|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
26.8.2008 9:51:32   
Andromeda
Dobro jutro!

Tudi mene je mali včeraj cel dan neverjetno brcal, je imel pravi rock'n'roll v bušijo, z možem sva samo gledala, kako se je prestavljal z enega konca na drugega. Pa mislim, da bo danes tudi nekaj podobnega, se je že začelo user posted image
imena - midva imava že izbranega, pa naj bo skrivnost zaenkrat user posted image Z mojim sva se že zdavnja nazaj pogovarjala, da za punčko jaz izberem, za fantka pa on, in glede na to, da bo fantek, je stopil moj v akcijo in potem mi je predlagal par imen in tako sva na koncu skupaj izbrala ime. Imam pa jaz 2 imeni za punčko za vsak slučaj, če bo prevladal tisti 1% da je punčka.
No, zdaj grem pa kaj postorit, pa vmes seveda čekiram,če bo Orka kaj sporočila. Bye!

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 26.8.2008 9:52:21 >

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
26.8.2008 10:09:34   
bobika1
hehe. Saba veš ko sem jaz bila majhna (stara 4 leta), sem skoz govorila mami(ko me je sprašvala kako naj damo bratu ime) da če ne bo luka da ga bom v kanto vrglauser posted image , sem se zej ful spovnala na to.... No ampak ni luka in nisem ga nikamor vrglauser posted image .

No midva sva isto za punčko sem jaz izbirala za fantka pa moj tako da user posted image  Bi bila Sara, user posted image  pa Matic, ampak kolk se je prejšnič kazal bo mnde kr Matic.user posted image

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
26.8.2008 10:11:14   
tamy31
JA midva imava tut zbrani imeni če bo user posted image  bo Lana, ča pa bo user posted image  bo Lan! Tako sva se odločila skupaj in zaenkrat , lahko pa se vse spremeni kot se je pri prvem sav tisti večir preden sem rodila sva izbrala ime o katerem se prej sploh nisva nič pogovarjala !

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
26.8.2008 10:18:23   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     29 let        LJ         25.08       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ         09.09.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE        pregled      user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB        26.08      user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      12.09.        user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      20.08      user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image     28 let   Jesenice    25.08       user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )   32 let        LJ       pregled      user posted image user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       pregled   user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image    28 let        LJ        pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         28.08       user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   02.09.        user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? user posted image ,1user posted image    ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    pregled    user posted image

19. 09.11     petra *k             (1user posted image , 0user posted image )     25 let    Ptuj         25.09

20. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          16.09  user posted image    

21. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj         pregled 

22. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

23. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

24. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    26.08

25. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

26. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   15.09    user posted image  

27. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ          27.08    user posted image

28. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ          pregled    user posted image

29. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO         pregled

30. 16.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          pregled   user posted image   

31. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    25.08    user posted image

32. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    10.09 user posted image ,user posted image

33. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled  

34.  16.11    caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM        pregled  user posted image     

35. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    pregled    user posted image   

36. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

37. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

38. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ         pregeld   user posted image  

39. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let        LJ         pregled  user posted image   

40. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          25.08   user posted image

41. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled   user posted image user posted image

42. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         01.09    user posted image  

43. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          15.09. user posted image user posted image    

44. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    30 let      KP           03.09.      user posted image

45. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

46. 24.11.   klavdiy4              (?user posted image ,?user posted image )    18 let     kraj           pregled

47. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled 

48. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

49. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled 

50. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

51. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          26.08  user posted image

52. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

53. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

54. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           03.09 user posted image

55. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregeld    user posted image

56. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

57. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

58. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )     ?? let    Brežice     pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                           (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         pregled

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128kmercun@gmail.com
Orka:      031 207 854,
diva.lili@email.si 
klavdiy4: 040 216 303,
klavdija.pustoslemsek@email.si 

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
26.8.2008 10:25:39   
nagajiva
Ojla user posted image

