Oktavija greje test 07.09.2008
Obayifo greje test 09.09.2008 go go punce go go ... drage moje spet sem uletela v navijaški team, pa glede na to da ne vem do kdaj bo trajalo, moram pohitet, da mi spet net ne žmrkne ...
BLANČ ...
matr sunce duš ... a sem jz megla a kva, da mi prideš jutr na kofedro in na pirčk, pa sej veš, štrudl sem pekla glihkar, sej veš kva to pomen, neeeeeeeeeeeee, ne boš ga velik dobila, dva zgledna koščka, kukr sonček85, tolk da mi zanosiš
... puške pa res ne v koruzo metat, razen če nimaš namena it rabutat, pa bo puška kot izgovor
Kajsi moja, ne vem točno kdaj, ma bom primahljala do tebe, mogoč zdaj ta teden ko bom zjutraj, sem še kak dan po vikendu doma, mam tko lepo dnevno ... še detajli manjkajo ... moram eno steno poslikat ... bom bom ... ampak, če je tebi dolgčas, samo žvrcni, sedi v kočijo in prleti, pa bova kvak kvak, čiv čiv ....
moja moja
ŽIŽEK evo dons so pršli ... je bil kurzšlus ... moram rečt da so me dons presenetli, da sem bla čist v šoku, sem mogla kuj Blančkinemu Pikiju nest kostke za priboljšek, v soboto popoldne so pršli popravit ... pomaga. če omeniš koga z ministrstva za promet in zveze ... kako si ti ???? ... te kaj daje ???
...