|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
21.8.2008 12:00:02   
tanci29
birdy-drzim pestke za mozeka, sej bo ok, sej more bit ok, ker greste na morčita in tam bo lepo počivčkav in bo...

katjuša-ja prov fletne slikice..je res luštno pogledat kakšni smo mi bili mali dojenčki...jest mam še kar veliko črnobelih slikic...

sunny-jest sem za en klinc...zdej mi je ratal slabo, sem glihkar iz kopalnice kjer sem pustila vse kar sem zaužila danes pa najbrž še učeri...sem mislila da po 3tjem mesecu ni več slabosti, sploh, ker sem do zdej bla dokaj ok

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
21.8.2008 12:01:14   
glen
sunny
hvala za link si ga bom prebrala,kako si ti?
Meni je še zmeraj slabo,čez dan še gre, zvečer pa je katastrofa.

danes sem spet pustla mojo sončico doma,se mi smili,ko se šekar počutim ji privoščim da je doma,pa sej itak je pridna in me uboga.
sonček moj

l

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
21.8.2008 12:10:52   
tanci29
user posted image

user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
21.8.2008 12:13:20   
tanci29
hej katjuša..ne vem zdej..spet je tkole ratal..pa sem nardila tko kot si rekla...sem dala na 400 pikslov al sem spet kej pozabla obklukat

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
21.8.2008 12:18:56   
tanci29
se opravičujem neki eksperimintiram pa mi ne rata

< Sporočilo je popravil tanci29 -- 21.8.2008 12:19:48 >

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
21.8.2008 12:20:53   
sunny24
Ajoj, a še vas slabosti mučijo? Sam a se ne bi moglo to že končat??? Meni je sam parkrat slabo delalo, nisem pa nč bruhala...Pol sem lahko res srečna, da me ni nič martralo.

Z mano je vse OK, sam joški me bolijo za pop... že 2 dni. Bi jih najrajši primla in spravla v omaro, da jih ne bi nč tikala. user posted image

Ej, a ste se že kaj zredile? Jst sem se za 1 kilo, mam pa trebuh tak, da sploh ne morem več skrivat, da sem nosečka. Pa joški so itak ogromni...Kaj še bo!!!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
21.8.2008 12:43:05   
Katjusa
tam moreš obklukat ja k piše pol 400pikslov pa pol moreš sem kopirat koda za forum ti si pa kopirala koda za forum s predogledom
user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
21.8.2008 12:45:05   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Ej, a ste se že kaj zredile? Jst sem se za 1 kilo, mam pa trebuh tak, da sploh ne morem več skrivat, da sem nosečka. Pa joški so itak ogromni...Kaj še bo!!!

Jaz sem od predzadnjega pregleda do zadnjega shujšala za eno kilco. Sam ni panike k je že od prej podlage tolk, da glava boli!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Trebuha tut men ne uspeva več skrivat, sam joški so pa itak poglavje zase! user posted image
Kam jih bom spravila čez par mesecev??? V šotorsko krilo user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
21.8.2008 12:50:55   
Katjusa
men je tud dons spet slabo.... pa sem na kosilo povabljena k ma mami god pa sem rekla da ne morem da mi nej pršpara da pridem kasnej...

tanci kake lepe učke ma tale tvoj tamal.....

punce a ve razmišljate o EA in ultivi? jst bi se tega bol bala k poroda brez tega tud v prvo me je blo strah vseh igel.... sploh EA in pa ful se bojim CR tak da upam in molim da bo šlo v drugo tako kot v 1.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image brez vsega edin rezal so ma kar pa upam da drugič ne bo treba.... jst se raje k s porodom ukvarjam kak sterilizator si bom kupla pa kake flaške in kolk (v 1. nam je ena dobra duša vse posodla, k mi smo bli tak tak zgubljeni k kureuser posted image user posted image user posted image user posted image   in dober da smo mel take dobre ljudi okol sebe) in razmišljam če si rabim pumpico kupit v prvo je bla tud sposojena sicer je nisem kej veliko rabla sam sem bla vesela da jo mam..... O porodu bom razmišljala ko bo za mano:) se ga sploh ne bojim in na začetku sme bla mal tist joj spet rodit ampak zdej je pa to za mano in edino česar se bojim je šivanje po porodu vse ostalo pa mi je zadnja briga..... predvsem pa razmišljam kako bomo stanovanje okol obrnal da bomo imel čim več prostora in kam bomo dal bebikino postlco.....user posted image user posted image user posted image user posted image

počasi bi se mogla cita vrnat iz NSuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
21.8.2008 13:01:36   
tanci29
katjuša hvala za še eno obrazložitev-matr sm blond..