Danes se pa vlečem, ko ena megla..........Za nič mi ni. Pa še user posted image  je ful mirno. Očitno boma danes bolj počivala user posted image .
Upam, da so pri Orki imeli še en podaljšan dan in je Ema zdržala v bušiju......
Bobika1-midve pa imava za user posted image  enako ime-Sara (mi je všeč od kar sem bila deklica in ne odstopam), za user posted image  pa imava ime Lovro. Ker pa spola ne želiva vedet, bo ime prišlo v veljavo šele ob rojstvu.......
Priprave-ja, mislim da je že čas, da pričnemo s pripravami na prihod novega člana. Kako hitro je minilo. Skoraj ne morem verjet, da še samo kakšna 2 meseca in bomo že pestovale naše štručke......Za previjalno bomo mi kar predelali pisalno mizo, posteljico verjetno dobimo oktobra (ta tedn bom verjetno zvedla al so se veze iz Lip Poljčane kaj obrestovale), voziček pride drug mesec.....cotike in ostale drobnarije pa počasi pritekajo-po obrokih.
Nič, grem nazaj lenarit user posted image user posted image ......

(odgovor članu tamy31)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
26.8.2008 10:32:52   
ANIME
Sporočilo od Orke!!!!!

Ravno me je klicala in povedala, da je se je pred dvema urama rodila mala Ema, težka dobro kilco, ampak je dvakrat zajokala - torej je sama zadihala. Ona je še ni videla, saj še počiva v porodni in je rekla, da se bo javila, ko bo utegnila!

Čestitke novopečeni mami Orki, očiju in pa seveda držimo pesti za malo EMO, ki ima častno mesto na našem seznamu (takoj ko ga uredim) in naj se čim prej razvije v krepko punco!!!!!!

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
26.8.2008 10:55:47   
saba
user posted image user posted image user posted image user posted image Orka in mala Ema.

Mi pa bomo naprej pestke držali, da bo vse o.k. in da se bo Ema borila in pridobivala pridno gram za gram.user posted image user posted image

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
26.8.2008 10:56:27   
šema
Kakšna krasna novica, pa čeprav preuranjena- Ema že ve, zakaj se ji je mudilo (verjetno ma kje veze in poznanstva , da so ji rekli, da bo konec leta taka gužva v porodnišnicah, da je bolje pohitet kot, da mama rojeva na hodniku)- OK konc heca iz slabe stvari poskušam potegnit nekaj dobrega orka, zato želim tvoji hčeri veliko volje do življenja (kar je pokazala že z jokom ob rojstvuuser posted image )

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
26.8.2008 10:58:54   
jelka123
bodita močni in pogumni!

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
26.8.2008 10:59:08   
bobika1
ja user posted image user posted image ORKI in njeni mali Emici!
Naj povem da ko sem opravljala prakso na enoti intenzivne terapije so nam tam povedle da so punčke močnejše od fantkov da se prej ven izvlečejo iz vsega ko fantje, tako da boš videla Orka vaša Emica bo kmalu napredovala!!
No mi pa tudi držimo pesti, da bo vse kmalu OK.

Nagajiva sej midva tud nisva vprašala za spol ampak sem ga sama vidla.... Sem drugače videla že kar nekaj UZ in potem že malo ločiš... Drugače ko sem rekla tam da bo fantek je rekla ginek. mojmu, vidiš kok mamica ve, pol je pa rekla ja tole je mal preveč za punčko. Veš ko pa reče to si pa pol v dvomih al je al ni če se ni vidla kaka popkovino... Ker neki pa tud nisva spraševala... Tak da bi mi blo fajn če bi mi sedaj 28.8 ko mam pregled delala UZ ker zej ko pa že približno vem, sem sam zmedena al je zej fantek al ni....user posted image

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
26.8.2008 10:59:15   
zara13
Dan punce!
ORKA - iskrene čestitke ob rojstvu male Eme!!!!! user posted image user posted image Čestitke družinici! user posted image
Sedaj pa da se Ema lepo okrepi in zraste v krepko deklico.
Res sem vesela, da je vse potekalo ok in, da je Ema tudi zajokala.

Jaz sem se ravno vrnila od tajnice, sem ji nesla prilogo S-1 za izpolnit tko, da lahko vse uredim. Če bo vse ok, nastopim s porodniško in z dopustom 23.9. tko, da bom delala še malo.

