|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
20.8.2008 13:40:07   
luna8
Ja midva sva tudi naročila posteljico od Lip Poljčane Tim, in sicer v tovarni pa so najprej rekli, da bo začetek avgusta, zdaj konec in še nič ni. Baje je res ful povpraševanje po njih.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
20.8.2008 14:01:43   
poli*
ojla babike, zgleda da sva vas precej zmešale s temi cmočki user posted image . Danes ima verjetno polovica novembrčic za kosilo cmoke user posted image   user posted image .
Js grem danes v šolo za starše- predavanje bo o porodu in naj bi bil zraven tudi partner, če želi dobiti potrdilo, da bo lahko zraven na porodu- moj ne more iti, ker ima popoldanski šiht, ampak ko sem se šla prijavit je rekla, da večinoma pogledajo skozi prste in da ponavadi ženska kar vzame potrdilce brez težav....

In potem je še izjavila, da je pogumen, če si upa iti na porod brez teh priprav user posted image  oprostite, ampak kolikor partnerjev jaz poznam, da so bili zraven na porodu, ni imel noben te šole.... pa še vsi so preživeli user posted image . Pa saj ne bo opazoval s tiste perspektive kot babicauser posted image

Kot sem že omenila, sva veliko papirjev že zrihtala, ampak se kar nabere dosti tega. In mi je res zlooooo pomagalo, ko ste ve dodale te linke, kaj je potrebno vse urediti. Noben nič ne pove, no vsaj pri nas je tako- doli na socialni me je gledala kot 10. čudo in me spraševala, kaj moram še urediti. Haloooo, a moram jaz to vedeti, ali ti, ki tam delaš????

Prsi- meni je začelo ven teči že v 13. tednu, ma se je potem umirilo in mi zdaj skoraj nič ne teče. Povečale so se mi za 1 številko.

Carly- lepo poroko vama želim. sigurno bo še bolj sanjsko, ker boš vedela, da se tudi piki pod srčkom veseli za vaju user posted image

Orka- a bi lahko tudi meni poslala link in geslo od tvojih slikic user posted image

Tetra plenice- kupila sva jih v BC.. od tosame... stanejo pa okoli 18 €/ paket. Vzela sem jih 3 pakete (30 plenic). So imeli še ene druge, cenejše, pa sem pogledala samo na etiketo: made in bosna.... tko da sva se odločila za slovenske (tosama), čeprav so malo dražje, pa mislim da so tudi kvalitetnejše.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
20.8.2008 14:49:38   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     29 let        LJ         25.08       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ         09.09.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE        pregled      user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB        986.08      user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      12.09    user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      pregled      user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image     28 let   Jesenice    25.08       user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )   32 let        LJ       pregled      user posted image user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       pregled   user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image    28 let        LJ       pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         28.08       user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   02.09.    user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? user posted image ,1user posted image    ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    pregled    user posted image

19. 09.11     petra *k             (1user posted image , 0user posted image )     25 let    Ptuj         pregled

20. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          16.09  user posted image    

21. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj        pregled 

22. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

23. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

24. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    26.08

25. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

26. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   15.09    user posted image  

27. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ           27.08    user posted image

28. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ          pregled   user posted image

29. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO        pregled

30. 16.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          pregled  user posted image   

31. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    25.08    user posted image

32. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     30 let    Kamnik    pregled user posted image ,user posted image

33. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled  

34.  16.11    caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM        pregled   user posted image     

35. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    pregled    user posted image   

36. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

37. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

38. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ         pregled   user posted image  

39. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let        LJ         pregled user posted image   

40. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          25.08   user posted image

41. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj         pregled   user posted image user posted image

42. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         01.09    user posted image  

43. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          15.09. user posted image user posted image    

44. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    30 let      KP           03.09.      user posted image

45. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ           pregled

46. 24.11.   klavdiy4              (?user posted image ,?user posted image )      18 let     kraj        pregled

47. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled 

48. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

49. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled 

50. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

51. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          26.08  user posted image

52. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

53. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

54. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           03.09 user posted image

55. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregeld    user posted image

56. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

57. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

58. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )    ?? let    Brežice      pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                           (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         pregled

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128kmercun@gmail.com
Orka:      031 207 854, diva.lili@email.si 
klavdiy4: 040 216 303, klavdija.pustoslemsek@email.si

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
20.8.2008 14:54:18   
bobika1
Luna8 ja očitno je dosti povpraševanja po teh posteljicah, ker mi jo je včeri kolegica naročila in so ji rekli komaj po 15 septembru tako da, očitno gužvauser posted image

Kaj boste imele za ene vzmetnice?Baje so dobre te z kokosovimi vlakni a je res?

Midva ne bova hodila v materinsko šolo ker jaz(ne da se delam pametno), sam sem iz te stroke in mi je to bližje , in pri nas ko je bila od fanta teta pa njen sta rekla da nista nč kej na novo izvedela, tako da sedaj jaz mojega malo poučujem o teh stvarehuser posted image , tak da bo nekej stvari vsaj veduuser posted image

Evo Orka še jaz prosim za geslo. Kadar hočem to napisat se spovnem še en kup drugih stvari in vedn pozabim, no sedaj pa končno sem napisalauser posted image .

by

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
20.8.2008 15:22:29   
lyra*
Dan klepetuljeuser posted image

Lahko se končnoo pohvalim,da imam vsa oblačila in previjalno. Tako,da previjalna je že fertik z podlogouser posted image user posted image

mehčalca jaz mislim,da na začetku nebom uporabljala. Vsaj teh nekaj prvih mesecev,ko pijejo samo mleko,ker se mi zdi,da ni tolko teh trdovratnih madežev.Če pa že pa od froscha.
anime samoplačniški UZ imam 26.8 pregled pri svoji zdravnici pa  5.9user posted image

carly še malooouser posted image  Pa ne pozabi na slikic,ko boš že gospauser posted image

poli* hehe...ja sem ful velika! In tut moj je velik tako,da bosta user posted image user posted image  tut med večjimiuser posted image  Drugač pa ne,nisem manekenka nisem nikol bla tak lepauser posted image  Sem pa 20let trenirala odbojko...in je tam ful fajn,če si velikiuser posted image  Moram pa ti povedat,da se včasih prav čudno počutim,ko hodim po trgovinah in so eni tak mali in me gledajo kot,da sem res neki velikanuser posted image  Se mi zdi zelo neverjetno,da lahko čez 2tedna že rodim!user posted image user posted image user posted image  Bom svoji pikici že držala...user posted image  Joj kak hitro je minilo...user posted image

Sem pa jaz  čist nočni tip! Pred polnočjo ziher ne grem spat...okoli 12.30 grem v posteljo pol pa še knjigo beremuser posted image  In sem tut prej hotela it spat ampak enostavno ne morem.... Mi je pa pol super,ko lahko spim do 10ihuser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
20.8.2008 15:25:44   
lyra*
Midva grema ju3 v Avstrijo po zavese pa tepih grema kupit in grema še po posteljico v Ikeo. Mi je bila zadnjič ena ful všeč pa je nisva kupila zdaj pa upam,da bodo jo imeliuser posted image

Se pa je zdaj pri nam sonček skril in bo zgleda spet dež...user posted image
Šibam zdaj še ven preden se vlije

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
20.8.2008 15:30:09   
saba
daaannnnnuser posted image

en hiter pozdrav iz službe..moram še rožice zalit preden grem domov.

