|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
23.8.2008 14:13:27   
kajsica
Babike, en lep pozdrav vsem.

Jaz sem pa danes tako žalostna, da mi bodo vsak čas slozice pritekle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image  se mi lomi. Ja ob 10.00 sem oddala svojega in sedaj sem sama. No zdaj je že visoko v zraku.

Ma bemti!!!!

Oprostite mi prosim za depro, samo.....moram se navadit....in upat, da ne bo kaj narobe. Res me skrbi, ti talibani so zmešani zadnje čase, se vidi da so imeli žetev, sedaj pa jih meče, pa preveč časa imajo.

Babike, lepo se imejta in verjemite, čeprav sem slabe volje mislim na vas in navijam. Držite se!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
23.8.2008 14:15:44   
obayifo
lučka25 na koncu se bo vse tako lepo pokloplo, boš vidla, kar naj si vzamejo čas, da bojo 'tabolši' in da jih bo čakalo perfektno gnezdece. men je folikel kr hitr zrastu, je bla pa debelinca včeraj sam 8,5, pa upam, da bo zadost.
ti kar lepo v višjo prestavo pa naj ti naslednji UZ pokaže večje junake

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
23.8.2008 14:22:18   
mismis
Joj Kajsica, te čisto razmem, kako ti je grozno pri srcu. Lani je naš odšel za tri mesece v tujino, tudi meni je bilo grozno pri srcu, še sploh na letališču, ko sva se poslavljala, nekako se mi je zdelo, da ni besed, ki bi lahko opisale moje takratno počutje.

Ti pa moraš verjeti, da bo vse v redu z njim, nikar se ne predajaj črnim mislim, seveda bo vse v redu, ker mora biti. Da si pa žalostna, je čisto razumljivo, ampak saj bo, še dobro, da čas tako hitro mineva, bosta vsaj hitreje spet skupaj.

Obayifo, ti pa nič ne pretiravaj s pospravljanjem in letanjem okoli, daj pikici priložnost, da se oplodi in vgnezdi.
Ekola pikapoka user posted image in pa še en bujs user posted image za srečo

< Sporočilo je popravil mismis -- 23.8.2008 14:23:11 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
23.8.2008 14:28:01   
ledenka
Gigi, danes sem ok user posted image  vceraj je ocitno luna narobe stala user posted image  pa sem dala nostalgijo skos in je danes ok.

kajsica user posted image user posted image user posted image  seveda bo vse ok, ne skrbi. me smo pa tukaj zato, da ti pomagamo!

obi, plavalcki so po moje ze zadeli cilj user posted image  zdaj pa tvoj bodoci bejbek plava proti gnezdecu

oktavija, ne pretiravaj s ciscenjem! lej, ce redno cistis in ce tvoj posesa in mal kopalnico spravi v red, bo cisto ok.

zelvica, naj se tvoja user posted image  odloci, kaj misli in kaj ne. najboljse, da je ne spusis vec noter!

mismis je pa pridnaaaa! user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
23.8.2008 14:30:59   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

ajsi - kolk časa si pa bla v ruskogradu, da te je čist prevzelouser posted image

vsega skupaj mal manj kot 5 let user posted image  velik del lajfa user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
23.8.2008 14:34:06   
lučka 25
Punce, vsaki posebej hvala za pozitivne misli, želje, napovedi,... user posted image

obayifo, pazi nase, ne preveč delat, da bo imela pikica mirno pot do vgnezditve.user posted image

kajsca  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ni besed, ki bi te lahko potolžile glede odhoda dragega. Naj ti čas do njegovega prihoda čim prej mine. Za ta čas pa imap nas.user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
23.8.2008 14:34:54   
Grethy
Kajsica moja,

en velik user posted image od velike Gretke  ... saj veš da me vedno lahko žvrcneš, imam najmehkejšo ramco in še vpojna je ... se pravi da se lahko tolažiš in zjokaš ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
23.8.2008 14:35:52   
ledenka
lucka, ampak v ponedeljek je pa ze cas za stopko user posted image  ti pa le spij dosti piva in pojej dost jajc user posted image  je pa super, da so se tamali zaceli rast, tako da bos imela boljsi pridelek user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
23.8.2008 14:42:04   
kajsica
Babike, hvala vsem, res!!!!

