|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
22.8.2008 12:25:57   
majcci
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Ženske smo res zakon, lahko počnemo več stvari hkrati...za moške pa itak vemo, da je to nemogočeuser posted image

To se pa strinjam. Bravo ženske user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 651
22.8.2008 12:32:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Bubamara, joj, si bila lepauser posted image . Fotke so pa tudi čudovite. Bom Matjažu poslala mail, pa da vidimo ali je še prost za najin termin.

držim pesti, da ima prostouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 652
22.8.2008 14:54:23   
zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Bubamara, joj, si bila lepauser posted image . Fotke so pa tudi čudovite. Bom Matjažu poslala mail, pa da vidimo ali je še prost za najin termin.

držim pesti, da ima prostouser posted image user posted image user posted image

Jaz tudi. Punce hvala, odhajam domov, dost mam danes te službe. Lep vikend.
Pa pa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 653
22.8.2008 16:04:45   
Bubamaraa
hvala punce za pohvalee....user posted image

sej boste ve tudi prečudovite.. in upam, da boste mi pokazale kako poročno slikico, da vas vidim.....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 654
22.8.2008 19:35:04   
lyra*
Klepetuljeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

Jaz se vam končnoooo javljamuser posted image Sem že prej hotla en post napisat ampak me je ven vrglouser posted image  Zdaj sem pa ravno prišla domov,sma bla na sladoledu pa psa sma peljala na sprehod.

Bubamaraa sem ti pozabla povedat,da si fuuuuuuuuul fuuuuuul bla lepauser posted image user posted image user posted image  Ko si mi poslala na mail sem pogledla pol pa pozabilauser posted image  A bi še vse 1× ponovila?user posted image

poopsika jaz sem bila na Floridi. Ti povem z eno besedo božanskouser posted image  Ko vidiš vse tiste hiše se počutiš,ko največji revežuser posted image  

Fotografa in ansambla še kr nimaaamuser posted image  Pol pa bom jezna,da niso več prosti zdaj se pa ne spravim k deluuser posted image
A snemalca boste tudi imele?

No včeraj sem v avstriji kupila posteljico in sma ful trgovin prehodla...ikeo,kiko pa nevem kaj še vse...in,ko sem prišla domov so me noge tak bolele,da nisem vedla kaj naj naredimuser posted image  Ampak pol je moj bodoči stopil v akcijo in je blo takoj boljšeuser posted image user posted image user posted image

Grem malo v hladilnik pogledat...user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 655
22.8.2008 20:15:13   
Anonimen
lyra, mi2 sva tudi šla v Ikeo, ko  sem bila že ornk noseča...ko sem prišla domov sem mislila, da se mi bodo podplati vžgaliuser posted image ...ampak je bilo vrednouser posted image .

lyra, meni drugače ZDA niso sploh privlačne, no mogoče kak šoping v New Yorku ne bi škodiluser posted image , drugače me pa ne zanima ampak Florida mi je pa že od nekdaj všečuser posted image . Zdej sem samo še bolj navdušenauser posted image

(odgovor članu lyra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 656
22.8.2008 20:16:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lyra*

user posted image pri meni je  tole gledanje v hladilnik še zdej aktulano, pa je že leto odkar sem rodila...se bojim, da se tega ne moreš odvadituser posted image .

(odgovor članu lyra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 657
22.8.2008 21:13:06   
lyra*
drugače me pa ne zanima ampak Florida mi je pa že od nekdaj všečuser posted image . Zdej sem samo še bolj navdušenauser posted image

Če te kaj zanima samo vprašaj...pa,če hočeš kakšne slikice kr reči.

Em...jaz definitivno ne grem več z avtom kam daleč!! Vožnja me čisto utrudi,ne morem se sprostituser posted image  Pa še trebuh imam obsega nekaj čez 100cmuser posted image user posted image  Kaj šele bouser posted image

Do Ljubljane pa ziher skočim še kajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 658
22.8.2008 21:14:26   
lyra*

user posted image pri meni je  tole gledanje v hladilnik še zdej aktulano, pa je že leto odkar sem rodila...se bojim, da se tega ne moreš odvadituser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image
No jaz imam namen shujšat do januarja...user posted image Ampak tudi,če nebo šlo bomo pač drugo obleko izbraliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 659
22.8.2008 21:23:39   
Anonimen

drugače me pa ne zanima ampak Florida mi je pa že od nekdaj všečuser posted image . Zdej sem samo še bolj navdušenauser posted image

Če te kaj zanima samo vprašaj...pa,če hočeš kakšne slikice kr reči.

