|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
22.8.2008 10:30:33   
Dali*
ti ti ti... jjasna. Takole si me pohecala.
O revica, otročiček ti že sedaj spati ne da. Kaj šele bo?nMi2 sva že dobila prve Pamperske new baby, ker je en kolega izvedel, da bo moj ati in mu je na sestanek v firmo prinesel cel paket Pampersk. Oh, ti moški. No, pa sej mi bodo prav prišle. Punce mi itak pravijo, da naj si za začetke kupim samo en paket. In ga že imam.

Tko, zdej grem pa res mal v rožce...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
22.8.2008 10:31:54   
Dali*
...prej se pa še osvežim s sokom (sirupom) meta-melisa-limona, ki sem ga pripravljala včeraj. Njami, če rabi katera recept za prijetno osvežitev...priporočam....

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
22.8.2008 11:49:12   
Hvala za čestitke sem res fulllll vesela...sem kr bolj pomirjena da sem vidla kako poteka moja nosečnostuser posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
22.8.2008 12:10:06   
Dali*
cita, ti čist verjemem, da si zdej čist pomirjena in še bolj vesela. Jaz tudi komaj čakam sredo, da pogledamo kako raste. Ker sem do sedaj imela en konkreten pregled, prej pa 3 UZ v bolnici, ko ti nič ne povejo.
Vse smo take, da potrebujemo neko potrditev.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
22.8.2008 12:45:10   
Zasanjana
Ojla bejbe!

cita, malo z zamudo, pa vseeno, bravo za uspešno NS!user posted image user posted image user posted image

Jaz se počutim bolj tako, tako. Slabo mi sicer ni več toliko, šele zdaj se me pa loteva utrujenost. V službi vse delam tako počasi, da grem že sama sebi na živce, ker mi ostaja veliko dela. Doma se mi ne da pospravljat, niti kuhat. Čist sem neuporabna.

Imam pa eno vprašanje. Je katera izmed vas na karkoli alergična in jemlje zdravila? Moje tablete niso dovoljene v nosečnosti in, ker jih ne jemljem, imam kožo polno izpuščajev, pa vse me srbi. Če se ne praskam, ratam nervozna in tečna. user posted image Za ponoči si na debelo namažem in povijem roke, ma me pred praskanjem ne ustavi nič. user posted image Zdaj sem še seneni nahod fasala in skoz kiham pa iz nosa mi teče. Hčerka mi je včeraj pred spanjem rekla, da sem kot jelenček rudolf.user posted image user posted image

Skratka, danes ni prav nič veselega v mojem postu. Lepo se imejte!

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
22.8.2008 12:50:24   
Dali*
zasanjana...ti si pa res bogica. Mene se tudi včasih loti seneni nahod, tako da te popolnoma razumem. Solze, rdeče oči,...jaz ponavadi ne morem niti gledat, kaj šele, da bi delala za compom. Pojdi k zdravniku, pa boš videla, če ti bo kaj svetoval. Sicer pa mal poglej po netu, če se najde kaj naravnega za tvoje težave s kožo. Kakšna zelišča, obkladki...

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
22.8.2008 12:54:13   
mojčika
Imam pa eno vprašanje. Je katera izmed vas na karkoli alergična in jemlje zdravila? Moje tablete niso dovoljene v nosečnosti in, ker jih ne jemljem, imam kožo polno izpuščajev, pa vse me srbi. Če se ne praskam, ratam nervozna in tečna. Za ponoči si na debelo namažem in povijem roke, ma me pred praskanjem ne ustavi nič. Zdaj sem še seneni nahod fasala in skoz kiham pa iz nosa mi teče. Hčerka mi je včeraj pred spanjem rekla, da sem kot jelenček rudolf.

