|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
23.8.2008 18:27:30   
baci
aha,torej pomeni da po punkciji,pa pol po et,je najbojše da sem doma,dokler nevem če je vgnezditev uspela!
kaj pa potem,ko ti uspe,ostaneš v bolniški do poroda?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
23.8.2008 18:41:10   
želvica99
Evo mene, mal sem bla okrog, na kosilu pa se je zavleklouser posted image .

Sonček sem preverla tvoje žabice pa so me spomnile na risanke, ko sem bla user posted image .

Gigi ja tale user posted image  naj se odloč, zdj se nekj spet hoče pripravtuser posted image . Je pa res da psiha dela čudeže, se spomnim najstniških let, če je bla panika glede user posted image  je zmeraj zamujala zlobnica.

Ledenka nostalgik, zdj si pa že čist naspidirana. Dj ti nam še kakšno pesmico napiši, ampak tko da bomo znale bratuser posted image , ker zdj me tko matra, kaj je pisalouser posted image .

Kajsicauser posted image , računaj na čas, ki hitro teče. To nam ponavadi ne paše, tebi pa bo prišlo prav. Pa sam pozitivno misli, ker misli pomagajo, tud na daljavo.

Zarja tebi pa enega velikega user posted image . Pa dons mal lenari, ker ko bo sonček mam občutek, da te bo spet v naravo pognalo, sj mene tud zmerjuser posted image

Da ne pozabim, Baci, po punkciji je mene tri dni bolelo, peti dan je bil transfer. Po transferu sem bla doma, pa je 10. dan prišla tečka in veselja je blo konec. Zdaj, ko grem v drugi postopek, pa bom na bolniški od punkcije do ET, pa še tri dni po transferu, pol pa šibam v službo. Je pa res, da kakšne gajbice prelagat pa ti nebi smela. A si povedala šefu kam greš, ker če ne ve, pomoje ni dobro, da se tam pojaviš, te bo izkoristil do konca, težkih stvari pa ne smeš dvigat.

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
23.8.2008 19:04:31   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Baci, ne vem, kako je v MB, ampak v LJ dobiš po punkciji 5 dni bolniške, nato pa še 3 dni po ET.

Po punkciji naj bi se bilo doma, ker so jajčniki povečani in se bojijo, da bi zaradi kakšnega napora lahko prišlo do zasuka jajčnikov. Po ET je pa to tisti čas, ko naj bi se pikica vgezdila.

Tako, da je bolj, da si priskrbiš zamenjavo.

Baci v Mb dobiš 14 dni bolniške po punkciji. Na tebi pa je odločitev, če jo boš izkoristila ali ne.

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
23.8.2008 19:05:05   
Grethy
Dobrovoljčica greje  test 02.09.2008
Oktavija greje    test 07.09.2008
Obayifo greje    test 09.09.2008

user posted image user posted image user posted image user posted image go  go   punce  go  go user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... drage moje spet sem uletela v navijaški team, pa glede na to da ne vem do kdaj bo trajalo, moram pohitet, da mi spet net ne žmrkne ...

BLANČ ... matr sunce duš user posted image user posted image
user posted image ... a sem jz megla a kva, da mi prideš jutr na kofedro in na pirčk, pa sej veš, štrudl sem pekla glihkar, sej veš kva to pomen, neeeeeeeeeeeee, ne boš ga velik dobila, dva zgledna koščka, kukr sonček85, tolk da mi zanosiš
... puške pa res ne v koruzo metat, razen če nimaš namena it rabutat, pa bo puška kot izgovor user posted image user posted image user posted image user posted image

Kajsi moja
, ne vem točno kdaj, ma bom primahljala do tebe, mogoč zdaj ta teden ko bom zjutraj, sem še kak dan po vikendu doma, mam tko lepo dnevno ... še detajli manjkajo ... moram eno steno poslikat ... bom bom ... ampak, če je tebi dolgčas, samo žvrcni, sedi v kočijo in prleti, pa bova kvak kvak, čiv čiv .... user posted image user posted image user posted image user posted image moja moja  user posted image user posted image

