emina83
|
čer! končno doma! evo mnenje G: da je kaj zelo narobe ni videt, glavica enakomerno raste s telesom, vse mere primerne gestacijski starosti, težki smo že 1300g, dolžina stegneneice ok, hrbtenica ok, srček ok, nič ne nakazuje na nobeno vidno napako, obrazek ok, želodček, ledvice ok, popkovnina ok, tiste ciste so pa še zmeraj prisotne in še kr istih velikosti, + rahla asimetrija spodnjega ventrikla lobanje, ampak nekega razloga za preplah ni. mi je pa rekla, oz sem jo jaz vprašala,če bi me drugače poslala na posvet v lj na kliniko, če bi bila njena pacientka, da ja, vsekakor, ker oni so le malo bolj usposobljeni za to in imajo tudi boljše ultrazvoke in da če bi pa še njim bilo kar koli sumljivo, da bi me poslali še naprej na preiskave( amniocentezo, čeprav je že tako daleč, in še na neko drugo preiskavo) da se pač ugotovi, če gre za kake druge kromosomske bolezni oz še kakšne druge dedne bolezni... in sedaj spet ne vem kaj narediti... po eni strani ni razloga za skrb, po drugi pa je... punce dajte mi malo še ve svetovat, kaj bi ve naredile na mojem mestu, svojo G imam itak 29.8 in bom še njej pokazala slikice UZ in jo še enkrat vprašala za mnenje, pa da vidim kaj bo rekla... če se ji zdi kej bolj sumljivo, ker drugače je ful v redu G in ji zaupam, se je že ful potegnila za mene in mi ful svetovala glede čisto vsega, ampak jst sem že po naravi tak paničar kar se takih resnih zadev tiče... eh, ne bom vam več morila... vaša mnenja so pa ful zaželjena, tako da če se bo kateri dalo...
|