|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
21.8.2008 15:27:12   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Samo še nekaj: kaj ve bi dale recimo korenček, ki se je kuhal v juhi? Jaz imam malo pomislekov, ker v juhi se kuha še vse kaj drugega, pa sol itd...? Kaj bi ve rekle na to?

Jaz ne bi dala takšnega korenčka, predvsem zaradi tega, kar si napisala.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
21.8.2008 15:28:04   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

Aleži super si s temi receptiuser posted image user posted image

sam jaz mam še pa eno vprašanje glede hrane! na vrtu imam full korenčka, pa ne vem kako bi ga spravila za zimo! če ga zmrznem potem ni dober! s soljo ne smem za našega malega princa! ne vem kako naj ga spravim, da bi ga imela za pozimi?? im katera idejo? ali še boste kaj drugega spravljale za ozimnico za vaše miceke???

Če se ne motim so včasih dali korenček v žagovino (ali mogoče v pesek user posted image ) in je ostal svež.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
21.8.2008 15:30:19   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Jaz vso hrano delam v AMC posodi s sekom quickom, kjer ni potrebno solit, na sopari in pride zelo dober okus!

sekom quick ... evo, spet ena nova tehnološka pogrutavščina za katero ne vem ... a če grem v Merkurja, recimo, mi bojo vedel povedat in pokazat kaj ta reč je?

user posted image tebe, aleži, pa zmeraj nekaj sprašujem, sorči user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
21.8.2008 15:33:16   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Vilma, enkrat si napisala na forumu tole, pa me zanima kakšne vrečke so to in kje si jih kupila.

Katy ni treba komplicirat glede vrečk. So bile ene pač take bolj fine iz polivinila, sred vrečke je bila bela črta na kateri si lahko napisal količino mleka in datum. Ampak na katerokoli polivnil vrečko lahko pišeš z alkoholnih flumastrom. Al pa če daš nalepko gor, res nima veze kakšne so vrečke. No čim bolj majhne, to ja, da niso kakšne 30 litrške za smeti. user posted image  Hecam se malo. user posted image

Ma punce moje drage, kako niste zadovoljne z aventovo črpalko?!! Ma meni je ta črpalka zakon! Sicer sem sprobala samo še tisto v postojnski porodnišnici user posted image  A katera ve, o čem govorim? Zgleda tako, kot da bi jo vzeli iz muzeja, steklena, z eno tako trobljo na koncu, kao tisto stiskaš in potem naj bi to mleko ven potegnilo. Japajde, to je šele katastrofa od pumpice.

Torej si kupila navadne vrečke za živila user posted image  Ali ap se lahko melko hrani v njih (ali ne spustijo kakšne snovi iz sebe) user posted image   Ne vem, samo sprašujem.

Vidim, da imaš izkušnje z zmrznjenim mlekom. Bi kar izkoristila priložnost in te vprašala še nekaj: ko si na primer odmrznila mleko in ga vzela eno količino vstran ali si tistega nepogretega uporabila kasneje ali si ga vlila stran. Upam, da si si prišla gor kaj te sprašujem, ker sem ful zakomplicirala.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
21.8.2008 15:36:24   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Aleži super si s temi receptiuser posted image user posted image

sam jaz mam še pa eno vprašanje glede hrane! na vrtu imam full korenčka, pa ne vem kako bi ga spravila za zimo! če ga zmrznem potem ni dober! s soljo ne smem za našega malega princa! ne vem kako naj ga spravim, da bi ga imela za pozimi?? im katera idejo? ali še boste kaj drugega spravljale za ozimnico za vaše miceke???

Če se ne motim so včasih dali korenček v žagovino (ali mogoče v pesek user posted image ) in je ostal svež.

user posted image user posted image  za nas blokovce je to idealen način user posted image user posted image .
No, drugače pa je moja mama te reči sprobavala in ji ni ratal. Pojem "sveže" se danes zelo razlikuje od včasih.
Ok, resno.
Korenček se da vložit. Na Kulinarika.net bi gotovo našla kakšen recept. Tam vlagajo svašta, še mačkeuser posted image .
Druga možnost je VAKUMSKO pakiranje. Kolega je takole pakiral meso in je čist preč od veseja, ker se stvar tako dobro obnese.
Tretja varianta: izstišneš korenčkov sok, ga pasteriziraš in daš zmrznit v plastenki, pozor ne do vrha napolnjeni plastenki.
Četrta varianta: eh, te pa nimam. Je pa fino mislit, da bi ti katara koli od treh prav prišla. user posted image

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 21.8.2008 15:38:05 >

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
21.8.2008 15:39:04   
Katy13
Madonca sem anredila zgoraj eno skropucalo.user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
21.8.2008 15:40:16   
Katy13

Vilma, enkrat si napisala na forumu tole, pa me zanima kakšne vrečke so to in kje si jih kupila.

