredna povezava do sporočila: 3593
25.8.2008 10:19:24   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: ANIME

Danes ponoči sem se 3x zbudila in preverjala, če mi je voda odtekla. Boga Orka, si sploh ne morem predstavljat čez kaj gre ona skozi.

ANIME isto sem jaz danes ponoči počela, pa še tamau mi je fuuuul dol pritisku, da me je že vse bolelo. Ampak kako nam dela glava a ne, prav neverjetno.

Za našo orkico pa ni hudič, da naše vse pestke ne bodo pomagale!!! user posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
25.8.2008 10:23:12   
šema
Pozdravljeneuser posted image ! Ker zjutraj(beri ob 3 ponoči) nisem mogla spat sem se spravla brat forum za nazaj, ker smo prišli včeraj z dopusta (zadnjega letos) in me je kr stisnl ko sem prebrala s čim se ukvarja orka- tko da user posted image user posted image user posted image še z moje strani- si sploh ne znam predstavljat, da še nismo "ven iz ta hudega".Orka veliko moči ti želim tudi za naprejuser posted image .

Drugače pa se tudi sama poskušam čimmanj sekirat in živcirat, kar je pri eni odraščajoči najstnici ful težko- mi je na dopustu 2x živc ven potegnila, tko da me je kr neki začel špikat in opozarjat tm spodaj in sem se odločila, da do novembra preneham z živčarjenjem.
Pri obsegu sem jaz že na 101cm, ko pa je G. merila vrh maternice je prišla le do 19cm(njen komentar je bil- ja bo bl majhen in ne bo slonček). Me pa zaenkrat še ne skrbi kej preveč, ker so mi to pr ta prvi tudi skoz govoril, pa je mela 3440 in 52 cm.

Polynesia jaz sem prepričana, da greva z mojim v MŠ v ZD Šiška v oktobru, me pa malo mika, da bi šla septembra ampak popoldan pogledat v babiško šolo- tko, da če je katera zainteresirana za popoldanski turnus se lahko menimo, da gremo skup.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
25.8.2008 10:24:31   
zara13
Dan!!!
carly
- zdej si pa že gospa! user posted image Lepo, da ste uživali pa da je blo vse fajn. Slikice pa itak kmalu vidimo, a ne?.. user posted image

Polynesia -  kak super za beljenje. Jst sem imela v planu vsaj predsobo prebarvat, ker je edino še ta soba bela pa ne vem, če bo kaj časa. Mogoče, ko bo ati prišel namonitirat posteljico, da še to zraven naredi. V Ikejo pa le pojdi, se lahko s kolegico malo vmes spočijeta. Sploh ne smemo študirat na to ja, tko kot si rekla, ker potem je samo slabš in smo res lahko le doma do datuma poroda.
Sedaj je medicina že tko napredovala, da se vse uredi, tudi če se prej rodi dojenček. Upam, da bo pri orki vse dobro. Nam bo tko javila preko Anime ;)
Zdej si mi pa lušte naredila s čokolinom user posted image pa si ga ne morem v službi naredit, ponavadi ga pojem zvečer, kot dojenček svojo flaško user posted image Tudi meni se začne v ponedeljek MŠ. Carly, ti še prideš?

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
25.8.2008 10:30:36   
nagajiva
Ojla user posted image

Sem celo noč kar na orko mislila in me je kar neka panika lovila. Danes pa je user posted image  nekam miren in se neprestano božam po bušiju in se pogovarjam z njim...............Joj, take novice me čisto iz tira vržejo.
Pol pa bi mogla v soboto po posteljico (so nama rekli v BC, da majo samo še eno na zalogi!) in ko pridema tja, je bla tista ena razstavni eksponat, ki pa se ne prodaja. Pa saj ga niti hotela ne bi....In sma bla pol z mojim tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....................Raje ne opišem z besedami. In morma sedaj čakat do oktobra. Sedaj veste, da sem po včerajšnji novici še bolj panična user posted image .
Za vse, ki mate danes preglede držim pesti, da je vse super. Pa seveda poročajte.
Joj, pa na CSD bi mogla. Mam že potrdilo, pa sem danes preveč raztresena za urejanje česar koli. Verjetno bi se ob vsem kar razpizdila ali pa razjokala. Bom šla v sredo. Takrat lahko tako največ urediš.....
Carly-pozdravljena gospa.....user posted image  Sem pa se spomnila na vas, ko je pričelo deževat. Upam, da vam vreme ni preveč pokvarilo slavja. Slikice pa seveda nestrpno pričakujemo..............

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
25.8.2008 10:48:27   
carly
Zara seveda pridem v ponedeljek, če le ne bo kaj nepredvidljivega vmes prišlo.
Drgač pa hvala vsem za čestitke.
Zdej mam pa še ful za obletat da vse dokumente poštimam da bom lahko drugi teden še za porodniško uredila, da ne bom potem dvakrat letala. Sem že hotla zjutraj na upravno enoto it potem sem se pa spomnila, da se morm it najprej slikat. Me tale papirologija pa letanje okoli prov živčno dela, se mi zdi da ni bla poroka nič v primerjavi s tem. Mah pa bomo že.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
25.8.2008 10:51:54   
Polynesia
Aja pozabla sem se pohvalit user posted image user posted image user posted image ...v soboto sva bila z možem v Baby Centru in sem si kupila tisto blazino za spanje nosečk+dojenje, rumena z enimi madvedki in je bila v akciji 29€....ja kaj naj rečem, se pridružujem zari, da je to sedaj moj novi ljubimec user posted image user posted image user posted image ...prov huda je k strela res, vsi uni pouštri k sem jih mela pol niso tolk dobri k ta blazina, zelo sem zadovoljna.

Pa še tole k je zara zadnjič omenila, da diha kot kit user posted image ...moj mož pravi, da je spanje z mano ratalo neznosno, hahahahaha, da sem menda začela čudno dihat oz. kar smrčat user posted image user posted image user posted image ...ampak jaz ne smrčimmmm nooo, hahahahaha....je pa res, da samo ko se uležem v posteljo, mam nos totalno zabasan.

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 25.8.2008 10:52:49 >

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
25.8.2008 10:59:59   
bobika1
Dan.

Kako smo.Jaz vsake 10 min. hodim gledat sem gor če je že kej novičk o orki.
Danes mi je pa moj prinesu zajtrk v posteljo, to se zgodi zelo malkrat in sem se ga prav razveselila, pol ko sem pojedla sem šla pa nazaj spatuser posted image .

Ja nič, grem se neki učit mam jutri izpit, bi ga morala imeti že v petek pa so nam ga prestavili....

Se še javim

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?