Pa sva dve, meni se je astma takoposlabšala, da jemljem ventolin in flixotide, v ponedeljek pa moram v LJ k pulmologuuser posted image . Ugotovila sem, da je pol slabosti in utrujenosti zaradi tega, ker nimam dovolj zraka, ker me tišči. Sestra mi je rekla, ko me je naročala, da moram nujno vzet, sicer plod nima dovolj zraka. Pa tudi na koži se mi že pozna, je vsa presušena, vse peče, elocoma in advantana pa si ne upam namazat. Za nos pa smeš uporabljat samo fiziološko in nič drugega, žaluser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

Neposredna povezava do sporočila: 1507
22.8.2008 12:54:26   
SRCCEK
Zasanjana res si boga, prav nč ti nisem fouš!!
Jaz sem tut totalno neuporabna- utrujena sem tako, da bi tut stoje zaspala, nimam nobene delovne vneme, da ne govorim o nepospravljenem stanovanju,.....prav nič ne morem delat. A mi katera lahko da kak nasvet, kaj naravnega lahko zaužijem, da dobim mal energije za živet in delat???? pliiiiissss

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
22.8.2008 12:55:50   
mojčika
Nasvet samo, skpaj se v bani, v vodo prilij mandljevo olje ali 100% olivno olje in se kratko namakaj, ne zbriši se preveč.

Zasanjana res si boga, prav nč ti nisem fouš!!
Jaz sem tut totalno neuporabna- utrujena sem tako, da bi tut stoje zaspala, nimam nobene delovne vneme, da ne govorim o nepospravljenem stanovanju,.....prav nič ne morem delat. A mi katera lahko da kak nasvet, kaj naravnega lahko zaužijem, da dobim mal energije za živet in delat???? pliiiiissss

Popolnoma enako, a mislim, da recepta ni, še Q10 mi ne pomaga, niti kava, prav nič. V prvi nosečnosti je minilo po enem 15. tednu

< Sporočilo je popravil mojčika -- 22.8.2008 12:57:36 >

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
22.8.2008 12:56:40   
dana
zasanjana to mora bit pa zlo hudo. In zdaj boš celo nosečnost to trpela al kako? Ni nobenih drugih zdravil oz. žavbe?

Jaz se zdajle mastim sirovim burekom, drug teden bo pa spet menza začela z delom in se mi ne bo treba vsak dan zmišljevati kaj bom jedla. Pa še maksi in nama sta zaprta spodaj tako da sploh ni druge variante.

Se mi pa zdi da se bom v začetku nosečnosti spet najbolj zredila kot sem se v prvi nosečnosti, saj moram neprestano nekaj mleti, da mi ni slabo.

Pa spet eno vprašanje - ali so vam na prvem pregledu vzele bris? Ker jaz sem imela zadnjo kontrolo v januarju 2007, meni ga pa na pregledu ni vzela.

Neposredna povezava do sporočila: 1510
22.8.2008 13:01:43   
Dali*
dana, meni tudi niso vzeli brisa. Sem imela pregled 6 mesecev po lletzu 14.5.2008. In bris ni bil ravno popolnoma OK, če ne bi zanosila bi ga morala novembra ponavljati. Ampak me je G potolažila s tem, da ni panike, ker ni bil tako "hud", kot takrat, da sem potem morala na lletz (laserska konizacija).

Tako, da je rekla, da lahko zanosim, ko sem jo klicala junija za rezultat in evo...v prvo nam je ratalo. Prej sem morala pa 3 leta paziti, dokler nisem imela operacije. Vsaj, to mi je prizaneslo, da se mi ni bilo treba matrat. Upam, da bo nosečnost tudi potekla super.

Tko da, v glavnem nobenega brisa na prvem pregledu.

Jaz imam pa te težave, da mi vse full smrdi, da nimam apetita....groza...

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
22.8.2008 13:16:47   
Zasanjana
IZVIRNO SPOROČILO: dana

zasanjana to mora bit pa zlo hudo. In zdaj boš celo nosečnost to trpela al kako? Ni nobenih drugih zdravil oz. žavbe?

Pa spet eno vprašanje - ali so vam na prvem pregledu vzele bris? Ker jaz sem imela zadnjo kontrolo v januarju 2007, meni ga pa na pregledu ni vzela.

Ne, na srečo mi ne bo treba tega prenašat vso nosečnost. Samo zdaj poleti, ko vse cveti. Pozimi bo ok.

Brisa pa tudi meni niso vzeli zdaj na pregledu. Nazadnje so mi ga decembra 2007.