Saj vem da bo, samo navadit se moram. Ni problema, ko je šel za kak teden in je bil v Evropi, to mi sploh ni problem, samo sedaj pa 6 mesecevuser posted image  in tile talibani.....

Boljše vprašanje: Kdaj gremo na pivo?????

Ledenka, ja tebi pa verjamem da pogrešaš Rusijo, jaz če bi imela možnost, bi tudi šla nazaj v Brazilijo in bi tud tam ostala. Kaj je to prijeten folk in prijazen, pa toplota.....da o pokrajini sploh ne govorim.......

Gretka, ko boš imela čas, se oglasi pri meni na kaki kavici, lahko prideta tudi oba. Tako malo izleta...

Miška, si dobila moj zs?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
23.8.2008 14:51:51   
mismis
Kajsica

sem dobila z.s. in sem ti tudi odgovorila, prosim povej če  ni prišel, ker je pisalo nek error, pa bom še enkrat poslala

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
23.8.2008 14:57:28   
ledenka
kajsica napise PIR in se mismis prikaze user posted image

ja, naslednji teden, razen torka mi je vsak dan ok.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
23.8.2008 14:59:43   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

kajsica napise PIR in se mismis prikaze user posted image

ja, naslednji teden, razen torka mi je vsak dan ok.

user posted image user posted image user posted image

saj veš, da takšne stvari jaz zavoham, mislim da bo petke kar pravi dan za iti na pir ali dva. Bomo videle, kaj ostale pravijo

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
23.8.2008 15:01:30   
kajsica
Miška, ja dobila!!! Saj zato sem pa tudi jaz tebe vprašala, če si ga dobila (zs), ker je tudi meni napisalo error.

Ledenka, ja beseda pivo se prileže. Jaz sem ravno danes pripeljala si domov cel karton (24 kom po 0,25l) Stelle. To pivo je meni fantastično. Ga pa dobim po 10€ za karton. Edino kar je, ga morem naročiti in tip ga mislim da 2x na mesec pripelje iz Francije. Tako da imam dovolj doma, da ga lahko pijem.

No men je pa popolnoma vseeno kdaj se dobimo kaj! Bi pa pasalo malo poklepetati!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
23.8.2008 15:03:27   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

saj veš, da takšne stvari jaz zavoham, mislim da bo petke kar pravi dan za iti na pir ali dva. Bomo videle, kaj ostale pravijo

petek je zaenkrat tudi meni ok user posted image  

a se vreme ne bo urihtalo??? pisuka, mi mormo zacet pect user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
23.8.2008 15:04:19   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

petek je zaenkrat tudi meni ok user posted image  

a se vreme ne bo urihtalo??? pisuka, mi mormo zacet pect user posted image

jest sem pa ravno v zadnjih izdihljajih pri priprave lazanje, njami

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
23.8.2008 15:05:19   
ledenka
nic, grem mes pripravit, pa bo, kar bo.

mejte se fino in dober tek!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
23.8.2008 16:08:20   
zarja1
Evo babike moje se vam še jaz malo javljam. Z dragim sma zjutraj odhitela na jutranjo kavico v mesto, srečala en kup kolegov, mal prečekirala trgovince......

Blanč, lubika moja. Vse smo vsaj enkrat že dale to skozi, iskale "koruzo kam bi vrgle puško", poslale vse v ****,... Lubek nisi edina in kar je najpomembnejše NISI SAMA. Jaz sem po hiperci imela tako krizo, da še slišat nisem htela za user posted image , v službi je vse šlo narobe, doma kregarija in sitnost. Večkrat sem ponavljala, da tega ni vredno prenašat, pogrešala sem mamo kot še nikoli v življenju (mami sem zgubila pred 3 leti). Bila sem kot izgubljen otrok, z občutkom da sem v tem popolnoma sama.
Mantra, ki jo imam v svojem podpisu je darilo mojega moža, ki sem ga dobila v najhujšem trenutku, trenutku groze in obupa obeh naju. Sploh se nisem zavedala, kako šele on trpi. Skupaj sva zmogla, da sem znova našla optimizem. Pomagale ste mi ve, prijateljice,... Zato lubika, verjemi, bo boljše....čez dan, teden. Vse bo ok, le to morš dat skozi v veri, da bo sonce znova posijalo in te napolnilo z voljo in močjo, ki jo skrivaš v sebi.user posted image

Kajsica draga, sam bodi busy.....men pomaga ko sem dlje časa z doma, stran od mojgauser posted image

Oktavija, ja babnica.... a boš nehala user posted image in ubogala....