Em...jaz definitivno ne grem več z avtom kam daleč!! Vožnja me čisto utrudi,ne morem se sprostituser posted image  Pa še trebuh imam obsega nekaj čez 100cmuser posted image user posted image  Kaj šele bouser posted image

Do Ljubljane pa ziher skočim še kajuser posted image

A vi mi res poslala slikce?user posted image user posted image user posted image user posted image

No, ko pa prideš v Lj moraš pa povedat !!!user posted image

(odgovor članu lyra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 660
22.8.2008 21:26:09   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image
No jaz imam namen shujšat do januarja...user posted image Ampak tudi,če nebo šlo bomo pač drugo obleko izbraliuser posted image

Nič ne skrbi, jst sem se zredila za  cca.22 kg , je pa res, da sem bila polna vode...ko sem prišla domov iz porodnišice sem imela takoj 15 kg manj...
Zdej mi je ostalo pa še +3 kg, ampak za te mi je vseen če gredo stran al pa ne. Sem si prav všeč taka kot semuser posted image , matr sem samozavestnauser posted image .
Sicer pa važno, da bosta princeski zdravi in pa ti, kile bodo pa že šleuser posted image

(odgovor članu lyra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 661
22.8.2008 21:45:38   
murphy
čav čav

Sem brala, ko ste se menile glede fotografa. Tale s Koroške je pa res ful pocen. Saj te cene so pa res kar nekaj. Za približno enako storitev, pa take razlike. Tudi po 1000 evrov.
Ah, hvala bogu se meni ne bo treba še s tem ubadat. Se je za fotografinjo javila kar moja kolegica. Se ljubiteljsko s tem ukvarja, pa še srednjo fotografsko je končala. Itak je men bistvo, da imava par super fotk, ne pa da cel dan poziram. Pa še slikat se ne maram.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 662
22.8.2008 21:53:20   
murphy
Jah nič, se grem stiskat k dragemu.user posted image

Lep vikend nevestice

(odgovor članu murphy)
Neposredna povezava do sporočila: 663
22.8.2008 22:25:32   
Martina27
Dober večer!
Kako ste gospodične?
Jaz sem tak tak! Sinek si je na igrišču poškodoval nogico natančneje prstek, da mu je kar nohtek dol šel in smo šibali na urgencouser posted image  Mene itak skoraj kap in cela panična, no na koncu se je vse super koncalo. Razkužli in sčistli so mu prstka namazali, zavili, tako da zdaj morva hodit na preveze.

Malo sem vas brala glede fotografov, no, midva že imava fotografinjo tak da smo se enega bremena rešiliuser posted image  Eh sej ne, sam hecam se, prav luštne so te priprave in prav dajo ti dodatno energijouser posted image

Edino še ti detajli, pa bo.
Jutri greva na Galerijo,pa vam javim kako in kaj pa še poroko od naše forumašice bom vidlauser posted image user posted image
Ja, ja NATAŠI,jutri je tvoj dan, sej itak več ne bereš pa vseeno lep poročni danuser posted image  JAZ PA TE BOM VIDLA TRALALAuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nočkauser posted image

(odgovor članu murphy)
Neposredna povezava do sporočila: 664
22.8.2008 23:06:26   
SOULatka
kdo pa vam bo kaj igral na porokah?

Vse je tako, kot je. Samo naš odnos do tega je pomemben, In tega lahko vedno spremenimo, saj mi odločamo o njem!

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 665
23.8.2008 10:25:00   
orka**
Punce pošljite mi vaše e-maile na ZS, da vam pošljem povabilo za google skupino neveste2009, kjer bomo lahko imele slikice, dokumente, ... skratka vse o poroki.

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 666
23.8.2008 10:45:03   
majcci
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka

Midva še nimava izbranega ansambla - izbirava pa med tremi. Če pa kateri od teh ne bo več prost, bova pa iskala naprej.

(odgovor članu SOULatka)
Neposredna povezava do sporočila: 667
23.8.2008 10:45:57   
majcci
Martina - kako je sinek? Ga prstek še boli? Upam da ne in da je že bolje.

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 668
23.8.2008 11:16:11   
Martina27
Halo!
majcci- hvala za vprašanje! Ja on pravi da je bolje, mene pa je kar groza ko mu bom morala narest prevezuser posted image

Midva bova imela ansambel Odmev al pa Katrco, bomo danes videli in slišaliuser posted image

No vam potem povem, kako okusno bomo pa mi jedli na poroki. Upam da zelo, ker če ne se razjočemuser posted image

Lep sobotni dan!
pa pa

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 669
23.8.2008 11:16:54   
murphy
Dobro jutro!