ŽIŽEK evo dons so pršli ... je bil kurzšlus ... moram rečt da so me dons presenetli, da sem bla čist v šoku, sem mogla kuj Blančkinemu Pikiju nest kostke za priboljšek, v soboto popoldne so pršli popravit ... pomaga. če omeniš koga z ministrstva za promet in zveze ... kako si ti ???? ...  te kaj daje ??? user posted image user posted image user posted image ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
23.8.2008 19:11:55   
lara light
Dan lepotičke! Malo sem pohajkala...user posted image  Ve pa, čitam, vse tko pridne...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Blanč, lubika moja. Vse smo vsaj enkrat že dale to skozi, iskale "koruzo kam bi vrgle puško", poslale vse v ****,... Lubek nisi edina in kar je najpomembnejše NISI SAMA. Vse bo ok, le to morš dat skozi v veri, da bo sonce znova posijalo in te napolnilo z voljo in močjo, ki jo skrivaš v sebi.user posted image
Hvala Zarja, lepo si povedala...Blanči, topel objem in stisni zobe, res mine!

Lučka, držim pesti, da pojutrišnjem pade stopka! Popija kak deci piva, pojej kak kos mesa več...naj ti pomaga!!! Bodi lepo!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

LaraLight, danes imamo za kosilo lazanjouser posted image

Opa, mismiska, ni heca! Pridna, pridna! Verjamem, da je bila poslastica!user posted image  
Včeraj sem naredila hobotnico s krompirjem in olivami v saču...komur je taka hrana všeč, je prava poslastica!

Kajsica, drži seuser posted image ...pridi večkrat poklepetat, da bo čas hitreje minevaluser posted image .

Pikovitek, fajn se nažuraj, ti veselje moje!user posted image

Gigi, naj se prikaže takoj, al pa naj se umake za celo leto!

Ta teden sem prejela kup žalostnih novic. Nimam besed. Ena na vrh druge, vsak dan, tudi po dve...Res upam, da tak nikoli več ne ponovi.
Imejte se radi.user posted image

Zarja, Abra, Shuka, Želvica, Ledenka, Abra, Daisy, Arneja, Baci in ostale: LEP SOBOTNI VEČER!user posted image

p.s.: rada vas imam!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
23.8.2008 19:18:04   
zarja1
Lara in Grethy kje sta bili tako dolgo? Sem že hotla izdat user posted image .A sta tolk not v user posted image padle?Evo samo za vaju, moje lubike.....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
23.8.2008 19:19:46   
zarja1
Zvečer je Corelijeva mandolina.....jupi......user posted image
................................................................sma bla junija na Kefaloniji in je res BEAUTYFULLuser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
23.8.2008 19:23:05   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

user posted image ... a sem jz megla a kva, da mi prideš jutr na kofedro in na pirčk, pa sej veš, štrudl sem pekla glihkar, sej veš kva to pomen, neeeeeeeeeeeee, ne boš ga velik dobila, dva zgledna koščka, kukr sonček85, tolk da mi zanosiš
... puške pa res ne v koruzo metat, razen če nimaš namena it rabutat, pa bo puška kot izgovor user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič ne boste rabutale......vas bom vse na vrtu user posted image . Ko se boste odločle prit v Mb bomo naredli orng štajersko čago.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
23.8.2008 19:29:34   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Zarja tebi pa enega velikega user posted image . Pa dons mal lenari, ker ko bo sonček mam občutek, da te bo spet v naravo pognalo, sj mene tud zmerjuser posted image

Želvica za jutri sem bila izzvana na user posted image user posted image . Mater, ko mu bo žal, ko ga bom nažgalauser posted image .Pol pa bo vsem razlagal, da mi je pustil, ker bi bla drugač sitna pa bla bla blauser posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 4434
23.8.2008 19:35:32   
baci
jaz sem v službi povedala kako je na stvari,tako da je moj šef seznanjen,vendar ga vseeno zanima,kako dolgo me ne bo v službo!
vendar mu jaz pravim da je to vse odvisno od postopkov ki jih bom imela in kako bo vse potekalo!
jaz sem se odločla da bom šla pod narkozo,ko bom imela punkcijo ,
si takrat tudi 14 dni doma?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
23.8.2008 19:39:59   
Grethy

Nič ne boste rabutale......vas bom vse na vrtu user posted image . Ko se boste odločle prit v Mb bomo naredli orng štajersko čago.user posted image

ja ja zarjicauser posted image user posted image user posted image user posted image ... mislš da se  midve kr tko dava ujet a ??????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Blanč je tko brzinska da je jaz ne uhvatim, ko pride in gre ... baje da sem pa jaz čist  ista ... sad me vidiš sad me ne vidiš ...

