|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke čakulone
18.8.2008 18:15:33   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: leni5

IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Leni, upam, da ni bilo kaj hudega.

Ma tako, no...moj si je zlomil mezinčka na nogiuser posted image in smo pol laufali na urgenco...Vita je spala cel cajt v bolnici, Tajo pa smo pustili pri mojih. Pestro after piknik dogajanje. Največja bala pa je, da gremo jutri na dopust user posted image in nam ta nezgoda ne pride najbolj prav.

Bi vam rekla, se tipkamo v petek, ma glede na to, da imamo internet v sobi...hihihi, se me ne boste rešleuser posted image .

Ma se hecaš? Moja mama ni razumela kdaj si je to uspel naredit, sej je samo sedel user posted image on in Matej sta ščučala pol Ramazzottija, pa nek liker, pa bire,.....dobro, da je samo mezinček user posted image Erik je bil pa še ob 21 uri pijan od tiste CC kole user posted image user posted image user posted image .....to pove vse user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 151
18.8.2008 18:23:56   
amaya
Punce: hvala ker ste prišle in za vse...je bilo ful zabavno.

Azzu: ma kaj se nehaš ti sekirat! Moja mama se je nasmejala, ko sem ji rekla, da se sekiraš....brez veze!

Aleži: tudi mi smo bili včeraj v tistih krajih. Ko smos e vračali nazaj smo morali obrnit, ker je bila tam cesta zaprta. je bilo okoli 17 ure. Bila sva pa v Komnu

Leni: uživajte na dopustu! Tudi jaz sem imela enkrat zlomljen mezinček in boli kot svinja. Dobro, da sem bila pod hudimi anestetiki (beri štok kole), da sem sfolgala prit domov. Drgi dan je bilo za umret. Pa še gips do kolen so mi dali, za en j**** mezinček user posted image

Sire: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za izvirnost.....tvoj je pa samo tvojega sinka okoli vozil...user posted image mama pa žura user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 152
18.8.2008 20:11:17   
leni5
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Ma se hecaš? Moja mama ni razumela kdaj si je to uspel naredit, sej je samo sedel user posted image on in Matej sta ščučala pol Ramazzottija, pa nek liker, pa bire,.....dobro, da je samo mezinček user posted image Erik je bil pa še ob 21 uri pijan od tiste CC kole user posted image user posted image user posted image .....to pove vse user posted image

Ne sej to je blo, ko smo se vrnili domov! Je brcnil v kavč (on pravi, da ne od alkoholauser posted image )...tako da zdaj čota po olimiju. Je pa fajn tuki, lepa soba, kul postrežba. Ne vem, če se vrnemuser posted image !

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 153
18.8.2008 20:22:12   
aleži
Leni: ubožec... preveč v ritiki je bilo.... pa ne ostati gor, kako bomo čakulale če te ne bo, pa moj Žigec.... ene.... uživaj 

Amaya:
škod,da nisva se prej zmenile, da bi se dobile gor. Jutri lahko pridem, če boš seveda v Kp.
Azzurra: ti tudi prideš?
Sire: kaj pa ti? Si mobilna?

Daj napište kaj tiste katere uvajate GH kaj naj dam še Sari za jest... pa kakšen receptek prosim!!!
Kaj dajate samo 1x na dan ali 2x na dan?

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 154
18.8.2008 21:27:15   
aleži
A ja, pa slikice sem dala v albumček iz dopusta!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 155
18.8.2008 21:30:17   
aleži
Kaj danes pa ni nobene za čvekat???

Moja dva že krepko spita, mož pa je...no, same ugotovite kje je...user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 156
18.8.2008 21:49:32   
amaya
Ma jaz sem mu dala zdej jogurt in je ful navdušen. Drugače pa mu dam zjutraj sadje, za kosilo pa kakšno zelenjavo (korenček+krompir, polenta+špinača, korenček+koleraba, danes sem mu dala riž in špinačo, bučka+korenček+krompir, ali pa samo eno...odvisno).

