|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
22.8.2008 10:30:13   
Dinki
Z enodnevno zamudo, a vseeno iz srca....Daša, čestitke za pol leta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...a smo že pri šestih mesecih ???user posted image , madonca gre hitro.....kmalu se bomo že pogovarjale o odhodu naših user posted image  v vrtec.

Ursi2, krasne slikice user posted image  pa čudovit hotel. Samo, da ste se imeli krasno!!!

Tit je poleg mene na tleh in tisti lok z visečimi igračami ne služi več za roke, ampak jih sedaj vse gunca z nogicami user posted image . Je začel ful dvigovat nogice v luft, še malo mu majka pa jih bo začel še z rokicami držati. Pa to igralo kar premika sem in tja....pravi King Kong je user posted image .
je pa včeraj imel 1. dan, da ni čisto nič kakal user posted image ....upam, da bo danes zdržala njegova plenička ta pritisk user posted image .

No, toliko zaenkrat od nas,
uživajte....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
22.8.2008 10:34:05   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Ma punce moje drage, kako niste zadovoljne z aventovo črpalko?!! Ma meni je ta črpalka zakon! Sicer sem sprobala samo še tisto v postojnski porodnišnici user posted image  A katera ve, o čem govorim? Zgleda tako, kot da bi jo vzeli iz muzeja, steklena, z eno tako trobljo na koncu, kao tisto stiskaš in potem naj bi to mleko ven potegnilo. Japajde, to je šele katastrofa od pumpice.

NČK kar se tiče tistega belega delčka. Poskusi ga malce namočit v vodi, da se naredi vakum, pa ne bo ven padal. Ravno tako mora biti moker tisti del, ki ga nastaviš na jošk. Ne vem, meni dela pumpica kot urca, je ne dam za noben denar!

Vilma, se podpišem, tudi jaz sem z njo zadovoljna, nobenih problemov in ravno zaradi tega jo priporočim vsaki, ki me vpraša.

Tvoja 2 sončka sta pa res user posted image user posted image , pa oba sta ti podobna user posted image .

...aja, pa uživaj maximalno na dopustu user posted image user posted image user posted image

Prosim, če lahko opišeta kako se lotita črpanja, mogoče delam tam kaj narobe.user posted image

Ma jaz ne vem, tu berem, da ene si jo malce zmočite, druge črpate medtem ko iz ene zize dojite....jaz nisem nikoli imela teh težav. Enostavno sem se vsedla, si prislonila črpalko in začela pumpati. Je pa res, da si jo moraš lepo prisloniti, mora se narediti vakum. Če črpaš v prazno, si nisi dobro prislonila zizo. Druge umetnosti tu ni.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
22.8.2008 11:33:48   
Čakajoča
Katy13 jaz sem si črpala mleko skoraj 5 mesecev. user posted image mi je kupil električno od Medele. Stala je okoli 100€ v BC! Črpala sem si na 3 ure. Shranjevala sem si v lončke od Aventa (ki sem jim pritrdi cucelj)! Vendar pri meni ni bilo toliko mleka, da bi si ga dala v skrinjo, ampak sem si načrpala za 2 ali 3 obroke v naprej. Dala sem jih sproti v hladilnik! segrevala sem jih pa potem v mikrovalovni! Ti si prisloni "zizo" v lijak in začni črpat! Če ima črpalka za nastavljat moč, si daj najprej na min. potem pa počasi na max.!
Dinki glede gela iz Mullerja! Meni ga je sestra kupila v MB, ampak ga morajo imeti tudi drugje. Imenuje se: DENTINOX-GEL. Niku namažem po obroku in se mi zdi, da mu kar pomaga. Potem pa sem dobila še od sestre malo zobno ščetko, ki je od 0-2 let! Spodaj ima tudi grizalo in to ščetko vlači po ustah cel dan. Malo zgoraj in malo spodaj!
Nika pa že 3 dni nekaj muči. Ne vem, ali je to od hrane, ali pa zgornji zobki! Prejšnjo noč se je zbojal od 2.30 na vsako uro in kričal, ne jokal! Potem se je potolažil in čez 1 uro spet!
Upam, da bo kaj bolje!

