|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
22.8.2008 15:39:20   
enkratna
enkratna - Sem dodala podatek na seznam. Pa večkrat se nam javi.
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Bom jjasna, samo da premagam začetniško sramežljivost user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
22.8.2008 17:10:10   
sonček85
sps:hvala za linkkkkkkkkkkkkkkkk

sem že uredila in sem si dala 2 dni viška za vsak slučaj .to je izračun po moji zadnjio m

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
22.8.2008 17:16:49   
lejca
Ciao punce

je ze katera razmisljala ,da bi kupila Angel sound? kje se ga da dobiti in zanima me tudi cena. Jaz ga pr nas ne najdem nikjer v trgovinah,sem pa gledala po internetu in stane 82 eurov.

hvala
Lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
22.8.2008 17:26:21   
Dali*
Lejča...Angelsounda stane 69 € v Babycentru. Na internetu poglej imaš kar nekaj oglasov, kjer prodajajo rabljene.

Sicer si pa si preberi kako stran nazaj in pa na forumu imaš tudi za to odprto temo.

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
22.8.2008 18:33:57   
lejca
Hvala DALI za odgovor. Babycenter je v kterem mestu?

(kralj Salomon)

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
22.8.2008 18:44:49   
sonček85
http://b2c.baby-center.si/default.asp?GroupClassID=2

tu si lahko pogledaš je pa v vseh krajih skoraj
iz kje pa si?

lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
22.8.2008 20:15:05   
trezika
Lejca malo po netu preklikaj, po spletnih trgovinah...js sn si ga kupla preko bolha.com za 35 evrov in je ful lepo ohranjen.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
22.8.2008 20:36:06   
lejca
soncek,trezika..hvala vama... ne zivim v sloveniji pa sem hotela mal primerjat cene...ce bo slo vse po planu itak z mojim dragim misliva priti v slovenijo pa ga bova kupila,se bolj splaca.

hvala
lp Lejca

(kralj Salomon)

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
22.8.2008 20:42:16   
Naja30
Tako, pa imam končno malo miru. Tija ni nič spala cel dan in posledično je bila sitna in je hitro zaspala. Mene tudi vleče za njo, ampak bom še malo pregledala vaše čenče.user posted image

dana, meni je na prvem pregledu G vzel bris.

mediuhec, pozdravljena.user posted image

sonček, kdaj imaš pa ti pdp? Si aprilka, a ne? Vas bom prišla malo pozdravit glede na to, da imam pdp zadnjega marca, ki kaj hitro lahko prestopi v april.

In kako ste kaj danes zvečer? Se kateri klepeta ali boste spet pobegnile? user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
22.8.2008 21:01:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

In kako ste kaj danes zvečer? Se kateri klepeta ali boste spet pobegnile? user posted image

Naja, jst sem tu. Kaj nam misliš ka aprilkam pobegnit? user posted image Pa še nekaj sem ugotovila, tudi če bi hotela bi bilo težko, da se iz Naja30, drugo leto preimenuješ v 31, ker že obstaja Naja31. user posted image Razen, če se tudi ona postara za eno leto. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1535
22.8.2008 21:09:19   
Naja30
A veš, da sem tudi sama pomislila na to Najo31 user posted image  Ma ne, sej sem rekla, da bom zdaj nekaj let Naja30. user posted image
Ne bom k aprilkam pobegnila. Jaz vedno ostanem tam, kjer se na začetku vpišem. Pri Tiji sem tudi dec.06, čeprav se je rodila zadnjega nov. in so mi že sredi nos. spreminjali pdp na nov.

jjasna, uporabljaš kaj aceton?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
22.8.2008 21:18:49   
Anonimen
jjasna, uporabljaš kaj aceton?user posted image

Ja, en deci po kosilu user posted image , sicer imam pa vedno postrižene nohte, tako da ga niti ne rabim. No, nimam niti časa vzdrževat dolge nohte, zato jih raje kar postrižem, pa še ponavadi si sigurno kakšen noht uribam ali ga z nožem zarežem, pa ne moreš imet sam enega kratkega,... ma začaran krog, zato imam sedaj kratke in je mir.

