Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 20:26:26
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa sem delala test na 31.12..Kako pestro je bilo,mi po moje ni treba razlagat Vidim, da nas malo nostalgija daje . Jaz sem si test kupila na Silvestrovo, delala sem ga pa 2.1., ko se je hiša spraznila. In je bil negativen . Po prvem šoku sem se odločila, da je pokazal narobe, ker jaz itak vem, da sem noseča. No, če ne prej bo čez 2,3 tedne jasno, da je pokazal narobe!!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 20:26:41
|
|
|
|
arabela*
|
lara,najboljše,da se kar v Lj dobima
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 20:27:38
|
|
|
|
arabela*
|
meta21,koliko dni po zaostanku M si delala test?
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 20:28:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy danes se že ves dan tko pridno igra z mojim mehurjem........... mislim, kak mu uspe glih v tisto točko zadet ............ da ja skočim v luft, ko zapeče.... Hehe... to pa poznam...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 20:33:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa sem delala test na 31.12..Kako pestro je bilo,mi po moje ni treba razlagat Midva sva bla za silvestrovo v Lj, najprej na tajski masaži... in pol v indijski restavraciji na večerji.... V glavnem..... na masaži nisem čist nič uživala...... sem bla vsa plava še dva tedna..... po tisti indijski hrani mi je blo pa slabo..... Itak, sem bla že dva tedna noseča..... Fešte bi mogla dobit 3.1, ma nisem mogla čakat in sem en večer delala test... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... Ma vseeno, moja prva beseda je bla "o shit"
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 20:33:30
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya meta21,koliko dni po zaostanku M si delala test? Od maja, ko sem nehala tablete jest sem imela M vedno na 23. dan, kar je pomenilo 28.12. G mi je potem rekel, da se je verjetno telo ravno do tega ciklusa prečistilo in da sem imela prvi normalen ciklus torej 28 ali več dnevni. Kdaj točno bi jo potem mogla dobit pa ne vem, ker je očitno nisem dobila.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 20:34:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lara,najboljše,da se kar v Lj dobima Ka te vem, čuj, če se mi da......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 20:35:34
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy danes se že ves dan tko pridno igra z mojim mehurjem........... mislim, kak mu uspe glih v tisto točko zadet ............ da ja skočim v luft, ko zapeče.... Hehe... to pa poznam... Joj, ja-jest tud! To je pa najbrž, vsaj zaenkrat, najboljgrozen del nosečnosti. Grem po trgovini in mi tak skoči na mehur, da se kar k prvi polici obrnem in jo kao z zanimanjem opazujem, da ljudje ne vidijo, da delam spake.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 20:42:09
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 20:42:43
|
|
|
|
arabela*
|
bomo lenarli vsak na svojem koncu
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 20:44:15
|
|
|
|
arabela*
|
meni pa ni sile v mehurju.Edino včasih,ko dol tišči. Meni je najbolj grozno od tega vsega to kolcanje,pa še tako dolgo traja.JJooooooooj,kak bedn feeling.
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 21:02:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
jst bom pa mojga kačeka mal cartala zdej....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 21:27:45
|
|
|
|
arabela*
|
HHe,je fajn feeling kačico božat
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 21:30:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya HHe,je fajn feeling kačico božat Meni je fajn.... je pa precej drugače, kot mačko.... Ma sem ga dala nazaj v terarij, je ratal preveč radoveden, on bi šel kr po svoje....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 21:32:14
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ne planiramo CR, ni nobenega razloga. že pridno čaka z glavico navzdol SUPER
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 21:42:42
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jaz sicer rabim za posteljico 120x60 in sem danes poslala svakinjo na Ptuj v tisto trgovino vprašat za cene in je dobila takle odgovor: stojalo: 11 eur obrobe: 13 eur baldahin: 18 eur Glede na cene v BC se mi zdi to zastonj, zato zdaj sprašujem, kaj ste dobile tiste, ki ste že naročale tam. Jaz sem pri Galebu vzela 9-delni kompletek in mi je ful fajn. Obrobe za okoli posteljice so iz pene, ki se ni pri pranju nič deformirala. Kako se pritrdi pa me zanima zaradi pomične stranice. Pomična stranica ne igra vloge, ker se pritrdi na stran, kjer bo imel glavo - tam pa ni premične stranice. Pritrdi se pa čist enostavno, z dvema objemkama.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 22:02:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kaj je zdej.... nič se ne dogaja.... alora grem naprej čitat....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 22:06:57
|
|
|
|
arabela*
|
ma mrknile so naše ženske. Bom se jaz tud knjigi posvetla,le da jaz za spremembo od večine,ki čitajo Modrost rojevanja,čitam meditacije in se urim
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 22:11:05
|
|
|
|
*zoe*
|
Jaz pa hoćem kaj pametnega gledat po TV pa ni čisto nič
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 22:12:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
Haha.... tudi jaz čitam Modrost rojevanja.... zdej že drugič.... Meditacija je pa itak super zadeva....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 22:12:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe* Jaz pa hoćem kaj pametnega gledat po TV pa ni čisto nič Alien vs. Predator? Ti ne sede?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 22:15:15
|
|
|
|
annie
|
Ojla, punce!! Se oproščam, če sem vmes vskočila, ampak vas tudi občasno pokukam in berem vaše nosečniške pripetljaje ...sem bila lansko leto takega časa na istem mestu, zdaj pa imam doma že skoraj enoletnega navihanca Še malo pa bo september tukaj in boste tudi na istem mestu, do takrat pa še uživajte zadnje dni nosečnosti, pa vsem želim čimhitrejši in lahek porod LP...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 22:18:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: annie Ojla, punce!! Se oproščam, če sem vmes vskočila, ampak vas tudi občasno pokukam in berem vaše nosečniške pripetljaje ...sem bila lansko leto takega časa na istem mestu, zdaj pa imam doma že skoraj enoletnega navihanca Še malo pa bo september tukaj in boste tudi na istem mestu, do takrat pa še uživajte zadnje dni nosečnosti, pa vsem želim čimhitrejši in lahek porod LP... Hvala, hvala..... jst sem tudi prej mal skočila na vašo temo.... GLih ugotavlamo, kako je šlo hitro mimo, od kar smo teste delale....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 22:29:52
|
|
|
|
arabela*
|
anni,hvala za lepe želje. Že dneve,skoraj ure odštevamo
|
|
RE: September 2008, 3. del 22.8.2008 22:49:32
|
|
|
|
ključek
|
Jaz pa sem delala test na 31.12..Kako pestro je bilo,mi po moje ni treba razlagat jaz isto..............sva imela happy new year že zjutraj ob sedmih..................
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?