|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
20.8.2008 20:27:04   
tanci29
birdy-pozabla sem te vprašat, kam greste na dopust? mogoče se pa res kje srečamo...

katjuša-čestitke za malega dojenčkauser posted image user posted image user posted image ...pa super da ste danes tako lepo uživali na bazenu...

kje ste pa kej ostale čvekice...nč se ne javite danes...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
20.8.2008 21:16:00   
Katjusa
Punce hvala za čestitko....user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdle smo prišli domov no mal prej:) Florjana smo zrihtal pa ajat dal.... ob 18-ih nekje se je pokakal in ga gre možek previt in ugotovi da ni več pleničkuser posted image user posted image user posted image user posted image ena je še bla tak da smo glih še mel kej na rito dat.... in smo mogli it v trgovino..... florjan je po poti do trgovine zaspal pa smo ga zbudli-komaj no pol k smo se pa domov peljali je pa celo pot govoril "ne bom ajal mami" in "ne bom ajal ati"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo še nekaj današnjih slikic....
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
20.8.2008 21:24:07   
tanci29
hej katjuša vidim da ste uživali...
zdej pa ti men prosim razlož kako daš ti te slikice gor..kje maš shranjene uglavnem od a do konca ker jest sem mal za luno

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
20.8.2008 21:36:16   
Katjusa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tanciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
veš kolkrat sem na forumu vprašala kak se to nardi pa nobena ni razložla pol sem pa probala tak k gre drugje pa je tu tud šlo.... torej na uho ti povem da ne bodo pol vse znale nej vprašajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

greš na http://shrani.si/nalozi.php in tam naložiš slikico (jo poiščeš na rač.) pa daš še pol spodaj je tak plusek pa piše dodatne možnosti in izbereš slike pomanjšaj na širino (za tale forum je najbolje)400 pikslov.... obvezno mora bit to obklukano in pol daš shrani.... to pol traja par sekund in se ti pojavi levo mala slikica desno pa neki linki in če daš prvega pa ga sem prilepiš bo samo link če daš pa drugega in ga sem prilepiš bo pa slikica.... ajd zdej pa poskusi če ne bo šlo ti še enkrat razložimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
20.8.2008 21:40:23   
tinatona
Čaka te ZS.

LP user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
20.8.2008 21:49:58   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tinatona

Čaka te ZS.

LP user posted image

sem ti odpisalauser posted image user posted image user posted image
lepo se mejte možek me čakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi je nekaj sladkega pripraviluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lahko noč punce in sladke sanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
20.8.2008 21:53:42   
Katjusa
Cita ju3 ti želim lep in nepozaben pregled in seveda dober izvid na NS pa poročaj takoj ko boš nazaj..... Kdaj maš uro?

zdej pa res lahko noč:)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
20.8.2008 22:13:27   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

birdy-pozabla sem te vprašat, kam greste na dopust? mogoče se pa res kje srečamo...

katjuša-čestitke za malega dojenčkauser posted image user posted image user posted image ...pa super da ste danes tako lepo uživali na bazenu...

kje ste pa kej ostale čvekice...nč se ne javite danes...

Mi gremo pa na Lošinj. Če se bomo srečal se bomo verjetno srečal še kje na slovenski strani. Če seveda gremo po isti poti.
Ob keri uri boste pa šli? Mislim ko mate bolj mejhnega otroka pa to... Mi bomo verjetno šli že okoli treh, štirih zjutri pa da bo Neli kar spala v avtu in da bo budna sam kako uro, dve.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
20.8.2008 22:35:51   
boma2
Pozdravljene vse februarčiče 2009... :)

No moja nuhalna je mimo... 1:738... Baje je to uredu... IN baje je vse ok...

me je pa mal zmotu izvid, kjer piše gestational age 15 weeks.... Upam, da nisem šla prepozno.. in upam, da bi mi poveduuu..;:)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
21.8.2008 8:10:48   
Balonchy
JUUUUTTTRRROOOOOOOOOOO....

Kako kaj čvekice? Ne mi rečt, da še smrčite... Ponavad nisem nikol prva!?
Eko... Grem kuhat kavo...

user posted image

user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
21.8.2008 9:04:13   
glen
jutrooooooooooouser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
21.8.2008 9:11:29   
glen
Punce vam je všeč?
user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
21.8.2008 9:12:10   
glen
Takega smo pomoje mi imele ko smo bleuser posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
21.8.2008 9:25:18   
Jutro,

samo da se na hitro pofočkam sedaj se odpravljamo na NS sem živčna za znoret držite pesti...se javim ko pridem ob 11.00 pa imamo pregled...

