|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
23.8.2008 0:12:46   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

nocko, jz grem zdej
cau bau

lahko noc, lepe sanje user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
23.8.2008 6:34:04   
lučka 25
user posted image

DOBR JUTRO, zaspanke! Naj vas kavica prebudi. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
23.8.2008 6:40:55   
lučka 25
No, jaz sem že od Reša. Folikli zeloooo počasi rastejo in še niti slučajno niso dosegli meje, ki bi jo morali. Tako, da sta tista dva na levi strani zrasla za 4mm, na desni strani, kjer je bilo polno drobiža so pa sedaj eksplodirali in jih je veliko, so pa veliki okoli 9mm.
V ponedeljek 25.8. imam spet UZ, pa bomo videli kako bo.

Reš je imel tudi danes k sreči na zalogi menogon, 4 kapsule, kar je za danes in jutri. Če bo imel v ponedeljek kaj in bo še potrebovala, mi bo še naprej dal, če ne pa bomo kombinirali z Menopurom. Sem mu pa povedala, da ga v Italiji ni za dobit, pa ni bil nič presenečen, saj je gotovo tudi on na tekočem z vsem. Mi je pa tudi rekel, da je endometrij lepo razvit in bo velika možnost za vgnezditev. user posted image  Vsaj ena dobra novica. user posted image

Ja, nič punce. Reš je rekel, da sem "bolj počasna" user posted image . Še vseeno pa hvala za navijanje. Boste pa morale spet navijat za ponedeljek. user posted image

Samo psiha pa ubija. Me skrbi, da me bo zagrabila panika, da pri meni sploh ne bo možno pridelat folikle. Samo, črne misli na stran, optimistično je treba razmišljat. Bodo pa tako folikli počasi zrasli in bodo bolj kvalitetni - s tem se je treba tolažit.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
23.8.2008 8:49:04   
Shuka
Jutrčka

lučka - nikar ne bodi zaskrbljena,user posted image sicer te razumem sej smo šle vse skozi to fazo ampak vse se bo uredilo boš videla, in špikice so najmanjši problem, sej zdej si že profi v tem, ne? Še vedno bom navijala naprej zate, da se bo kaj zgodilo in da se tvoji jajčniki res prebudijo.user posted image user posted image user posted image

pa hvala za kofico  user posted image

blanč - user posted image tvoja depra ma prehodno fazo, od vseh teh skrbi a bo al ne bo, špike te motijo, ker so boleče, sprašuješ se zakaj ti je to potrebno, a polagam ti roko na srce, verjemi minila bo ta faza, probaj se sprostiti in si vzeti čas za premislek zato, da obnoviš svoje celice in se zopet postaviš na pravi tir. Me te bomo še naprej spodbujale tudi če se odločiš prekiniti z RR-jem. Smo tu in te bomo čakale.user posted image

ajsi - kolk časa si pa bla v ruskogradu, da te je čist prevzelouser posted image

Vsem mojim pupam en  user posted image za dobro jutro.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
23.8.2008 8:49:29   
želvica99
Lučka, ker so tvoji folikli leni ima endometrij čas, da se pripravi, kar je res zelo dobro za vgnezditev. Men so folikli divjali, endometrij pa je bil malo tanjši in evo vgnezditve ni blo. Pa sem imela devet velikih foliklov. Tko da, na koncu bo mogoče tko kot je pri tebi bolje. Držim pesti zateuser posted image user posted image . Pa hvala za kavico, me je že zbudilauser posted image .

Ledenka in Pikicao tud jest sem bla dons samauser posted image  pa še ene trapaste sanje sem imela, tko da zjutraj nisem vedla, a je to res???mora. No ampak je Lučka skuhala eno dobro kavico in zdj sem okuser posted image .