Vidim, da je tema glede imen. No mi bomo imeli user posted image in bo Tian. Če bi bila pa user posted image , bi bila pa Zara, mojemu je všeč tudi ime Lana. Najprej sva imela Sara pa jih je že toliko okoli naju, da sva S spremenila v Z. 
No ja seveda, če je kakšna zmota pri UZ-ju, čisto možno še, da bo punčka user posted image nikoli ne moreš biti 100%, dokler res ne pride na svet. So se zdravniki že velikokrat tudi zmotili.

Anime - naslednji pregled imam 25.9., ko boš spreminjala seznam ;)

Včeraj me je pa mami full presenetila. Ena njena kolegica, dela v tovarni Stokke (nisem vedela, da se izdelki Stokke izdelujejo v SLO user posted image , v CE in baje v Kočevju imajo en obrat) in mi je za darilo prinesla stolček za hranjenje in nahrbtnik za pripomočke pri previjanju in to celo v zeleni barvi. Že tko sem gledala voziček v zeleni barvi tko, da bo fajn pasal user posted image sem bla res vesela pa te gospe jst sploh ne poznam. Se ji bom morala ob priliki res zahvalit, ker sem gledala na netu, da pride ta stolček kar veliko, da ne omenjam tega nahrbtnika, ki je 80€..čist too much in ga jst sama nikoli ne bi kupila.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
26.8.2008 11:03:59   
ANIME
                           user posted image  
                          user posted image

26.8.2008
1. Orka  -   user posted image  Ema (1040g) (pdp 20.11.08 - 28. teden)

< Sporočilo je popravil ANIME -- 26.8.2008 11:04:24 >

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
26.8.2008 11:07:16   
tamy31
Orka iskrene čestitke , ena zmaga je že za vama zdaj pa pogumno novim zmagam naproti!
Mali Emi pa želim da čimhitreje napreduje v krepko malo korenjakinjo!
Čestitke celi družini!user posted image

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
26.8.2008 11:15:23   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     29 let        LJ         28.08       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ         09.09.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE        pregled      user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB        26.08      user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      12.09.        user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      pregled    user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image     28 let   Jesenice    25.09      user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )   32 let        LJ       pregled      user posted image user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       pregled   user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image    28 let        LJ        pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         28.08       user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   02.09.        user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? user posted image ,1user posted image    ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    pregled    user posted image

19. 09.11     petra *k             (1user posted image , 0user posted image )     25 let    Ptuj         25.09

20. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          16.09  user posted image    

21. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj         pregled 

22. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

23. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

24. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    26.08

25. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

26. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   15.09    user posted image  

27. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ          27.08    user posted image

28. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ          pregled  user posted image

29. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO         pregled

30. 16.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          pregled   user posted image   

31. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    pregled   user posted image

32. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    10.09 user posted image user posted image

33. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled  

34.  16.11    caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM        pregled  user posted image     

35. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    pregled    user posted image   

36. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

37. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

38. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ         pregeld   user posted image  

39. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let        LJ         pregled  user posted image   

40. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          pregled   user posted image

41. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled   user posted image user posted image

42. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         01.09    user posted image  

43. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          15.09. user posted image user posted image    

44. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    30 let      KP           03.09.      user posted image

45. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

46. 24.11.   klavdiy4              (?user posted image ,?user posted image )    18 let     kraj           pregled

47. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled 

48. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled user posted image

49. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled 

50. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

51. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          26.08  user posted image

52. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

53. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

54. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           03.09 user posted image

55. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregeld    user posted image

56. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

57. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

58. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )     ?? let    Brežice     pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                           (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         pregled

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128kmercun@gmail.com
Orka:      031 207 854,
diva.lili@email.si 
klavdiy4: 040 216 303,
klavdija.pustoslemsek@email.si 

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

[/quote]

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
26.8.2008 11:30:35   
Anonimen
Orka in Ema, čestitke obema user posted image  user posted image , seveda pa bo tudi vnaprej še vedno mnogo pesti stisnjenih za vaju in očka.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo!

Lep lep lep lep lep lep lep pozdrav.

(odgovor članu ANIME)
  Neposredna povezava do sporočila: 3640
26.8.2008 11:40:42   
luna8
Ja tud jaz se pridružujem čestitkam in držim pesti ali pa karkoli bi pomagalo, da si bo mala Ema čimprej opomogla, kot tudi mamica.