nič kaj posebnega pri nas, vse po starem.....širim pa se kot ozonska luknjauser posted image

tako, gelde kakanja user posted image , ko pijejo samo mleko..............hm hm hm................tisto gre tako težko iz pleničk da je joj, pa ne vem zakaj.................treba kar fino najprej namakat pol pa na 90 stopinj

grem čaw čaww

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
20.8.2008 18:07:03   
orka
HALLO, čveke
Jaz vas pa še zadnjič ta mesec pozdravljam, saj je končno napočil čas za naš ""dopust"", kolikor ga pač bo, saj sta ta dva mala zelo aktivna in ni časa počivat
polynesia-se vidimo 1. v mš, pa moja št. je na seznamu pa me lahko takrat kr pokličeš..
carly- lepo ohcet ti želim pa se ravno tako priporočam za fotke
Ostale- joj me v tej user posted image  taka skleroza daje user posted image user posted image user posted image  uživajte in čuvajte svoje user posted image ,... joj kokr da gram za vedno , NE vrnem se 1., saj je treba v šolo...
dvojne user posted image -anime in lyra predvsem, glejta da bosta še v enem kosu ko se vrnem, saj že obstaja nevarnost vajinih partusov...user posted image user posted image in se beremo
lp

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
20.8.2008 19:46:50   
konina
hej, hoj. Samo malo na hitro se javim. Bo crknil računalnik, pa se mi ne da po kabel. user posted image  Že dva dni beliva sobo za naša korenjaka in sedaj je končano. user posted image  Še žirafi narišem in to je to. Potem pa še pohištvo postaviva. Sem res zadovoljna, da je vse skupaj za nama, ker gre jutri moj dragi v službo, potem bi bila pa spet na čakanju.

JAz sem sicer utrujena, saj sem morala tudi jaz malo poskusit malat, pa mi je šlo, sedaj pa še komaj stojim. No, saj grem kar v posteljo.

Orka - lepo se imejte na dopustu

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
20.8.2008 20:13:55   
lyra*
Dober večeruser posted image

Jaz sem ravno prišla iz sprehoda. Sem prej bila pri stadionu in je pravi cirkus!
Enih 200 policajev hodi gor in dol,dobivajo navodila...Zgleda tak kot,da bo vojnauser posted image  Bo pa samo nogometna tekma.
Sem pa se pogovarjala z enim policajem in je rekel,da se bodo ful stepli in,da naj bi imeli hrvati celo pištoleuser posted image
Bomo videli kaj bo...prej so šli eni mimo mene in so se že pogovarjali kako bodo prišli do hrvatovuser posted image

Moji user posted image user posted image  imata telovadbouser posted image Se morata malo razgibat,jaz pa čakam na čokolinouser posted image

orka uživaj na morjuuser posted image user posted image user posted image  Bomo pa te počakali,da prideš domovuser posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
20.8.2008 21:34:01   
nagajiva
Ojla user posted image

Evo mene.....me je mogo seveda moj peljat v BC preverit glede posteljice in so imeli še zadnjo na zalogi user posted image user posted image . Sma jo rezervirala in grema v petek ali soboto po njo. Sem tako vesela user posted image user posted image ....Me je že malo panika, ker mi je bila res všeč. Pa napram drugim je zelo masivna in lepa za skoraj enako ceno kot veliko slabše in manjše.
Orka-lep dopust.........pa misli še kaj na nas, medtem ko boš uživala.....
Lyra-ja, v MB mamo pravo vojno zaradi tega nogometa. Policajev kot smetja po celem mestu...... Je pa seveda že 1:1........Upam, da naši zmagajo. Derenje je pa tako user posted image ................

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
20.8.2008 22:30:46   
poli*
Evo mene iz šole za starše. Važno je sam to, da sem dobila potrdilo za mojga, da bo lahko na porodu, če bo slučajno kdo kaj spraševal... Drugače pa: laično predavanje, na katerem se nisem naučila popolnoma nič novega, ker sem tudi sama iz zdravstva, kot je že ena prej napisala.