papa punce moje

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
21.8.2008 9:27:34   
Balonchy
cita - stiskam pesti! Imam že bele členke! user posted image

Za srečo...

user posted image

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 21.8.2008 9:28:00 >

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
21.8.2008 9:38:26   
tanci29
cita stiskam pesti pa eno tako pikopoko kot ti jo je Balonchy pripela ti še jest pošiljam...
katjuša hvala za obrazložitev, bom pol mal kasnej probala, ko bo mal več cajta...
birdy-mi bomo šli pomoje mejčkn kasnej, ampak morm še preverit kdaj grejo trajekti...
balonchy-kavica je super, piškotki mi pa ne pašejo, kot da sem ga popapcalauser posted image

no zdej grem pa končno tamauga zrihtat..ker sva dones drmuckala skor do devetih in sem jest še čist zalimana

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
21.8.2008 9:44:16   
Balonchy
glen - superca voziček... Hahaha!
A to se sploh še da kupit???
Jaz sem imela podobnega - imel je tut taka bela velika kolesa in je bil temno rdeče barve (žamet). Še danes je spravljen na podstrehi...

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
21.8.2008 10:28:25   
brkn83
Čao punce, da vas še jaz malo pozdravim ,ta teden nisem imela še nič časa, da bi se vam javila. vidim, da imate vse lepe rezultate iz nuhalne svetline.user posted image

No midva se pa v petek odpravljava še enkrat na dopust, vendar tokrat ne na morje, ampak greva na Češko.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
21.8.2008 10:35:21   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Čao punce, da vas še jaz malo pozdravim ,ta teden nisem imela še nič časa, da bi se vam javila. vidim, da imate vse lepe rezultate iz nuhalne svetline.user posted image

No midva se pa v petek odpravljava še enkrat na dopust, vendar tokrat ne na morje, ampak greva na Češko.

A sem jst prov vidla da si ti sam 21 let stara? Me tko zanima ker sem jst tud tok, pa mi je ful fajn da je še kaka tok mlada mamica, oziroma nosečka.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
21.8.2008 10:36:34   
birdy
Drugače sem pa precej žalostna zdele. Moj dragi je imel na šihtu nesrečo in je zdaj v bolnici. Sej je menda vse vredu, je sam na opazovanju.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
21.8.2008 10:53:54   
Katjusa
Jutro,
mi smo mel podoben vozek sam da je bil temno moder.... košara še je nekje podvozja pa ni več.... se jih pa da kupit sem jih nekje vidla in so kr precej dragi.....
Balonchy ti če ga še imaš ga lahko porabiš namesto zibelkeuser posted image user posted image user posted image user posted image no vsaj jst bi gauser posted image user posted image user posted image user posted image

cita držimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in hitro se vrni da nam poveš kako je blouser posted image user posted image user posted image

evo sam za vas sem skenirala nekaj slikic iz mojega otroštva oz dojenčkastega obdobjauser posted image user posted image user posted image

tole sem jst v košari od vozička in moj bratecuser posted image
user posted image
tole sem za mizo v tekem palstičnem stolčku zdej imamo namesto teh stolčkov veliko bolj udobne ležalnike (je pa tud Florjan bil ene parkrat v temle stolčku)
user posted image
tole sem pa jst v moji zibelki.....
user posted image
takole sma se pa z bratecom crtljala jst sem seveda tuki dojenčekuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
21.8.2008 10:55:00   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Drugače sem pa precej žalostna zdele. Moj dragi je imel na šihtu nesrečo in je zdaj v bolnici. Sej je menda vse vredu, je sam na opazovanju.

Upam da bo kmalu doma in da je vse vredu..... držim pesti on vam pošiljam en velikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
21.8.2008 11:46:12   
glen
birdy držimo pestke da je z možekom vse o.k.

katjusa,ja prav maš res so dragi in se jih še da kupit,tegale sem našla na eni tuji spletni strani in kolkr se spomnem je bila cena kr zasoljena.

citauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za NS,pa takoj sporoči kako je blo ne!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
21.8.2008 11:48:39   
brkn83
birdy - držim pestke za tvojega moža,da bo vse uredu.

Drugače pa je na seznamu pomota - nisem stara 21, ampak sem 24 in bom septembra 25.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
21.8.2008 11:54:55   
sunny24
Dober dan!
Kako smo?

birdy, držim pestke, da pride tvoj dragi kmalu domov in da je vse v redu!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjusa, sem misnla, da ti bo florjan kaj podoben, ko si bla mala, sam je cel tata.

glen, nekje si uprašala, kaj je ultiva, ne? Je lih tko za lajšanje bolečin. To je link  http://www.ringaraja.net/forum/vse_o_porodu_z_ultivo/m_1744787/tm.htm

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.