|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
22.8.2008 13:14:01   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

no nj mi ena izračuna plis ker sm zdj vse pobrkljala..ZM 15.5.2008.
za tedne??
in mesece??

joooj-.

torej si nekje 14t in 1d rok poroda bi bil pa 18.2 to se da tule zračunat http://www.ringaraja.net/zanositev.html

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
22.8.2008 13:15:26   
timy
Bad girl: Sem prebrala, da tiste, ki so že rodile, prej začutijo otrokove gibe. Začutile pa naj bi jih že v začetku 16 tedna.

Tako, da mislim, da se ti nič ne bledeuser posted image   Fuuul fajn, jaz komaj čakam, da kaj začutimuser posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
22.8.2008 13:18:44   
tanci29
zm 15.5....se pravi si noseča14t4d to pomeni da si v 15 tednu ali v 4 mesecu nosečnosti
pdp 19.2. to sem zdej gledala po nosečniškem koledarčku

< Sporočilo je popravil tanci29 -- 22.8.2008 13:20:14 >

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
22.8.2008 13:19:46   
Šaki
ah sj ne vem več mam pdp napisan v materinski 22.2..po mojem izračunu je 19.2.mah ne vem več bom zdj naslednjič vprašala kako in kaj.

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
22.8.2008 13:20:29   
sunny24
Dan! Kako smo? Ste se pa res full načvekale danes...PRIDNE!!! user posted image user posted image user posted image

boma2...ti pa maš res super rezultat...in kot ti je že Katjusa rekla, gledat moraš un rezultat, ki je bol debelo napisan! user posted image user posted image user posted image   Mi2 izvornih celic ne bova nč shranjevala, vsaj se nisva o tem nč pogovarjala. Rodit pa mislim v Postojni.
vesnozaver...bravo za stanoavnje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Zdej vas čaka pa ta lušten del...opremljanje!!! Mi2 sva tko uživala v opremljanju in barvanju sten...

Jst pa mam full probleme s spanjem na boku...sej ponavadi vedno spim na boku, ampak zdej nevem, kako bi se zložla...me joški motijo, pa trebuh, pol si jih pa podlagam s kovtrom...to bojo še žurke s spanjem! Bogi moj...user posted image user posted image user posted image
Kaj ta zadeva http://www.minisvet.si/belly-belt-combo-p-1040.php  mislite da je OK? Sem vidla na temi tu na rr, pa nevem če je to v redu-vsaj za prvo silo.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
22.8.2008 13:24:01   
Katjusa
sunny meni to ni všeč ker ti  po zadrga trpi pa še pomoje se grdo vidi tam nagrbančeno čez majco (tam k je zadrga).... kupi si raje elegantne elastične hlače kasneje boš pa tak al tak rabla nosečniške al pa kako lepo trenirkouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
22.8.2008 13:28:40   
Katjusa
lahko si pa to sama nardiš kupiš kos blaga in odrežeš malo zarobiš in daš na eno stran gumb na drugo gumbnico....user posted image user posted image user posted image user posted image pa boš videla kako zgleda

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
22.8.2008 13:34:34   
sunny24
No, bom jst to moji mami pokazala, pa bo ona nardila, k jst o šivanju nimam pojma...Moja mama je pa majstr!