Lep pozdrav vsem

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
22.8.2008 12:19:19   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

sam jaz mam še pa eno vprašanje glede hrane! na vrtu imam full korenčka, pa ne vem kako bi ga spravila za zimo! če ga zmrznem potem ni dober! s soljo ne smem za našega malega princa! ne vem kako naj ga spravim, da bi ga imela za pozimi?? im katera idejo? ali še boste kaj drugega spravljale za ozimnico za vaše miceke???

Moj oče je vrtnar (imamo vrt oz. ga ima on)  in sem ga že prosila, da mi spravi mlad korenček za kasneje, ker bomo GH začeli uvajati šele oktobra ko bo Tit star 6 mesecev. Je rekel, da se ga shranjuje v zemlji. Za bolj natančne napotke ga lahko vprašam in ti sporočim.

prosim

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
22.8.2008 12:24:28   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Jutri bom taji probala dati krompirček. Tiste ki ste jim ga že dajale, a ste naredile pire z adaptiranim oz. svojim mlekom? Ali ste ga samo speštale?

enkrat sem mu kar tako spasirala, enkrat sem mu pa dala adaptirano mleko zraven!
Lan še ni kaj dosti navdušen nad GH. se ne sekiram kaj preveč, počasi mu bom uvajala. en dan ja ,pa drug dan ne, počasi, saj imam še mleka dovolj!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
22.8.2008 12:30:52   
tina50
sva bila zdajle na sprehodu, pa sma morala ful naokoli, ker nekaj cesto popravljajouser posted image , sva mogla po glavni cestiuser posted image , kako je to zoprno, ker avti skoz vozjo!!!

dans sem pa že kovtrček oprala, pa posteljnino za Lana, ga bomo zvečer probali v svojo sobo dati!user posted image user posted image  po eni strani se veselim, po drugi me pa kar srček boliuser posted image , pa vem da je za vs najbolje, da se počasi navadi! ko se bo pa zbudil, bo pa k meni prišel

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
22.8.2008 13:10:17   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Čakajoča

Katy13 jaz sem si črpala mleko skoraj 5 mesecev. user posted image mi je kupil električno od Medele. Stala je okoli 100€ v BC! Črpala sem si na 3 ure. Shranjevala sem si v lončke od Aventa (ki sem jim pritrdi cucelj)! Vendar pri meni ni bilo toliko mleka, da bi si ga dala v skrinjo, ampak sem si načrpala za 2 ali 3 obroke v naprej. Dala sem jih sproti v hladilnik! segrevala sem jih pa potem v mikrovalovni! Ti si prisloni "zizo" v lijak in začni črpat! Če ima črpalka za nastavljat moč, si daj najprej na min. potem pa počasi na max.!

Čakajoča, Dinki, hvala. Tako delam, kot sta opisale. ne vem, mogoče je črpalka že znucana, res ne vem. Ker včasih se lepo naredi vakum, spet drugič ne. Sem pa že močila zizo, pa masirala, pa grela...najprej se matram in matram, potem pa mislim že odnehat, pa akr naenkrat priteče. 

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
22.8.2008 17:32:27   
Vilma
Ma jaz ne vem, tu berem, da ene si jo malce zmočite, druge črpate medtem ko iz ene zize dojite....jaz nisem nikoli imela teh težav.

Dinki ti ne šteješ, ker pridelaš cca enkrat več mleka kot ostale. Po mojem ti samo malo s prstom stisneš, pa mleko šprica ful ven. user posted image  Ostale pa imamo mal težav, ja.

Katy to, da ne priteče takoj, je normalno. Tudi sama včasih pumpam 10x v prazno, potem pa se kar vlije. Saj tudi otrok vleče na začetku v prazno, potem pa prav začutiš, kdaj začne tečt. Jaz občutim kot tak čuden pritisk. In ponavadi takrat teče iz obeh dojk.
Drugače pa bravo za Tajin spanec. user posted image  res ogromno spi, sploh čez dan. Moja frčafela čez dan spi dve uri, dve uri in pol pa še to v treh rundah. user posted image

Lona jaz sem Dominku dajala krompir s svojim mlekom. In ga ni maral v tej kombinaciji. Potem sem krompir kar za nekaj časa ukinila. Tudi zato,ker rabiš kar nekaj mleka, da pire rata pireju podoben. Suho pa še jaz ne maram jest. user posted image  Sicer pa poskusi, saj veš, otroci so različni. user posted image

Moja Julija štrajka glede dojenja, sem vsakič ful prešvicana, ko se dojive. Noče in noče imet joške v ustih, če ne priteče takoj in če ne teče veliko. In popoldne imam jaz že kar malo mleka, tako da se prav matrave. Včeraj sem ji prvič dala dve žlički rižolinota al kaj je, pa ni glih vedla, a ji je všeč ali ne. Je pa po tem spala uro in pol v kosu, kar se še ni zgodilo za dopoldansko rudno. user posted image

Mi gremo pa šele v ponedeljek na morje. Še dobro, da sem pogledala na rezervacijo. user posted image  Saj ne morem verjet, da imam tak vakum v glavi in da sem pomešala datume.