Sredi nosečnosti so ti spremenili PDP? To pa ponavadi ne delajo - kao! Ker Jure je bil vedno mlajši za en teden že na morfologiji, pa  v 32t tud in je samo zapaničarla, da je zahiran, da nekaj ni ok, da je premajhen,... ampak PDP-ja mi pa ni spreminjala, čeprav je rastel, ampak vedno je bil za en teden zadaj. No, tudi rodil se je 6 dni čez rok z lepimi merami 53cm in 3490g. Kar se mer tiče - sem se vedno čudila moji mami, da za vse nas tri kot iz topa pove uro, kile, cm, pa koliko prej smo se rodili... pa zdaj vidim, da tega nekako ne moreš pozabiti. user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1537
22.8.2008 21:21:46   
Naja30
Ja, najprej je na NS Pušenjak videl, da je mala večja za tedne nosečnosti. Potem smo počakali do morfologije in je G potrdila, da je mala večja. No in so mi spremenili na 8 dni prej. Rodila sem pa 1 dan pred prvim pdp-jem. user posted image  Tako da, nobenega spreminjanja ne bom več dovolila. Veš, kako je na koncu, ko že itak komaj čakaš, da rodiš, potem pa greš še KAO 8 dni čez rok!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
22.8.2008 21:30:08   
Anonimen
Ena moja znanka je imela najprej PDP recimo 1.3., potem so ji tudi na morfologiji popravili pdp na 8.3., ker je bila mala en teden kao manjša. No in pustili so jo čakati še 10 dni čez rok in so kmal vse skupaj zašuštrali, ker je že kakala v plodovnico, ki jo pa noben ni pregledal. Tudi, ko se je rodila je bila bolj drobcena, ampak sta tudi starša takšna (ne vem al so pol pričakovali 5kg težkega otroka?) in so na koncu pogruntali, da je je bil najbrž tisti prvi datum pravi - no, potem je dejansko rodila 17 dni čez rok.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1539
22.8.2008 21:35:42   
Naja30
Ma grozno no. Naša Tija je velika po možu. Že od začetka očitno. Brezveze je to spreminjanje pdp-ja, ker samo zbrko naredijo.

No zdaj se bom pa pobrala kavč polikat.user posted image

Aja, jjasna, ti poznaš to kremo vitagyn C? Sem jo danes nabavila in me res zanima, kdaj začne delovat.

< Sporočilo je popravil Naja30 -- 22.8.2008 21:36:41 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
22.8.2008 21:40:48   
Anonimen

Aja, jjasna, ti poznaš to kremo vitagyn C?

Ne, ne poznam. Žal...

No, tudi jaz se grem k možu na kavč mal stisnit.

Nočko.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1541
22.8.2008 22:15:26   
sonček85
sonček, kdaj imaš pa ti pdp? Si aprilka, a ne? Vas bom prišla malo pozdravit glede na to, da imam pdp zadnjega marca, ki kaj hitro lahko prestopi v april.
RES JE APRILKA SEM IN DATUM NAJ BI BIL NEKJE 24.4.09,ne vem pa še točno ,saj je moja G na dopustu in je še nisem dobila ,da bi se naročila za datum.In kako se pošutiš ti,ki si en mesec pred mano?

lep večer in lahko noč

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
23.8.2008 8:47:52   
sonček85
jutro ,kako ste nosečke.Danes sije sonček in naj sije sonček še naprej v naših srčkih.Srečnoooooooooooooo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
23.8.2008 9:41:19   
mama_milchy
Jutro souser posted image ,

kako smo kaj danes? mene boli glava in to zadnje dni kr velikokrat, a lagko vzamem kaj proti glavobolu (lekadol, aspirin)? Drugače pa sem kr utrujena in neka slabostuser posted image me daje; v pon.imam spet pregled pri G in bom rekla, da kr ostajam na bolniški; vožnja z avtom mi dela slabo in kdo se bo vozil vsak dan 30km v eno smer v službo user posted image .
A se tudi vam dogaja, da vas motijo stvari???  Npr.da ni pospravljeno al pomito al karkoli; mene to moti in skozi težim mojmu, da kakšno imamo; pa je bajta pospravljena - po moško user posted image  ampak je pospravljeno.

Naja30, glede NS na obali; je G Lovšin dobil licenco in jo sedaj opravlja tudi on; včeraj mi je prijateljca povedala; TI, si se že naročila?