Ja punce včasih smo user posted image  tud brez razloga in se pol pokaže, da nebi blo treba skrbet. Kaj boste počele danes. Jest bom mal user posted image  pa user posted image  božala. Pa stanovanje tud že metlo kliče, tko da bo pestro.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
23.8.2008 8:49:55   
sonček85
žiži in mišmiš:ja kar naj dogaja in na veliko.

lučka25:srečno in naj folikelčki veselo rastejo.držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
23.8.2008 8:55:14   
želvica99
Dobro jutro Shuka in Sonček. Shuka a niste nosečke bol zaspane sorte?user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
23.8.2008 9:18:24   
lučka 25
Punce hvala za pozitivne misli, tolažbo, skartka za vse. Saj danes sem kar dobro sprejela vse skupaj, gledam na vse skupaj, da se vse zgodi z namenom. Bo pa res endometrij lepo razvit in, če bo samo ena celica, bo ta imela boljšo možnost, da se lepo vgnezdi. Zdaj moram res samo še v višjo prestavo prestait, pa bo. user posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
23.8.2008 9:27:15   
Zvezdica
Jutro punce :)

Gigi, tuki sem samo sem zaposlena 300/h. Moj bratec se poroči, pa pomagam njemu in njegovi lepi deklici. Ker sem malo modernejša kot ostali v familiji imam to srečo, da svetujem pri izbiri obleke, GLASBE (sicer se kle ne strinjata z mano ampak...), lokala in tako naprej. Tko, da konec naslednjega tedna šibam v zagreb ker je njegova pupika rojena zagrebčanka, tako da.....Je pestrouser posted image

Je pa fajn, ker dnevi minevajo, trebuh raste, jast se pa nimam časa sekirat, če bo kje kaj ven priteklo, če čutim metuljčke.Je fino, ker sem danes pogledala na tiker in glej, sem v PETEM MESECUuser posted image user posted image user posted image Sicer šele nastopila, ampak tole je minilo ko šususer posted image
Sicer izcedkov nimam že en mesec in pol, če ne celo več in je super. Men se zdi, da so se tam okli 12t nehali, ma nisem čisto ziher. Kokrkoli, tale belina na vložku je uhhhh olajšanje.

Tako, tok od mene. Vas pa berem in spremljam in res komajmčakam, da boste vse v akciji, da bo veliko novih trebuščkov.

Lučka kar v izzy, mogoče je tako bolje, kot da vse skupaj ponori pa potem brez učinka. Držimo pesti zateuser posted image

Tak grem zdaj k nečaku na RD.

Gigi, se dobimo po prvem na kavi?

Bodite pridne,

LP ***

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 4384
23.8.2008 9:30:07   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Dobro jutro Shuka in Sonček. Shuka a niste nosečke bol zaspane sorte?user posted image
Pred nosečnostjo bi cele dneve spala, če ko sem bila v prvem trimesečju se je to umirilo, sploh nisem mogla spati, popoldne nisem več hodila na popoldanski počitek, ki se je velikokrat sprevrgel v nočni spanec, vse se je obrnilo na glavo. Zdaj težko spim, ponoči vstajam, da grem odtočit tiste tri kapljice, premetavam se po postelji, čez dan nič ne spim, le ležim, tko da jest nisem med zaspanimi nosečkami, kot da mi je dala nosečnost energijo. Joooj pa kdaj bom jaz kej spalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

Neposredna povezava do sporočila: 4385
23.8.2008 9:30:18   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

user posted image

DOBR JUTRO, zaspanke! Naj vas kavica prebudi. user posted image

Joj, kako bi pasala ena taka lepa kavicauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
23.8.2008 9:45:01   
sonček85
a niste nosečke bol zaspane sorte?
Hja,bolj zaspene sorte,jaz prvič ko grem ponoči na wc ne morem več zaspat nazaj,čez dan se mi pa zehauser posted image user posted image user posted image bomo videli kako bo v naseldnjih mesecihuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4387
23.8.2008 9:57:33   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

blanci user posted image user posted image user posted image    ce menis, da je ok, ce se odmaknes, te podpiram v tem. ko bos hotela, ko bos pripravljena, smo tukaj zate. te imamo rade, ampak razumemo, da je treba vcasih odklopit, sama ves, kdaj.