Sem pa rekla, da bi si kupla ene 2 kavbojke, k meni brez kavbojk živeti ni...So mi ta najbolj fajn. Pa še kako trenirko...sam veš ko nevem, al bom potem še delala al bom kar do konca na bolniški...Pa lih v trenirki ne morem na šiht it...Ma, neki pametnega za na mojo rit bom že najdla.user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
22.8.2008 13:37:58   
Katjusa
sevede boš našla sej zdej se dobijo oblačila taka da dol padeš in v začetku mal bolj elastično pol si boš proti koncu pa verjetno mogla kupit kake nosečniške hlače.... jst mam kr srečo k si sama šivamuser posted image user posted image user posted image ene sem si pa kupla pa mi kr dol lezejo verjetno mi bodo prav čist na koncu k bo trebuh ful velik.... sicer sem si zdej sama not všila en trakec tak da lahko zavežem torej punce ob tej priložnosti vam svetujem ko boste kupovale nosečniške hlače nej le te imajo v pasu trakec s katerim si boste lahko malo zavezale ker tist elastični material se mal raztegne in po pol ure vam bodo hlače dol padle al pa si jih boste mogle nonstop gor vlečt....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
22.8.2008 13:41:20   
brkn83
čao punce kako ste kaj danes? No meni se sploh nič ne da, sem po dolgem času zopet full utrujena, pa noge me bolijo, tk da nisem za nobeno rabo. Sem danes le cote oprala in obesla, sedaj pa moram kosilo skuhat, potem ko pa moj pride domov, bom pa šla malo počivat.
Se mi zdi da najbolje funkcioniram šele zvečer, ko se malo ohladi? kaj pa ve punce, kakšno je vaše razpoloženje?

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
22.8.2008 14:01:14   
Balonchy
Vidim, da se o cotkah pogovarjate... Mene pa nihče ne vidi!!! user posted image    user posted image user posted image user posted image

Oktobra grem na ohcet... Rabla bi kej za oblečt! Takrat (če bo šlo tko naprej) ne bom oblekla več starih cotic. Rada bi si kupla kako tuniko (v rjavi barvi, rezano pod prsmi) in kake rjave hlače (mal bolj "fine")...

Mate kak link oz. idejo kam naj grem nabavit???

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
22.8.2008 14:15:15   
tanci29
iz kje si že ti balonchy-proti postojni če sem si prav zapomnila...no imaš v ljubljani kepico v hali a, lavie v baby centru-prvo nadstropje, pa popek mislim da je zdaj v hali diamant nasproti emporiuma. tudi emporium ima nekaj za nosečnice...drugače pa imaš še h&m-samo tam ni kaj elegantnega je bolj športno...

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
22.8.2008 14:16:21   
tanci29
kdo se pa poroči? ja poroke so ful fajn-sploh oktobra takrat sem se tudi jaz poročila....kje pa boste imeli poroko pa pol žur...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
22.8.2008 14:32:20   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

iz kje si že ti balonchy-proti postojni če sem si prav zapomnila...no imaš v ljubljani kepico v hali a, lavie v baby centru-prvo nadstropje, pa popek mislim da je zdaj v hali diamant nasproti emporiuma. tudi emporium ima nekaj za nosečnice...drugače pa imaš še h&m-samo tam ni kaj elegantnega je bolj športno...

Moram še v Kepico mal pošnofat, ker v BC-ju in Popku mi ni nič OK. Kaj pa kaka privat trgovinica??? Od LJ do NG... Pa v ITA tut lahk...

Poroči se pa moja prijateljica (še iz otroštva)... Imata pa ohcet na Goriškem koncu...  

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
22.8.2008 14:36:47   
sunny24
Balonchy, tu v NG je ena trgovina na ulici Gradnikove Brigade, sam ma cene, da te na rit vrže. Drugače je pa v Stari gorici Oviesse, na drugi strani pa Benetton (majo nosečniški oddelek), pa nakupovalni center Smart ima tudi. V Udinah v Fieri se mi zdi da ni nič za nosečnice, razen H&M. Se bom pa še mal pozanimala, ker itak rabim tudi zase, tko, da ti bom še povedla.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
22.8.2008 14:52:41   
Vesnozaver
Juhu,

drage moje user posted image  , hvala za čestitke za najino (našouser posted image  ) pridobitev.
tanci29: seliva iz Miklavža pri Mb v Maribor.

Ime našega user posted image  bo pa Aljaž. Imeni sva začela izbirati tisti trenutek, ko sem videla črtici na testu....user posted image  Če bi bila punčka, bi bila pa Zoja.

petek je, juhuhuhuhu!

