|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
21.8.2008 14:13:23   
Andromeda
Ahoj!i

Danes sem pa že od jutra leteča, najprej sem šla v laboratorij dat kri in vodo, potem v Mullerja, pa v Svet knjige, kjer sem vzela Dojenčkov album, potem sem šla z eno frendico na fejst dolgo kavo...In evo, ura je že dve...
pleničke- tudi jaz sem slišala, da jih je najbolje kupovat v Mullerju, ne glede na znamko, ker oni držijo stvari, ki so narejene za zahodni trg, drugje pa dobiš stvari žnj kategorije za vzhodni trg - Madžarska, Slovaška, Bolgarija itd, nas imajo za države 3. kategorije in nam samo klump in škart robo pošiljajo...V Mullerju pa imajo "zahodno robo", za primer kupite milko s celimi lešniki v Mullerju in npr. Mercatorju, boste videle razliko...oz. jo okusile user posted image Toliko o moji študiji izdelkov za vzhodni in zahodni trg.
MŠ v LJ - meni zaradi izpitov ne bo zneslo septembra, hodila bom oktobra v dopoldanskem terminu, bo šla še katera takrat, ali vam bo prepozno. Pa tud mene zanima, koliko časa sploh traja oz. kako je razporejenih bteh 10 ur predavanj v LJ?

No, zdej pa šibam malce reda naredit po hiši in kosilce skuhat. Se beremo!

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
21.8.2008 15:34:55   
petra *k
alo punce.kak ste?? še se vam jaz po dolgem času malo javim. sem prebirala, da ste že vse doble papirje za csd. meni pa je moj G gli včeraj rekel, ko sem mela pregled, da vse te papirje dobim komaj po 32. tednu nosečnosti,zaj sem v 29. pa sem šla gledat da še ve vse tudi niste v 32. tednu pa mate to vse že skoraj urejeno. kak to? kaj je to odvisno od bolnišnice, al lahko kera točno navede, kere papirje si je rihtala na csd? bi bla zelo hvaležna.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
21.8.2008 15:50:46   
petra *k
sem opazla da je čas da napišem nov datum pregleda. no in to je 25.9.  pa vidla sem da si merite trebuščke- moj ma že obseg 98. se prav bojim, kaj bo čez 2 meseca. lepo se mejte

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
21.8.2008 17:48:11   
SSheila
Ejla punce!

Sm rekla, da se vam malo oglasim. Ko sem začela prebirat od tam kjer sem zadnjič končala kar zgubila - ne sledim vsemu :) Vidim, da vam kr gre pisanje :)
Jst sm ok, počasi sem začela pripravlat stvari - kupla sva voziček (quinny buzz), danes pa sem privlekla domov kup cunj od sestirčen - je fajn, kr mi bo pršparano ogromno denarja :) Drgači pa se mi zdi da mi zmanjkava čas kr za vse, četudi morem oz. naj bi počivala (delam po počuju). Tamali/a je tudi pravi žurist (pravijo da je po naju - itak :)), tku da včasih celo noč brca in brca in mi ne pusti niti zaspati :)

Ok, toliko na hitro o meni. kolikor sem uspela pogledat vidim, da ste tudi ve fajn. Lepo se imejte in se pišemo ko bom naslednjič gorej (upam, da kej prej, ku rodim ;))

pa pa

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
21.8.2008 18:26:49   
klavdiy4
Čao user posted image /e!

Kako ste? Danes je pa full lep dan...Sem full vesela, je od user posted image  krščenka uspešno prestala operacijo, ker je full bolana..... user posted image user posted image user posted image user posted image  za našo malo.... So mi full bogi taki mali, ko so tako bolaniuser posted image .... Komaj čakam , dapride domov, je stara komaj 3 in je full zgovorna,zadnjič preden je šla nazaj v bolnico mi je bušija božala pa vprašala me je kaj bo ....user posted image

No v glavnem samo še vikend in potem greva z user posted image  na dopust.. Letos odpade morje, greva raje v gore lenarit...user posted image nekam na samouser posted image ..

Zdajle moram pa še spalnico pospravit pozneje se pa spet gor oglasim, da vidim, če je ktera za pogovoruser posted image ..

papa

(odgovor članu SSheila)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
21.8.2008 21:24:23   
zara13
Čer!

Evo danes sem šla po tisto spalno blazino, je res fajn, prav ogromna je in mislim, da bo zelo prav prišla ;) sem jo samo malo sprobala in skoraj zaspala zraven. Bom videla kako bom danes spala z njo.
klavdiy - me veseli, da je s punčko vse uredu, da je bila operacija uspešna user posted image pa da bo čimprej okrevala. Pa tudi v hribih se bosta spočila  user posted image bo vsaj svež zrak pa veliko sprehodov.