< Sporočilo je popravil Vilma -- 22.8.2008 17:33:07 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
22.8.2008 21:52:56   
aleži
Dober večer,

danes smo bilipo dolgem času na plaži. Žiga je zelo užival, Sara pa enako.

Zofy, kdaj prideš in ko prideš pokliči, da se dobimo? Drugi teden lahko pridem zjutraj, saj bom Žigca imela že v vrtcu (vsaj upam, da bo šel) in bom fraj, pa še mož mi bo belil kuhinjo.

Vilma, se mi zdi, da si napisla, da prideš v Izolo? Če prideš sporoči Azzurri, da se dobimo seveda, če boš imela čas!!

NČK uživaj na dopustu!!!

Nisem vas vse pokomentirala.... oprostite, ma grem spat.

Lahko nočka!!

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
22.8.2008 21:56:36   
Azzurra

Čakajoča, Dinki, hvala. Tako delam, kot sta opisale. ne vem, mogoče je črpalka že znucana, res ne vem. Ker včasih se lepo naredi vakum, spet drugič ne. Sem pa že močila zizo, pa masirala, pa grela...najprej se matram in matram, potem pa mislim že odnehat, pa akr naenkrat priteče. 

user posted image user posted image user posted image  Evo, še en pogled na to težavo ti mogoče poda ena, ki je imela z dojenjem kalvarijo od začetka do konca.

To kar ti pišeš je morda slab izcejevalni refleks. Tudi jaz sem pumpala in pumpala v prazno dokler me je že zapestje začelo pečt od napora, potem pa je počasi začelo tečt, potem pa je lepo steklo, samo včasih sem pumpala tudi po pol ure, preden je začelo tečt. Jaz tega nisem vedela, da v možganih pozno klikne in sem dostikrat že prej obupala, pa šla pod vroč tuš, pa spet na novo, pa šla pit, pa spet pumpat, ej kolkokrat sem se zraven zjokala, raje ne bi. To sem potem z vztrajnim branjem člankov, forumov, udeleževanjem raznih srečanj doječih mater oz. delavnic na temo dojenja šele izvedela, tudi to, da obstaja nek mali šprajček za v nos, ki ga pošpricaš in ti sprosti hormone (oksitocin) in baje, da deluje in mleko začne teči takoj. Samo...SAAAAAMOOOO....pri nas, v Otroku prijazni porodnišnici, ne dajo nič. Ne tametil tablet, ne tega sprajčka (sintocinon se mi  zdi, da se kliče), ker se to ne sklada s pravilnikom.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
22.8.2008 22:06:44   
Azzurra
Ekola

user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
22.8.2008 22:20:04   
Dinki
Azzurra.....user posted image user posted image user posted image
pa enak nosek imata user posted image ....res je posrečena slikica user posted image

Skratka, grem tudi jaz spat....
sem dala Tita ob 8h spat pa sem do sedaj visela na eBayu....vsake toliko časa me prime pa si moram kaj kupiti user posted image

lahko noč

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
22.8.2008 22:28:38   
Azzurra
pa tudi usta in okrogla lica user posted image

joj, dinki, kaj si kupla??? ma jaz bi si tuddddi kaaaj!!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
22.8.2008 22:29:00   
Lona76
Dober večer!
Vidim da imate težave s črpanjem mleka. No tudi meni je šlo z Aventovo pa nisem bila neka huda mlekarca. Je šlo zlo lepo. Verjetno pa vsaki ne odgovarja.
Ja krompir danes je pristal v smeteh user posted image . Sem ji ga z mlekcom naredila pa dala not še korenček in je šlo vse iz ust. Ko pa ji je košček kornčka prišel do grla se je pa začela davit.user posted image  Tko da sem vse skupi stran zmetala. Potem pa sem ji naredila popoldne še rižolino, to je pa ja tak okus kot mleko, pa redko in seveda ga je spet bilo več na njeni majici kot pa kje drugje. user posted image  Ne vem, če ga je kaj pojedla. Očitno ne ve, kaj naj počne s hrano ko pride v usta. No plunt ven jo zna zelo dobro. Se pa tist košček korenčka ki ga poje blazno namnoži in ga je polna plenica. Vsakič ko se pokaka se čudim od kje zdej tok korenja. user posted image  No očitno ni tak jedec kot je bil njen bratec. Se bo treba bolj pomatrati da bo sprejela GH. Če bi jo še dojila se sploh nebi matrala vsak dan. No bo že začela, še vsi so.

