|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
24.8.2008 20:57:59   
Špela100
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga
Aventova pa rada škriplje, ane Špela100.

Ja škriplje, škriplje...user posted image user posted image ma ni važno, vse za naše " mulce".

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
24.8.2008 21:36:12   
Lona76
Dober večer vsem!

Za nami je spet pester dan. Tajin prehlad se kar stopnjuje, tako da sem jo zjutri odpeljala na Metelkovo, od tam pa so naju poslali na pediatrično. Tam naju niso sprejeli, ker ima kisika v krvi dovolj. So ji pa dali eno inhalacijo Venotlina, po katerem ni bilo nič bolje, tako, da nama ga niso dali še za domov. Morava pa delati vlažne inhalacije in pa čistiti nosek, pa veliko mora piti (kar seveda noče). Upam, da bo jutri že kaj bolje. Bi morala biti jutri cepljena, pa seveda ne bo. Sva pa potem dan preživeli sami doma. Mož in Tilen sta šla k tašči na piknik. Jaz s Tajo nisem upala, kljub temu, da nima vročine. Mi je pa bolje da je sedaj zbolela če je že mogla kot pa čez en teden. Upam, da se do petka pozdravi, ko gremo ponovno na počitnice, tokrat gremo za 1 teden v Bohinj. Komaj čakam, ker tam se pa res spočijem in si naberem energije. Tudi Tilen in mož uživata, za Tajo bomo pa še videli. user posted image  Hodimo na sprehode, tudi leteti gremo s padalom, malo se s kolesi vozijo in pa mož zelo rad nabira gobe. Pa seveda ne gre brez vodnega parka in seveda jahanja za Tilna. Ponavadi nam že časa zmanjka da bi vse naredili, kar si zadamo. Gremo pa še z enimi prijatelji, ki imajo 2 leti starega fanta in se s Tilnom dobro razumeta. Tako da komaj čakam da šibnemo.

Preko Ebaya pa se očitno res splača kupovati. Pri nas si je samo mož enkrat kupil rokavice za fuzbal, jaz pa razmišljam da bi kupila une usnjene copatke. Jih bom pa več uzela, tako da se mi bo splačalo.

Zdej me pa že tuš pa postelja vabita k sebi user posted image .

Lahko noč

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
25.8.2008 12:11:35   
mumu
Po dolgem času se vam spet mal oglašam. Tia je zaden teden tako zahtevna, da enostavno nimam časa še na netu viset. Si je uvedla novo modo naša čebela; v vozičku ne spimo več ampak smo sam ful tečni se deremo pol jo moram pa v naročje vzet in jo noset v eni roki z drugo pa še voziček rint user posted image . A bomo že sam sprjazent se moram, da mam zdej osebnega trenerja in ne rabem v fitnes hodet user posted image  (sej prej tut nisem, sem preveč lena za fizične aktivnosti).

Upam, da Taja ni zelo prehlajena in da bo kmalu ok user posted image . Če ma pa faj zapackan nosek se pa na netu ena fajn stvar dobi (baby vac http://babyvacslovenija.blogspot.com/) k jo na sesalc natekneš in s pomočjo sesalca in fiziološke super spucaš noska, tut z mezička na nogi smrkl vn potegne user posted image . Sej če ste ble na pediatrični pa če so ji tam nosek čistel si vidla kako to gre. Res je super naša je bla tut dva mesca nazaj prehlajena smo clo eno noč na pediatriji preživel je bla na opazovanju za kisik, ker mi mamo od začetka s plučki probleme tko da smo prvi mesec itak tam preživel pol smo mel pa še doma štir tedne kisik, zdej ga mamo pa samo še za vsak slučaj če bi jo blo potrebno prklopet, upam da ne bo potrebe.

