|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke čakulone
20.8.2008 18:37:02   
Azzurra
boljše bit na forumu sam, kot pa doma vedno sam! vedno in stalno user posted image  

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 176
20.8.2008 20:52:21   
aleži
Da ne bo sire user posted image ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image za Mihaelčka. No, blondinke se vedno spomenemo!!!!user posted image

Leni: lepo še anprej uživaj do petka........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako je z možem?

Planov za jutri nimam. Gre katera na sprehod ali v Sn (nujno bom morala iti)?

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 177
20.8.2008 21:20:22   
leni5
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Hej, Leni, te vidim, da si gor!

Dej povej, Vito pardon Vajto user posted image si tudi kaj pomočila v vodico?

Lepo da se imate fajn! user posted image user posted image user posted image

A je tudi vroče kot tu na obali ali je vsaj kako stopinjo hladneje?

Ja, škoda, da sva se zgrešiliuser posted image , ma tukaj skozi kaj počnemo. Ja, moja Vajta čofota vsaj 2x na dan. V notranjem je voda 32. stopinj in še zunaj je toplo, tako da ni panike. In ona vsa srečna vriska in poje v šlaufkuuser posted image . Sem ji kupla fredov obroč, ker mislim tudi čez zimo hodit v bazen, najbolj zaradi Taje, ker super plava, pa ne bi rada, da do naslednjega poletja vse pozabi.
Danes smo šli spet srnice hranit in v čokoladnico (njam), jutri v čarovniško hišo in pivnico, pa farmo nojev...
Zdaj Vita spi, Taja pa je na večernem kopanju....

Mega nam je!

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 178
20.8.2008 21:22:49   
leni5
IZVIRNO SPOROČILO: aleži
Leni: lepo še anprej uživaj do petka........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako je z možem?

Ga nimamuser posted image ! Moj priležnik, pa še vedno šepa, ma se nič ne špara, upam, da se vseeno celi, če ne dobi po 14 dneh gips!

Malo vas pogrešamuser posted image !

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 179
21.8.2008 8:09:25   
Azzurra
aljuška, ne nas samo brat, napiši kej! user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 180
21.8.2008 8:55:57   
amaya
čestitke Mihaelčku user posted image user posted image user posted image user posted image . Ma dej...ma kaj je že 4 mesece? Se mi je zdelo včeraj user posted image

Leni: Pejdi tvojemu priležniku po eno česnovo oblogo v samostan kupit user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 181
21.8.2008 12:11:04   
sirenetta

Punce hvala za rožice (res je, zdaj sire ni user posted image , ampakuser posted image ) in čestitkice za mojega Mihaelčka. user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes pa ima Daša pol leta!!! Velika punca user posted image . Čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In še ene čestitke....naši Amayi za lep nastop. user posted image user posted image user posted image Pridna pupa. user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 182
21.8.2008 12:53:24   
amaya
ja točno....mamma mia

ČESTITKE DAŠI ZA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MESECEV user posted image

ma kdaj se je to zgodilo? kako leti čas. 2x se bomo obrnile in bomo že plonke švercale med sabo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 183
21.8.2008 13:04:14   
aleži
čestitke Dašici za polnih 6. mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 184
21.8.2008 16:18:31   
aljuška
oj,jaz veselo špijuniramuser posted image user posted image , ma mam tako malo cajta za kej napisat, ker mi Taja non-stop skače okoli,kar naprej bi se mogla z njo igrat..kot da sem animatoruser posted image ..Jah,tele dooolge počitnice doma ji prav že škodijouser posted image user posted image ..
Ben, ma vidim da ste prav ene čakuloneuser posted image .Pri nas je Taja edinka ( in tako naj bo ostalo ),seveda ima to tudi slabeee strani..
mogoče se prištulim še kej kasneje.

bye

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 185
21.8.2008 16:22:49   
sirenetta

Ej, Aljuška, tvoja Taja pa ima soimenjakinjo tu med našimi malimi primorskimi čakulončiči user posted image user posted image user posted image .

Kar pridi, ko imaš čas, še en giro še malo počakulat user posted image

< Sporočilo je popravil sirenetta -- 21.8.2008 16:24:32 >

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 186
21.8.2008 18:41:04   
Azzurra
Hvala, hvala!!!!
Magari ni za se hvalit, ki je Daša nekam gorka in smo namerli nekaj vročince. Ni še za zbijat, nimam ji kako pomagat. Se drži dobro, se tudi smeje, pije in je normalno, samo ta temperaturca mi ni všeč...

Neposredna povezava do sporočila: 187
21.8.2008 20:09:39   
aljuška
ma sem vidla ja, da je tu gor še ena Taja - od Leni, če se ne motim, a ne?
pa zadnje čase opažam da je kar veliko Taj okoliuser posted image ..
Joj, moja Taja mi dela take sive laseuser posted image user posted image ,brrrr,je naspidirana..

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 188
21.8.2008 20:29:27   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Hvala, hvala!!!!
Magari ni za se hvalit, ki je Daša nekam gorka in smo namerli nekaj vročince. Ni še za zbijat, nimam ji kako pomagat. Se drži dobro, se tudi smeje, pije in je normalno, samo ta temperaturca mi ni všeč...

zobki?

