|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
19.8.2008 0:06:34   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

dobrovoljčica
hedvika
jadrnica

....juter držimo pesti za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

se pridružujem! user posted image
LNuser posted image

še jaz še jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

... in jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
19.8.2008 6:43:32   
gigi1
Jutro pupike. Evo kavica user posted image

Ajsika a nimata danes date z dr. Reškotom? Dobro se zmenita user posted image user posted image user posted image

Lara L sem nekje prebrala da si imela RD. Vse najboljše  user posted image
En nasvet za lomljenje ampul. Jst sm to zmeri počela z robčkom. Me ni bilo strah, da se bom porezala, če se zdrobi, pol je pa šlo user posted image

Pikovitka lepo se imej na morčku user posted image

Abrica user posted image  user posted image  user posted image  za sestrico, ki vse spegla. Seveda se ne moreš skoz nam posvečat. Smo te pa pogrešale user posted image

Šuki ti se nič ne hvali. Samo vsak dan nam napiši, da moraš tudi danes bit kar zadovoljna, pa bomo vedele, da si dobro user posted image

Nokica a smo jih pregnali? Te  user posted image  izcedke. Bomo začele mantrat!

Lučka ti pa že mantraš in pirčkaš, da frnikolce lepo rasejo user posted image . Me vse pa s tabo user posted image

Gretka ti boš pa mogla ta štrudl vsem spečt. Če je Sončku2 pomagal, bo še nam user posted image

BEBIII evo št. od sestre Tatjane 522 60 74 (men je zadnjič rekla naj pokličem okoli 12ih. Mogoče bo to prava ura)

Hedika, Dobrovoljčica, Jadrnica dobro opravite danes. Sej vem, da se že ponavljam. Kaj čem, če pa mislim na vas user posted image

Miška ti pa že maratone tolčeš s kužonom. Bosta pa res pripravljena na šolo . Upam, da bo dans v službi bolj na izi.

Zvezdica čim prej se mormo dobit, da vidmo kakšnega bušija maš.

Sonček33 in Glorija slikce čakam user posted image . Glorija moj mobi je brez aparata...težko pomagam. Morda ideja... si pošlješ slikco sama, pa jo lahko na web strani od mobitela skopiraš in popneš v album. A sem preveč iznajdljiva user posted image user posted image

Lubice drage, da vas ne naštevam.... čisto vsem želim en ekstra lep dan
user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
19.8.2008 7:17:02   
mismis
Drugi sem, no dobro tretji user posted image  ampak kljub vsemu dobro jutro vsem skupaj...user posted image

A danes imamo na jedlniku Dobrovoljčico, Hedvigo in Jadrnico, super evo takoj zdejle za vsako po ena pikapokauser posted image user posted image user posted image

Pikovit, za soboto se še SMS-java, zna biti da se vsaj oglasim.user posted image

Gretka, a ti pa ne takoj po službi spati, kaj. Hitro na RR čekiratuser posted image

Žižek, ti si pa tudi danes zgodnja, a ne moreš spati? Dej mi še nekaj zaupaj, v čem je fora te sestre Tatjane, a ni naročanje pri sestri Miri. kar set iče moje kondicije, ti moram pa povedati, da sem si včeraj kupila dva športna moderca, zdej bova pa začela s kužonom še bolj intenzivno tečt. Ma ni vrag, da spravim tole moje telo v formo. user posted image

Zvezdica moja, kje pa imaš pa ostale linke, ajde hitro jih nabaci, sedaj ti že industrija in transport peša, ko jaz tamo klikam na tvoje mesto.

Gloria, škoda za digitalca, upam da ti le uspe zrihtat, da bomo videle slikice, sicer pa še ne zdej, pa potem ko bo fant rojen. Do takrat bosta pa že zrihtala digitalca, v to sploh ne dvomim.