Hiter se pozdravte, da boste lahko uživale na dopustu.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
25.8.2008 12:31:06   
Katiandi
Ojla!
Mumu, tudi naš Jaka je isti, v vozičku nič spat. Sploh ne grem več na daljše sprehode, ker postane kmalu tečka, pa čeprav ni zaspan. Je pa pri nas še en problem, ne in ne zaspat, se z vsemi štirimi upira, ko ga primem v roke in greva v položaj za spanje. Drugače niti pod razno ne zaspi drugače kot na rokah, pa še to se trudim z dudo (je ne mara) pa s čajem. Končno le zaspi, a kaj ko spi samo pol ure, potem se pa zbudi in joče. Pa ko tudi pri nobenem drugemu ne zaspi, tudi pri atiju ne, tak da ma mami kar polne roke dela.
A se vaši user posted image  tudi z jokom zbudijo? Ponavadi se sploh še ne čisto zbudi, samo jokat začne, pa ga ne morem drugače potolažit kot da ga zbudim in vzamem iz postelje, da se zbudi. Potem je pa spet kmalu zmatran in tečen in spet uspavat jovo na novo.  Ponoči pa sploh ne joka, ko je lačen začne stokat ali pa se premetava po celi postelji, da me s tem zbudi.
Vsem, ki greste na morje ali v hribe, želim lep dopust. Mi letos ne gremo nikamor, bomo kar doma dopustovali  - smo na srečo ob gozdu doma in imamo ribnik, pa ptičke poslušamo in žuborečo vodo, pa tako pohajkujemo.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
25.8.2008 12:43:50   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Tajin prehlad se kar stopnjuje, tako da sem jo zjutri odpeljala na Metelkovo, od tam pa so naju poslali na pediatrično. Tam naju niso sprejeli, ker ima kisika v krvi dovolj. So ji pa dali eno inhalacijo Venotlina, po katerem ni bilo nič bolje, tako, da nama ga niso dali še za domov. Morava pa delati vlažne inhalacije in pa čistiti nosek, pa veliko mora piti (kar seveda noče). Upam, da bo jutri že kaj bolje.

Preko Ebaya pa se očitno res splača kupovati. Pri nas si je samo mož enkrat kupil rokavice za fuzbal, jaz pa razmišljam da bi kupila une usnjene copatke. Jih bom pa več uzela, tako da se mi bo splačalo.

user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tajo, da se čimprej pozdravi predlad, da bo uživala v Bohinju!!

Glede copatk, je pa že Gaya24 enkrat pisala, dajih v slo ena prodaja, iste kot na ebayu in so ene 14 eur, če vzameš pa dvojne so pa ene 13eur, ter ona plača poštnino, pa še plačaš ji potem, ko ji potrdiš, da so ok., če ne jih pa zamenjaš! jaz sem naročila dvojne, upam, da jih čimprej dobim!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
25.8.2008 12:48:08   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Katiandi

A se vaši user posted image  tudi z jokom zbudijo? Ponavadi se sploh še ne čisto zbudi, samo jokat začne, pa ga ne morem drugače potolažit kot da ga zbudim in vzamem iz postelje, da se zbudi. Potem je pa spet kmalu zmatran in tečen in spet uspavat jovo na novo.  Ponoči pa sploh ne joka, ko je lačen začne stokat ali pa se premetava po celi postelji, da me s tem zbudi.

ja, Lan se tudi z jokom zbudi, redko da se ne! sam Lan se tudi ponoči tako zbudi

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
25.8.2008 12:59:28   
tina50
Dinki, hvala glede korenja, bom ga nekaj tako probala spravit!

No, mi smo pa včeraj zečer prestavili posteljco v spalnico in smo eno stranico dol vzeli, da ga imam čisto na dosegu rok! in je blo fino, ker ko se je ob 23 zbudil, sem mu hitro dala dudo in se stisnila k njemu je zaspal nazaj, tako da sva se dojila dans šele ob pol enih. prej sem ga pa morala vzeti ven iz zibke, pa k sebi dat in se je seveda že mal prebudil vmes in sma se mogla dojit! upam da bo boljše tako!

prej sem mislila da ga bom dala že v svojo sobo, sam nima smisla, če se mi kar naprej prebuja. da bom pa vedno hodila v njegovo sobo  in se še jaz zraven prebudila, pa hvala lepa! bom res taka ko zombi!
sta mi včeraj tast in tašča rekla zakaj ga ne pustima jokat ene tri noči zaporedomauser posted image , da potem mi bo pa zagotovo spal. da ona dva sta tako prakticirala. pa sem jima povedla, da tega pa ne bom delala, da ti menda otrok to zameri. sta kar hitro mojga vprašala a si nama zametril?user posted image  ja, itak zdejle bo on vedel, če jima je zameril, jaz se pa spomnim kako sem se rodilauser posted image user posted image
jaz sem se pač tako odločila in konec (oz. oba se strinjama tako)!!user posted image

aja, dala ga bom spat  v svojo sobo takrat, ko bo prespal noči!

no, pa sem malo zatežila, kar grem da me še slučajno kaj ne prime

< Sporočilo je popravil tina50 -- 25.8.2008 13:01:44 >

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
25.8.2008 13:48:57   
Vilma
Evo nas, šibamo še mi na morje. V Strunjan. Vas nisem nič brala, ker ni bilo časa. Bom, ko pridemo nazaj. Punce uživajte, mi bomo tudi! Pozdravčki! user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
25.8.2008 16:50:17   
gaya24
Hojla!

