Ursi2
|
Živjo, punce! Se na hitro javljam, prebrala vas bom pa zvečer. Me čaka kar nekaj branja ste ble pridne, al! Smo že nazaj, imeli smo se noro fajn, škoda samo, ker smo mogli že it nazaj, sam ima moj dragi jutri nujno v službi za bit že pred 6 zjutraj. Smo pa štartali včeraj ob 22 zvečer in smo prišli danes ob 8 zjutraj domov. Luka je bil ful priden, trikrat smo stali, sploh ni kaj jokal, se je zbudil, se igral in malo prepeval in čebljal, pol smo se pa vstavli je blo pa vse drugo bolj zanimivo. No, smo tudi plavali v bazenu in je fuul užival, kr vriskal je pa čofotal, tako da mislim, da je pravi vodnar. Sem ga pa včasih imela v Fredijevem obroču, včasih pa brez. Je pa blo fajn, ker je blo bolj malo ljudi v bazenu, večinoma smo bli kr sami, samo za vikend je blo mal bolj polno.Drgač smo tudi velko hodli, res so lepi kraji, vreme super, tapravo za otroke. Bom dala kake slike gor, sam jih morem prej še dol potegnat. Mislim, hotel pa kot iz pravljice. Pozimi more bit prav čarobno gor. Mogoče pa bomo šli kdaj. Jaz sicer nisem imela tolko od bazena in vsega, saj sem bila večino s tamalim, mož in brat pa sta si dala duška (bazen savna, bazen, savna,..............) pa štirikolesniki,............ Sarajevo je tudi lepo, zanimivo,.. Je pa Luka zlo priden, imel je svojo sobo, svojo postlo, zaspal je sam brez problema, tudi čez dan je velko spal,....... Sam en dan je imel malo vročine in je bil jokav, pa si kar nekaj v usta tišal, ..........ko sem ga pa namazala s Calgelom je blo pa vse ok in je bil spet dobre volje. Mogoč je zobek, sam ni nič videt še. No, zdej pa moj dragi in Luka spita, jaz sem razpakirala, pospravla, zdej pa sem na rač in moram slike dol potegnat in jih posnet še za domače in brata. Pa še ena pomembna stvar, danes bomo prvič probali GH, razen enkrat sem mu dala kašico Hippovo. Danes pa začnemo s krompirjem. No, sej je že šest mesecev in dva dni star, tako da...... No, se še kaj beremo kasnej. Lepo se imejte in uživajte s svojimi sončki. Res škoda, da smo morali prej it. No, pa drugo leto
|