Kajsica, ti pa le pocartaj svojega do sobote, potem 6 mesecev nič. Predlog za špike, lahko ti jih daje WP, ker se itak skoraj vsak dan mimo tvojega doma voziuser posted image

Zarja, še nisi na službenem user posted image

Ajsi, upam da bo danes manjša gužva pri tebi in da dobro urediš s Reškom

Lučka25, kak si ti kaj

Blanči, a je padla špika?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
19.8.2008 7:18:23   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Torek, 19.08.
Dobrovoljčica - ET

Sreda, 20.08.
Lucka25 - UZ
Oktavija - IUI

Četrtek, 21.08.
Zarja1- UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Torek, 19.08.
Hedviga - NS
Jadrnica - UZ

Sreda, 20.08.
Linda25 - NS

Petek, 22.08.
Linda30 - pregled

Torek, 26.08.
Sonček33 - pregled
Nokes - NS

Sreda, 27.08.
Zvezdica - pregled

Ponedeljek, 08.09.
Jadrnica - NS

Četrtek, 11.09.
Abra - morfologija

Sreda, 17.09.
Shuka - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  AVGUSTUuser posted image  

• lara light (2.IVF;PO,dr.Reš - prva špika 11.8.)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, avgusta po zamrznjenčke)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon, prva špika 12.08.)
  • Blanč (3. IVF, modrooki dr. Reš, diphelerine, prva špika pade 13.08.)
  • Ledenka (2. ICSI, PO - pregled 19.8.)
  • Dobrovoljcica (PO)
  • Oktavija (MB, 2. IUI)
  • Stijan (MB, 4. ICSI, 28.8. pregled)
  • Dajamaja (dr. Reš, po 26/27.8. štart špikanja)
  • Baci (1. IVF, Dipherline)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Barbarella77
    • Sabsa (Menopur)
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Mandreja (IVF, Lj)
    • andreja07 (PO, dr. Reš)
    • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • moni29 (MB)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?) 
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • Daisy (dr. Reš)
    • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
    • BEBIII
    • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn - pregled rezultatov genetike 21.8.)
    • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Bety upauser posted imageMIŠEK13 (Hope2) user posted image , sayuri user posted image user posted image , Gloriauser posted image , dakecuser posted imageAmeliauser posted image , Goldfish
      user posted image , Johnieuser posted image , Mandarinca, M.L.B.K,  Arneja, Črni Tulipan, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image   

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE AVGUST user posted image    

user posted image   Sonček85 (N)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3729
    19.8.2008 7:21:07   
    zarja1
    Dobro jutro, evo mene. Sem bla ziher, da bom prva......pa sem šele četrtauser posted image . Mater ste zgodnje. MIMIS en teden me ni pa je miza že tolk zabasana, da računalnika ven ne vidim.
    GIGI full sem vesela za vajuuser posted image user posted image user posted image .

Ljubice moje želim vam lep, sončen.....prekrasen dan!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3730
    19.8.2008 7:33:43   
    Shuka
    Dečve jutrčka  user posted image

Sonček85 - čestitke za user posted image , zdej se ti je prva želja že uresničila naj se ti še drugauser posted image , očitno bo res neki na Gretkinem štrudlu user posted image

pikovitek - a ti se seliš na morje al kako, k si skoz tm user posted image

Abrica - dej še k men pošlji sestrico, mam tud velik za popeglat  user posted image

bom kar od gigi kopirala : Hedika, Dobrovoljčica, Jadrnica dobro opravite danes. user posted image
    miška - a se pripravljaš na kak mini maraton? Kar tako naprej user posted image

zarja - predlagam ti mantro za jajčka tako kt pr lučki user posted image Sej bojo zrastli, slej kot prej se vama bo odprlo user posted image

lara - lepo da si spet z nami in naj se ti kmalu začne postopek user posted image

No tko zdej grem pa na user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 19.8.2008 7:34:20 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3731
    19.8.2008 7:37:25   
    dajamaja
    Jutro, dečve!

Od doma se sploh ne da normalno komunicirat ... preden se mi vse ofne, že pozabim kaj sem hotela napisat.

Danes je kar pester dan, komaj čakam na vse dobre novičke Hedviga, Jadrnička, Dobrovoljčica!!

Pikovit uživaj na morju, zdej si še dekle user posted image  Za deklišno bom jaz glede na hitrost prenosa podatkov, glih na vsak 5. pri prišla user posted image

Gigi, čestitke tvojmu dedcu za gospodinjske sposobnosti user posted image  Seveda za dobre rezultate tudi user posted image

Mismis tokle si se zagnala. Pridna! Jaz sem nov športn modrc kupla, sam mu je v omari zgleda čist dobr. user posted image  Me je glih sodelavc kregal, kok sem lani takle čas s skolesom v službo gonla, zdej so me pa sami izgovori zarad hiše. Naš  user posted image gre tud jesen v šolo.