Domov hitro nekaj skuhat počasi, potem pa pakirat in čisit....možek pa pleskat novo stanovanje;))

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
22.8.2008 15:02:45   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Balonchy, tu v NG je ena trgovina na ulici Gradnikove Brigade, sam ma cene, da te na rit vrže. Drugače je pa v Stari gorici Oviesse, na drugi strani pa Benetton (majo nosečniški oddelek), pa nakupovalni center Smart ima tudi. V Udinah v Fieri se mi zdi da ni nič za nosečnice, razen H&M. Se bom pa še mal pozanimala, ker itak rabim tudi zase, tko, da ti bom še povedla.

Sunny, zlata si!!! Full hvala... A na Grad. Brig. je ta otroška trgovina blizu privat rentgena (v enmu bloku spodaj)????

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
22.8.2008 15:07:29   
sunny24
Balonchy, ja, zravn "Cvrčka", pa neka cvetličarna je tudi tam zraven. Sem pa zdej govorila s prjatlco, pa mi je rekla, da majo tudi v Stari Gorici v trgovini Prenatal (mal pred Oviesse) nosečniške cunje. Sam ti že kar povem, da tu na G. brigadah so ene hlače okoli 80 evrov

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
22.8.2008 15:27:45   
Balonchy
Nimam pojma kje je Prenatal v St. GO!!! user posted image

Vem ,da so zasoljene cene v privee štacunah. Sam tako ali drugače rabim mal bolj "fine" cunje - in če karkol dobim bom plačala, ker drugače bom brez.
Eh, bom šla pa v trenerki na ohcet!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
22.8.2008 15:29:26   
sunny24
A veš kje je nekdanja Standa-zdej Benetton in Oviesse? Tam so vse te trgovince...

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
22.8.2008 15:32:27   
Balonchy
Oviesse...  če grem izpod tunela desno (po glavni ulici) nekje na levi strani... Imam prav?

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 22.8.2008 15:35:47 >

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
22.8.2008 15:57:05   
sunny24
ne, to moreš it na ulico Il Corso oz po naše na korš. To je tam, kjer so ble včasih bol ta fensy trgovine...no, sej jih je še vedno nekaj

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
22.8.2008 16:49:24   
diamantina
Dober dan!!

Me že lep čas ni blo tukaj ... packa jaz ... ne, imam samo čez glavo dela in komaj še najdem čas za redne obroke ipd.

Prvi gibi - zdaj če se jaz ne motim, čutim eno rahlo premikanje v trebuhu, podobno črvičenju pred pdrcem, pa občasno taki čep pri popku, zdaj če je to to, sem pa pri koncu 16. tedna (15t, 5d) ...

Izvorne celice - midva jih bova dala shranit, nikol ne veš, pa če je lih možnost ...

Imena - uh, midva se ne moreva odločit, zdaj sva nekak prišla do enih parih, ampak si bova še milijonkrat premislila: Jurij, Metod, Lovro ... za zdaj, se še pa nisva resno k temu spravila.

Šiban dalje delat!
LP!!!!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
22.8.2008 20:29:58   
Katjusa
čer punce, smo bli mal na sprehodu pol sma se pa s tamalim slikala oz. naju je mož slikal in vam pokažem kak sma lepauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

pa še ena našega fantiča na motorju
user posted image

ful se mi lušta it nekam bom rekla zdle možeku nej pokliče ene prjatle če gremo mal karte igrat, če so doma k ma on tak čudno službo da nikol ne veš kak dela

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
22.8.2008 21:06:13   
tanci29
no jest sem pa zdele tortico skp sestavla...jutr pa še okrasit pol pa žur...

katjuša mali uživa, že zdej ma motorje rad..no tebe sem si pa malo drugače predstavljala..

kje ste pa vse čveke..a ste čist zaspaleuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.