ne bos pa nikakor trosla slabe volje tu - me smo tu zato, da te potolazimo user posted image user posted image user posted image  

blanci user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
23.8.2008 10:01:04   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Ponedeljek, 25.08.
Mikimiška78 -1. špika Dipherline
Blanč - UZ user posted image
Lučka25 - UZ

Sreda, 27.08.
Lara Light - UZ

Čertek, 28.08.
Ledenka - snif snaf
Ozone - UZ
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Torek, 26.08.
Sonček33 - pregled
Nokes - NS

Sreda, 27.08.
Zvezdica - pregled

Ponedeljek, 08.09.
Jadrnica - NS

Četrtek, 11.09.
Abra - morfologija

Ponedeljek, 15.09.
Hedviga - pregled

Sreda, 17.09.
Shuka - pregled

Petek, 19.09.
Linda25 - pregled
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Dobrovoljčica greje user posted image user posted image  test 02.09.2008
Oktavija greje user posted image    test 07.09.2008
Obayifo greje    test 09.09.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image  

• lara light (2.IVF, PO,dr.Reš.)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, septembra)
  • Ozone (MB dr. Reljič, UZ 28.08.)
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon)
  • Blanč (3. IVF, modrooki dr. Reš, diphelerine)
  • Ledenka (2. ICSI, PO - zečetek špikanja 28.08.2008)
  • Dobrovoljcica (PO)
  • Oktavija (MB, 2. IUI)
  • Stijan (MB, 4. ICSI, 28.8. pregled)
  • Dajamaja (dr. Reš, po 26/27.8. štart špikanja)
  • Baci (1. IVF, Dipherline)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš. začetek snifanja 25.08.2008)
  • Andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Mikimiška78 (1.IVF, dr. Reš, dipherline in Menopur)
  • Kikaa (3. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sabsa (GK LJ, 02.09. sestra Blanka)
  • Arneja (3. IVF, dr. Reš, Gonal in Cetrotide)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Barbarella77
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Mandreja (IVF, Lj)
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • moni29 (MB)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?) 
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • Daisy (dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
    • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 1.10. pregled)
    • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn )
    • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Bety upauser posted imageMIŠEK13 (Hope2) user posted image , sayuri user posted image user posted image , Gloriauser posted image , dakecuser posted imageAmeliauser posted image , Goldfish
      user posted image , Johnieuser posted image , Mandarinca, Črni Tulipan, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image   

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE AVGUST user posted image    

user posted image   Sonček85 (N)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 4389
    23.8.2008 10:12:14   
    mismis
    dan,...
    danes sem pa bolj pozna, me je moj dragi presenetil in je on odpeljam zjutraj user posted image na sprehod, tako da sem jaz malo dlje spala. Je full pasalo.

Lučka25, pa sej ni hudo, če počasi rastejo, glavno je da rastejo. Tudi naša Žiži je imela maratonski postopek, pa vendar so prišli do 9 celic. Bosta pa z Blanči skupaj na UZ-ju.

Blanči, je počutje danes kaj bolje?

Žižek, a še spiš???

Shuka in Sonček85, kaj ste ve srečke nespečke nosečkeuser posted image

Želvica, moji načrti so podobni tvojim, pospravljanje po stanovanju, kuhanje, sprehod in igranje s user posted image

LaraLight, danes imamo za kosilo lazanjouser posted image

DaisyE, pa kje si mi ti spet, sem te čakala s pirom pri LT tebe pa od nikoderuser posted image

Da ne pozabim, danes ima naša Pikovit  dekliščino. Punca drži se, dobro ga "serte", da bo ja vsem nerodno, ker vas poznajo, ornk se ga napij in napleši s kakšnim striperjem, saj veš čez 14 dni bo vse drugače. Veliko sreče user posted image user posted image user posted image

No tudi vsem ostalim želim prav lep dan.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 4390
    23.8.2008 10:21:23   
    oktavija
    Daaaaannnnnnn!!!!