Jutri me ni, ker grem v Vilo Vicentino voziček popravljat oz. garancijo uveljavljat! user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 157
19.8.2008 7:42:31   
aleži
A ha, dobro da vem. Pol se pa vidimo jutri na user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 158
19.8.2008 14:21:49   
sirenetta
Kaj je katera danes popoldan v kopru? Robi ima neke opravke, pa bom sama s ta malim šetala malo naokrog. Če je katera v giru mi faccia uno squillo.

Leni ma jaz sem komaj zdaj štekala, da ti si že na dopustu!!! Sem mislila, da greš v  petek. Si vede che non ho capito niente, ma sem bjonda kaj češ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Uživaj še namesto nas, ne user posted image user posted image user posted image .

Se javim, še kaj kasneje, ki ta moja mala žaba že veselo prostestira user posted image .

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 159
19.8.2008 14:30:56   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Moja dva že krepko spita, mož pa je...no, same ugotovite kje je...user posted image

Jaz bi rekla, da je šel "pecat" user posted image user posted image user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 160
19.8.2008 18:56:33   
amaya

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Jaz bi rekla, da je šel "pecat" user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eko me nazaj iz te naše sosednje Italije. V Torri d'Europa ti dobesedno mečejo v hrbet: vse po 5, 10, 15 evrov user posted image nekaj malega sem najdla....

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 161
19.8.2008 18:57:59   
amaya
JUTRI KOPER???????????

Ja
z definitivno pridem, ker imam frizerja....zvečer je oživela ulica in plešemo na Crapacciovem trgu user posted image Stara koka se vrača user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 162
19.8.2008 20:31:17   
Lara Croft

Eko me nazaj iz te naše sosednje Italije. V Torri d'Europa ti dobesedno mečejo v hrbet: vse po 5, 10, 15 evrov user posted image nekaj malega sem najdla....

Pa sem hotla it.... pol se mi pa ni dalo se štimat in šminkat.... sem šla raj v hosto.... user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 163
19.8.2008 21:44:26   
Azzurra
Ou, ou, ma kaj sem vam jaz povedala eno štorjo? Je šel Liam z mojim očetom na šagro v Potok. Ko sta prišla domov mi je moj oče povedal, da se je tam Liam dal z eno punco in da je mojega očeta odganjal proč in da od njega ni hotel nič, njej pa je jedel iz roke in pil njen čaj ipd....user posted image  In pol da sta se primla za roko in šla gledat neke teličke in take finte user posted image

No, in to ti je neka strašna ljubav, ker je nona od te punce že v soboto in nedeljo klicala, da ki če lahko pride Liam se gor k njim igrat...ala šu zdej...in ale, gre sobota mimo, mi gremo na piknik, gre nedelja mimo, mi gremo zjutraj na kafe, popoldne na obisk...ma ta ne cedi...v ponedeljek na vso silo, da naj ga pripeljejo gor in res ga moj oče pelje gor...no, in danes...se je - prosim lepo - prišla predstavit tudi k nam...Tamala...mmmmmm šon diventata suočera...mmmmmmmmmmmuaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image  

V glavnem, je ful kokola, ima dolge lase rjave barve, ima temne oči, ima lepo postavo, je prijazna, gre v šesti razred, je ful dobro sprejela dejstvo, da se mi je Liam poscal v čevlje....tako da, che cosa vuoi di piu' dalla vita????????

p.s. menda so zmenjeni že za četrtek....

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 164
19.8.2008 22:05:36   
aleži

No, in to ti je neka strašna ljubav, ker je nona od te punce že v soboto in nedeljo klicala, da ki če lahko pride Liam se gor k njim igrat...ala šu zdej...in ale, gre sobota mimo, mi gremo na piknik, gre nedelja mimo, mi gremo zjutraj na kafe, popoldne na obisk...ma ta ne cedi...v ponedeljek na vso silo, da naj ga pripeljejo gor in res ga moj oče pelje gor...no, in danes...se je - prosim lepo - prišla predstavit tudi k nam...Tamala...mmmmmm šon diventata suočera...mmmmmmmmmmmuaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image  

V glavnem, je ful kokola, ima dolge lase rjave barve, ima temne oči, ima lepo postavo, je prijazna, gre v šesti razred, je ful dobro sprejela dejstvo, da se mi je Liam poscal v čevlje....tako da, che cosa vuoi di piu' dalla vita????????

p.s. menda so zmenjeni že za četrtek....

ti pa hitro že ženiš malega!!!!!!!!!!!!!! kaj na tako velike pada!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 165
19.8.2008 22:06:12   
aleži
azzurra in amaya: jutri se vidimo?