O teh vaših štajerskih čagah sem že slišala govorit ... pa se jih niti ne spomnijo dobro user posted image user posted image user posted image user posted image , no ja vsaj do kraja čage ne ... se bomo dogovarjali !!!!!!! 

Sicer me pa ne zmerjaj kje sem, če sem dons za presebnečenje dobila intrenet nazaj ... mamicu jim siol-ovsko ... od 20. junija pa do zdaj mi je vse skupaj delallo 10 dni ... GGGGGGGGGGRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
23.8.2008 19:41:11   
zarja1
Glej BAci, to ne moreš 100% nikoli napovedati. Lahko gre vse po maslu in načrtih lahko pa se vse obrne na glavo. Upam, da pri tebi ne bo nič takega. Punkcija v Mb je vedno lahko pod narkozo (sploh če imaš več celic) ali pa brez (tu mislim, da delajo do 3 celice). Ne glede na to, pa je odvisno koliko celic bo uspešno oplojenih. Če jih ni nič potem žal lahko greš delat takoj. V primeru, da je et imaš 14 dni bolniške, potem test in to je to. Ne vem, če si v primeru + celo nosečnost doma. Če se počutiš ok in je tud ostalo vse ok potem jaz ne vidim razloga, da ne bi hodla v službo.
Tvojemu delodajalcu pa tud tak razloži. Tud, če bošuser posted image (upam in držim pesti, da boš)ne boš dvigovala težkih stvari in bla cel dan na nogah!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
23.8.2008 19:46:07   
zarja1

ja ja zarjicauser posted image user posted image user posted image user posted image ... mislš da se  midve kr tko dava ujet a ??????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Blanč je tko brzinska da je jaz ne uhvatim, ko pride in gre ... baje da sem pa jaz čist  ista ... sad me vidiš sad me ne vidiš ...

O teh vaših štajerskih čagah sem že slišala govorit ... pa se jih niti ne spomnijo dobro user posted image user posted image user posted image user posted image , no ja vsaj do kraja čage ne ... se bomo dogovarjali !!!!!!! 

Sicer me pa ne zmerjaj kje sem, če sem dons za presebnečenje dobila intrenet nazaj ... mamicu jim siol-ovsko ... od 20. junija pa do zdaj mi je vse skupaj delallo 10 dni ... GGGGGGGGGGRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Grethy, ti nisi brala, da jaz zdaj po novem treniram/tek/tenis/rolanje,,,pa tako.user posted image
Štajerske čage so res zakon, res pa je da se jih v celoti nihče ne zapolni v celoti, skoz so neke prazne črne luknjeuser posted image

Siolovce pa predobro poznam......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
23.8.2008 19:52:17   
baci
zarja1-hvala!
jaz mislim,da bo razumel,če ne pa nevem kako bo!
v glavnem če bom user posted image ,pol nebom delala več,ker ne mislim delat po 14 ur,pa dvigovat kišt,ker če bi bilo bilo kaj narobe bi si za celo življenje očitala,če pa bo mi omogočil,normalni delavni čas,pa če bom zmožna delat,pol bom delala,drugače pa bom v bolniški!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
23.8.2008 19:53:16   
Grethy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

glih zdejle mi spet neki trokira ... bom kr znorela ...

kako si ti ??? Kaj se ti trenutno dogaja ??? Si v postopku ? Oprosti ker to sprašujem, vendar sem s tem i izpadi čist ven padla ...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
23.8.2008 19:53:24   
zarja1
Zdaj gre gledat filmuser posted image , pol pa se še vrnem malo k vamuser posted image .