Pa še vse naj naj z zamudo Daši za šest mesecev
In še vse naj naj Vilmini Juliji za pet mesecev.

Sedaj pa mirno in čimbolj prespano noč vsem!

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
22.8.2008 22:29:23   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Katy to, da ne priteče takoj, je normalno. Tudi sama včasih pumpam 10x v prazno, potem pa se kar vlije. Saj tudi otrok vleče na začetku v prazno, potem pa prav začutiš, kdaj začne tečt. Jaz občutim kot tak čuden pritisk. In ponavadi takrat teče iz obeh dojk.
Drugače pa bravo za Tajin spanec. user posted image  res ogromno spi, sploh čez dan. Moja frčafela čez dan spi dve uri, dve uri in pol pa še to v treh rundah. user posted image

Vilma, hvala za oboje (za user posted image  in za tolažbo). Ja, tudi meni se zgodi, da najprej sploh ni vakuma potem pa kar naenkrat se vlije. Danes sem že mojemu dragemu rekla, da imam občutek, da imam premajhne dojke za tole črpalko. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
22.8.2008 22:34:15   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

user posted image user posted image user posted image  Evo, še en pogled na to težavo ti mogoče poda ena, ki je imela z dojenjem kalvarijo od začetka do konca.

To kar ti pišeš je morda slab izcejevalni refleks. Tudi jaz sem pumpala in pumpala v prazno dokler me je že zapestje začelo pečt od napora, potem pa je počasi začelo tečt, potem pa je lepo steklo, samo včasih sem pumpala tudi po pol ure, preden je začelo tečt. Jaz tega nisem vedela, da v možganih pozno klikne in sem dostikrat že prej obupala, pa šla pod vroč tuš, pa spet na novo, pa šla pit, pa spet pumpat, ej kolkokrat sem se zraven zjokala, raje ne bi. To sem potem z vztrajnim branjem člankov, forumov, udeleževanjem raznih srečanj doječih mater oz. delavnic na temo dojenja šele izvedela, tudi to, da obstaja nek mali šprajček za v nos, ki ga pošpricaš in ti sprosti hormone (oksitocin) in baje, da deluje in mleko začne teči takoj. Samo...SAAAAAMOOOO....pri nas, v Otroku prijazni porodnišnici, ne dajo nič. Ne tametil tablet, ne tega sprajčka (sintocinon se mi  zdi, da se kliče), ker se to ne sklada s pravilnikom.

Hvala Azzurra tudi tebi. Kje pa se dobi ta sprejček? Ali ga imajo v lekarnah? Po moje je tudi problem v tem, da se mi še ni povečala količina mleka, ker do sedaj je pila samo Taja, sedaj pa pije še ta črpalka. Bi pa morale videti Tajo, ko vidi kaj dela njena mami z zizo. user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
22.8.2008 22:46:47   
Azzurra
Ja, saj to je, ta sprejček ti lahko predpiše ginekolog, ponekod ga menda dajo že takoj v porodnišnici.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
22.8.2008 22:48:17   
Azzurra
Ojoj user posted image  IN HVALA VSEM ZA ČESTITKE!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
23.8.2008 1:56:23   
Špela100
Ojla klepetulje!

Jaz sem zdaj zaključila z delom in izgledam približno takoleuser posted image . Pa sem rekla, da še vam odpišem in grem spat.

Mi smo dobili že drugi zobek, danes smo ga odkrili. Danes smo tudi poskusili prvič korenček. Par žličk. Včeraj malo Milupove kašice z rižem in koruzo, al neki takega. Je kar odpiral usta. Zgleda, da je bilo fino.
Jutri bomo pa še kaj poskusili.