jest bom šla rodit brez EA in ultive..kot tebe katjuša je mene tud tega bolj strah kot poroda...pa prvič je blo tko hitr da ni take panike...sem dobila umetne popadke in sem rodila v eni uri in 7 minut...rezana nič..moja zlata babca mi je na koncu rekla..TANJA ČE ZDEJ NE BOŠ ORNG PRTISNLA TE BOM MOGLA REZAT..je bla kr tko mal stroga, ampak sem ji tolk hvaležna, takrat ne vem od kje sem dobila moč ampak ko sem slišala te besede sem rekla ne to pa ne ne boš me rezala..pa je bil že naš mali zunaj...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
21.8.2008 13:22:09   
glen
katjusa jaz bom tudi v drugo šla rodit brez sredstev za lajšanje bolečin,če bo šlo tako lahko in predvsem hitro kot v 1. ni panike.
Meni je voda odtekla po 23 zvečer,pol sem se še stuširala in počasi smo šli v porodnišnico.
Ob 00.30 so me sprejeli,pol pol ure sem bla na ctg ker ni blo popadkov,odprta samo 2 cm ,pol v kopalnico na britje in klistir,tako da sem ob 01.30 šla v porodno ker sem naenkrat dobila svoje popadke na 1. min.ko je prišel gin sem bila že 8 cm odprta in ob 02.00 sem rodilauser posted image user posted image user posted image
Kaj pa glede te ultive moreš tudi kej pred podpisat kot za AE?Ali se odločiš ko prideš rodit?Ali Izolska porodnišnica nudi ultivo?

Sunny lahko si res srečna da ti ni slabo.
Meni je že v 1.user posted image za Lin bilo ful slabo in to do 5. mesuser posted image .če ti povem da sem 1 kg dobila v 20 ted user posted image ti povem vse.
Sem tudi pri njej bruhala samo ni bilo tako hudo kot je bilo sedaj mes. nazaj ko sem morala na infuzijo.user posted image
zdaj več ne bruham samo pa mi je slabo za znoret.
Zredila se nisem še nič ,tehnica kr stoji na 59 kg(177cm)ko par dni negrem na blato mogoče 0,5 kg več,pa ko se olajšam spet pade na 59user posted image .
Sem pa pri Lin štartala z drugačno težo + 5 (64 kg),to zimo sem bila ful bolana pa sem shujšala in teža se ni pol dvignila.

Cita nestrpno te pričakujemo?user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
21.8.2008 13:29:37   
glen
Balonchy kot praviš glede jošk je res poglavje zase.
Jaz sem drugače med bolj slabo obdarjenimiuser posted image in zdaj imam prav lep poletni dekolte.
Naj povem to da ko sem bila noseča 2 mes in je imela Lin roj.dan me je že kr neki ljudi vprašalo če je kej novega ker so mi čudežno joške zrasleuser posted image pa sem rekla da imam samo ful dobre push upuser posted image user posted image user posted image .

Je reku moj da naj naredim kakšno sliko svojega dekolteja ker takega v življenju nebom imela večuser posted image user posted image user posted image
pa sem mu rekla da naj se pazi in naj začne šparat ker čez dve tri leta bo dr. Fabjana plačal(plastični kirurg)user posted image user posted image user posted image ,samo hec nebi si šla naredit umetnih,me je preveč strah,samo nikoli nereci nikoli

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
21.8.2008 13:32:09   
Katjusa
moj porod je na kratko opisal moj možekuser posted image user posted image user posted image http://www.ringaraja.net/forum/m_894787/mpage_1/key_zamuda%2Csrcem/tm.htm seveda je tule bil še čist pod vplivom poroda..... jst sem rodila samo z umetnimi in od takrat da so se začeli popadki in do poroda je trajalo cca. 3 ure.... vmes smo se pa hecali, smejali in blo je prav luštno pa tudi ura je hitro pretekla odpirala sem se tud hitro tak da je blo vse super in vsem vam bi privoščila tak porod.....

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
21.8.2008 13:36:15   
Šaki
joj lepa zgodba kratko in sladko opisano.res.

se vidi da je s srcem pisal.samo da pa nisi nič jamrla in se drla za to ti pa dam nobelovo.ker jz sm izvajala arije tm notr..me je blo že kr sram...user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
21.8.2008 13:43:42   
Katjusa
jst poznam eno k je babico poslala nekam v 3pm..... to bi jo moglo bit sram se je pa še hvalila s tem da je pol šla ta babica in je druga prišla...... vsak drugače prenaša sam kultura pa vseeno mora bit ji je bojda rekla da bo ona njej celo roko not porinla...... v glavnem mene bi blo sram hodit po svetu če bi se tako obnašala.... to da pa ene spuščajo glasove ob bolečinah je pa nekaj normalnega vsak na svoj način prenaša bolečino..... mene ni kej preveč bolelo razn na koncu ena 2 popadka pol je bil pa z zadnjim tak že mali zunaj k je zečel ven lezt je blo tak fino da sme ful prtisnla in je šel z enim popadkom ven babica ga je komaj ujelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mene so tud prsa bolela par dni nazaj ane 2, 3 dni no zdej je pa spet vse normalno pa tud morke niso več.... kolk sme se pa zredila pa nimam pojma sej se mal doma tehtam sam bom počakala prej ko se pohvalim na petek 29. ko mam pregled.....