Katy ni treba komplicirat glede vrečk. So bile ene pač take bolj fine iz polivinila, sred vrečke je bila bela črta na kateri si lahko napisal količino mleka in datum. Ampak na katerokoli polivnil vrečko lahko pišeš z alkoholnih flumastrom. Al pa če daš nalepko gor, res nima veze kakšne so vrečke. No čim bolj majhne, to ja, da niso kakšne 30 litrške za smeti. user posted image  Hecam se malo. user posted image

Ma punce moje drage, kako niste zadovoljne z aventovo črpalko?!! Ma meni je ta črpalka zakon! Sicer sem sprobala samo še tisto v postojnski porodnišnici user posted image  A katera ve, o čem govorim? Zgleda tako, kot da bi jo vzeli iz muzeja, steklena, z eno tako trobljo na koncu, kao tisto stiskaš in potem naj bi to mleko ven potegnilo. Japajde, to je šele katastrofa od pumpice.

Torej si kupila navadne vrečke za živila user posted image  Ali pa se lahko mleko hrani v njih (ali ne spustijo kakšne snovi iz sebe) user posted image   Ne vem, samo sprašujem.

Vidim, da imaš izkušnje z zmrznjenim mlekom. Bi kar izkoristila priložnost in te vprašala še nekaj: ko si na primer odmrznila mleko in ga vzela eno količino vstran ali si tistega nepogretega uporabila kasneje ali si ga vlila stran. Upam, da si si prišla gor kaj te sprašujem, ker sem ful zakomplicirala.

Ne vem kaj mi dela, nikakor ne pridem izven citiranja. user posted image  Vedno sem citirala, danes pa...

< Sporočilo je popravil Katy13 -- 21.8.2008 15:42:01 >

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
21.8.2008 15:49:54   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
NČK, superca, da gre Anja na morje user posted image , pa seveda tudi Tilen user posted image . Kot berem boste šli nekam bolj blizu? Tudi mi gremo v ponedeljek na morje za 10 dni, se že prav veselim, a ko pomislim na pakiranje, me malce mine user posted image . Si pa prav napisala, najmanjši član - največ prtljage. Oči npr. je pri nas največji in ima zmeraj najmanj s seboj user posted image . Corsica, 4 člani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....če to uspe brez montane, te prijazno vabim na kavo in se vpisujem pri tebi na tečaj pakiranja, ker mi smo trije, imamo karavana + montano pa še zic čisto poln...skratka čehički varianta user posted image .

Ja, na morje gremo, ampak Tilna ne bomo vzeli s seboj. Noče. Ga lepo prosim, ponujam igračke, piškotke, obljubljam vse mogoče. Tilen pa nič. Prav, pa naj pri Loni67 ostane. Ga bo že ona popedenala, kot je treba! Bo pa rade volje šel z nami Matija, njega pa ni bilo treba nič podkupovat. Na srečo. user posted image

Tečaj pakiranja, hm ni slaba ideja! Tako te bom zverzirala, da boš hotela zamenjat svojega karavančka za mojo korso.user posted image  (ja in zanalašč pišem s K-jem, ker nočem, da vsak ki avto kupije naše čveke bere user posted image )

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
21.8.2008 15:55:39   
Naša črtica koraka
 Katy13: user posted image  za NDČ!
Pa še ena ideja za zmrzovanje mlekeca: če kupiš plastične lončke "za šnopc", jih pokriješ s plastično vrečko in gumico. Nanje pa napišeš datume in natančne količine.

Aja, pa še to te hočem spomnit: imaš odmor za dojenje, izkoristi ga.
In pa: prav ti bojo prišle tudi blazinice za zize, ker verjetno boš na začetku na veliko "spuščala".

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
21.8.2008 15:56:32   
Naša črtica koraka
user posted image  konec sedmice! Se je anja zbudila. Matija pa še spi.