No sej nisem šele ustala...user posted image  Pijem pa prvo kavo... sem pa danes že bila pridna... zdajle grem še tla pobrisat, pa kopalnico ščistit, pa zavese oprat pol pa še malo likat.... Moje sobote so vedno zasedene z generalnim čiščenjem stanovanja....user posted image  
    Danes nebom sesala ker imam tako težek sesalec na vodo, da nočem pretiravat saj bi se te dni mogla pikica ugnezdit (če je bila oplojena)  in nočem reskirat s kako napako v pospravljanju.... Bol lubi posesal ko pride iz službe....user posted image (če verjamete v Baltazarja)

Blanč... ne zapuščaj nas, saj veš da smo tukaj v dobrem in zlem....user posted image user posted image user posted image

Ledenka.... a full pogrešaš Moskvo? Ja sej vsak ki je bil malo v njej se je zaljubil.... No mogoče je bolje da mene moji načelniki ne spustijo tja... Mogoče bi kar hotla ostat....user posted image  Če pa imamš kaj lepih slikc pa se nebi branile da nam narediš album  o Rusiji - Moskvi....user posted image

Obi.... user posted image user posted image user posted image  čestitke za IUI, je malo podobno kot v MB sam da tu nimaš svoje sobe... in jaz nisem dobila nobenih inekcij za domov... Upam da plavalčki pridejo do svojega cilja...user posted image user posted image  
    Kako to da pa si šla v Avstrijo na IUI če ga imamo tudi v MB?

Vse ostale.... vidim da ste imele sinoči super večer in mi je kar malo žal da nisem bila prisotna na zabavi RR...user posted image user posted image user posted image  Dečki pa res niso švoh....user posted image user posted image

Lep dan vam želim!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 4391
    23.8.2008 11:26:34   
    sonček85
    Shuka in Sonček85, kaj ste ve srečke nespečke nosečke
    jaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
    ALEKS 23.4.2009 <3
    TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 4392
    23.8.2008 11:28:38   
    gigi1
    Juterčka dobrga želim user posted image

Miška nisem tolk dolg spala. Sicer sem res do 8ih potegnila, ampak sem se že 2x prešvicala. Pucam kot nora.
    Zdej mam pa mal pavze user posted image

Oktavija, da ne pozabim! A nisi brala mojih nasvetov, da ne pucat zdej user posted image

Obi kako si ti danes?

Lučka dušo mava iste sorte frnikolc. Počasne user posted image . Nič hudega, pol je res endometrij lep in se primejo user posted image . Glej, pri meni se je prijelo. Pustimo to, kaj je bilo naprej. Sem pač že tolk v letih, da imam že svašta v zalogi. Pravijo tudi, da so počasni folkli pol tud bolj kvalitetni user posted image  user posted image  user posted image . Jaz imam res dober občutek pri tebi user posted image

Šukica in Sonček2 globoko sočustvujem z vama, ker poznam nespečnost. V postopku in nosečnosti sem bore malo spala. Pa tiste 3 kapljice so tudi mene v luft metale...Polulajta vse kapljice tik pred spanjem, pa kakšen otroški čajček spita zvečer (ampak vsaj 1 uro prej). Mogoče bo pomagalo user posted image

Zvezdica draga. Si na polno aktivna. Saj, če se dobro počutiš je to ful u redu. Res čas hitreje mine in nimaš časa tuhtat in se ukvarjat sama s sabo user posted image

Blanči moja upam, da si danes bolje, da boš jutri še bolje.... Drži se puppa. Mislimo nate in ful navijamo.

Želvica žal mi je, da te je mora tlačla. Kdaj pa tvoj user posted image  pride domov? Upam, da že danes in boš po user posted image  veliko bolje spala user posted image

Ajsi je nostalgija popustila? A si kaj Bajago poslušala snoč "Nije vodka rakija, mada nočas udara..."

Pikicao si nas prišla mal pogledat. A smo te s fantki priklicale? user posted image

Pikovitek neskončno uživaj danes user posted image

Pija kdaj se ti vrneš?

Zarja boš danes spet kej športala?