....user posted image za vse vas ..............................

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
23.8.2008 19:56:46   
zarja1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

glih zdejle mi spet neki trokira ... bom kr znorela ...

kako si ti ??? Kaj se ti trenutno dogaja ??? Si v postopku ? Oprosti ker to sprašujem, vendar sem s tem i izpadi čist ven padla ...

NIČ.user posted image .......................čakamuser posted image , potem estrofem, pol pa upam, da bom dočakala ta ET.
Drugač pa sem začela kar pošteno....user posted image user posted image user posted image . Sem prebrala, da estrofem redi...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
23.8.2008 19:58:45   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: baci

zarja1-hvala!
v glavnem če bom user posted image ,pol nebom delala več,ker ne mislim delat po 14 ur,pa dvigovat kišt,ker če bi bilo bilo kaj narobe bi si za celo življenje očitala,če pa bo mi omogočil,normalni delavni čas,pa če bom zmožna delat,pol bom delala,drugače pa bom v bolniški!!!

Pravilnouser posted image user posted image user posted image , samo zdaj se s tem ne obremenjuj....korak po korak pa bo....

Horny Teddy

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
23.8.2008 19:59:07   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: baci

zarja1-hvala!

baci ... razmere v službi boš zdaj prilagodila postopku, sama najbolj veš kaj delaš in v kakšnih razmerah, kaj delo zahteva od tebe in do kje se lahko spuščaš, če želiš zanosit ... treba je predvsem upoštevat to, da se gre zate, naredi kot se tebi zdi prav, nikoli si ne boš očitala, če boš ravnala po svojem občutku ... ne se pa pomehkužit, predvsem ne obleži, pa vendar se čuvaj ... navijačic je pa tu malo morje ... smo vse s tabo ...

...en velik user posted image user posted image za ohrabritev  ... USPEŠNO AKCIJO !!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
23.8.2008 20:02:57   
Grethy
Za estrofem pa prvič sploh slišim ... ne vem ti kaj povedat o njem ... ti kr telovadi in se razgibavaj ...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
23.8.2008 20:34:27   
zarja1
hvala bogu za reklame....

Estrofem so plave tabletke za meno....no za nas reve pa so baje ok, ker zdebelijo sluznico in pripravijo maternico na zarodke.........

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
23.8.2008 21:53:11   
želvica99
Zarja ti kar pridno papcaj Estrofem (al kako že), se pri tvojih aktivnostih ne boš zredila. Edino si lahko tvojmu nevarna na user posted image . Pa naj tipi dojamejo, da smo cariceuser posted image . Pa kaj je tole štajerska čaga - spet se bom nekaj novga naučila user posted image .

Evo pa še enga  user posted image    za zarjo, laro, ledenko, shuko, baci, sončka, obi, miško, grethy...in vse ostaleuser posted image

Verjetno ste zdj vse korelijeve mandolinke, grem še mal knjigo prebrat

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
23.8.2008 22:25:57   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99
Pa kaj je tole štajerska čaga - spet se bom nekaj novga naučila user posted image .

Štajerska čaga je nekaj kar morš doživetuser posted image . Primer je bila najina poroka.user posted image
Najin ohcet je sicer potekal na travniku --full sproščena scena/prehvalili vsi (paviljon, postrežba na pol odprtem prostoru) špilala nam je Langauser posted image user posted image user posted image (ne vem če si slišala za njih) in nato je bilo UDRI BRIGU NA VESELJE (to je prvo in edino pravilo štajerske čage). Ples po mizah, lomljenje kozarcev, kolo (Bregovičeva Mesečina,...) in najinih 100 prijateljev.
na koncu vsake čage in tudi te vedno drug drugega gušimouser posted image . Jutranje posledice pa so žal user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 4448
23.8.2008 22:28:56   
zarja1
Pa kam ste vse šle dans?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
23.8.2008 22:33:22   
želvica99
Zarja, da ne boš iz skalce padla, evo mene, druge pa že lepo sanjajouser posted image . Tole je pa zanimivo, mislm vse razen jutranjihuser posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?