Neposredna povezava do sporočila: 3485
21.8.2008 18:50:03   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Jaz vso hrano delam v AMC posodi s sekom quickom, kjer ni potrebno solit, na sopari in pride zelo dober okus!

sekom quick ... evo, spet ena nova tehnološka pogrutavščina za katero ne vem ... a če grem v Merkurja, recimo, mi bojo vedel povedat in pokazat kaj ta reč je?

user posted image tebe, aleži, pa zmeraj nekaj sprašujem, sorči user posted image

Dvomim, da se AMC posodo prodaja v trgovini. NO, ne vem. včasih so hodili po domovih predstavniki in so ti tam skuhali pojedino, pol si se pa odločil.

Ta SECU QUICK je pokrov, v bistvu ene sorte ekonom lonec. V AMC posodo pa naj bi dali itak samo sestavine brez vode in tam naj bi se vse skuhalo. Dejansko je tako, samo za juho pač ne user posted image

Glede juhe in korenčka sprašujem pa zato, ker se mi zadnje čase dogaja, da kamorkoli gremo (rojstni dnevi, pikniki, obiski), da se najdejo razne nonice in hočejo na vso silo uturit Daši korenje iz juhe. user posted image  Pri nas doma, priznam, Aleži, kuham juho kot stara nona, in to ni 2 ampak še kakšno uro več user posted image   Samo Daši zaenkrat kuham posebej, tako korenje kot drugo.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

Neposredna povezava do sporočila: 3486
21.8.2008 21:30:19   
Katy13

Katy13: user posted image  za NDČ!
Pa še ena ideja za zmrzovanje mlekeca: če kupiš plastične lončke "za šnopc", jih pokriješ s plastično vrečko in gumico. Nanje pa napišeš datume in natančne količine.

Aja, pa še to te hočem spomnit: imaš odmor za dojenje, izkoristi ga.
In pa: prav ti bojo prišle tudi blazinice za zize, ker verjetno boš na začetku na veliko "spuščala".

A sem se kje zmotila in napisala NČD?

Hvala za idejo glede shranjevanja mleka.

Odmora verjetno ne bom koristila, ker je razdalja od doma do službe cca. 12 km, ne rečem pa, da si ne bi v službi črpala mleka. bom najbolj videla kako bo s časom, ko bom začela delat. Ta odmor je malo težko koristit v šolstvu (razen če imaš vmes luknjo), ker si vezan na čas.

Blazinice pa uporabljam že odkar sem rodila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3487
21.8.2008 21:45:41   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Dvomim, da se AMC posodo prodaja v trgovini. NO, ne vem. včasih so hodili po domovih predstavniki in so ti tam skuhali pojedino, pol si se pa odločil.

Ta SECU QUICK je pokrov, v bistvu ene sorte ekonom lonec. V AMC posodo pa naj bi dali itak samo sestavine brez vode in tam naj bi se vse skuhalo. Dejansko je tako, samo za juho pač ne user posted image

Glede juhe in korenčka sprašujem pa zato, ker se mi zadnje čase dogaja, da kamorkoli gremo (rojstni dnevi, pikniki, obiski), da se najdejo razne nonice in hočejo na vso silo uturit Daši korenje iz juhe. user posted image  Pri nas doma, priznam, Aleži, kuham juho kot stara nona, in to ni 2 ampak še kakšno uro več user posted image   Samo Daši zaenkrat kuham posebej, tako korenje kot drugo.

Tole posodo sem podedovala  od mojih staršev. Je stara že več kot 20 let in sem se kar hitro naučila delat v njej. Delam vse: krompir, golaž, zelje, zelenjavo,..... Tudi juho Azzurra sem delala v posodi z pokrovom, ma najraje pa v ekonom loncu.
Ne vem, če ti bodo vedli povedat. Morala bi nekoga poznati, ki prodaja toel posodo, je pa precej draga ...... jaz sem jo dobila "za doto" od mojih.

Danes sem ji pa naredila oz. priredila tisti recept in sem ji dala: kolerabo, korenček, krompir in jabolko. Prav lizala se je!!!! njami mami!!! user posted image user posted image

Škoda!!!!! Moja dva pa že spita. Jaz sem Žigo od vsega začetka naučila, da gre spat po 19h ko je bil majhen. Po 2-eh letih je začel hodit med 20 in 21 uro, zdaj ki je star 3 leta pa hodi med 20-22 h uro. Saro sem pa tudi naučila hodit hitro spat. Saj itak se zbujamo ponoči, tako, da sem že navajena. Pa še zvečer morem biti malo z njim, da se pocartava in da se spočijem.

to me pa res zanima: KAKO naučiš otroke spat? Kako postopaš? Daj, napiši kako to delaš, morda kakšni prav pride.