Vilma lepo, lepo uživaj na morju. DDobro da si pregledala rezervacijo.user posted image
Tvoja dva sončka sta pa itak ena najlepših sončkov v Postojni. user posted image
Pozdravi Azzuro in Aleži v živo.user posted image
To z dojenjem mi je pa takoooo znano......user posted image user posted image Upam, da se uredi....baje pride do tega vsakih par mesecev....se pač naveličajo vlečt...user posted image user posted image ja eno in isto, kdo se ne bi naveličal...

Katy 13 sprejček sem jaz dobila v bolnici, ker sem tako težila zanj, sem ga prvič tudi in mi je pomagal, ker sem enkrat imela zastoj. Drugače ga pa pri nas ne dajejo. In zdaj ko sem šla z bolnice, je bila ravno sobota, pa bezgavko sem imela zatečeno in sem se bala da bo zastoj in sem težila in težila, da sem dobila. Ker v nedeljo mi noben ne bi mogel pomagati.

Aventova črpalka je tudi meni zakon. In joj, ne bi komentirala dojenja in stiskanja, ker sem pri obeh se ful namučila. Pri prvi sem si stiskala mleko 7 mesecev s črpalko iz bolnice. Glasna za znoret, sem po moje ponoči vse v bloku zbudila. Zdaj sem pa na začetku tudi potrebovala črpalko, imela pa sem aventovo in mi je bila ok.user posted image
Ja tudi jaz sem kakšen dan črpala v prazno po 20x potem se pa kar odpre. Pa menjavala sem strani, najprej eno, pa drugo, pa spet nazaj, tudi po 4x. Me je pa črpalka sigurno rešila mastitisa.

Ja in katy 13, tvoje joške niso nič premajhne za črpalko...user posted image user posted image user posted image ma si smešna, če moje niso, potem tud tvoje niso....sam mal potpljenja, pa sprostit se moraš, pa mislit, da imaš ful mleka, pa če bo tvoja jokala, pa bo še bolj teklo. Ja sto in ena finta.

Pa poskusi še sezamov čaj pit, ne vem če pomaga, jaz sem ga pila na začetku. Baje poveča količino mleka.

Azzura ful lepa slika, res sta lepa.

Dinki izdaj skrivnost, kaj si nakupila na internetnem šopingu.

No zdaj pa res ne morem več gledat, grem vodoravno, pa itak bo morda že čez pol ure alarm user posted image . Ja kaj čmo.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
23.8.2008 8:58:27   
jagoga
Dobro jutro punce
Ekola pa smo iz Čateža, vse že imam oprano, samo še posušit moram, pa smo na poti proti Bovcu. Taveliki je užival in norel, Tomaž se pa kaj dosti ni sekiral, njemu je vseeno kje je (lahko tudi v Bagdadu), samo da ima joško, da ga kdo previje in da se mu pol kdo malo smeji, pogovarja z njim (lahko je Bush al pa kdo od alkaide)
Vidim, da je veliko novega, pa vsega res ne bom mogla zdaj prebrat.
Veliko potrpljenja in časa si je treba vzeti za črpanje mleka imam 12 mesečne izkušnje. Meni je za povečavo mleka pomagal sezamov čaj in Tametil tablete (recept sem dobila pri osebni zdravnici).

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Jaz sem zdaj zaključila z delom in izgledam približno takoleuser posted image . Pa sem rekla, da še vam odpišem in grem spat.

Ti si nora, jaz sem šla spat 2 uri pred teboj, pa sem zdaj crknjena, to je bilo za mene pozno, sem prala (pral je pralni stroj, jaz sem pa z možem telovadilauser posted image ).

Aventova črpalka je tudi meni zakon. In joj, ne bi komentirala dojenja in stiskanja, ker sem pri obeh se ful namučila. Pri prvi sem si stiskala mleko 7 mesecev s črpalko iz bolnice. Glasna za znoret, sem po moje ponoči vse v bloku zbudila. Zdaj sem pa na začetku tudi potrebovala črpalko, imela pa sem aventovo in mi je bila ok.user posted image
Ja tudi jaz sem kakšen dan črpala v prazno po 20x potem se pa kar odpre. Pa menjavala sem strani, najprej eno, pa drugo, pa spet nazaj, tudi po 4x. Me je pa črpalka sigurno rešila mastitisa.

