|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
21.8.2008 20:17:50   
tanci29
pa še to..sem dobila sms od sodelavke..rodila punčko vse ok

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
21.8.2008 20:18:53   
Katjusa
Tanci upam da se kmal konča tole objemanje školke..... pa res nimaš sreče...

kje ste punce?

jst bi šla tud najraje kr spat.... morem še mal počakat Florjan gre okol 9 spat mi2 ponavad okol12 sam dons razmišljam da bom šla mal prej......

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
21.8.2008 20:52:41   
tanci29
jest ponavad ze na sedežni začorim pol me pa moj komi sprav do postle ker sem totalnouser posted image  sploh ne vem kaj se dogaja...še slečt se ne moremuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
21.8.2008 21:05:38   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

pa še to..sem dobila sms od sodelavke..rodila punčko vse ok

čestitam sodelavki in ji želim da gre čim prej domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
21.8.2008 22:06:12   
Pozdravljene moje punce,

sem full pozna potem smo se še šli potepat in smo zdele prišli domov...naj vam povem kar vas verjetno zanima da sem zelo zelo srečna naša nuhalna je potekala lepo sem jokala in moja dva z navdušenjem gledala...

No rezultati so pa 1:8920 srček lepo lepo bije tako da je vse lepo je rekla zdravnica da je čudovit rezultat in sem res srečna ni pa hotel se naš dojenček tako obrnat da bi vidla kaj bo tako da smo še vedno v pričakovanju...

hvala za pestke rada vas imam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
21.8.2008 22:22:47   
glen
Cita superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,smo se že spraševale kje si?user posted image Sej ni važno mate pauser posted image samo da so rezultati super.

katjusa lahko nočko.
Kje je pa sunny?user posted image ziher.zdaj ma zeleno lučuser posted image user posted image user posted image user posted image .

tanci29
čestitke za sodelavko in vem kako ti je, meni je tudi še ful slabo,samo nebruham več,ma če ti povem po pravici ko sem zmerno bruhala sem se bolje počutla kot sedaj,ko sem kaj pojedla kar mi ni pasalo sem user posted image in je blo malo cajta mir,zdaj pa mi je cel božji dan slabo,malo več pa malo manj,najhuje je ko kaj pojemuser posted image
Ma veš da jaz tudi vsak večer zaspim na kaučuuser posted image ,je pa pri meni tako da zelo težko zaspim zvečer(ker spim vsak dan popol.user posted image )tako da ko gre tamala spat se grem stuširat oblečem pidžamo in se uležem v dnevno,malo rr prečekiram,tv pogledam in pol hitro zaspim,pol pa ob enih dveh tudi treh prešaltam v postlo.
Naj ti povem da pa mi je najslajše spat zjutraj ko moj vstane ob 6 in jaz vem da lahko še spim(ker prej sva skupi vstajala za v službo)sem žleht ne.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
22.8.2008 7:28:34   
Vesnozaver
Doooobro jutro punce!

Danes pa vam jaz skuham kavico, čajček, karkoli želite, za zajtrk je samopostrežni bifeuser posted image

Moram vam povedati, da sem tako vesela, z mozekom sva namrec kupila stanovanje. Jupajdijaja, sicer sva se zakreditirala (drugace itak tezko, nobeden od starsev nima kaj dosti), stanovanje mickeno, ampak je pa najino! Kako sem vesela! Tako da ko pride nas pikec bo ze vse zrihtano.

cita  user posted image  za ns!
nas busi veselo raste, cutim se nic-a katera ze kaj cuti?ve ,ki ze imate otrocke, ko bolj veste, kako se to cuti?

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
22.8.2008 8:52:51   
Balonchy
Jutro...

Cita - ČESTITKE za NS!!! Odličen rezultat imaš...

Vesnozaver - a ni lušno, ko veš da boš na svojem. Čist samo vajino... user posted image  Čestitke tudi tebi za dober nakup...

tanci29 - ti limam eno user posted image , da bi se ti tvoje slabosti čimprej končale!

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
22.8.2008 8:54:19   
Katjusa
Dobro jutro,

danes je pa lep dan takoj zjutraj dve veseli novici....