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 189
21.8.2008 21:13:11   
Azzurra
ma ne vem, nič ni videt zobkov.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 190
21.8.2008 21:32:16   
aleži
Aljuška, sem malo špionirala po albumčku. Se mi zdi, da si včeraj šla mimo nas na tržnici user posted image ... biel smo z vozički!!

Kako je kaj s Dašo?

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 191
22.8.2008 8:38:45   
aljuška
oj,dobro jutrouser posted image
aleži,čisto možno.jaz itak videvam en kup mamic z vozički pa se vedno sprašujem če je katera iz RR-jauser posted image .Zgleda da je bilo zelo plodno leto, ker je kar naenkrat fulll vozičkov okoli mene,samo še jaz manjkamuser posted image Res je tudi, da skoraj vsak dan šetam po Kopru, v glavnem s Tajo..

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 192
22.8.2008 16:12:01   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: aljuška

oj,dobro jutrouser posted image
aleži,čisto možno.jaz itak videvam en kup mamic z vozički pa se vedno sprašujem če je katera iz RR-jauser posted image .

jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in to povsod.....po celi Sloveniji user posted image . Ke manija user posted image

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 193
22.8.2008 18:54:08   
amaya
Jaz grem pa danes žuraaaaaat user posted image Grem na ribiško. A bo še katera tam?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 194
22.8.2008 20:57:22   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Kako je kaj s Dašo?

38,7, dala svečko, pije in je normalno, je še kar dobre volje, večkrat spi, malo bolj žalostno gleda, upam da bodo kmalu pikice in če bojo - je 6. otroška bolezen. Tudi moja sestrična, ki je prišla danes na obisk, je takoj rekla, da bi lahko bilo to.

Ti amaya, zrihtaj nam tvoje varstvo, dej user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 195
22.8.2008 21:11:19   
aleži
Mi3 smo že bili na ribiškem in zdaj cukerčka spančkata.

Uboga Dašicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 196
22.8.2008 22:52:59   
leni5
Ciao pupe!

Sem že doma za računalnikomuser posted image . Ma v ponedeljek spet zmanjkam za 2 dniuser posted image . Vglavnem mega nam je blouser posted image in človek ne more verjet, da je v enem zabačenem kraju kot je podčetrtek lahko toliko zanimivih stvari za videt. Priporočam tudi za enodnevni izletuser posted image , če vaši otroci zdržijo dobri dve uri vožnje!!!

Aljuška dobrodošla! In tvoja hči ima full lepo imeuser posted image ! Zakaj pa bo ostala edinka???

Azzu, je Daša že o.k.? Če je 6. otroška bo še nekaj dni visoka vročinauser posted image .

Druge ste o.k.?

Amaya
, še vedno šetaš s Tajinimi kopalkami in natikači?

Aleži ,kaj Žiga je že pozabil Tajouser posted image ?

Sire, kaj smo navdušli tvojega za naraščajuser posted image ?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 197
23.8.2008 8:24:55   
aljuška
oj,Leni & ostale..good morning!

jah,Taja bo najbrž res ostala edinka, moj žal ni navdušen nad idejo o drugem, težko sploh napeljem pogoor v to smeruser posted image ,pa mi našteva vse ''minuse''..Aja, pa poporodno depresijo sem imela in pač ne želi da bi šla še 1x skozi to. mene pa ko gledam cse te mamice seveda spet ''prime'' želja po bebiki, ampak pol se usmerim na tajo, pa me skori mineuser posted image ..Ma ne vem, mogoče se bo pa premislu nekega dne..
Mi smo včeraj tudi hoteli na Ribiško, pa je neki prišlo vmes in me ''razkurilo'', ampak sem šla pol vseeno s kolegico sama malo ven,da se vsaj zluftam,,user posted image in bilo je čisto fajn. Danes pa naš tati dela popoldne,zato še ne vemo kam bomo šle. Zdej jo grem iskat k babi, ker je tam prespala ( ona pravi prežuralauser posted image ).

pa pa

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 198
23.8.2008 16:22:50   
amaya
Ribiška. totalno razočaranje...brez veze...bi se ga mogla fanj nalit, da bi se mi kaj dogajalo...Ulice na pol prazne, ponudba slaba, sardele user posted image . Sem jih pustila na mizi. Niti mačkom jih nisem nesla, ker vem, da ji ne bi jedle user posted image

Danes sem za en škifo. Domov sem prišla ob polnoči. Vsi pridno ninali, še najbolj varuška user posted image . Zjutraj pa uaf in delat user posted image Sem šla kidat gnoj k nonotu, Garmin pa zidat palačo za princesko (torej zame) in za malega princa in 3 konjiče (muce) user posted image user posted image user posted image

Zdej sem pa doma. Me čaka pisanje ene diplome. Oziroma jo moram končat, pa se mi taaaaaaaaaaakoooooooooo ne da. Samo do ponedeljka jo moram končat!!!!!!

Nič, grem delat!!!!!

pappapapapapappapapapapapapa

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 199
24.8.2008 8:51:20   
leni5
Kje ste čakulone???

Ste slišale kako je treskalo ponoči?

Aljuška, veš da najini punci nista samo soimenjakinji, ampak tudi obe devički po horoskopu?

Jutri spet gremo, pa sem vas prišla še malo pozdravituser posted image !

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?