Širim se tko hitro in se bojim, da mi bo koža vsak čas začela pokati user posted image
Obseg imam trenutno 100 cm.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
21.8.2008 7:23:58   
luna8
Halo punce, dobro jutro!

a bo katera hodila v MŠ v lj porodnišnico? Vem, da se začne prvega, zanima pa me kolikokrat na teden je in koliko časa traja?

LP

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
21.8.2008 8:45:50   
zara13
Jutrooo! user posted image

Jst sem že v službi, nekak zamorjen dan bo, že vidim. Pri nas je že oblačno user posted image
Prejle sem letela že v DM po vrečke za smeti za pisarno in itak sem se ustavila pri baby stvareh.

Zanimajo me newborn pleničke, katere boste ve uporabljale, kar te za 1x uporabo ali pralne? V DM-u je kao akcija 28 kosov za dojenčke, nekaj čez 4€ paket, v Mullerju imajo okoli 6€ paket ampak ne vem koliko kosov je notri. Pampers so pa itak okoli 10-12€. Tiste mamice novembrke, ki ste jih že imele, kaj priporočate? So Pampers res tolk boljše ali je le "boljša" cena? user posted image
Moje kolegice imajo različna mnenja, ene nočjo nobenih razen Pampers, ene se pa vozijo v Mullerja zarad pleničk, ker so cenejše pa tud baje kvalitetne.

poli
- In potem je še izjavila, da je pogumen, če si upa iti na porod brez teh priprav  oprostite, ampak kolikor partnerjev jaz poznam, da so bili zraven na porodu, ni imel noben te šole.... pa še vsi so preživeli . Pa saj ne bo opazoval s tiste perspektive kot babica  - se čist strinjam s tabo, sej so ponavad partnerji zgoraj in ne spodaj in ne gledajo ravno dol, kaj se dogaja (no ja vsaj tko sem slišala ;)

nagajiva - mislim, da si bom kar šla iskat danes tisto blazino, sem videla, da je v BC sedaj v akciji 30€. Sem probala ponoč si dat kr eno blazino med noge pa se je itak nekje zgubila sred noči, ta pa je kokr sm vidla fajn dolga in jo lahko objamem. ;)

Upam, da boste vse pravočasno dobile posteljice, ki si jih želite. Toliko novih dojenčkov bo, da je že bolj počasna proizvodnja v Poljčanah user posted image delajo verjetno hitro, a ob vseh naročilih in baby boomu, so verjetno kar veseli, da je tako.

Polynesia - fajn shopping danes v Ikeji, sem se spomnila, da greš s kolegico user posted image

Zdej pa grem še malo delat pa se pol tipkamo..čau bau!

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
21.8.2008 8:55:34   
nagajiva
Ojla user posted image

Jaz že jem čokolino user posted image .............................
Morem si pa pol hitro lase oprat, ker pride mami in grema malo po trgovinah.
Poli*-tud mene bo razneslo-moj obseg je 97 cm............in še raste......Mam pa malo zaloge od prej.
Nič, šibam jaz. Pridne bodite, pa se tipkamo......

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
21.8.2008 9:09:13   
saba
jutrouser posted image

jaz sem lačnaaaa...komaj čakam malico da grem po en ''delavski'' sendvič.

zara-pleničke, ko se je rodila naša Živa smo valda kupli pamperske (ker so tako vsi govorili), no ko se je pa usrala parkrat tako , da je blo veselje, pa vse čez in čez sem probala Huggies in bla zeelooooo bolj zadovoljna, ker Huggies imajo zadaj nad ritko lastiko in tako nič ven ne uide....tako da smo Huggies prakticirali dokler ni začela delat prvih korakov, pol smo pa spet prešaltali na Pampers ker so tanjše in so tiste, ki so med korakom ožje---narejene prav za prve korake, da jih toliko ne ovira....................tako, zdaj je naša brez plenic.....zadnje, ki jih je pa imela (največ samo za ponoči)so bile kar iz Hoferja in jih tudi moram pohvalit, da so vredu, pa še cena je super

sej boste vidle sproti, najbolje je kupit male pakete, tako da če vam pleničke niso všeč, da se jih pač čim prej pobabi, pa kakšne druge sproba....tako sem delala jaz.....................

no pa še neki, je možno, da imam zjutraj 5 kil manj kot zvečeruser posted image user posted image
a je katera probala se tehtat zjutraj in isti dan zvečer?
moram omenit Gin., se mi zdi da mi mal preveč zaostaja voda...pa noge imam zvečer take, da niti v japonke ne grejo.

no lepo klepetajte....