Lučka moja, saj bojo foliklčki boš vidla......že ena sama celica je dovolj...navijamuser posted image

Gigi moja, nič ne bo z zunaj aktivnostmi, se je v Mb ravnokaruser posted image , mogoče pa bodo posteljneuser posted image tolko boljše

In našeuser posted image Abrica, Schuka in Gloria...kje hodite dečve?

Obi močno držim pesti...user posted image

Želvica, Mimis, Ajsika za vas pa ekstra user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
23.8.2008 17:27:32   
baci
alo alo
najprej vsem hvala,ki ste mi želele vse lepo ob prvi špiki!
Bilo je vredu saj mi jo je dala sestra Marija!
potem pa se je malo stemnilo ko me je založla z kupom zdravil in vse polno injekcij
pa sem si rekla to jaz nebom zmogla sama ,kr zmrazilo me je!
ampak saj veste,greš z tistim kupom igel in zdravil proti domu
drugi dan pa je nastal problem-ni bilo sestre Marije,ampak samo jaz in injekcije!
panika
strah,eno uro sem sedela za mizo in premišljevala bi si dala ali si nebi dala!
PA SEM SI DALA PRVO ŠPIKO,HUUURA ZA MENEuser posted image user posted image user posted image user posted image ,sem si mislila!
drugi dan spet sem bila pogumna,tretji dan pa sem si dala nekako narobeuser posted image ,ker me je žgalo ko hudiča in spet sem dobila strah!
pa nevem kaj delam narobe,da me peče,pa samo ko si dam v desno stran me peče,ko si davam v levo pa nič ne boli,nevem kaj je to?
ima katera isto izkušnjo?
da pa vam sploh ne govorim kako se potim!
a se ve tudi???

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
23.8.2008 17:56:46   
gigi1
Oj bejbike. Mi smo kosilali gobovo juhco, pol sem pa formulo gledala, pa atletiko in....zaspala. Zdej sem si pa glavo oprala in še drugo rundo cunj v stoj vrgla.

Kajši moja draga te  user posted image  pa močno user posted image . Si sploh ne predstavljam kako ti je hudo. Mene je moj zapustil za največ 1 mesec in se mi je kar mešalo.
Vse bo v redu, ne se tolk sekirat. Me smo pa tukaj, da ti čas krajšamo. Nekaj še moram prečekirat v pon. v službici, milim pa da bo v petek kar taprav dan za pirček user posted image

Gretka je spet z nami user posted image

Zarja verjamem, da dans ne bo nič s šporatnjem zunaj, bo pa več športanja notri user posted image . Pri nas je bila celo toča user posted image . Nič hujšega k sreči.

Obi kar malo počivaj te dni.

Miška a pri vas tud kej pada al se kljub dežju sprehajata s kužonom?

Ajsi sam, da je nostalgija pase. Uživaj na pikniku. Upam, da je kaj od vremena.

Baci user posted image  user posted image  user posted image  za prvo špiko. Res je, da ena stran bolj boli kot druga. Jaz sem si z eno roko fajn nategnila kožo šla z iglo skoraj vzporedno v kožo jo nato dvignila na 45 stopinj in počasi stiskala. Manj boli tam, kjer je več špehija. Če dvigneš iglo, gre pa lažje not in manj peče. Če je vbod preveč površinski se naredijo mehurji.
Upam, da sem ti kaj pomagala.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
23.8.2008 18:05:40   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Ponedeljek, 25.08.
Mikimiška78 -1. špika Dipherline
Blanč - UZ user posted image
Lučka25 - UZ

Sreda, 27.08.
Lara Light - UZ

Čertek, 28.08.
Ledenka - snif snaf
Ozone - UZ
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Torek, 26.08.
Sonček33 - pregled
Nokes - NS