Me nič ni blo te dni gor na računalniku, če sem pa že bla, sem pa za par minutk na forum pogledla pa vas mal preletela- Mam še kr gužvo, se učim pa še user posted image ni cel teden, ker je na pripravah in pol sploh ne utegnem na računalnik. Zdaj pa ravno Maj spi, pa sem si vzela mal časa, da kaj napišem pa nove slikice sem v album dodala. Zdaj vas bom pa šla mal brat, da vidim kaj kej počnete.

Vilma:
Uživajte na morju...oh, kje je že to...Bo počasi že 1 mesec odkar smo domov prišli user posted image

Eno vprašanje...A že kak naš' korenjak sam sedi? In, a jih že daste v stolček? Maj že čist kamot ob opori sedi in smo mu šli prejšn teden po stolček, zdaj pa ne vem, a naj ga že sestavim, pa dam not? V ležalnik ga odložim, ko kosilamo al pa ko moram kaj nardit ampak se mi ful gor dviguje in sploh noče bit več v njem.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
25.8.2008 21:22:47   
tina50
Gaya24 ja jaz sem že tud razmišljala, da bi Lana dala v stolček. jaz mu ležalnik že dam čisto pokonci, pa ga privežem in sedi not, ko ga hranim(to je največ 5 minut). bom počasi prakticirala stolček.
slikice od Maja so pa full lepe,seveda ker je lep fantek na njih!user posted image

ja tapravi so že ti naši korenjaki user posted image user posted image

danes je pa zatišje tukaj gor! ste vse na morju, kot bi bila glavna sezonauser posted image

lahko noč

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
26.8.2008 10:44:53   
Lona76
Živjo!

Gaya Maj je res luškan fantek. Tudi jaz imam že pripravljen stolček za hranjenje za Tajo. Ampak bi bilo dobro, da bi začela prej kaj jest user posted image . Trenutno ji še vedno ne gre. No mogoče je kriva bolezen.
Taja ima bronhiolitis, tako da morava vsak dan hodit na kontrolo k pediatrinji, pa seveda jo je potrebno opazovati in v primeru poslabšanja je potrebno it k zdravniku. Ji pa moramo delati vlažne inhalacije, čistiti nosek (ampak se mi zdi da sploh ni tok zabasan) in pa dajem ji prepražene kamelčke na plučka. Upam, da bo danes že kaj bolje in da bo do petka dobra ko gremo na dopust. Gorski zrak pa ji bo sigurno koristil.

Mumu hvala za nasvet, imamo uno k na usta ven ulečeš, pa se dere k user posted image . No s fiziološko pa nimamo več težav. Sedaj ko ji jo stisnem v nos in jo kaj pride do njenih ustk jo veselo liže user posted image .

V vozičku pa se tudi Taja full dolgo ni hotla vozit, pa se je sedaj stanje izboljšalo hvala bogu. Zaspi tudi v eni minuti če je fejst zmatrana. Je pa očitno potrebno ta čas pregurat pa pol spet uživajo. Tudi starejši je imel obdobje ko se ni hotel voziti. Sta mogoče probale če bi se v sede raje vozila, ker mogoče so že tako firbčni in bi radi videli kaj se dogaja okrog njih? Potem pa tudi v sede zaspijo user posted image .

Zdej grem pa mal pospravljat dokler žabica še spi.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
26.8.2008 11:38:00   
mumu
Hvala za nasvete, ampak na žalost pri nam to ne pali. Se že en mesec in pol vozmo v športnem vozičku v sedečem položaju, ker je pa firbčna ko vsaka babuška in mora vse videt in slišat user posted image . Na začetku je vsaj zaspala s tem da je nisem smela premakent v ležeč položaj, se je prec zbudila, zdej pa pač spi samo še v svoji posteljici in občasno v avtu, ker po novem se tut z avton ne maramo več vozet. Upam da je vse to samo prehodnega značaja.