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
21.8.2008 9:24:06   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     29 let        LJ         25.08       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ         09.09.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE        pregled      user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB        9899.08      user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      12.09    user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      pregled      user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image     28 let   Jesenice    25.08       user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )   32 let        LJ       pregled      user posted image user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       pregled   user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image    28 let        LJ       pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         28.08       user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   02.09.    user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? user posted image ,1user posted image    ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    pregled    user posted image

19. 09.11     petra *k             (1user posted image , 0user posted image )     25 let    Ptuj         pregled

20. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          16.09  user posted image    

21. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj        pregled 

22. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

23. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

24. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    26.08

25. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

26. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   15.09    user posted image  

27. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ           27.08    user posted image

28. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ          pregled   user posted image

29. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO        pregled

30. 16.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          pregled  user posted image   

31. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    25.08    user posted image

32. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     30 let    Kamnik    pregled user posted image ,user posted image

33. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled  

34.  16.11    caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM        pregled   user posted image     

35. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    pregled    user posted image   

36. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

37. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

38. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ         pregled   user posted image  

39. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let        LJ         pregled user posted image   

40. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          25.08   user posted image

41. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj         pregled   user posted image user posted image

42. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         01.09    user posted image  

43. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          15.09. user posted image user posted image    

44. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    30 let      KP           03.09.      user posted image

45. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ           pregled

46. 24.11.   klavdiy4              (?user posted image ,?user posted image )      18 let     kraj        pregled

47. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled 

48. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       pregled

49. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled 

50. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

51. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          26.08  user posted image

52. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

53. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

54. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           03.09 user posted image

55. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregeld    user posted image

56. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

57. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

58. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )    ?? let    Brežice      pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                           (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         pregled

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128kmercun@gmail.com
Orka:      031 207 854, diva.lili@email.si 
klavdiy4: 040 216 303, klavdija.pustoslemsek@email.si

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
21.8.2008 10:11:59   
bobika1
Dobro jutro.

Jaz sem se pa že najedla.user posted image .
Kar se pleničk tiče, jaz ko pomagam v eni otroški trgovini sem doskrat naletela na komentar da pampers kupljene v pri nas so dost slabše in jih ljudje niti ne kupujejo več toliko, pa še puščajo in drage so, medtem ko so baje pampers kupljene v Avstriji,...pač drugod v tujini velik boljše, kvalitetnejše. Tak so rekli. To bi verjetno znala povedat katera ko  je to prakticirala. 

Kar se tehtanja tiče men vedno teža niha čez dan najmanj 1kg tako da sedaj v nosečnosti pa ko ste ene še bolj povne vode se vam vrjetno to še bolj pozna. Men je mama rekla da ko je bila noseča z bratom se je zredila 30 kg in je rekla da ne da bi bla debela ampak da je mela tolk vode v telesi, da ko se je npr. dotaknala noge se ji je še kr neki časa poznal bel. In je rekla da je isto mela težave z obutvijo, nič ni spravla gor....Je  kr smotan če te to doleti, sam kaj čmo.

Pri meni ko imam obseg trebuha se mi že sedaj na določene trenutke zdi da me hoče kr razgnat okoli trebuha,me kr zategne včasih, tak da si kr predstavljam vas ko mate večje kk vam mora šele bit. user posted image Eh pomislte da vspodi tega je neki najlepšga, kljub temu da mislmo da se bomo razparale hehe.