Aventova pa rada škriplje, ane Špela100.user posted image user posted image

Ja in katy 13, tvoje joške niso nič premajhne za črpalko...user posted image user posted image user posted image ma si smešna, če moje niso, potem tud tvoje niso....

To je ziher, niso premajhne, ti povem tudi jaz iz lastne iskušnje.

Ne znam istega citata razbit v enem sporočilu. Odebeljeno besedilo je moj komentar. Sori

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
23.8.2008 9:43:19   
tina50
ojla

Lan spet spi zato sem hitro skočila na rr!
no, včeraj smo ga dali v njegovo sobo spat, pa je bil tam do 23.ure, potem se je pa spet zbudil! pol sem ga pa nesla k nama v posteljo in potem spet kar naprej zbujanje in zizanje. jaz ne vem več kaj naj naredim, da bo bolje spal, če bi se zbudil 2x na noč bi bil že luksuz. pa tako je bil že pridenuser posted image

ker pomoje ni lačen tolk, da bi se zbujal tako pogosto,a sem ga le scartala tolk, da mam zdej to kar imamuser posted image

Dinki kolk pa daš za poštnino( sej mogoč si že kdaj napisala, ker vem da je že ena enkrat spraševala, pa nisem zasledila odgovorauser posted image )?

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
23.8.2008 11:32:49   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Katy 13 sprejček sem jaz dobila v bolnici, ker sem tako težila zanj, sem ga prvič tudi in mi je pomagal, ker sem enkrat imela zastoj. Drugače ga pa pri nas ne dajejo. In zdaj ko sem šla z bolnice, je bila ravno sobota, pa bezgavko sem imela zatečeno in sem se bala da bo zastoj in sem težila in težila, da sem dobila. Ker v nedeljo mi noben ne bi mogel pomagati.

Ja in katy 13, tvoje joške niso nič premajhne za črpalko...user posted image user posted image user posted image ma si smešna, če moje niso, potem tud tvoje niso....sam mal potpljenja, pa sprostit se moraš, pa mislit, da imaš ful mleka, pa če bo tvoja jokala, pa bo še bolj teklo. Ja sto in ena finta.

Pa poskusi še sezamov čaj pit, ne vem če pomaga, jaz sem ga pila na začetku. Baje poveča količino mleka.

Ali se imenuje tako, kot je napisala Azzurra: sintocinon? Sedaj si že dva dni delam uro ponoči in si grem črpat. Včeraj sem načrpala 120 ml, danes pa z lahkoto 140 ml, je ful teklo. Se mi je zdelo, da sem zadela na loteriji, ker kadar sem poskusila, je priteklo in je bil vredu vakum. Danes sem dobila od Nuk-a električno, vendar bom poskusila še malo kasneje, da se dojki malo napolnita, ker sedaj sem poskusila takoj po podoju. Koliko si načrpate pri enem črpanju?

Špela100, saj verjamem glede velikosti dojk, vendar v tistem trenutku pomisliš na vse. user posted image user posted image

Kakšno mešanico pa narediš za sezamov čaj ali se kupi že pripravljen?

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
23.8.2008 11:33:56   
Katy13
Jagoga, hvala tudi tebi za informacije. Drugače nimam pomanjkanja mleka, vendar sta sedaj dva potrošnika. user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
23.8.2008 11:51:55   
Katy13
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image  vsem, ki ste v zadnjih dneh praznovale obmesečnice svojih zakladkov.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ugotavljam, da bomo tudi mi počasi dobili prvi zobek, ker je bila Taja danes že 4x pokakana in zadnje dni kaka vsak dan. Pa čisto je brez energije, kar naprej spi.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
23.8.2008 12:23:03   
ek76
Katy13 spreju se reče Syntocinon dobi se samo na recept predpiše pa ti ga tvoj osebni zdravnik. Tudi jaz sem ga uporabljala, eno stekleničko sem dobila v bolnici potem mi je pa se osebna zdravnica predpisala eno dozo. Ta sprej sprosti vode in mleko bolj teče. Obstajajo pa še ene tablete, ki pospešujejo nastajane mleka jih je moja svakinja jemala (je zdravnica). Če te zanima jo bom vprašala kako se jim reče.
lp

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Spanje
Miška2006

Kako spite v času nosečnosti?

na levem boku (37%)

na desnem boku (13%)

na hrbtu (6%)

na trebuhu (3%)

se obračam kot vrtiljak (41%)

drugo (1%)

Število vseh glasov: 360

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!