Mojčika, jaz sem tud na olivno olje alergična, tako da kakršnokoli namakanje ne pride v poštev, zelišča pa še manj. Bi se mogla pri dermatologu naročit, pa bom itak prišla na vrsto šele konec jeseni, takrat bo pa že vse mimo. Zakaj pa ne uporabljaš advantana? Jaz sem vprašala G, če je ok, da se s tem mažem, ker mi edino pomaga, pa je rekla, da lahko.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
22.8.2008 13:25:33   
SRCCEK
IZVIRNO SPOROČILO: mojčika

Popolnoma enako, a mislim, da recepta ni, še Q10 mi ne pomaga, niti kava, prav nič. V prvi nosečnosti je minilo po enem 15. tednu

Do 15. tedna???user posted image user posted image user posted image  ajooojjjjj

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
22.8.2008 13:42:07   
mediuhec
pozdavljene nosečke!

nekaj časa vas že spremljam, sedaj pa bi se tudijaz rada dala na vaš seznam.

PDP imam 17.3., 1.N starost 29

vidim da ne matra samo mene utrujenost. včasih mi je že prav tečno!
komaj čakam na 2. pregled in NS.

lp, mediuhec

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
22.8.2008 13:51:16   
mediuhec dobrodoša med čvekami in seveda ti želim lepo in zdravo nosečnostuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
22.8.2008 13:52:42   
Dali*
Pozdravljena mediuhec - 46. nosečka. Marec 2009 bo bombastičen.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
22.8.2008 13:53:39   
Dali*
tko, rožce sem porihtala zdej grem pa kuhat oz. pripravljat Pastaforno. Njami...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
22.8.2008 13:54:37   
enkratna
IZVIRNO SPOROČILO: Zasanjana

Je katera izmed vas na karkoli alergična in jemlje zdravila? Moje tablete niso dovoljene v nosečnosti in, ker jih ne jemljem, imam kožo polno izpuščajev, pa vse me srbi. Če se ne praskam, ratam nervozna in tečna.

Zasanjana, če bi kakorkoli ti lahko pomagala, bi ti takoj! Če pomislim, da sem jaz nervozna in tečna, ker moram biti doma in strogo počivatiuser posted image (ja, že tako sem rizična nosečnica, potem pa sem še prejšnji teden šibala vsa panična na urgenco, čeprav je bila krvava sled bolj šibka - a na tak način se je končala moja druga nesojena nosečnost; epilog: vse OK, tamau je očitno hotel samo spet biti na "TV")... skratka, si predstavljam tebe z rdečim noskom, in v moji domišljiji si videti prav simpatično user posted image  Ampak naj ta prehlad le hitro mine!
P.S.: Pa hvala za dobrodošlico!

seznam: danes sem dobila termin za NS, čeprav se mi 10. teden že počasi izteka. V porodnišnici LJ (junija sem napolnila 35 let, tako sem z napotnico omejena na lokacijo) še nimajo septemberskega termina, a so rekli, da če me ne pokličejo, velja termin za NS 3.9.2008 ob 11. uri.
Vsem marčevkam, ki ste NS že dale skozi pa user posted image user posted image , tudi jaz komaj čakam ta pregled! Še posebej, ker si zelo želim, da bo tudi mož videl tisto, ob čemer se meni na vsakem UZ ulijejo solze sreče. Da bo končno dojel, zakaj mora že zdaj bušija kuševat user posted image  

hlače: emm, jaz sem nosečniške hlače kupila že v 6. tednu. že tako sem prej imela svojih 84 kg (do zdaj sem prilezla na 85 kg), ampak prebava mi pa ne dela najbolje (zaradi IVF sem že od začetka na hormonih - najprej Utro Gastan, takoj zatem pa Dobroston). Skratka, od stare garderobe spodnjega dela že dolgo ne morem obleči. Mi pa stari modrci 90C še kr držijo "kanglce" pokonc.

spps, s tabo se veselim jesenskega dogodka (sploh pa slikic, obožujem poročne pare, ki res izzžarevajo tako noro energijo)!
Jaz sem še zdaj čisto raznežena, ko se spomnim poročnega dneva in potovanja (davnega 25.5.2002).

škrlatka, dobrodošla! Upam, da boš ti bolj aktivna na forumu kot jaz user posted image  - tukaj ste pretežno mlajše nosečke, pa vas sploh ne dohajam, hihi.

Uživajte dekleta!