Joj zej že mal filozofiramuser posted image

Nč grem se mal učit mam jutri izpit....user posted image

by

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
21.8.2008 10:17:25   
zara13
saba - hvala za nasvete za pleničke. Fajn je slišat od drugih, ki so to že uporabljali in že imajo prakso ;) ufff tudi jaz sem danes že fajn lačna, po moje bo tud en sendvič padu, kak tak "delavski" user posted image ufff o nogah pa da ne govorim, isto je pri meni, zatekajo mi full, danes imam japonke pa bo zihr dež, sploh ne vem kaj obut, nič mi ni prav, ker mi noge tko zatečejo, da bom mogla it si kupit neko obutev. Ne vem sploh kaj bom našla, da ne bom kot en klovn, z dvema številkama prevelikimi čevlji user posted image  

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
21.8.2008 10:24:08   
carly
Jutro punce,
Orka hvala za geslo, ste vsi zelo lepi.Bom tudi jaz dala slikice gor ko bo poroka mimo in jih bom dobila. Uf še malouser posted image .
Sicer pa uživejte na dopustu.

Glede pleničk, kot so meni kolegice povedale iz svojih izkušenj: Pamperske so dobre samo tiste iz Mullerja, so baje čisto druga kvaliteta in če je otrok vsaj malo občutljiv se ponavadi po navadnih ( beri kupljenih v ostalih trgovinah pri nas )pojavijo izpuščaji na ritki. Dm-ov tiste za novorojenčke ni nobena sprobala, sem pa na lastne oči videla kako so kolegici dvakrat zapored dobesedno razpadle pa je bil tamav samo polulan ( so bile pa to tiste za že malo večje, tamav je star leto in pol), je pa kolegica hvalila tiste iz Hoferja samo menda so jih sedaj zamenjali in nimajo več istih ( v glavnem tiste prejšnje so imele indikator, ki je pokazal če je otrok polulan ), so bile kvalitetne pa tudi cenovno ugodne.
Drgač bom pa jaz uporabljala kar te za enkratno uporabo, sem veliko prelena da bi uporabljala pralne. Pa bomo tudi za začetek kupili manjše paketke pa malo sprobali kaj nam odgovarja.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
21.8.2008 10:34:36   
tamy31
Dobro jutro!
Da se zopet malo javim ! Joj kako ste bile pridne! No mi smo imeli včeraj pregled baje je vse OK. Sicer mi je samm trebuh zmerla ( 27) in srček oslušala ! Drugač me je pa dala na polno bolniško do konca zaradi bolečin in vsega , sem jiu pa pozabila povedat da me je dvakrat tako zabolelo spodaj ne znam točno opisat kje ampak kot bi me kdo z nožem zarezal! Sem kar zavpila pa se je moj tok ustrašu! No pol sem pa mal ponoč razmišlajala kaj bi lahko bilo in zdej sem mal zaskrbljena! Najprej sem mislila da sem si mogoče mehur prehladila in da mi bo začelo kaj nagajat sam glede na to da me je to v petek prvič zagrablo in se mi zdi da je moj mehur vredu dvomim da je blo to to ! A je še katera imela podobne izkušnje!
JA glede pranja sem jaz tut prvič prala vse samo s Frosh praškom Aloe vera in ni bilo reakcij!
Aha pa še to vidla sem ko mi je vpisovala v karton izvid od sladkorja in je bila vrednost 6,00 normalno pa je med 3,6 in 6,1 al nekaj takega upam da se prav spomnim! Glede na to da sem čist na zgorni meji me tut mal skrbi sam rekla mi pa ni nič! A ve veste kake ste imela rezultate?