Pri nas se je že tak lepi dan  narediluser posted image

Z ljubijem se greva mal na okol potepat, pa kosilce kje zunaj.

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 670
23.8.2008 11:22:09   
majcci
IZVIRNO SPOROČILO: murphy

Dobro jutro!

Pri nas se je že tak lepi dan  narediluser posted image

Z ljubijem se greva mal na okol potepat, pa kosilce kje zunaj.

Pri nas je pa bolj oblačno. Greva pa popoldan malo na obisk k staršem.
Zdaj pa malo doma uživava v lenarjenju user posted image

(odgovor članu murphy)
Neposredna povezava do sporočila: 671
23.8.2008 11:25:49   
murphy
Martina27, Zakaj te pa skrbi glede jedilnikov?

Midva. bova imela kar slow food varianto. Nama je tako všeč, da se počasi je, pa da ni tistih ogromnih porcij. Bo akr drago prišlo na osebo, sva računala da okoli 60 evrov...ampak jih tako ne bo dosti.

(odgovor članu murphy)
Neposredna povezava do sporočila: 672
23.8.2008 11:38:03   
murphy
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka

še ni nič odločeno, ampak moj se nagiba k duo gentlemen. Pri nama v prvi vrsti odpade kakšen narodni ansambel, ker ne marava, da se sam narodno  zabavno špila.  Pa prostor je tud bolj mali, zato bi bolj težko ansamel tja stlačla. Na bratrančevi poroki sta tud onadva špilala in so bili vsi ful zadovoljniuser posted image . Sicer mene ni bilo, ker sem bila takrat v tujini na izmenjavi študentov, ampak praviji, da je bil taprat žur.user posted image  Muziko si lahko sam izbereš, ker imata zelo obširen repertoar, pa ne pretiravata z igricami, ...je baje tko vse na nivoju. Bomo videli kaj več, ko se na sestanku dobimo. Za zdaj se ljubi meni, ker je to njegovo področje.user posted image  Jaz imam pa trenutno lov na oblekce. Uf, sploh ne vem kje začeti. Al naj si dam šivat, sposodit....

(odgovor članu SOULatka)
Neposredna povezava do sporočila: 673
23.8.2008 11:47:21   
Martina27
HEEJJJ!
Skrbi me ravno ne, sam je pa dobro vedet, kako okusna je hrana, če sploh jeuser posted image
Midva sva tuki že vse plačala da so nama rezervirali prostor in zdaj mi nebi bilo ravno fajn, da pa bi bila hrana obupna.
Pa sej nebo, vsaj do zdaj so jo vsi hvalili.

Imela bova pa to ala ruski bife varianto in vsake hrane nekaj. Od morske do navadne ma ni da ni no.

Sam pač to osnovno hrano je pa fajn probat, ne vem no, vsaj jaz si tak mislim.
No, tako da sem danes prosta, kar se tiče kuhanjauser posted image user posted image user posted image

Moj si pa ful želi, da bi midva golobe spustila, jaz pa ne, ker se jih bojim, pa zdaj ne vem?
Mah treba bo narest en kompromis!

(odgovor članu murphy)
Neposredna povezava do sporočila: 674
23.8.2008 13:29:54   
Anonimen
Ola nevestice!

Mi smo ravnokar s kosila...jutri ima mojo dragi rojstni dan in smo šli na koslio, jutri pa nas čaka kosilo v Kmečkem hramu( tam kjer bo poroka) in se ful veselimuser posted image user posted image user posted image

Jst si ne delam prevelikih skrbi s hrano, bendom in vsem pripravami, ker je lahko to potem ful stresno obdobje...jst sem si rekla kar bo pa bouser posted image ...Ma ziher bo luštno, zabaval se bomo, jedli bomo pa tud, ni vrag, da se ne bo našlo za vsakega nekaj,
Najin meni je ful raznovrsten od piščana, do račke, do svinske ribce...pa mlinci, polenta, krompir...uglavnem za vsakega nekaj, če jim pa ne bo všeč pa njihov problemuser posted image .

Jst sem si res vse vzela v iziuser posted image .

Martina, ziher bosta imela ful okusno hrano, nič ne skrbiuser posted image

(odgovor članu Martina27)
  Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.