Drugač sem pa dans končno pregledala slikice naših marčevskih zakladov in moram rečt da so čit vsi tako luštni... user posted image  

Lep dan še naprej, naša zdej že spi, upam da bo vsaj eno uro, da lahko končno še kej druzga počnem kot da se samo z njo ukvaja, sej ne da je težko, ampak včasih pa tut TV paše user posted image .

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
26.8.2008 12:07:18   
Čakajoča
A se vaši tudi z jokom zbudijo? Ponavadi se sploh še ne čisto zbudi, samo jokat začne, pa ga ne morem drugače potolažit kot da ga zbudim in vzamem iz postelje, da se zbudi. Potem je pa spet kmalu zmatran in tečen in spet uspavat jovo na novo. Ponoči pa sploh ne joka, ko je lačen začne stokat ali pa se premetava po celi postelji, da me s tem zbudi.
A se vaši  tudi z jokom zbudijo? Ponavadi se sploh še ne čisto zbudi, samo jokat začne, pa ga ne morem drugače potolažit kot da ga zbudim in vzamem iz postelje, da se zbudi. Potem je pa spet kmalu zmatran in tečen in spet uspavat jovo na novo.  Ponoči pa sploh ne joka, ko je lačen začne stokat ali pa se premetava po celi postelji, da me s tem zbudi.

Katiandi: Naš Nik se je prejšnji teden zbujal z jokom non stop. Ponoči in potem cel dan! Vendar to ni v njegovi navadi! Še sedaj ne vem; ali so ga mučili zobki, ali pa GH! Sedaj pa mu že 4 dni dam za kosilo samo otroški riž, pa spet spi, tako kot ponovadi! 12-14 ur ponoči. In še to; Nik je sedaj 2 dni spal v spalni vreči in mogoče je bil tudi to razlog, da se je ponoči zbujal!
Če se ti non stop zbuja z jokom in tudi med spanjem joka, poskusi ga zibati v postelji oz. malo po ritki, da ga zaziba! Pri nas to deluje od začetka! Tudi Nik včasih med spanjem joka (kot, da bi nekaj sanjal), pa malo jogi zibam pri ritki, pa zaspi dalje! POSKUSI!

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
26.8.2008 12:12:03   
Čakajoča
Eno vprašanje...A že kak naš' korenjak sam sedi? In, a jih že daste v stolček? Maj že čist kamot ob opori sedi in smo mu šli prejšn teden po stolček, zdaj pa ne vem, a naj ga že sestavim, pa dam not? V ležalnik ga odložim, ko kosilamo al pa ko moram kaj nardit ampak se mi ful gor dviguje in sploh noče bit več v njem.

Nik se tudi dviguje iz ležalnika. V ndžedeljo smo bili na kosilu v gostilni in sem jijm rekla, da naj pripravijo prostor za otr. voziček, pa so nam nastavili kar otr. sedež! Pa smo ga dali noter! Kako je Nik užival! 100/h. Samo privezan je moral biti. Drugače je še amlo nevarno, saj še ne sedi sigurno in ga včasih malo zanese sem pa tja! Tako, da Ti kar daj Maja noter! Ne bo nič narobe!
Tudi mi ga bomo počasi dali noter! SEdaj se počasi pripravljamo na morje (odrinemo 7.9.-točno, ko bo Nik star pol leta). Potem, ko pa pridemo iz moraj, pa tudi Nik dobi stolček v jedilnico!

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
26.8.2008 18:26:28   
lucalu
Pozdravljene mamice! user posted image  Kako smo kaj?
Mi smo vredu... nekaj dni se nisem javljala, pa vidim, da je tukaj pravo zatšje! A ste vse na dopustu ali kaj?
No, pri nas se je začelo zdaj pa res na polno dogajat... komaj se še previjamo. user posted image  Tai na previjalni zganja take vragolije, da je joj! Obrača in premetava se non-stop in res ga komaj oblečem... Groza - kaj bo šele čez dva meseca! user posted image  No ja, saj ga je prav fino opazovat, ko je tako živahen! user posted image user posted image user posted image
Zdaj vas grem še malo "preletet" dokler je še čas...

