|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
22.8.2008 9:05:20   
Anonimen
Martina najina možeka  sta si pa precej podobnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 601
22.8.2008 9:08:06   
zimbra
Dobro jutro punce!
Res je, res jih moramo čimprej poročiti, te naše zlate fante user posted image .

Martina27, če bi jaz imela na voljo Bora Boro in Cancun, bi govoto izbrala prvo. V Cancunu sem že bila in ti lahko povem, da ni tako lepo, kot zgleda na slikah. En nagužvan Portorož. Če že izbereta Mehiko, vama priporočam Isla del Mujeres (čisto nasproti Cancuna). En mali otoček, lepše plaže, manj turistov, lepši hoteli, veliko bolj romantično... Vsaj zame. Itak pa na poročnem potovanju ni nikoli dolgčas, ni važno kje si user posted image . Pa pozdravi se čimprej.

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 602
22.8.2008 9:18:13   
Anonimen
Jst pa komaj čakam nedeljo..gremo s starši in pričami na koslio v gostilno kjer bo poročno slavjeuser posted image
Mj dragi ima tudi v nedeljo rojstni dan tko,d a bomo vse skupaj združili.

Kar se tiče poročnega potovanja imam samo dve željeni destinaciji  , oz. 3 in samo tohočem videtiuser posted image .
Avstralija
Nova lenadija
Florida(ZDA)

Ši bomo vsi 3 in to verjetno pozimiuser posted image

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 603
22.8.2008 10:00:04   
majcci
Se še jaz malo oglasim.
Imam ravno odmor za malico.

Midva sva pa v vseh gostilnah, ki jih imava na voljo že bila, tako da ne bova šla na kakšno pokušino oz. ogled. Le odločiti se morava katero izbrati.
Isto je z ansambli - sva tudi že vse slišala. Edino kar morava počasi narediti, je da se do župnika odpraviva.

Glede poročnega potovanja pa midva veliko izbire nimava, saj bova verjetno julija šla, zato bolj eksotične destinacije odpadejo. Tako da bova verjetno nekam v Grčijo šla. Mogoče nama bo pa uspelo potem decmbera kam iti. Moj med letom zelo težko dobi dopust (večino ga porabi julija), tako da še ne veva ali bi bilo sploh možno decembra iti.

Končno je petek. Jupiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 604
22.8.2008 10:03:34   
Anonimen
user posted image user posted image Kaj sem napisala...Nova lenadija, namesto Zelandijauser posted image user posted image

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 605
22.8.2008 10:04:27   
Anonimen
majcci, kje pa se bosta vidva poročila?user posted image Sej mogoče si že povedala, pa sem jst pozabilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 606
22.8.2008 10:05:34   
majcci
Poopsika - a misliš kraj? Na Ravnah

Vidva?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 607
22.8.2008 10:06:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majcci

Poopsika - a misliš kraj? Na Ravnah

Vidva?

Ja, krajuser posted image .
Midva na Otočcu.

Ti si s Koroške, ane?

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 608
22.8.2008 10:08:59   
majcci
Ja, s Koroške sem.
Kaj pa vidva?

Fajni kraj imata za poroko.
Bi jaz tudi kaj takšnega izbrala, če bi bilo možno, pa žal na anšem koncu ni nič podobnega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 609
22.8.2008 10:11:56   
Anonimen
Majcci, jst iz Celja ampak že 4 leta živim v Lj, moj dragi je pa iz Lj.
Je pa najin fotograf iz koroškeuser posted image .

Ja, Otočec mi je res pri srcu. Je pa 40 min vožnje iz Lj, tko,d a tudi ni tako blizuuser posted image .
A se bosta na kakšnem gradu poročila?
Zelo slabo poznam koroško zato so mogoče moja vprašanja neumnauser posted image , sorči.

< Sporočilo je popravil poopsika -- 22.8.2008 10:12:06 >

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 610
22.8.2008 10:17:46   
majcci
Katerega fotografa pa imata?

Civilno poroko bova imela na gradu v Ravnah (tu potekajo vse civilne poroke na Ravnah).
Ni pa to takšen grad kot pa npr. Otočec. V njem sta drugače knjižnica in muzej.
Nekaj podobnega je tudi v Slovenj Gradcu, ampak ker sva iz Raven, sva se kar za to variianto odločila.

Link do slik gradu

http://www.rav.sik.si/knjiznica/zgodovina/grad_ravne/danes/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 611
22.8.2008 10:24:59   
Anonimen
majcci kakšen lep grad, waaaaaaawuser posted image user posted image user posted image user posted image Res krasno...sploh ne rabita res nikamor drugam, ker je tale lokacija prečudovita, krasnouser posted image . Pa knjižnica mi je ful všeč...res je lepo!

Tole je pa najin fotograf:
http://www.porocna-fotografija.net/galerije_2.html
Matjaž Merčnik.