Glede pleničk se pridružujem Sabi, začeli smo z pampers newborn, niso ble najboljše, pol smo prešaltali na HUggies, ko je pa začel hodit pa zopet na pampers, zdaj poleti drugače pa Mullerjeve ! Sam ker se mi zdijo mal debelejše od Pampersk sem čez poletje uporabljala Pampers ! Zdej pa sem šla že po nove v Mullerja! So kar vredu! Pri user posted image pa bom verjeten štartala zopet z Huggies!
Orka: lep dopust uživaj kar se da!
Carly - lepo poroko tudi ti uživaj !

NAslednji pregled mam 9.9. , spola pa ne vemo!

Lep dan!

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
21.8.2008 11:57:03   
emina83
dan nosečke!

evo, jaz samevam že cel dopoldan. bi mogla it kaj delat, pa se mi tak ne da... ko je takle nikakršn vreme, se tud jaz počutim izžeta kot cunja, pa volje tud ni taprave za nč. eh, bo že...

danes sem zmenjena z eno prjatlco, kaj bluzim, sej jo poznateuser posted image z našo jasno81 sem zmenjena, da boma mal pregledale njene stvari od njenega malega škrata-ferbruarčka2007, je rekla da mi bo ene par stvari posodla, oz tisto, kar se mi bo zdelo, tak da se že ful veselimuser posted image user posted image user posted image , bomo nekaj dinarčkov pršparali, sm kr zagon dobila, da grem še Ajšine stvari pregledat in si izločit tisto, kar bom ponucala, čeprav tega ne bo veliko, ker so mi vsi prinašali cotike v ROZA barvi, in to take orng žive, tak da zdej morm vsem že pred obiski zabičat, da naj mi cotik ne nosijo, ker pol itak ne vem kam bom z njimi...

kar se pleničk tiče, smo mi na pamperskah, akctive fit in tako bo tudi ostalo, edin te muellerjeve me mika še probat, no, pa sej bomo še vidli...

nč, grem mal po cotkah brskat...

(odgovor članu tamy31)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
21.8.2008 12:06:45   
emina83
aja,pa sam še to

orka  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaki luštni ste bili, prav vsi po vrstiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem morala malo pokomentirat, ker ste bli izjemno cortiš!!!

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
21.8.2008 13:42:34   
pomar*ANČA*
jaz sem končno zdrava, mogoče še malce vročina, ampak počutje že veliko bolje, tako da sem danes že delala user posted image

sem pa v službi skoraj živčenga fasala!! sodelavka, katero uvajam nikoli ne prizna svoje napake. logično da se naredi napaka, ampak naj jo prizna in popravi! šefica ni noben zmaj, vse se da popraviti ampak vedno ko kaj zafrkne trdi da ni ona tega delala!
se počutim malce bolje, ker sem se nekomu potožila user posted image sam mi gre ta punca že tako na živce, da sem danes celo razmišljala da bi do konca šla v bolniško. ker je tudi poslušati ne morem več- skoraj vsak dan poslušam da nekdo umre, pa da bo šla na pogreb, kar koli se pogovarjamo ima kolega, ki lahko zrihta to ali ono- danes smo se pogovarjele o vremenu pa je rekla da bo kolega vremenarja poklicala kakšno vreme bo čez viken- pa sej je na netu objavljenouser posted image user posted image   tečna mi je!!!! še dobro da kmalu grem v porodniško, pa da je jutri že petek!

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
21.8.2008 14:04:13   
zara13
Uff še 2 urci pa domov. Danes sem mi pa full vleče v službi user posted image

pomar*ANČA* - uff tudi mene čaka uvajanje punce, ki bo prišla namesto mene delat. Časa bova imeli 1 teden in upam, da bo brihtna, da si bo hitr zapomnila, če ne bom tudi jaz živčnega fasala user posted image hehe...jaz sem imela uvajanje 1 dan, naslednji dan so me že pustili samo tko, da mislim, da bo v enem tednu vse obvladala

porodniška - tiste, ki ste že urejale papirje, lahko sprintamo vloge kar po internetu ali morajo biti originalne s Centra za socialno delo, mogoče katera ve???

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?