Blanch, kako kej injeciranje!? Jst sem danes Reša sanjala, kako sva se na postopek pripravljala ... čiste neumnosti ... to bo trema user posted image

Ostalim en lep pozdravček in se javim še preden grem v hribe nazaj user posted image

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3732
    19.8.2008 7:40:22   
    dajamaja
    Aja, Gretka kolk prej se moram na tvoj štrudl prijavit!? Pa kdaj je najbolje, da ga vzamem, na dan punkcije, zjutraj, zvečer?  user posted image

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 3733
    19.8.2008 7:45:26   
    sonček85
    IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Gretki je net spet dol padu. Upam, da ji kmalu zrihtajo in se bo oglasila. Sem jo vprašala za štrudl.
    njami štrudl:ga je meni prinesla in je odličennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn brez besed ,slasten,sočen ..hvala grethy

30.07.2008 si jedla bučkotov štrudl ... ekola na ... zdej si pa nosečka ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... priznam svoj del krivde, pa magari en sam % ... z veseljem

Kaj mi je zdej za nardit ... al odpret bučkotov butik izvrstnih štrudlov za vse RR-ovke al kaj?????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če res pali ... ga bom nardila za v uno knjigo rekordov, sam da bomo tle vse nosečke

GRETI:ne boš verjela ,a sem zajokala ko sem to prebrala-(nosečniška občutljivost),a da ne boš mislila sem user posted image od veselja ko si pa tako lepo napisala.Res je pomagal tvoj štrudelj in kajnaj rečem kar prinesi ga še pa odpri butik,boš videla ,da bodo vse noseče.user posted image user posted image   sedaj se pa le oglasi kaj in pokukaj moj buši,pa pripelji še blanč s sabo da jo spoznam.

Sem to kar sem;)
    ALEKS 23.4.2009 <3
    TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Grethy)
    Neposredna povezava do sporočila: 3734
    19.8.2008 7:46:55   
    sonček85
    dajamaja.jaz sem ga jedla 3 dan O in poglej sedaj rezulatat.naročila sem se pa kake 2 dni prej in ekola že je prišla z dragim in štrudlom k meni v službo,potem pa čez 4 tedne sumljivi nosečniški znaki.user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
    ALEKS 23.4.2009 <3
    TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 3735
    19.8.2008 8:02:48   
    gigi1
    Miška sestra Tatjana je IVF koordinator. Ona je tista, ki pripravi dokumentacijo za konzilij. Moslim, da je celo prisotna na konziliju user posted image . Dela pa na Leonišču med ordinacijama od dr. V ja in dr. Zja.

Sestra Mira pa ureja zadeve, ko je 1x vse odobreno v stari porodnišnici. Vodi evidenco tistih, ki že imajo žegen za postopek.
    Vsaj tko jst zastopim te stvari user posted image

Sonček2 kako sta danes s pikico user posted image

Dajči upam, da ti net tudi doma čimprej zrihtajo.

Blanči dej poved kako je s to prvo špiko.

Zarja kako je v službici? Si pospravila mizo user posted image

Šibam v službico. Upam, da bo kaj časa, da se oglasim

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
    Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček85)
    Neposredna povezava do sporočila: 3736
    19.8.2008 8:03:39   
    blanč
    Blanči, a je padla špika?

Ja, padla, so jo dale zlate reškotove rokeuser posted image user posted image  je imel gonalf samo nažalost ne v peresu ampak kar star dober načinuser posted image .
    Dajamaja, nč treme, saj veš "na zmago"...
    Sonček, bova pršle z grethico, če bo sploh še imela čas, zdej, ko je ratal njen štrudl bolj popularen kot OBMPuser posted image
    Gigi, mal manj deli pa mal več ga seriuser posted image user posted image , že tak te ni blo dolgo, zdej pa časa nimašuser posted image
    Grethen, jutro! Bemti je dolg cajt, ko mi noben čez okno ne žvižgauser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
    Neposredna povezava do sporočila: 3737
    19.8.2008 8:07:57   
    ledenka
    jutro user posted image  

hvala vsem za pestke. sem danes sanjala Reskota in spike v rit user posted image  

pa navijam za jadrnico, hediko in dobrovoljcico user posted image  vse tri dobro opravite!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
    Neposredna povezava do sporočila: 3738
    19.8.2008 9:24:19   
    lara light
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis

A danes imamo na jedlniku Dobrovoljčico, Hedvigo in Jadrnico, super evo takoj zdejle za vsako po ena pikapokauser posted image user posted image user posted image

user posted image  Navijam!
    Dan punce! Kako kaj? Moje user posted image  še ni...ju3 grem k Reškotu...ledenka greš z mano, da ga ne boš le sanjala?
    Lep dan vsem!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
    Coelho