Kaj pa danes kaj za kosilo? No, pri nas bo juhica, puranje kračice in mlinci, za desert pa je še jabolčnega / skutovega zavitka od včeraj;

Grem jaz vodoravno, ker mi bo razneslo glavo;

Se beremo kaj popoldan, proti večeru;

Lep dan

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
23.8.2008 9:47:44   
sonček85
ti se kar posvetuj z G in raje ostani  še doma če se ne počutiš dobro.Ne bodi pa preveč nora na čistočo ,saj ko bošp rodila ne boš imelavedno časa za to in bo pač moralo biti pospravljeno malo po mooško ,kar tudi ni slabo.Važno je da ti je v pomoč in da se trudi.Drugače sem pa tudi sama pahjenA na čistočo a kaj ko ni vedno čas za to pa se zavleče za kak dan gor ali dol.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
23.8.2008 10:19:46   
Grahec
user posted image Dobro jutro!

zasanjana ne se preveč sekirat glede alergij, ene smo še na slabšemuser posted image . Meni so napovedali, da če bo kaj hujšega (anafilaktični šok) bodo reševali mene, otroček pa pri tem nima veliko možnosti... Ampak, jaz trdno verjamem, da bo vse OK. Saj se bo alergenom izogibala kolikor se da, pa bo...
Čeprav sem pred tremi tedni morala že pol ure po tem, ko sem prišla v službo it domov, ker so z nekim čistilom sesali tapison po pisarnah in ni malo manjkalo, da bi skup padla.
Drugače pa meni zelo, zelo pomaga tuširanje (samo z vodo in potem se rahlo obrisat), pa koprivin čaj (če nisi nanj alergična učinkovito čisti kri in zmanjšuje celokupne IGe - ga pa moraš redno pit po vsaj dve skodelici dnevno, da se pokaže učinek). Jaz sem pa zelo hudo alergična na hišni prah, določena čistila, bencinske hlape, prah krede... sem pa tudi na cvetni prah, ampak ni tako hudo, najhuje pa je ob začetku kurilne sezone, ker je ful praha v prostorih, ko se začne kurit in v istem času še vsi ven z omar privlečejop plašče polne prahu... tako, da bom najbrž takrat raje kak teden na bolniški potem pa bo že.
Zdaj sicer ne jemljem proti alergijam čisto nič, sem pa opremljena za vsak slučaj, pa so mi rekli, da če bo hudo naj kar kaj vzamem, da navadno ne škodi otročku prav zelo hudo in, da je zanj bolje, da sem jaz OK...

Zdaj pa k bolj zabavni temi -hlačam!
Včeraj sem si v HM kupila prve nosečniške in se nama je obema z možem ful smejalo. Sem pa kupila ene take črne za v službo (no za vse) in jih bom verjetno lahko imela kar do konca, ker so ful raztegljive. Sicer pa si ne mislim prav ne vem koliko kupovat, kakšno mal daljšo jopico na preklop v nevtralni barvi bom še kupila, da potem lahko kake raztegljive pisane kratke majčke spodaj ponosim. Zaenkrat pa lahko še trojne druge hlače oblečem (ene bom še dolgo, ker so zelo nizke v pasu), ampak moram včasih popoldan ali proti večeru gumb odpret, ker me malček tišči, če sedim. Drugače pa bom po moje več privoščila user posted image kot pa sebi. Me je včeraj že kar imelo, da bi kaj kupila, pa sem se prepričala, da naj gre vsaj še NS v sredo skozi in si bom potem privoščila prvega pajacka, ostalo pa veliko, veliko kasneje. Sicer pa mi bo sestra svetovala, ker ima izkušnje, kaj pride prav tako zame za nosečniška oblačila, kot tudi za user posted image , čeprav ne morem prav zelo računat, da bom veliko si sposodila od nje, ker bo njen drugi user posted image prišel na svet samo dobre tri mesece prej, ma tiste najmanjše cunjice pa itak dobim, ker to tako ali tako user posted image preraste zelo hitro.