Hm..... moji so zgleda šli po možu-zaspanci. Je pa res, da Saro po 16 h ne pustim več spati (jo zamotim, gremo ven pred hišo...) edino, če res ni zjutraj odspala svojega spanca. Potem po 19h jo začnem kopat in tako tudi ona ve, da je ura za it spat. Potem pa še dojenje in v posteljici še malo čeblja, se obrača iz hrbta na trebuh in potem zaspi. Je pa res, da se strogo držim urnika (če se le da), da je med 19h-20h že v postelji.
Tako sem delala isto z njim in zdaj tudi z njo in zgleda, da uspešno!!!

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
21.8.2008 22:08:09   
Katy13
Vidim, da se pogovarjate o večernem spancu. Pri ans si je Taja sama izbrala uro. Najkasneje do 20:30 mora biti v postelji, če ne je prav tečka. Jaz ji pustim, da spi kadarkoli hoče. Danes je spala popoldan nekje od 13:45-17:45, potem sva se najedli, li na sprehod, ob 20:00 sem jo šla kopat in ob 20:30 je že spala. Se mi je pa ta teden že zgodilo, da je spala do 19:40 in ob 20:15 sem jo položila nazaj v posteljo in je zaspala brez problema. Upam, da bo še anprej tako fajn spala.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
21.8.2008 22:08:27   
aleži
NČK:
http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=30&c_id=17&cf_id=18

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
21.8.2008 22:14:49   
Lona76
Hojla!

Naša Taja štrajka pri hrani user posted image . Očitno jo prehlad tako matra da ji ne paše jest. Sem ji pa skuhala malo korenčka in jabolčka in ni hotla jest. Je bila full zaspana, ko sem ji hotla dat, pol kasneje pa sem ji v mleko dala mal rižolinota pa tut ni vedla kaj naj z njim počne. Ga je šlo več ven, kot pa not user posted image . Zdej morva pa kar začeti z gosto hrano. Se ne spomnim, da bi Tilen tko počas jedu. On je navalil k ....user posted image  Upam, da bo jutri bolj ješča, ker nisem navajena, da ne je. Zdej vidim, kako se počutite tiste, od katerih se nočejo dojiti.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
21.8.2008 22:26:40   
Lona76
Jutri bom taji probala dati krompirček. Tiste ki ste jim ga že dajale, a ste naredile pire z adaptiranim oz. svojim mlekom? Ali ste ga samo speštale?

NČK zdej si mi dala ideje kako manjšo količino hrane zmrzniti. Vidiš, bi mogla prej na rr uprašat kako to narediti. Ja jst sem v eno vrečko dala, naredila majhno luknjico in z njo stiskala blitvo v uno vrečko za ledene kocke. Ja jst znam zakomplicirat če hočem user posted image .
Glede pakiranja ima pa tudi pri nas Taja največ prtljage, potem Tilen potem pa midva. Tudi rabimo vedno montano pa ni važno kam gremo. Se pa še nikoli nismo odpravili kampirat, ker pol bi mogl pa kr prikolco prpet na avto.user posted image
Dinki ja očitno nima alergije in je bila kri v blatu bog ve zakaj. No hvala bogu. Upam, da tako ostane, ker je tista hrana resuser posted image . Sej verejtno če si navajen ti je dobro.
Zdej grem pa drnjohat. Taja je bila učeraj tok zmatrana da se je prvič zbudila ob 4 user posted image user posted image . Upam, da danes ponovi.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
21.8.2008 22:32:43   
Ursi2
Živjo, punce!
Naš pob pa spi že kako uro. Je bil tk zaspan, ampak preveč vesel, ker je spet doma ,sploh ni hotel zaspat. Sem ga 3x dala v postlco, da bi zaspal, pa ni hotel, pol smo se pa crtlali pa žgečkali in ..................
No, pol pa sem ga dala v postlo, prižgala glasbo in je v manj kot minuti zaspal.
Danes sem mu dala prvič krompir. Sem ga skuhala in zmiksala s paličnim, potem pa sem si not stisnala še svoje mleko. Je jedu ko velik. Res je pravi mali lakotnik.