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
26.8.2008 19:06:45   
lucalu
Lona76 upam, da bo Tajin bronhiolitis čimprej mimo!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katiandi

Ne, pri nam je ravno nasprotno... naš Tai se skoraj vedno zbudi dobre volje - pa tudi, če spi samo 15 min. Se je pa že tudi zgodilo, da je ponoči zelo jokal in to v spanju, tako, da sva ga z user posted image  komaj zbudila... no in potem je v miru zaspal nazaj (predvidevam, da je kaj čudnega sanjal, ker drugače si tega ne znam razlagat).

gaya24 Maj je pravi bonbonček!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Čakajoča
Sedaj pa mu že 4 dni dam za kosilo samo otroški riž, pa spet spi, tako kot ponovadi!

Čakajoča a s tem misliš riževe kosmiče, ali je to kak poseben riž? Sprašujem zato, ker je v Paparici veliko receptov z otroškim rižem, meni se pa ne sanja kaj je to... user posted image

No, tole je bilo na brzino od mene... Tai se že oglaša in počasi ga bo treba skopat. V kolikor se danes več ne javim, vam želim lahko, mirno in prespano noč!!!
user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
26.8.2008 20:45:42   
Lona76
S Tajo sva bili danes pri pediatrinji in je rekla da je še vedno full zabasana, da pa je bolje kot včeraj in da upa, da se ne bo nič poslabšalo ker prehlad že toliko časa traja da se nebi smelo. Tako da jutri nimava kontrole, jo imava pa v četrtek. Potem pa v petek ali pa v ponedeljek. No če bo v ponedeljek bomo šli iz Bohinja v Lj. na pregled. Kaj čmo. Seveda če bo ona tok dobra, da bova sploh šli. Drugače pa bosta šla Tilen in mož, pa bova midve prišle ko bova lahko. Čeprav upam, da bo do petka že kar ok. Gorski zrak pa itak samo koristi.

Ja je pa večina čvekic na dopustu, se prav pozna zatišje.

Zdej pa likat user posted image . Morm met prpravlen vse za v petek.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
26.8.2008 20:52:53   
marita
jaz imam baby vac in je super zadeva. user posted image

Maks se je danes prvič prekotalil iz hrbta na trebuh in pol spet na hrbet, v momentu je bil čist na drugem koncu sobe. He, he, he...počas bom mogla it po stajco.

Tudi jaz premišljujem o nakupu stolčka za hranjenje, doma imam trip trap, pa je za tega še premajhen.

Uvedla sva GH in mu gre super, če ne dobi dovolj hitro žlice v usta, prov protestira. user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
26.8.2008 21:18:07   
Zofy
Ciao punce, samo, da se na hitro javim med pakiranjem. Jutri gremo namreč v Izolo in bomo dol najverjetneje slab teden. Sem mislila, da se bo Julija kopala, pa mi mama danes pove, da se je morje ful ohladilo. Še prejšnji teden je imelo 28 stopinj, zdaj pa menda samo 22. Tako, da se najbrž ne bo več kopala letosuser posted image user posted image user posted image

Julija tudi že okuša svojo GH. Ji že par dni dajam po malem, danes je pa prav pojedla obrok korenčka z mlekom in za večerjo riževe kosmiče od milupe (ker se doda samo voda, ni potrebno dodajati AM). Drekci že prav fejst smrdijo, da ne govorim o prdcihuser posted image . Zdaj se bom pred možem že lahko nanjo izgovarjala, če mi bo kak prehud ušeluser posted image

Sem pa začela z GH, ker se mi je zdelo, da je vedno živčna, ko midva jeva in ker se mi je začela ponoči ful zbujat. Prej sem dojila 1x na noč, sedaj 3x ali celo 4x. Od 1h naprej se zbuja na 2 uri ali še pogosteje. Je pa z večernim uspavanjem mir, vsaj nekaj dobrega. No, včeraj, ko je pojedla celo porcijo rižolinota, se je zbudila "le" 3x. Upam, da se danes še manj, ker je danes dobila 2 obroka GH. Sicer pa jo itak pustim pri sebi v postelji in potem to nočno prebujanje ni tako zelo naporno. Bi bilo pa vseeno fajn spati celo noč za spremembouser posted image .

Se bom javila še kaj z morja, če bom le lahko. Imam še domačo nalogo, da pripravim draft programa za dekliščino od prijateljice, tako da bom za to porabila čas za računalnikom. Prebrala pa vas definitivno bom.

Lona76 - eno pikapoko za Tajo, da se čimprej pozdravi!

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
26.8.2008 21:20:23   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Lona76 - eno pikapoko za Tajo, da se čimprej pozdravi!