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 166
19.8.2008 23:24:02   
sirenetta

JUTRI KOPER???????????

Ja
z definitivno pridem, ker imam frizerja....zvečer je oživela ulica in plešemo na Crapacciovem trgu user posted image Stara koka se vrača user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A ma allora pridemo navijat! Ob kateri uri se začne? Ej, ostale, gremo en giro pogledat? Se dobimo tam? Jaz sem že rekla Robiju, pa je nekaj njuru (kot vedno ko je treba kam it), ma itak da na koncu bo šel. Samo moram še zrihtat varstvo za mojega sončka.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 167
20.8.2008 14:28:26   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

JUTRI KOPER???????????

Ja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A ma allora pridemo navijat! Ob kateri uri se začne? Ej, ostale, gremo en giro pogledat? Se dobimo tam? Jaz sem že rekla Robiju, pa je nekaj njuru (kot vedno ko je treba kam it), ma itak da na koncu bo šel. Samo moram še zrihtat varstvo za mojega sončka.

Ob 21 uri začne. Ma ni da ki se je za hvalit.  Se mi malo ne da in me daje malo panika...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 168
20.8.2008 14:29:00   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Pa sem hotla it.... pol se mi pa ni dalo se štimat in šminkat.... sem šla raj v hosto.... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma sej sem bila jaz oblečena gljih za v hosto user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 169
20.8.2008 14:47:05   
sirenetta
joj, zdaj pa meni računalnik nagaja

< Sporočilo je popravil sirenetta -- 20.8.2008 14:51:16 >

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 170
20.8.2008 14:49:31   
sirenetta

IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

JUTRI KOPER???????????

Ja
z definitivno pridem, ker imam frizerja....zvečer je oživela ulica in plešemo na Crapacciovem trgu Stara koka se vrača

A ma allora pridemo navijat! Ob kateri uri se začne? Ej, ostale, gremo en giro pogledat? Se dobimo tam? Jaz sem že rekla Robiju, pa je nekaj njuru (kot vedno ko je treba kam it), ma itak da na koncu bo šel. Samo moram še zrihtat varstvo za mojega sončka.

Ob 21 uri začne. Ma ni da ki se je za hvalit.  Se mi malo ne da in me daje malo panika...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Saj ravno za to, za spodbudo pridemo! In itak, da bo vse ok, boš videla, da bo. Malo treme pred nastopi pa pravijo, da ne škodi, ravno nasprotno adrenalin vpliva na to, da so nastopi še boljši. Čeprav vem, da ni glih najbolj prijetno. Alo šu, na koncu boš videla, da boš uživala in boš komaj čakala na naslednji nastop! user posted image

< Sporočilo je popravil sirenetta -- 20.8.2008 14:52:23 >

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 171
20.8.2008 14:53:59   
leni5
Juhu!

Kako ste? Mi mega...sicer ima dan premalo ur, da bi vse videli in izkoristli. Edino srnice smo šli zvečer pogledat in je res hecno kako šetajo 2 metra od tebe.
Jemo dosti, plavamo tudi, zvečer pa punci padejo v posteljo. In petek je že pojutrišnjemuser posted image . Nočem še domov!!!

Neposredna povezava do sporočila: 172
20.8.2008 14:58:37   
sirenetta
Hej, Leni, te vidim, da si gor!

Dej povej, Vito pardon Vajto user posted image si tudi kaj pomočila v vodico?

Lepo da se imate fajn! user posted image user posted image user posted image

A je tudi vroče kot tu na obali ali je vsaj kako stopinjo hladneje?

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 173
20.8.2008 15:12:35   
sirenetta
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ni te več gor 

Neposredna povezava do sporočila: 174
20.8.2008 15:44:16   
amaya
Ma jaz sem evdno sama tle gor...nič...GREM!

Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?