Smo se dobili in ko je pokazal en poročni album, sva bila čisto navdušena..kakšne slike in kakšen lep poročni album...Ma sva vedela, da je to to.
Pa sploh je prijazen tale Matjažuser posted image

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 612
22.8.2008 10:27:08   
majcci
Sodelavca od tega fotografa poznam - Laznik Dobrana.
Res lepe fotografije - sem jih že nekrat gledala.
Kakšno ceno pa ima?
A pa prideta oba fotografirat?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 613
22.8.2008 10:28:27   
majcci
Drugače pa tu na gradu še ni tako dolgo kar izvajajo poroke tam. Prej so jih na matičnem v centru, potem pa so grad prenovili in obrede prestavili sem. Še sreča user posted image

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 614
22.8.2008 10:41:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majcci

Sodelavca od tega fotografa poznam - Laznik Dobrana.
Res lepe fotografije - sem jih že nekrat gledala.
Kakšno ceno pa ima?
A pa prideta oba fotografirat?

Pri nama bo samo Matjaž.

Cena bo okoli 700, 800€...400€ je začetna cena potem pa so tu še potni striški, pa album, pa ne vem kaj še vse, sem pozabilauser posted image ...še zmeraj je poceni, pa slike so fantastične tko, da ga ne izpustimuser posted image

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 615
22.8.2008 10:43:13   
majcci
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

tko, da ga ne izpustimuser posted image

To pa res neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 616
22.8.2008 10:44:20   
Anonimen
brajdzile so na A kanaluuser posted image ...no da vidim kaj bodo danes ****rileuser posted image

(odgovor članu majcci)
  Neposredna povezava do sporočila: 617
22.8.2008 10:44:54   
Bubamaraa

majcci kakšen lep grad, waaaaaaawuser posted image user posted image user posted image user posted image Res krasno...sploh ne rabita res nikamor drugam, ker je tale lokacija prečudovita, krasnouser posted image . Pa knjižnica mi je ful všeč...res je lepo!

Matjaž Merčnik.

Smo se dobili in ko je pokazal en poročni album, sva bila čisto navdušena..kakšne slike in kakšen lep poročni album...Ma sva vedela, da je to to.

poopsika oprosti ko se štulim.... midva sva mela ta dva fotografa... in morm rečt, da so fotografije fenomenalne... in sta vredna vsakega evra....user posted image user posted image user posted image

če te zanima najin poročni album velja še tisto vabilo na kavo in ti ga z veseljem pokažem....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 618
22.8.2008 10:47:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

Matjaž Merčnik.

poopsika oprosti ko se štulim.... midva sva mela ta dva fotografa... in morm rečt, da so fotografije fenomenalne... in sta vredna vsakega evra....user posted image user posted image user posted image

če te zanima najin poročni album velja še tisto vabilo na kavo in ti ga z veseljem pokažem....user posted image

A res??????????user posted image user posted image user posted image user posted image
Pol bova pa res mogle it na kavo že enkratuser posted image !

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 619
22.8.2008 10:47:54   
zimbra
Poopsika tega fotografa sem tudi jaz gledala in sem ga v teh dneh nameravala poklicat!!! Zdaj si me pa res prepričala. Kdaj točno se že ti poročiš? Sem že malo pomešala vse vaše datume. Da ne bo slučajno zaseden!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 620
22.8.2008 10:49:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Poopsika tega fotografa sem tudi jaz gledala in sem ga v teh dneh nameravala poklicat!!! Zdaj si me pa res prepričala. Kdaj točno se že ti poročiš? Sem že malo pomešala vse vaše datume. Da ne bo slučajno zaseden!!

30.5.2009, pa ti?

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 621
22.8.2008 10:51:11   
majcci
Da se ne bomo na koncu še steple za ta dva fotografa user posted image . Malo se hecam.
Res imata super slike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 622
22.8.2008 10:51:45   
zimbra
6.6.2009

Kdaj pa si ga že rezervirala??? Sploh nisem imela pojma, da se že tako mudi.. Kje pa imajo prostore? Tudi jaz bi si šla pogledat album in ga kar rezervirat. A veš če dela tudi poročne knjige? Meni je to tako všeč..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 623
22.8.2008 10:53:35   
Bubamaraa

IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

Matjaž Merčnik.

A res??????????user posted image user posted image user posted image user posted image
Pol bova pa res mogle it na kavo že enkratuser posted image !

ja sej ti pravim, da mormo iti... ko boš videla moj poročni album se boš zaljubila v te fotograije... ker je res nekaj posebnega....user posted image

se naslednji teden zmeniva, če boš mela čas... ok?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 624
22.8.2008 10:54:11   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

6.6.2009

Kdaj pa si ga že rezervirala??? Sploh nisem imela pojma, da se že tako mudi.. Kje pa imajo prostore? Tudi jaz bi si šla pogledat album in ga kar rezervirat. A veš če dela tudi poročne knjige? Meni je to tako všeč..

ja midva sva dala delati 4 te foto poročne knjige, ker sva dala za darili za poročne priče in starše....user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.