Hm, kam pa je pikapoka izginilauser posted image . No, pa jih bo sedaj dobila 3 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
26.8.2008 22:07:32   
Azzurra
user posted image DAŠA PA VSEM POŠILJA PIKE POKE ZA SREČO

user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
27.8.2008 11:15:53   
Ursi2
Živjo, punce!
Zgleda, da je bolj zatišje tuki gor. No, saj je res treb aizkoristit tele lepe dneve.
Naš mišek se je pa zbudil danes ob 7.30, sma pojedla kuhano jabolko in malo rižolinota zraven, pa čaja, potem pa sva se malo igrala in telpvadla pa je hotu še zizat in ga je ob 9 zmanjkalo pa še zdaj spi. Potem greva pa malo na sprehod, popoldan pa obiski. Morem kosilo skuhat za vse, pa bo že, sam da se dogaja.

Morem pa pohvalit Lukija. Je pridelal že 3. zobek. Tako da spodnji dve enkici sta že prav veliki, zdej pa mu je zgornja desna enkica že ven pogledala, levi pa manjka samo še kak dan ali dva. Se prav fajn drži.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
27.8.2008 12:48:50   
Katiandi
Ursi2, čestitke za zobeke! Mi imamo že kar nekaj časa 2, zgornji pa še nočejo ven.
Zofy, držim pesti, da bojo noči čim daljše in brez budnic, ali pa samo 1x.
Marita, čestitke Maksu za valanje. Naš Jaka je tudi predvčerajšnjim se prvič sam prevalil iz hrbta na trebuh user posted image - sem bla čist happy. Bo vsaj nekaj imel pokazat fizioterapevtki jutri. SAmo obrat iz trebuha na hrbet mu pa ne gre, kr začne protestirat, ko ima dovolj pasenja kravic.
Jaka gre spat ob 9h in se zbudi pred peto uro, se podojiva, vendar ne zaspat. Sem ga dala kar v posteljico nazaj, pa se je oglašal uuuuuu in veselo premetaval. Ga je potem fant prinesel v najino posteljo, ko je šel v službo, pa sva se še malo dojila potem pa gleda povsod po sobi: luč, slike, mene in se mi reži, potem pa začne kovter mučkat. Tak da raje ustaneva, se zrihtrava, ga natovorim v voziček in greva. A kaj ko ne zdrži dolgo, ko je zaspan, bi bil na rokah. Zdaj tako prakticirava uspavanje, mu dam malo čaja in dudiko pa ga čist k sebi stisnem in zelo kmalu zaspi. Se pa bojim kako bo kasneje, ker je že zdaj težek da me vse boli; upam da ga ne bom preveč razvadila, samo če drugače sploh noče zaspat.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
27.8.2008 16:38:59   
tina50
ojla

Lan je pravkar malo zaspal, jaz pa namesto da bi z njim, pa hitro na rr!
mi imamo ponoči same budnice! spat gre ob 21, pol se a zbudi ob 23, polna na vsako urouser posted image user posted image
zdejle bom šla po rižolinota, če bo mu slučajno kaj pomagal, al je to samo crtlanje! bomo videli!
pa še nečak pride prespat k meni! prej med počitnicami ni prišel, ker se je Lan tako zbujal ponoči, ker sem jaz upala, da bo pa kaj bolje!!!! sedaj pa nič bolje, on pa seveda ima željo, pa naj pride, saj bo ležal v drugi sobi! on pa res spi celo nočuser posted image

Ursi2 user posted image user posted image  za zobeke, mi smo še brez
Marita user posted image user posted image  za obračanje Maksa!

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
27.8.2008 16:48:11   
perp
  nn                                     vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvccccc     n cx vccccc         

no to vaše malčke naša Nejča prav lepo pozdravlja

tudi za nami je enkraten dan. sve bile že zgodaj zjutraj na daljšem sprehodu, sve šle na "naš" vrt, tam kjer bo naša bodoča hiška stala, po jabolka, da je lahko stara mama torej Nejina prababica spekla štrudl. Potem sve pa s kolegico in njeno punčko šle v Mostec se sprehajat. In je res prov super tam.

Tudi mi smo včeraj dali malo korenčka. Je bla tolk dobra. Ga je imela vse povsod po ustih, pa vzun pa na dlesnih .... Ampak dons pa še nismo nič kakal, kar je pa prvič, da do 17ih še ni kakala. bomo videli. oooo, lih kar se je nekaj dogodilo v plenički, bom pogledala. ...ah samo prdec

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?