Cita čestitam za lepo opravljeno nuhalno in za zelo lep razultatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kar se tiče presenečenja sej bo kmalu spet morfologija pa se bo takrat bolj na ziher videlouser posted image user posted image user posted image user posted image se je pa moji kolegici tamali skrival čist do konca pa sem ji rekla ziher je fantek k je tak sramežljivuser posted image user posted image user posted image in je res bil fantek zvedla je pa nakje v 38 tednuuser posted image user posted image user posted image user posted image

vesnozaver to pa je super novica, da sta si stanovanje kupla zdej si ga pa lepo uštimajta in uživajtauser posted image user posted image user posted image user posted image pol bosta dobla pa še dojenčka.... kaj je lahko še lepšega.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jst bi tud včasih kr mela kako svoje stanovanje sam ne gre po drugi strani imam pa toliko prednosti da smo v hiši in pr starših... ko rabim varstvo ga mam vedno pri roki pa tud kosilo zame in za florjana čez teden kr mami po večini kuha tak da mam res luksuzuser posted image user posted image user posted image user posted image .... dokler sta moja2 mam plac tle pol bomo pa videli, se nič ne sekiramuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
22.8.2008 8:56:16   
Šaki
dobro jutro vsem:)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
22.8.2008 9:02:32   
Pikica5
Dobro jutro punce,

Cita četitke za NS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste kaj?

Želim vam lep dan

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
22.8.2008 9:06:29   
Balonchy
jutro bad girl in pikica5... user posted image

Kako sem jaz danes po doooolgem času dobro spala! user posted image  Sploh se ne morem navadit spati na boku!!! Umiram...
Ravno par dni nazaj sva se z user posted image  pogovarjala o spanju in mu pravim - kaj bi dala, da bi lahko sam par ur spala na trebuhu! Pol mi pa začne štimat na postelji 100 stvari - od povštrov do blazine za dojenje (črv), pa kovtrčke je zvijal. In to vse tako, da bi imela bušija u luftu... user posted image Jaz sem morala to sprobavat... Tako sva se režala... user posted image  Sam mu pa ni uspelo, da bi me tako "podložil", da bi mi pasalo! user posted image  

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 22.8.2008 9:07:28 >

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
22.8.2008 9:08:41   
Šaki
no vidš balonchy tvoj je pa res dobr desc.moj me sploh nebi poslušaluser posted image user posted image

je pa meni tud zelo muka spati na boku.ko sem prvič rodila sm se takoj ulegla na trebuh ko se se lahko...ma to je blo bolš ko na lotu zadet tk mi je pasal..user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
22.8.2008 9:09:24   
Balonchy
Pikica5 - kako sta kaj tvoja dva razgrajačka? Imaš že kako sliko bušija?

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
22.8.2008 9:11:11   
Balonchy
cita - a ti je uspelo pogledat posnetke iz NS???

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
22.8.2008 9:17:45   
Šaki
punce djte mi povedat če veste že za imena kakšna mislite dat??

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
22.8.2008 9:28:27   
Katjusa
Jst sem v 1. nosečnoti spala na trebuhu do nekje 24 tedna in se nisem nič obremenjevala da morem spat na boku..... sej ko ne bo šlo na trebuhu s eboste avtomatsko obrnale in bo lažje.... zdej tud še spom na trebuhu mi pa že občasno rata neprijetno in  se obrnem.....

Glede imen nimamo pojma jst gledam tv pa si zapisujem lepa imena... pol boma mogla pa še pokomentirat pa pogledat na statistični ured k nebi rada da jih je miljon z istim imenom...... tak da imamo še čas..... se mi pa zdi da bo za fantka laže najt k za punčko......

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
22.8.2008 9:34:26   
tanci29
dobro jurto bejbike...

moje počutje še vedno bljaki...mali je spal do pol9 ..ne morem verjet sploh se ni nič zbudu umes..kera faca...zdele bo treba počas u štacuno..jutri ima od erika prbabica 82.let in ji bom spekla torto..upam da jo ne bomuser posted image ..ker to bi bla pa res lepa dekoracijauser posted image ...

cita-tebi pa čestitke za nuhalno...lepo kajne

imena-ne o imenih...sploh nimam več moči se pregovarjat o tem..