Sreda, 27.08.
Zvezdica - pregled

Ponedeljek, 08.09.
Jadrnica - NS

Četrtek, 11.09.
Abra - morfologija

Ponedeljek, 15.09.
Hedviga - pregled

Sreda, 17.09.
Shuka - pregled

Petek, 19.09.
Linda25 - pregled
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Dobrovoljčica greje user posted image user posted image  test 02.09.2008
Oktavija greje user posted image    test 07.09.2008
Obayifo greje    test 09.09.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image  

• lara light (2.IVF, PO,dr.Reš.)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, septembra)
  • Ozone (MB dr. Reljič, UZ 28.08.)
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon)
  • Blanč (3. IVF, modrooki dr. Reš, diphelerine)
  • Ledenka (2. ICSI, PO - zečetek špikanja 28.08.2008)
  • Dobrovoljcica (PO)
  • Oktavija (MB, 2. IUI)
  • Stijan (MB, 4. ICSI, 28.8. pregled)
  • Dajamaja (dr. Reš, po 26/27.8. štart špikanja)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič v Mb,dr.Gavrič, Dipherline)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš. začetek snifanja 25.08.2008)
  • Andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Mikimiška78 (1.IVF, dr. Reš, dipherline in Menopur)
  • Kikaa (3. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sabsa (GK LJ, 02.09. sestra Blanka)
  • Arneja (3. IVF, dr. Reš, Gonal in Cetrotide)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Barbarella77
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Mandreja (IVF, Lj)
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • moni29 (MB)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?) 
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • Daisy (dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
    • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 1.10. pregled)
    • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn )
    • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Bety upauser posted imageMIŠEK13 (Hope2) user posted image , sayuri user posted image user posted image , Gloriauser posted image , dakecuser posted imageAmeliauser posted image , Goldfish
      user posted image , Johnieuser posted image , Mandarinca, Črni Tulipan, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image   

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE AVGUST user posted image    

user posted image   Sonček85 (N)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 4420
    23.8.2008 18:08:10   
    baci
    gigi-hvala za nasvet!
    jaz imam špehija povsod,tako da me nebi smelo tako pečtuser posted image
    bom že zdržala te bolečine,saj vem zakaj so

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 4421
    23.8.2008 18:08:56   
    mismis
    Baci, mene je na levi strani vedno bolj skelelo kot na desni. Čestitke za špike, sedaj pa počasi do UZ-ja.

Žižek, pri nas tudi grmi in pada, zato nisva šla s user posted image na sprehod, še slph zato ne, ker je mismis tudi zaspala na kavču. Pozneje bo moj peljal kužona  v gozd, jutri bova pa nadoknadila vse s kužonom.
    Sej bi šla tudi danes na sprehod, ampak nekako sem sedaj v stiski s časom user posted image , grem coffee kuhat in prat glavo.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 4422
    23.8.2008 18:11:03   
    lučka 25
    Baci  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za prvo spiko in vse nadaljne, ki so ji in ji še bodo sledile. Tudi mene bolj boi na desni strani.

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 4423
    23.8.2008 18:11:53   
    baci
    še eno vprašanje imam!
    tiste ki ste dale skozi že punkcijo,ste bile pol po punkciji doma,ali ste šle delat?
    zanima me,kako je z tem pol
    ostaneš doma,ali hodiš v službo'
    namreč jaz sem v gostinstvu v službi in nevem če bi bilo najbolj primerno da hodim v službo pa dvigujem kište in naporno delam?
    zanima pa me zato da pravočasno najdejo zamenjavo za mene!!!

(odgovor članu baci)
    Neposredna povezava do sporočila: 4424
    23.8.2008 18:18:56   
    mismis
    Baci, ne vem, kako je v MB, ampak v LJ dobiš po punkciji 5 dni bolniške, nato pa še 3 dni po ET.

Po punkciji naj bi se bilo doma, ker so jajčniki povečani in se bojijo, da bi zaradi kakšnega napora lahko prišlo do zasuka jajčnikov. Po ET je pa to tisti čas, ko naj bi se pikica vgezdila.

Tako, da je bolj, da si priskrbiš zamenjavo.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu baci)
    Neposredna povezava do sporočila: 4425
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
    Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?