< Sporočilo je popravil enkratna -- 22.8.2008 13:55:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 1518
22.8.2008 14:03:14   
dana
No punce jaz vas zapuščam čez vikend, ker doma nimam neta. Uživajte čez vikend, v pondeljk pa debatiramo naprejuser posted image

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
22.8.2008 14:11:47   
Anonimen

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi   NS

user posted image

user posted image   27.02.  chichinchek (28)         (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              
user posted image    01.03.   jjasna85 (22)            (št.1 user posted image , št. user posted image 0)    01.09.
user posted image   01.03.  Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
user posted image   01.03.  cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    03.09.
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)    11.09.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      
user posted image   05.03Linda25 (28)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    19.09.          
user posted image   06.03Grahec (29)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    03.09. 27.08.   
user posted image   07.03.  spps (26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    28.08. 27.08.
user posted image   10.03.  ajja  (28)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)               28.08.
user posted image  12.03.  michell (28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     
user posted image   14.03juli@ (24)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)   .
user posted image   14.03. trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09. 04.09.
user posted image   14.03. škratka (23)                  (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
user posted image   15.03lejca (32)                     (št. ? user posted image , št. user posted image ?)     19.09.
user posted image   15.03.  tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
user posted image   16.03. dana (30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)              03.09.
user posted image   16.03.  pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1)              09.09.
user posted image   17.03.  mediuhec (29)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image  19.03.  trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    26.08.
user posted image   19.03.  mama_milchy (26)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    04.09. 09.09.
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image  0)      
user posted image   20.03.  evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)                09.09. 
user posted image   21.03.  _andreja_  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    26.08.
user posted image   21.03.  sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    03.09.
user posted image   21.03.  Mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    09.09. 04.09.
user posted image   21.03.  enkratna                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 0)               03.09.
user posted image   23.03. Zasanjana (26)              (št.3 user posted image ,  št. user posted image 2)               09.09.
user posted image   23.03.  Dali*                            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    27.08.  11.09.
user posted image   23.03. 1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)               10.09.
user posted image   25.03. piamaria                        (št. 4user posted image , št. user posted image 2 )
user posted image   27.03. lotoska                          (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
user posted image   27.03. SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
user posted image   28.03. Nina00 (34)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)    
user posted image   30.03. janaja                            (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    30.09. 18.09.
user posted image   31.03. Naja30 (30)                  (št.2 user posted image , št. user posted image 1)     15.09.
user posted image   xx.03.  julam  (33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
user posted image   xx.03. PERSIDA (32) user posted image user posted image        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      
user posted image   xx.03. pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)
user posted image   xx.03. Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

Trentno je 46 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image
- user posted image  pikica36 user posted image
- user posted image   MAŠKAuser posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1520
22.8.2008 14:32:43   
Anonimen
Dali* - Ma nič se nisem pohecala. Sam zgleda,d a ko sem se razkraila nisi tega videla, prebrala. user posted image

Zasanjana - Kaj pa če bi ti v lekarni mogoče zmešali kakšno kremo, ki je primerna za nosečnice in hkrati ublaži srbenje?

mojčika  - Ojej... ti si tud čist uboga.

mediuhec - Dobrodošla! user posted image user posted image user posted image

enkratna - Sem dodala podatek na seznam. Pa večkrat se nam javi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1521
22.8.2008 14:34:16   
Dali*
jjasna, vidim, da sem ena izmed redkih, ki nimam pripisane starosti. Torej naj bo do 30.9. zapisano 27...potem bomo pa popravili + 1.

Ja ja, hitro čas beži, ampak nam vseeno ta čudovit nosečniški čas in obraz cveti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
22.8.2008 14:35:38   
Dali*
jjasna, ja maš prav, kar nekaj strani sem preskočila, ker sem malo pohajkovala. Evo, zdej pa spet vse pridno sproti čekiram.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
22.8.2008 15:38:47   
mojčika
Jaz sem vprašala G, če je ok, da se s tem mažem, ker mi edino pomaga, pa je rekla, da lahko.

Uf fino, še danes namažem, ker me srbi za znoret. Sem bila prepričana, da ne smem in prenašam. Hvala

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
22.8.2008 15:39:14   
Naja30
Sem prišla samo pogledat, kako se reče tisti kremi, o kateri je zadnjič govorila mojčika. Jo bom nabavila, ker imam res veliko izcedka. Če ne bo bolje, pa bom šla do G.

Lepo se imejte, za nazaj bom prebrala pa zvečer.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?