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
22.8.2008 9:38:50   
Balonchy
Katjusa - jaz se sploh ne obremenjujem, da ne bi "smela" spat na trebuhu - ampak me že kar nekaj časa prav boli (neprijeten občutek), če se ponoči slučajno zvalim na trebuh - dobesedno me zbudi. user posted image

bad girl - midva imava imeni (za user posted image  in user posted image ) izbrani že 100 let. Kot izgleda bomo uporabili user posted image . Za user posted image  pride v poštev naslednjič... user posted image

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 22.8.2008 9:39:09 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
22.8.2008 9:40:18   
glen
Jutroooooooooooo.
vesnazver čestitke za stanovanje,sej ni važno če je majhno je pa samo samo samo vajinouser posted image user posted image user posted image ,to je velik korak v življenju,bravouser posted image user posted image user posted image
Mi živimo v bajti od tasta  in tašče,mamo ločeni stanovanji in se dobro razumemo,pa tudi kot je katjusa napisala je velikokrat komot,za popazit tamalo pa tudi dostikrat tašča skuha tudi za nas(no sej tudi jaz za njih).
Nimamo glih majhno no cca 70 m2 ampak zmeraj je želja da bi pa bil enkrat na svojem čisto sam.
No zaenkrat mi tako ugaja ker so res zlati in se popolnoma nič nevtikajo.
Buši?ma kaj jaz vem ko se najem ali proti večeru ga je neki malega videt ma zjutraj pa čisto malo,ma tudi pri Lin bi lahko če bi hotela z malo bolj ohlapnimi majicami skrivala user posted image do 7 mes.user posted image
prsa so pa dni fajn mapeta in bolijopol je par dni mir so manj napeta in nebolijop,.....

glede imen pa hmmmmmmmm,meni so všeč Val,Gal,Lun,Gaj,user posted image in Rubi,Juni,Ula......user posted image ,bomo vidli,naša tamala pravi da če bo dobila bratca bo Val če pa bo sestrica bo pa Ula in to vsem na veliko razlagauser posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
22.8.2008 9:40:43   
reckova
Hej! Včeraj opravila pregled...vse super, samo imam full nizek pritisk. Glede mojih 3 kg minusa ni bilo nič govora....saj imam podlago tak da ni panike. No, naslednji pregled je že morfologija 24.9.2008. Aja pa včeraj sem zvedla, da grema z eno full dobro prijateljico skupaj rodit. In ker dela v bolnici semji že rekla, da naj nama rezervira najboljšo sobo....hec ne kak je to, ko se datumi poklopijo. No se beremo. Lp

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
22.8.2008 9:44:12   
Katjusa
Balonchy ja ti si le noseča 14 dni več k jst in verjamem da te že bolj moti ker mene tud včasih se zbudim s takim čudnim pritiskom tam spodaj.... mislim da tokrat ne bom tako dolgo ležala na trbuhu.... pa zvečer ko TV gledama se vedno na trebuh uležem in v prvi nosečnosti sem si dala en velik povšter pod berde pa enga pod prsa da je bil trebuh čim manj obremenejenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo tud mel 1. imene zbrana še predno smo bli noseči (Florjan, Karin) za punčko nismo rabli sma zdej mi pa nekak ne gre za drugega otroka če bi bla punčka.... želim nekaj novegauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
22.8.2008 9:50:15   
Balonchy
Danes imate pa kr velik pregledov čveke - upam, da se oglasite, ko pridete domov!!!

TEDIGO, Ajvy, Nusa30, julija 30!!! Na raport... user posted image

Kaj pa boma2 - se je kaj javila po opravljeni NS (20.8. jo je imela)???

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
22.8.2008 9:54:14   
Katjusa
Bolonchy tole je blo poročanje boma2:)

IZVIRNO SPOROČILO: boma2

Pozdravljene vse februarčiče 2009... :)

No moja nuhalna je mimo... 1:738... Baje je to uredu... IN baje je vse ok...

me je pa mal zmotu izvid, kjer piše gestational age 15 weeks.... Upam, da nisem šla prepozno.. in upam, da bi mi poveduuu..;:)

Boma2 če rečejo, da je vredu potem je že vredu user posted image user posted image user posted image user posted image   ja 15 teden bi bil res mal pozno za ta pregled sam to je lahko glede na ZM ker ponavadi kr ta datum not vpišejo in ne tistega k ga G določi na 1. pregledu.... A se ti ta 2 datuma razlikujeta?

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
22.8.2008 9:57:44   
Balonchy
Katjusa - THX. Sam sem pa postala pozabljiva bolj kot kake nonice!!! user posted image

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 22.8.2008 10:00:18 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.