Evo ravno zmerila sem obseg trebuha, mi je zrastel za 3 cm, torej je sedaj obseg 95 cm! Širimo se, širimo! user posted image

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
21.8.2008 22:09:14   
Andromeda
Dober večer!

Danes sem pa tudi jaz prišla na vrsto kar se tiče otekanja nog, prsti mi zgledajo kot buhteljni. Kaj moremo, bo treba zmanjšat sol pa noge v luft držat user posted image Poleg tega mi je prej v roku dveh ur ene 5-krat otrdel trebuh in to za par minut, dlje kot se mi je do zdaj to zgodilo in tudi bolj pogosto. Mali je kar aktiven ves čas, tako da sem lahko vsaj glede tega pomirjena.
Moj mož je odšel s frendom na pir in se ne ravno elegantno izognil masaži nog. Bo že še videl user posted image
klavdiy4 - super, da je punčka prestala operacijo, naj čim prej okreva in naj vas spet razveseljuje s svojo živahnostjo.

Bom kar zaključila za danes, naj še katera druga kaj pove user posted image Pa lahko noč!

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 21.8.2008 22:10:47 >

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
22.8.2008 8:36:06   
pomar*ANČA*
zara13, se je blazina obnesla? tudi razmišljam o nakupu, saj dragi ponoč ostaja brez kovtra ali povštra ker si vse tlačim tja med noge... papirje pa lahko sprintaš in jih potem neseš, lahko pa greš prej na cds pa ti jih tudi tam dajo.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
22.8.2008 8:56:03   
zara13
Jutroooo!

pomar*ANČA* - blazina je res fajn, mehka pa tko kokr si naštimaš blazino, tko stoji user posted image pa spala sem res fajn in glede na to, da jo lahko še potem kot pomoč pri dojenju uporabljaš pa tko za počitek, se splača dat 30€ in ti je vsaj lažje. jaz sem najprej probala si dat navadno blazino med noge pa itak sem jo zgubila ponoč, mi je padla na tla, te pa nikakor ne moreš zgubit, jo tko fajn objameš user posted image

Papirje sem si pa kr sprintala preko neta, upam da bom naslednji teden že lahko kej urejala.

Danes pa šibam malo moje domače pogledat v Celje pa še mami ima r.d. v nedeljo tko, da itak moram it voščit. Še ne vem kaj ji bom kupla. Ko pridem v CE pa direktiva "shopping"...no ja najprej je treba delat do 16h user posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
22.8.2008 9:04:13   
ANIME
Ojla punce!

naj bo prosim ena tako prijazna in napiše popravke na seznamu in sicer lyra ima naslednji pregled 26.08.
Meni je danes že 4x ven vrglo in pojma nimam kaj naredim narobe!!!!!

petra *k ... si ti sigurna, da se ti datum iz novembra prestavi na september .... malo se mi zdi čudno, pa predno popravim raje preverim.

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
22.8.2008 9:06:38   
petra *k
jutro!!

ja anime, ziher mam pregled 25.9, sem ga mela zaj v sredo, pa so mi rekli da čez 4 tedne, in me je tak naročla. dolga doba, ne?? to so tak čudni...pa kaj čem. drži toti datum, ja . bi mi lahko kera povedala, kdaj ste doble tote papirje pri G za urejevat na csd, ker meni je rekel v sredo, da jih lahko po 32. tednu dobim komaj. drži to?

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
22.8.2008 9:15:09   
carly
Jutr punce,
petra k nič se sekirat tudi jaz še nimam teh papirjev, sem si sicer sprintala to kar je na netu, da bom imela potem pri roki, ko dobim potrdilo od gin.
Sicer pa pridno klepetajte, jaz dones verjetno ne bom imela več časa vas pridt pogledat, vam javim v ponedeljek kako je bilo.
Nič sedaj grem pa fruštkat potem pa nazaj delat.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
22.8.2008 9:15:58   
nagajiva
Ojla user posted image

Kako sem lepo spala...........kot user posted image . Sem pa potegnila do skoraj devetih user posted image , ampak je pasalo. Morma it popoldan na parcelo. Je res en kup predpriprav pred gradnjo user posted image .............Jutri pa spet na piknit. Mata stric in teta r.d. Uf, mi že smrdijo tile pikniki. Ne vem kaj je blo letos, ampak jih je blo res veliko preveč.
Zara13-user posted image  za blazino. Sem ti rekla, da boš lažje spala. Jaz ji pravim kar "ljubimec 2" user posted image user posted image user posted image user posted image , ker jo lahko tako lepo objamem.
Sedaj pa grem nekaj pojest. Mi je tako zakrulilo, da so verjetno še sosedi slišali user posted image .

