|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
22.8.2008 20:26:26   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image Jaz pa sem delala test na 31.12..Kako pestro je bilo,mi po moje ni treba razlagatuser posted image

Vidim, da nas malo nostalgija dajeuser posted image . Jaz sem si test kupila na Silvestrovo, delala sem ga pa 2.1., ko se je hiša spraznila. In je bil negativenuser posted image . Po prvem šoku sem se odločila, da je pokazal narobe, ker jaz itak vem, da sem noseča. No, če ne prej bo čez 2,3 tedne jasno, da je pokazal narobe!!!user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
22.8.2008 20:26:41   
arabela*
lara,najboljše,da se kar v Lj dobimauser posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
22.8.2008 20:27:38   
arabela*
meta21,koliko dni po zaostanku M si delala test?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
22.8.2008 20:28:58   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy
danes se že ves dan tko pridno igra z mojim mehurjem........... mislim, kak mu uspe glih v tisto točko zadet user posted image  ............ da ja skočim v luft, ko zapeče....

Hehe... to pa poznam... user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
22.8.2008 20:33:17   
Lara Croft

user posted image Jaz pa sem delala test na 31.12..Kako pestro je bilo,mi po moje ni treba razlagatuser posted image

user posted image user posted image Midva sva bla za silvestrovo v Lj, najprej na tajski masaži... in pol v indijski restavraciji na večerji....

V glavnem..... na masaži nisem čist nič uživala...... sem bla vsa plava še dva tedna..... po tisti indijski hrani mi je blo pa slabo..... Itak, sem bla že dva tedna noseča..... user posted image user posted image user posted image

Fešte bi mogla dobit 3.1, ma nisem mogla čakat in sem en večer delala test... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... Ma vseeno, moja prva beseda je bla "o shit" user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
22.8.2008 20:33:30   
meta21

meta21,koliko dni po zaostanku M si delala test?

Od maja, ko sem nehala tablete jest sem imela M vedno na 23. dan, kar je pomenilo 28.12. G mi je potem rekel, da se je verjetno telo ravno do tega ciklusa prečistilo in da sem imela prvi normalen ciklus torej 28 ali več dnevni. Kdaj točno bi jo potem mogla dobit pa ne vem, ker je očitnouser posted image nisem dobila.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
22.8.2008 20:34:58   
Lara Croft

lara,najboljše,da se kar v Lj dobimauser posted image user posted image user posted image

Ka te vem, čuj, če se mi da...... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
22.8.2008 20:35:34   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy
danes se že ves dan tko pridno igra z mojim mehurjem........... mislim, kak mu uspe glih v tisto točko zadet user posted image  ............ da ja skočim v luft, ko zapeče....

Hehe... to pa poznam... user posted image user posted image

Joj, ja-jest tud! To je pa najbrž, vsaj zaenkrat, najboljgrozen del nosečnosti. Grem po trgovini in mi tak skoči na mehur, da se kar k prvi polici obrnem in jo kao z zanimanjem opazujem, da ljudje ne vidijo, da delam spake.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
22.8.2008 20:42:09   
arabela*
user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
22.8.2008 20:42:43   
arabela*
bomo lenarli vsak na svojem koncuuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
22.8.2008 20:44:15   
arabela*
meni pa ni sile v mehurju.Edino včasih,ko dol tišči.
Meni je najbolj grozno od tega vsega to kolcanje,pa še tako dolgo traja.JJooooooooj,kak bedn feeling.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
22.8.2008 21:02:20   
Lara Croft
jst bom pa mojga kačeka mal cartala zdej....user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
22.8.2008 21:27:45   
arabela*
HHe,je fajn feeling kačico božatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4338
22.8.2008 21:30:04   
Lara Croft

HHe,je fajn feeling kačico božatuser posted image

Meni je fajn.... je pa precej drugače, kot mačko.... user posted image user posted image Ma sem ga dala nazaj v terarij, je ratal preveč radoveden, on bi šel kr po svoje.... user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
22.8.2008 21:32:14   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

ne planiramo CR, ni nobenega razloga. user posted image  že pridno čaka z glavico navzdol user posted image

SUPER user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
22.8.2008 21:42:42   
*zoe*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Jaz sicer rabim za posteljico 120x60 in sem danes poslala svakinjo na Ptuj v tisto trgovino vprašat za cene in je dobila takle odgovor:
stojalo: 11 eur
obrobe: 13 eur
baldahin: 18 eur

Glede na cene v BC se mi zdi to zastonj, zato zdaj sprašujem, kaj ste dobile tiste, ki ste že naročale tam.
Jaz sem pri Galebu vzela 9-delni kompletek in mi je ful fajn. Obrobe za okoli posteljice so iz pene, ki se ni pri pranju nič deformirala.

Kako se pritrdi pa me zanima zaradi pomične stranice.
Pomična stranica ne igra vloge, ker se pritrdi na stran, kjer bo imel user posted image  glavo - tam pa ni premične stranice. Pritrdi se pa čist enostavno, z dvema objemkama.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
22.8.2008 22:02:34   
Lara Croft
Kaj je zdej.... nič se ne dogaja.... alora grem naprej čitat.... user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
22.8.2008 22:06:57   
arabela*
ma mrknile so naše ženske.
Bom se jaz tud knjigi posvetla,le da jaz za spremembo od večine,ki čitajo Modrost rojevanja,čitam meditacije in se urimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4343
22.8.2008 22:11:05   
*zoe*
Jaz pa hoćem kaj pametnega gledat po TV pa ni čisto nič user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
22.8.2008 22:12:02   
Lara Croft
Haha.... tudi jaz čitam Modrost rojevanja.... zdej že drugič.... user posted image user posted image

Meditacija je pa itak super zadeva.... 

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
22.8.2008 22:12:32   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

Jaz pa hoćem kaj pametnega gledat po TV pa ni čisto nič user posted image

Alien vs. Predator? Ti ne sede? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
22.8.2008 22:15:15   
annie
Ojla, punce!!

Se oproščam, če sem vmes vskočila, ampak vas tudi občasno pokukam in berem vaše nosečniške pripetljaje ...sem bila lansko leto takega časa na istem mestu, zdaj pa imam doma že skoraj enoletnega navihanca user posted image
Še malo pa bo september tukaj in boste tudi na istem mestu, do takrat pa še uživajte zadnje dni nosečnosti, pa vsem želim čimhitrejši in lahek porod user posted image   LP...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
22.8.2008 22:18:36   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: annie

Ojla, punce!!

Se oproščam, če sem vmes vskočila, ampak vas tudi občasno pokukam in berem vaše nosečniške pripetljaje ...sem bila lansko leto takega časa na istem mestu, zdaj pa imam doma že skoraj enoletnega navihanca user posted image
Še malo pa bo september tukaj in boste tudi na istem mestu, do takrat pa še uživajte zadnje dni nosečnosti, pa vsem želim čimhitrejši in lahek porod user posted image   LP...

Hvala, hvala..... jst sem tudi prej mal skočila na vašo temo.... user posted image user posted image

GLih ugotavlamo, kako je šlo hitro mimo, od kar smo teste delale.... user posted image user posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
22.8.2008 22:29:52   
arabela*
anni,hvala za lepe želje.
Že dneve,skoraj ure odštevamouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4349
22.8.2008 22:49:32   
ključek

jaz isto..............sva imela happy new year že zjutraj ob sedmih..................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?