Gretka a ti še zmeri niso zrihtali neta?

Abrica kje si ti? Kako si?

Sonček1 kaj kuhamo danes?

Glorija kako? Zdej imaš pa že vse prištimano. Še mal pa bomo začele dihat s tabo user posted image

Nosečke ste se nekam polenile user posted image . Hedi, Noki, Julija, Orto, Dakec, Linda, Jadrnica, Hope, Mijavček in že dalj časa pogrešane Tadeja, Pinki, Rožica... Oglasite se no malo, da vemo kako ste.

Vsem skupaj pa želim lep lep dan user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 23.8.2008 11:29:19 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
    Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu oktavija)
    Neposredna povezava do sporočila: 4393
    23.8.2008 11:32:56   
    želvica99
    Gigi ja dons bo priskakljaluser posted image  pol pa akcijauser posted image . Upam, da bova user posted image  priklicala, ker zoprnica zamuja, zdaj, ko bi mogla bit.

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 4394
    23.8.2008 11:34:15   
    gigi1
    Želvica jaz vseeno upam, da zamuja zarad česa drugega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4395
    23.8.2008 11:34:35   
    želvica99
    Sonček & Shuka mal energije, če dasta nam nenosečkam, ker jo nujno rabimo za user posted image , vidve pa lepo zgodaj spančkatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4396
    23.8.2008 11:36:05   
    želvica99
    Gigi saj veš iz tvojih ust v božja ušesa, al kogarkoli, ki ima to na skrbiuser posted image . Drugač sem pa tud že čez 35, pa mal pomisliš, da bo pa zdj še s tem sranje, da tečke redno ne bo.

Neposredna povezava do sporočila: 4397
    23.8.2008 11:47:52   
    gigi1
    Ah ne draga. To ima vezo le s psiho. Zdej hočeš, da čimprej pride, da greš čimprej v postopek...pol te pa heca. Jaz jo imam že leta na 24-25 dni. Zdej sem jo pa dobila šele 30ti dan, ker je ista zgodba...želela sem si jo čimprej. Na to pač ne moremo vplivati. Najboljš, da se sprostiš in nehaš misliti na postopek. Kakšen dan gor ali dol... Vendar... vseeno pustimo se presenetiti user posted image . Mogoče je pa O kaj prehitevala ali zamujala, pa je vzrok za to, da je ni tisti najlepši možni user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4398
    23.8.2008 11:55:20   
    sonček85
    evo malo energije zatehttp://www.youtube.com/watch?v=eaDeDedmo9I&feature=related
    http://www.genspot.com/video-1689/plesoca-zaba.aspx
    http://www.genspot.org/video-15535/happy-feet-trailer-2006.aspx

žiži:saj bom popoldan spala vsak dan ko bom prišla iz službe.user posted image user posted image user posted image user posted image drug teden že delam v ponedeljek začnemuser posted image user posted image user posted image

želvica99:   da je le ne bo in da sta jo pregnalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 23.8.2008 11:56:07 >

Sem to kar sem;)
    ALEKS 23.4.2009 <3
    TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4399
    23.8.2008 14:08:53   
    obayifo
    sem vas prišla malo 'prebrat' pa vidm, da ste ful pridne..
    jaz tut danes nekaj malo pospravljam, lepo počasi... dragi je priden in montira neke omarce in skačem okol njega.
    danes sem začela vstavljat utrogestan, 3. in 6, dan si pa moram dat injekcijo Decapeptyl za podporo vgnezditvi.

v Graz sva šla, ker bi pri nas čakala na donorsko celico še najmanj leto in pol (pustmo to, da naju niti na komisijo še niso dal user posted image  ), pa zato, ker so meni na GK rekli, da z mojim FSHjem in pri mojih letih naj grem kar v Prago tudi po žensko celico. pa sploh ni res tako hudo.

oktavija naj tvoja pikica najde najboljše mesto v gnezdecu user posted image

(odgovor članu oktavija)
    Neposredna povezava do sporočila: 4400
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
    Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?