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
22.8.2008 10:07:01   
zara13
carly - lepo poroko vama želim jutri in seveda, da bo vama čim lepše in, da bo vse superr!!! Pa obvezno slikice naslednji teden user posted image

nagajiva - joj sam res je blazina kot en lover, še z mojim se ne stiskam zdej toliko kokr se bom s tole blazino...hehehe user posted image fajn rihtaj na parceli, da bo lepa hiškica. Že imata vse načrte kako bo zgledala?

Zdej imam pa enga italijana na internetu v pisarni in je revež tolikokrat kliknil Internet Explorer, da mu je vse zablokiralo, ker je bil neučakan in je hotu, da se mu čimprej odprejo oknca. Mu moram pomagat user posted image  

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
22.8.2008 11:10:32   
saba
jutro

kje ste vse danes. Zunaj je full vroče - spet. Sem skočla po eno darilo za sodelovko, pa sem se v avtu stopila.

samo na kratko - spet v gužvi tukaj - želim pa Carly, da bi bil jutrijšnji dan nepozaben za obauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo klepetajte
saba

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
22.8.2008 11:46:43   
Anonimen

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     29 let        LJ         25.08       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ         09.09.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE        pregled      user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB        9899.08      user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      12.09    user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      pregled      user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image     28 let   Jesenice    25.08       user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )   32 let        LJ       pregled      user posted image user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       pregled   user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image    28 let        LJ       pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         28.08       user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   02.09.    user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? user posted image ,1user posted image    ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    pregled    user posted image

19. 09.11     petra *k             (1user posted image , 0user posted image )     25 let    Ptuj         25.09.

20. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          16.09  user posted image    

21. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj        pregled 

22. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

23. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

24. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    26.08

25. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

26. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   15.09    user posted image  

27. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ           27.08    user posted image

28. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ          pregled   user posted image

29. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO        pregled

30. 16.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          pregled  user posted image   

31. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    25.08    user posted image

32. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     30 let    Kamnik    10.09.   user posted image user posted image

33. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled  

34.  16.11    caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM        pregled   user posted image     

35. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    pregled    user posted image   

36. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

37. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

38. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ         pregled   user posted image  

39. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let        LJ         pregled user posted image   

40. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          25.08   user posted image

41. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj         pregled   user posted image user posted image

42. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         01.09    user posted image  

43. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          15.09. user posted image user posted image    

44. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    30 let      KP           03.09.      user posted image

45. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ           pregled

46. 24.11.   klavdiy4              (?user posted image ,?user posted image )      18 let     kraj        pregled

47. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled 

48. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

49. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled 

50. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

51. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          26.08  user posted image

52. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

53. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

54. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           03.09 user posted image

55. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregeld    user posted image

56. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

57. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

58. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )    ?? let    Brežice      pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                           (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         pregled

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128kmercun@gmail.com
Orka:      031 207 854, diva.lili@email.si 
klavdiy4: 040 216 303, klavdija.pustoslemsek@email.si

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu ANIME)
  Neposredna povezava do sporočila: 3566
22.8.2008 11:54:52   
Anonimen
meni tudi šteka računalnik pri temle seznamu, sem hotela popravit

za lyro je treba še enkrat popravit - jaz sicer sem, ampak objavilo je pa spet narobe, tako da ne vem ne vem .... zdaj mi pa rač. ne da dostopa do urejanja seznama?!

leo se imejte, carly - naj bo najlepša poroka jutri, pozdrav vsem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3567
22.8.2008 12:59:39   
nagajiva
Ojla user posted image

Je neko zatišje danes....a zato, ker je petek?
Carly-prečudovit vikend ti želim.....pa seveda slikice potem-obvezno!
Zara13-ja mama že vse načrte za hiško-taka nizka, pritlična, kot nama je obema všeč. Čez dober tedn dni bo gradbeno dovoljenje pravnomočno user posted image user posted image  in jupi, pa začnemo zidat naš domek......Za blazino pa upam, da ju najina draga ne skrijeta, če se boma preveč samo z njo stiskali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ................

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
22.8.2008 13:54:40   
Andromeda
Hello, frčafelce!

Je že petek, a ne? Kako hitro tale čas drvi, še prehitro bo prišel čas, ko bomo pestovale naše štručke, a baje se najbolj vlečejo prav zadnji tedni.
carly - želim ti lep in nepozaben vstop v zakonski stan! Pa seveda kakšno fotografijo o dogodku prosim user posted image

Meni danes ni uspelo še nič pametnega narest, prej sem imela svaka in enega prijatelja na obisku in smo debelo uro kofetkali na terasi, tako, da sedaj šibam nadoknadit zamujeno. Uživajte; bye bye!

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
23.8.2008 10:21:41   
bobika1
haj.

Evo enga user posted image  da vas prebudi.