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
21.8.2008 13:53:54   
glen
bad girl.
jaz tudi nisem nič kričala,samo naj ti povem da imamo ljudje različne prage boličine in če si ti med tistimi ki ima zelo nizek prag pa še porodi so različini,tako da ni to nič takega.
Si si dala duška,mislim pa da itak takrat se niti ne zavedaš in se nemoreš kontrolirati ne?

Bomo vidli kako bo v drugouser posted image
Vsi pravijo da gre v drugo lažje in hitreje.Ampak naj povem da je prijateljica rodila v ned. drugegauser posted image in se je bistveno bolj namučla kot pri prvi,tudi porod je bistveno dlje trajal,čeprav to so izjeme ne, med katere mi nespadamouser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
21.8.2008 14:18:46   
Katjusa
glen maš prav pr nas bo v 2. še lažje k v 1.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tiste k pa ste zdej v 1. boste pa tak mele tak k me v 1. torej nič bat ni nič hudegauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
21.8.2008 14:40:24   
glen
katjusa  se popolnoma strinjam s tem kar si napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image ,če smo v 1. tika tak rešle bomo v drugo kr samo tik in bo že zuniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še neki ,res je tvoj Florjan cotkan,joj kako čas beži moja pupika jih ima že 4, tako da bo kr razlike 4.5 leta,samo kaj ko je vmes šlo po slabem(ss)ma zdaj bo vse o.k. saj sem že čez kritično obdobje.user posted image
dej mi neki povej kako bi ti štela ted. noseč.po zm sem 13 ted 4/7,po Ns 14 ted 4/7?Nevem al naj štejem da sem v 14 ali v 15 ted.,na ns mi je rekel da mi bo žemoj gin popravil pdp

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
21.8.2008 14:59:35   
tanci29
glen-pomoje ti bojo na morfologiji točno povedali pdp...jaz bi štela po ZM

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
21.8.2008 15:01:10   
glen
tanci 29 hvalauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
21.8.2008 15:36:31   
Šaki
ja sj bom vidla kako bo v drugo..k prvič sm rodila brez vsega-naravno.me je bolelo da sm skorj umrla zraven-ampak se je splačalo..itak.user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
21.8.2008 15:44:05   
tanci29
katjuša tvoj možek me je pripravil do solzic...prav vedno ko berem te porodne zgodbe se vedno spominjam svoje in sem tako še bolj čustvena zraven...
jaz pa tudi danes čakam en sms od sodelavke, je šla danes rodit ob 12h je poslala sms da gre, zdaj pa čakam kdaj bo..to bo njen 2 otroček

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
21.8.2008 16:20:25   
Katjusa
glen jst bi tud štela kr po ZM sej če ti pol prestavi boš pač še prej na koncu za enkrat pa pusti tako kot ti je na prvem pregledu reku..... user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za pogvale..... men tud tak čas beži od kar je Florjan prej s emi je tak vleklo da sem zanosla in pol 9 mesecev pričakovanja no zdej pa kr leti.... sem se tud jst bala da bo prevelika razlika in smo začeli takoj na polno sam na žalost s eni takoj prjelo zdej bo skoraj 3 leta razlike.... no pa sej še ni tak hudo..... z bratom sma bla narazen 5 let je tud mamica mela težave in ss vmes tak da so ji rekli da ne bo  mela več otrok in pol k sta se za atijem zjokala in se sprjaznla z usodo je zanosla z mano in je bla pol skos v bolnišnici 7mesecev ampak na koncu je dobla tako lepo in veselo pupikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem vesela da me je mela in  da lahko zdej jst njo razveseljujem z vnučkiuser posted image user posted image user posted image

Flori ma dons driskico ne vem kak to je preveč vode včeraj na bazenu spil al kaj..... zjutraj ko se je zbudil je mel ful fesjt tak da je mal še na postlco prišl sem preoblekla in zdle se zbudi pa spet... še dober da nisem prej kr prat dala sem hotla počakat in dat zvečer prat no zdej se je pa tak nabralo za cel stroj sam florjanove posteljnine tak da se že pere....

zdej pa bo počasi možek prišu in bomo šli dol k moji mami da proslavimo god (ji še nisem čestitala pomoje misli da sem pozablauser posted image user posted image user posted image user posted image ) sem možeka poslala v trgovino po njeno najljubše vino in eno dijabetično marmelado.....

Kaj cite še kr ni?

lepo popoldne in uživajteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
21.8.2008 16:39:14   
tanci29
midva z erikom pa greva zdajle na tortico...mnjami...če mi bo sploh pasala..danes mi vse smrdi

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
21.8.2008 20:06:30   
tanci29
midva sva nazaj..moja tortica je pa na žalost končala v wc školjki....še tamalga skopam dam spat pa komi čakam da pride možek dam da me mal pocarta ker sem kot da bi me vlak povozu.....ajde pupike lep večer

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.