Glede imen pa sem jaz skoz misla, da bo Anastazija pa vsi govorijo, da ni lepo ime - kaj pa ve mislite? Zdaj sva prišla z možem do imena Pia, ampak če bo Pia bi rada, da ima še eno ime zraven - kaj bi pasalo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
26.8.2008 11:51:21   
saba
meni je Anastazija všeč

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
26.8.2008 11:57:04   
Andromeda
ORKA user posted image user posted image user posted image , čestitke ob rojstvu male Eme! Tudi jaz držim pesti, da bo še naprej vse v redu! user posted image user posted image za malo borko!

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
26.8.2008 12:07:02   
zara13
luna8 - če je vama všeč Anastazija, se jst ne bi ozirala na govorice drugih ljudi, skratka to bo vajina deklica in ji lahko dasta ime kot je vama všeč. Vedno se najde kak osebek, ki mu pač določeno ime ni všeč in zaradi tega, da bi vidva spreminjala že vama všečno ime, je čist brezveze. Pa tudi mednarodno ime je in čist uredu. Je pa itak vajina odločitev. Tudi Pia je fajn. Se bosta že fajn odločila user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
26.8.2008 12:29:14   
vebo
Orlkaaaaaaaaaa, iskrene čestitke, sedaj pa držim pestiiii.  Ko smo že pri imenih bomo mi verjetno imeli Manco. Jaz imam pa danes pregled in dobim Rhogam, trebuh mi je ful zrastel zadnje dni. Lp

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
26.8.2008 12:32:01   
luna8
No problem je v tem, da je meni všeč Anastazija, možu pa ne čisto, navija za Pio.

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
26.8.2008 12:35:58   
nagajiva
Orka-user posted image user posted image user posted image  ob rojstvu in joku male EME. Naj pridno raste in pridobiva gramčke. Pa čestitke seveda tudi atiju..........user posted image user posted image user posted image

Luna8-če vama je ime všeč, ga ne spreminjajta zaradi drugih. Otrok je vajin. Tudi nekaterim najinim sorodnikom in znancem ime Sara/Lovro ni všeč, pa mi je vseeno. Nama je in pika! Sicer pa je tudi Pia lepo ime.....
Sem zjutraj govorila, da je user posted image  miren. Mi je vrnil-me sedaj že kako uro kar pošteno brca, boksa in kaj vem kaj še vse........user posted image  
Me je pa včeraj popoldan v nožnici ene parkrat tako špiknilo, da sem kar paniko zagnala. Tiste, ki ste že rodile-a je razlog za strah? Ker mislim, da smo sedaj vse malo napete po razpletu pri orki......

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
26.8.2008 12:56:23   
lyra*
orka iskrene čestitke!!!! Mi pa bomo držali pesti,da bo vse dobrouser posted image user posted image user posted image  Sem kar solzne očke dobila...

Samo,da vam na hitro povem! V četrtek smo bili v Avstriji smo kupili posteljico. Danes greva pa še po voziček in lupinici.

Za imena sva že odločena. Imela pa boma Zaro in Zojouser posted image

Šibam zdaj na pregled pa se še pol oglasim in vse pokomentiram!

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
26.8.2008 12:58:01   
saba
Nagajiva brezveze paničarit..pri Orki je pač tako nastalo po nesrečnem naključju, ampak je taka mala verjetnost, da se isto še kateri od nas zgodi....torej jaz pravim tako, če te kje špikne, zaboli,itd.....seveda v mejah normale - se pravi da preživiš...kregaj malo tvojega user posted image , pa mu reci, da naj toliko ne telovadi.user posted image
Otrokove gibe vidimo samo tiste, ko nas pač sune spredaj in to vidimo na trebuhu........brca in se steguje pa tudi na noter, na vzgor in navzdol...tam pa mi ne vidimo...........malo sem zakomljicirala?user posted image

Upam da se razumeuser posted image

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
26.8.2008 12:59:51   
saba
Iyra..joj meni je Zoja tako všeč...kaj ko mojemu ni, Živa pa itak se je odločila za Vito.
....veš da je bila Zoja Ruska princesa.......user posted image

< Sporočilo je popravil saba -- 26.8.2008 13:00:49 >

So zvezdice se prižgale,
Je luna posvetila,

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?