Sem neki že napisala pa sem namesto pošlji stisnila prekliči in zej morem še 1xuser posted image

Carly, želim ti lep nepozaben dan , pa ne pozabi na slikice te so OBVEZNE.
heheuser posted image

Komi čakam četrtek ko imam pregled, sam mam občutek da bo tako kot pred morfologijo, ko sm prišla tja pol je rekla da če se vredi počutim, če mam kakšne težave da bi me mogla gledat , pol sma utripe poslušale in to je blo to... Men bi blo tko fajn če bi mi tak na hitr naredla UZ sam tok da reče da je vse ok...user posted image

Sej sploh ne vem kaj nej napišem, ker ni nobene.user posted image
Zbudte se...user posted image

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
23.8.2008 17:30:42   
emina83
dan!

user posted image se vidi da je vikend in posledično temu je pri nas zatišjeuser posted image , nikjer nobene....

evo mi smo mal prej imeli tako nevihto, da  je kr joj... zdej se je že mal umiril, ampak še zmeram grmi in dežuje, pa vsake tolko kakšna strela udari... mene je tega ful grozauser posted image in sem cela zmedena hodla po hiši in spuščala rolete lazla za tamalo, moj je bil pa v službi. sej mal prejle je prišel jest, zdej je šel pa nazaj delat, in sem spet samauser posted image , pa bog si ga vedi kdaj se vrne domov, ker je šel na abrahama enim streč (fušatuser posted image ).

tamala je tečka 100/h, uuuuuuuufffffff, zdej sem pa še neki zavohalauser posted image user posted image user posted image , grem zrihtat tole mino, k mi jo je nastavla...

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
24.8.2008 11:23:25   
ANIME
Zara 13 je zadnjič objavila tale uporabni post:

Evo jst pa pošiljam druge linke za ostale zadeve, ki jih moramo urediti ;)

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka [/quote]

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
24.8.2008 11:32:09   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     29 let        LJ         25.08       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ         09.09.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE        pregled      user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB        26.08      user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      12.09.        user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      20.08      user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image     28 let   Jesenice    25.08       user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )   32 let        LJ       pregled      user posted image user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       pregled   user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image    28 let        LJ        pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         28.08       user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   02.09.        user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? user posted image ,1user posted image    ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    pregled    user posted image

19. 09.11     petra *k             (1user posted image , 0user posted image )     25 let    Ptuj         25.09

20. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          16.09  user posted image    

21. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj         pregled 

22. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

23. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

24. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    26.08

25. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

26. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   15.09    user posted image  

27. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ          27.08    user posted image

28. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ          pregled    user posted image

29. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO         pregled

30. 16.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          pregled   user posted image   

31. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    25.08    user posted image

32. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    10.09 user posted image ,user posted image

33. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled  

34.  16.11    caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM        pregled  user posted image     

35. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    pregled    user posted image   

36. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

37. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

38. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ         pregeld   user posted image  

39. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let        LJ         pregled  user posted image   

40. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          25.08   user posted image

41. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled   user posted image user posted image

42. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         01.09    user posted image  

43. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          15.09. user posted image user posted image    

44. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    30 let      KP           03.09.      user posted image

45. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

46. 24.11.   klavdiy4              (?user posted image ,?user posted image )    18 let     kraj           pregled

47. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled 

48. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

49. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled 

50. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

51. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          26.08  user posted image

52. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

53. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

54. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           03.09 user posted image

55. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregeld    user posted image

56. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

57. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

58. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )     ?? let    Brežice     pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                           (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         pregled

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128kmercun@gmail.com
Orka:      031 207 854,
diva.lili@email.si 
klavdiy4: 040 216 303,
klavdija.pustoslemsek@email.si 

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

< Sporočilo je popravil ANIME -- 24.8.2008 11:40:38 >

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
24.8.2008 11:34:18   
ANIME
IZVIRNO SPOROČILO: zara13

Evo jst pa pošiljam druge linke za ostale zadeve, ki jih moramo urediti ;)

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
24.8.2008 11:39:46   
ANIME
Drage moje!

ravno prej me je klicala naša Orka z dokaj slabo novico.

Na morju ji je odtekla voda in zdaj se bori v ljubljanski porodnišnici, da bi zdržala čim dlje. Zaradi pomanjkanja plodovnice ji bodo menda enkrat v naslednjem tednu sprožili porod. Svojih popadkov nima, odprta pa tudi skoraj da ni (1cm). 
Dobila je že par injekcij za pluča in skupaj s svojo punčko se borita (je v 27. tednu).

Držimo pesti za Orko in njeno malo borko, ki ima menda že eno kilco!!!!
VSO SREČO!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Rekla je, da bo sporočila novice, čaka pa jutri zdravnike, da povedo kaj se bodo odločili.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?