Ja, mišek že prav fajn sam sedi, ravno sem premišljevala, da mu bom stajico postavla jutri. Bomo vidli, ali mu bo všeč ali ne.
Me je pa malo prehitelo, kar se tiče stolčka za hranjenje. Tako je minlo teh 6 mesecev. Sem pa našla Camov stolček za hranjenje, zelo pdoben peg peregotovmu prima papa diner in mi je res všeč, tako da mislim, da ga boma šla v sobosto kupit.
Komi čakam.

Na slikah je pa s svojimi bratranci, ki smo bli skupaj na dopustu. Je blo pestro. Rada ga pa tako imata, skoz ga božata in stiskata, pa tako zvesto mu nosita vse, da ja ne bi bil za kaj prikrajšan,. Zatakne se samo, ko ne zastopita, zakaj mu ne morem kakih bobi palčk dat ali pa sladoleda ali kaj podobnega. Pač je treba skoz jih met na očesu. Posrečeni so pa res.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
22.8.2008 8:50:45   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kaj bo dobrega?
user posted image
Pri nas je vse po starem, no ja, pogovarjamo se vedno bolj in premikamo tudi! user posted image  Kar se pa tiče GH, nam pa nič ni všeč... Ne jabolko, ne korenček in ne banana - no, banana malo bolj kot ostali dve (ena žlička je pristala v ustih). user posted image  Pa saj bo, počasi... user posted image
Kar se tiče spanja, ga je pri nas še vedno dosti... čez dan od 4 - 6 ur, ponoči pa pokrog 10. user posted image  Upam, da ostane tako, ker smo res vsi spočiti!
Malo vas še preletim, potem pa šibamo ven!
Pridne bodite in uživajte v sončku (dokler še je)! user posted image  
user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
22.8.2008 9:25:49   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: *BellaLuna*
Drugače smo mi tudi dali skozi drugo cepljenje, Luka ima nekaj manj kot 8 kil, zobka nimamo še nobenega, GH pa počasi uvajamo, čeprav ni nekega velikega navdušenja, vode, čajčkov pa sokov pa tudi ne mara.

Čestitke Luki za drugo cepljenje! user posted image

jaz vam pa povem, da gremo na mooorjeee user posted image user posted image user posted image , jupiii!

Upam, da boste resnično uživali!!! user posted image

Lona76 dobrodošla nazaj!!!
user posted image
Lepo je slišat, da ste uživali! Kar se pa tiče alergije pa JUUUPIIIIIII, da je Taja brez! user posted image

Ursi2 tudi ti dobrodošla nazaj!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lucalu
Tiste, ki si črpate mleko oz. ste si ga, mi prosim povejte:
- katero črpalko ste uporabljale
- kdaj ste si črpale
- kam ste shranjevale mleko.
S 1.9. grem namreč v službo in si bom naredila zalogo, da bo Tajo lahko hranil partner.

Jaz imam električno črpalko od Medele (podobna je, kot tista v porodnišnici, ampak veliko manjša)... Spravljam ga pa nikamor, ker ga je ravno za sproti. user posted image  Sem ga pa včasih spravljala v Aventove lončke, ki sem jih kupila v BC.

Kje pa si kupila to črpalko in koliko je stala? Jaz imam sedaj izposojeno Aventovo ročno in je za moje pojme katastrofa. user posted image  Sem se že zanimala v P, da bi si jo izposodila in stane 0,96 evra na dan, kar pa se za moje pojme ne splača.
Tudi jaz sem sedaj kupila Aventove lončke, da bom dajala zamrznit. Dva lončka sta že polna. user posted image

To črpalko mi je kupil user posted image , ker sem se z ročno full zajeuser posted image ! Kar se pa tiče cene, pa mislim, da se ti bolj splača sposodit jo v porodnišnici... no ja, odvisno kako dolgo si boš stiskala. Za ceno nisem sigurna, mislim pa, da je nekje okrog 150 €. Aja! Kupil jo je pa v BC, v spletni trgovini.

Vilma čudovite slikice!!! user posted image

Ja, na morje gremo, ampak Tilna ne bomo vzeli s seboj. Noče. Ga lepo prosim, ponujam igračke, piškotke, obljubljam vse mogoče. Tilen pa nič. Prav, pa naj pri Loni67 ostane. Ga bo že ona popedenala, kot je treba! Bo pa rade volje šel z nami Matija, njega pa ni bilo treba nič podkupovat. Na srečo. user posted image

user posted image

Mislim, da je NČK s tem NDČ mislila NEDOLOČEN ČAS... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
Naša Taja štrajka pri hrani user posted image . Očitno jo prehlad tako matra da ji ne paše jest.