Ojoj, pa sem spet cel roman napisala.
Aja, še to: potem, ko se nadrla kadrovnice imam obvezno zavarovanje zdaj urejeno.user posted image

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
23.8.2008 10:57:08   
Pozdravček,

jaz sem pa spet tko user posted image user posted image user posted image user posted image  sem ponoči jokala ko dež me je moj komaj umiril...grem na wc vložek čist lep kot mora bit se jaz polulam in obrišem pa vidm kri me je skoraj kap zadela ampak sem pa čutila ko sem začela lulat ko da mi je neka žilca počla tak čuden občutek pa se kr naprej brišem pa še vedno no in potem grem nazaj ajat komaj komaj zaspim pa grem zjutraj predno gre moj v službo spet lulat pa spet ko se obrišem na vložku pa nč in se potem zjutraj vstanem in grem spet lulat pa nč več mogoče malo malo res čist malo roza na papirju lahko rečem nč in sedaj ne vem kaj naj naredim ko pride moj naj greva al kaj???Kaj vi rečete povejte svoje mnenje me kr mal skrbi po tako lepi NS sedaj pa tole sej se mi bo zmešalo...

hvala za pomoč punce kaj bi brez vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
23.8.2008 11:00:19   
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Jutro souser posted image ,

kako smo kaj danes? mene boli glava in to zadnje dni kr velikokrat, a lagko vzamem kaj proti glavobolu (lekadol, aspirin)? Drugače pa sem kr utrujena in neka slabostuser posted image me daje; v pon.imam spet pregled pri G in bom rekla, da kr ostajam na bolniški; vožnja z avtom mi dela slabo in kdo se bo vozil vsak dan 30km v eno smer v službo user posted image .
A se tudi vam dogaja, da vas motijo stvari???  Npr.da ni pospravljeno al pomito al karkoli; mene to moti in skozi težim mojmu, da kakšno imamo; pa je bajta pospravljena - po moško user posted image  ampak je pospravljeno.

Naja30, glede NS na obali; je G Lovšin dobil licenco in jo sedaj opravlja tudi on; včeraj mi je prijateljca povedala; TI, si se že naročila?

Kaj pa danes kaj za kosilo? No, pri nas bo juhica, puranje kračice in mlinci, za desert pa je še jabolčnega / skutovega zavitka od včeraj;

Grem jaz vodoravno, ker mi bo razneslo glavo;

Se beremo kaj popoldan, proti večeru;

Lep dan

Pozdravček,

brez skrbi lahko vzameš lekadol res ne bo nč narobe samo da te neha bolet glava...glede bolniške pa le povej svoji G kako ti je ko se voziš pa seveda ti bo podaljšala stalež sej takšna pa ne moreš delat pa tudi počutiš se ne najbolje utrujenost tako kot pr meni...glede tega pa da se ti zdi da je skoz razmetano pa naj povem da si lahko kr roke podava jaz skoz pizdim kak svinjak mamo pa sej ni tko hudo ampak navajena sem pospravljeno imet tako kot jaz pospravim pa še naša gospodična razmeče za dva mala otroka grozna je zdele par dni ne vem kaj ji je včeraj je cel dan se pizdila in kr naprej neki jokala ne vem sem mislila da bo zbolela no sej nikoli se ne ve...grem kuhat naprej se tipkamo sem pa močno močnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
23.8.2008 11:05:14   
Dali*
živijo cita! Jaz ti svetujem, da pokličeš na gineko II. v bolnico, pa ti bodo sestre tam povedale kako in kaj, če se prideš pokazat, če sploh rabiš napotnico, glede na to, da si že bila tam. ecco, tel. št za info 423 33 38, če ne pa kliči kar na 423 3000 in reci naj ti dajo direkt številko, oz. te prevežejo.

Pomiri se in če ni full prava kri se ne preveč sekirat, tko je meni rekla moja G. Če sta pa imela spolni odnos je pa to "normalno".

Držim pesti, da je vse OK!user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
23.8.2008 11:23:41   
Sej se bom šla pokazat sigurno ker sem se šla tuširat in je kr neki blo ja je videt kri men se bo zmešalo res pa že tulkrat sem bila zarad tega v bolnici ne vem kaj to vse pomeni...ni pa od spolnih odnosov ker že dobre 2 meseca nismo nč tako da ne vem več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kr naprej...pa še mala je doma mi je tk hudooouser posted image user posted image user posted image  bom pa šla ko pride moj ker sama ne grem pa še mala če gre z mano pa če me slučajno obdržijo ne more pol nikamor sama it sej moj dela do treh ampak da se mi ne zmeša do takrat bom videla kako bo sej če mi je slučajno narava želi da otroček gre potem je isto al grem takoj al pa potem ko pride moj ampak upam da po tako uspešni NS ne pa sem že mimo 12t danes naj bi bilo 13 če se ne motim sej nč več ne vem res ne...oprostite ker vas morim tle gor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?