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3739
    19.8.2008 9:31:42   
    lara light
    IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Lara L sem nekje prebrala da si imela RD. Vse najboljše  user posted image

Hvala, Gigika user posted image ...ja res je leto naokoli in spet mi pripisujejo eno več, kaj češ..šibajo, šibajo, jaz se pa počutim kot divja najstnica s tisoč načrti in idejami, neumorna, vsak da se kej novega spomnim...zadnja je bila danes zjutraj in sicer, da bi mela rada en tak električni obdelovalec lesa, da bi delala posebne lesene ograjce za cvetlične vrtičke...ma bog se usmili, še ampule ne znam odpret, pa da bi kej tacga obvladovala...user posted image  smejte se mi, smeh je pol zdravja!
    In hvala za nasvet, sej zdej kar gre.user posted image

Coelho

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3740
    19.8.2008 9:32:32   
    mismis

user posted image  Navijam!
    Dan punce! Kako kaj? Moje user posted image  še ni...ju3 grem k Reškotu...ledenka greš z mano, da ga ne boš le sanjala?

Lara, koliko časa ti pa sedaj že zamuja?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lara light)
    Neposredna povezava do sporočila: 3741
    19.8.2008 9:40:17   
    lučka 25
    Dobro jutro. Za ne katere že dober dan. user posted image

samo na hitro se javim, predno grem v službo.
    najprej še enkrat user posted image  user posted image  user posted image  za vse, ki imate danes zmenke z G. naj bo uspešno. user posted image

Zdaj pa grem počaaasi v službo, ker sem spet vsa polomljena, me je spet hrbet zagrabil. A je možno, da je to od vse te napetosti v postopku, ko na vzven tega ne kažem, pa in je sedaj s tem ven udarilo? Bo že.

Neposredna povezava do sporočila: 3742
    19.8.2008 9:43:42   
    lara light

Lara, koliko časa ti pa sedaj že zamuja?

Ma ni hudga, dva dni, a dovolj, da mi je zmanjkalo Diphereline in moram še 1x v Lj. V nedeljo sem naredila test, tko za vsak slučaj, pa ni nič. Upam, da pride user posted image  še danes...kiss!

Coelho

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3743
    19.8.2008 9:44:05   
    Anonimen
    Čveke pozdravljene,
    mene zanima, če mogoče katera ve, kako je odprta lekarna na Fernetičih?

Zelo bi mi pomagale, ker moram še ta teden po Menogon v Italijo.

Hvala in se vam kasneje pridružim pri veselem čvekanju!

Lp

(odgovor članu lučka 25)
      Neposredna povezava do sporočila: 3744
    19.8.2008 9:44:21   
    ledenka

ju3 grem k Reškotu...ledenka greš z mano, da ga ne boš le sanjala?

grem že danes user posted image  s postopkom pa bom po moje štartala naslednji teden...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 3745
    19.8.2008 9:46:25   
    ledenka
    Anonimna

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Lekarna v Fernetičih

Kje: Na Fernetičih takoj za mejo zaviješ desno in parkiraš. Lekarna je na desni, na začetku prve hiše na italijanski strani.
    Delovni čas: 8,30 - 13,00 in 16,00 - 19,30
    Telefon: 0039 040 212733 (govorijo slovensko)

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3746
    19.8.2008 9:47:28   
    lara light
    Lučka, na mine čimprej! Dihaj globoko, meni je pomagalo. Kiss!user posted image

Coelho

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 3747
    19.8.2008 9:49:32   
    lara light
    IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ju3 grem k Reškotu...ledenka greš z mano, da ga ne boš le sanjala?

grem že danes user posted image  s postopkom pa bom po moje štartala naslednji teden...

user posted image  nisem vedela!user posted image
    Dobro opravi!user posted image

Coelho

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3748
    19.8.2008 9:49:35   
    ledenka
    lučka, ne dovoli, da se stres nabira v tebi, tudi to zmanjšuje učinkovitost postopka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3749
    19.8.2008 9:52:11   
    mismis
    Lara, sem upala, da je tebi tudi uspelo po naravni poti...Ma ja, bo pa v postopku.

Lučka25, mogoče te je v križu res zagrabilo od živcev in stresa. Punca moja, probaj se sprostiti, to je zelo pomembno za uspešnost

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 3750
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
    Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?