Upam, da bo s Tajinim prehladom čimprej bolje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, to je to... zdaj pa res šibam ven! Pridne bodite! user posted image

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
22.8.2008 10:01:33   
Dinki

Moj oče je vrtnar (imamo vrt oz. ga ima on)  in sem ga že prosila, da mi spravi mlad korenček za kasneje, ker bomo GH začeli uvajati šele oktobra ko bo Tit star 6 mesecev. Je rekel, da se ga shranjuje v zemlji. Za bolj natančne napotke ga lahko vprašam in ti sporočim.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
22.8.2008 10:04:22   
Dinki

NČK kar se tiče tistega belega delčka. Poskusi ga malce namočit v vodi, da se naredi vakum, pa ne bo ven padal. Ravno tako mora biti moker tisti del, ki ga nastaviš na jošk. Ne vem, meni dela pumpica kot urca, je ne dam za noben denar!

Vilma, se podpišem, tudi jaz sem z njo zadovoljna, nobenih problemov in ravno zaradi tega jo priporočim vsaki, ki me vpraša.

Tvoja 2 sončka sta pa res user posted image user posted image , pa oba sta ti podobna user posted image .

...aja, pa uživaj maximalno na dopustu user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 22.8.2008 10:06:17 >

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
22.8.2008 10:10:58   
Dinki

NČK, superca, da gre Anja na morje user posted image , pa seveda tudi Tilen user posted image . Kot berem boste šli nekam bolj blizu? Tudi mi gremo v ponedeljek na morje za 10 dni, se že prav veselim, a ko pomislim na pakiranje, me malce mine user posted image . Si pa prav napisala, najmanjši član - največ prtljage. Oči npr. je pri nas največji in ima zmeraj najmanj s seboj user posted image . Corsica, 4 člani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....če to uspe brez montane, te prijazno vabim na kavo in se vpisujem pri tebi na tečaj pakiranja, ker mi smo trije, imamo karavana + montano pa še zic čisto poln...skratka čehički varianta user posted image .

Joj NČK, oprosti user posted image user posted image user posted image ....sem prehitro pisala. Se opravičujem tudi Matiji, simpatičnemu fantiču, ki sem ga celo osebno spoznala in ga sedaj zamenjujem za nekoga drugega user posted image  Skuza, skuza, skuza.......

Neposredna povezava do sporočila: 3498
22.8.2008 10:15:39   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

To črpalko mi je kupil user posted image , ker sem se z ročno full zajeuser posted image ! Kar se pa tiče cene, pa mislim, da se ti bolj splača sposodit jo v porodnišnici... no ja, odvisno kako dolgo si boš stiskala. Za ceno nisem sigurna, mislim pa, da je nekje okrog 150 €. Aja! Kupil jo je pa v BC, v spletni trgovini.

Mislim, da je NČK s tem NDČ mislila NEDOLOČEN ČAS... user posted image

Pri nas v P si jo sicer lahko izposodiš vendar stane 0,96 evra na dan. Sedaj sem kupila eno rabljeno električno in bomo videli.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Za NČD si pa nisem prišla gor.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
22.8.2008 10:16:31   
Katy13

NČK kar se tiče tistega belega delčka. Poskusi ga malce namočit v vodi, da se naredi vakum, pa ne bo ven padal. Ravno tako mora biti moker tisti del, ki ga nastaviš na jošk. Ne vem, meni dela pumpica kot urca, je ne dam za noben denar!

Vilma, se podpišem, tudi jaz sem z njo zadovoljna, nobenih problemov in ravno zaradi tega jo priporočim vsaki, ki me vpraša.

Tvoja 2 sončka sta pa res user posted image user posted image , pa oba sta ti podobna user posted image .

...aja, pa uživaj maximalno na dopustu user posted image user posted image user posted image

Prosim, če lahko opišeta kako se lotita črpanja, mogoče delam tam kaj narobe.user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

sindarin

Kupite kdaj igračo prek spleta?

pogosto (9%)

redko (16%)

če si jo prej ogledam v trgovini in je cena prek spleta ugodnejša (20%)

nikoli (55%)

Število vseh glasov: 207

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!