Zasanjana
|
Oj, punce! Vidim, da se zvečer ful načvekate. Jaz vas dostikrat berem, ma sem preveč paf, da bi karkoli napisala. Za mano je eno jutro polno panike. Tile moji izpuščaji so včeraj čez dan postajali vedno bolj grozni, do večera so bili že pravi mehurji. Potem sem jih še pozdavestno praskala ponoči in sem bila zjutraj vsa krvava ter razpraskana, prav tako rjuha. Peklo je ko sam . Sem šla na urgenco, je bila ena super zdravnica in mi je predpisala eno mast in tablete, pa še nekakšno rokavico, da se ne praskam. Zdaj je precej bolje. Prej v nobeni nosečnosti nisem imela takšnih težav z alergijo. Sem se res ful ustrašila. Sem dobila pa tudi napotnico za testiranje, ker so me nazadnje testirali 8 let nazaj. Grahec, tudi jaz sem alergična na hišni prah, na mačjo dlako, na perje, na marsikatera zelišča, na oreščke, čokolado, pelode vseh trav. Ma, ni, da ni. Ti želim, da ne boš imela nobenih problemov s tem! cita, srečno! Sigurno bo vse OK! Nosečniške garderobe si jaz ne bom kupovala. To sem si zabičala že takoj, ker imam res fuuul cunj še od zadnje nosečnosti. Majčk, oblekic, hlač kolker češ. Pri nas danes kuha mož, bo pa naredil pico, ker si jo je Zala zaželela. Vonjave- meni obupno smrdi moževa kolonjska in mehčalec, ki mi ponavadi res lepo diši. O tem sem že pisala, se mi zdi. Pa kreme zdaj uporabljam vse brez vonjev. Od hrane mi pa smrdi samo svinjina. Včeraj smo imeli pečena rebrca, pa mi je bilo potem slabo. Diši mi pa iz vsake pekarne. Tiste sveže žemeljce in bagete... njam! Šibam na kosilo! Lep dan!
|