|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
21.8.2008 16:19:03   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Diagnostičarke ste pa ta prave.. človk si ne bi mislu, da ste same veteranke na kupu.

TRIKRAT HURA ZA VETERANKE!!!
hip hip...HURA...hip hip...HURA... hip hip...HURAAAA....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
21.8.2008 17:55:33   
Rakica_80
Punce se moram malo pohvalituser posted image , sem bila danes v Leonišču in so me naročili za prvi pregled 1 oktobrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem crknjena, ko miš, sem spala ponoči ene 4 ure in sedaj sem prišla iz LJ!!!!user posted image
Vas obiščem še kej kasneje, če nebom zaspalauser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
21.8.2008 18:48:16   
frula
HURA, HURA, HURA za veteranke user posted image user posted image user posted image
Ravnokar sem naredila ovulacijski test in mi je pokazal dve črtici (sicer testna ni bila enako močna kot kontrolna, ampak v prejšnjih dneh sem jo komaj videla). Izgleda da ovulacija bo, čeprav nimam nobene sluzi, me pa mal na čase jajčniki zabolijo pa mal se čudno počutim. Upajmo na najboljše.
Danes mi je kolegica omenila, da ni dobro vsak dan user posted image , ker je sperma bolj kvalitetna če na dva al pa tri dni (al pa še več). Ali mogoče katera kaj ve o tem user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
21.8.2008 18:59:24   
Rakica_80
Samo tiuser posted image user posted image user posted image in se ne sekirajuser posted image
Pa še svečo naredi, nekaterim pomagauser posted image
Želim da ti uspe zagledat kmaluuser posted image user posted image

(odgovor članu frula)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
21.8.2008 19:33:13   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Diagnostičarke ste pa ta prave.. človk si ne bi mislu, da ste same veteranke na kupu.

TRIKRAT HURA ZA VETERANKE!!!
hip hip...HURA...hip hip...HURA... hip hip...HURAAAA....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  hip hip...HURA...hip hip...HURA... hip hip...HURAAAA.... user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
21.8.2008 19:36:56   
lučka 25
O, poglej jih veteranke. Ste pa udarile eno močno debato.
Ste spet  pod lupo gledale za user posted image  znaki in jih seveda našle? user posted image

nf, a ti pa samo delaš, pa delaš pa seveda zelo uživaš user posted image . user posted image  Saj čez tisto zadnje delo se ne pritožuješ, kar pa je super. Pa še vsi znaki za O naj bodo pravi, cev je super spucana, municija najboljša,...tako da ni vrag, da uspe. user posted image

neela, naj gredo tvoje besede v božja ušesa. user posted image  Naj bo sedaj res pravo zatišje pred klomifensko-nosečniško invazijo. user posted image  user posted image  user posted image

skuštrana suzi, jaz tudi nisem pogosteje hodila wc v času O. A še jaz pristavim lonček za user posted image  znake. Smo te čisto zmedle. Ampak kot pravijo punce, upat je treba, pa optimističen bit. user posted image  user posted image  user posted image

fargi, a smo slonice? Tiste ta prave. user posted image  nam nič ne pride do živega.

BEBIII, za datum. Še  dober mesec in 1.10. bo tu. Potm pa naj gre vse z veliko brzino naprej, da boš že letos v postopku.  user posted image  user posted image  user posted image

frula, nič se obremenjevat. vidva samo sproščeno user posted image , pri tem uživajta, bodita sproščena pa bo veliko več možnosti za uspeh, kot pa računanje. user posted image

little angel, če špika se nekaj dogaja. tako, da ti tudi, brž po dragega in user posted image .

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
21.8.2008 19:41:09   
lučka 25
Da še malo zase poročam. Sem dobro. Tam doli lepo špika, kar pomeni, da folikelčki lepo rastejo, v soboto pa naj Reš samo potrdi to, da bo potem lahko postopek stekel naprej že brez teh inekcij. Imam že vso razboleto rito od teh špik. user posted image  
Mal me sedaj skrbi, ker imava municijo smo še za jutri, pa če v soboto še n bo dosti, je nimava več. Nama je Reš v sredo prodal samo 4 ampule, da če bo treba pa bova šla v soboto po novo škatlo. Zdaj pa berem na netu, da Menogona v Italiji ni (na Fernetičih), da ga je zmanjkalo, pa še po moje v soboto italjani ne delajo, če se ne motim.user posted image
A že spet kompliciram in paničarim? Joj, joj. Me lahko za ušesa, vam dovolim. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
21.8.2008 21:49:07   
Fargesia
user posted image

evo lučka...te že vlečem za ušesa!!!

nfka, si pa moralko spustila....user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
21.8.2008 21:49:47   
Fargesia
ojooooojjjjj, ha ha ha....šele zdele sem ugotovila da te za gate vlečem in ne za ušesa!!!!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
21.8.2008 21:49:50   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

user posted image

evo lučka...te že vlečem za ušesa!!!

Auč.
Je že zaleglo. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
21.8.2008 21:50:37   
lučka 25

ojooooojjjjj, ha ha ha....šele zdele sem ugotovila da te za gate vlečem in ne za ušesa!!!!!!

Pa res. user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image ............. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
21.8.2008 21:53:08   
Fargesia
neelaaaaaa, kje si? a bi enga tegale?

user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
21.8.2008 21:53:49   
Fargesia
lučka, bi ti en virtualni sladoled pojedla z menoj?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
21.8.2008 21:55:54   
lučka 25

Sladoled? To pa meni ni treba dvakrat vprašat. Bi, bi, seveda bi. MMMMMM

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
21.8.2008 22:02:15   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Sladoled? To pa meni ni treba dvakrat vprašat. Bi, bi, seveda bi. MMMMMM

uuu,  še ena k je za sladoled? še katera? kje se dobimo na srečanju? v kaki slaščičarni!?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
21.8.2008 22:03:43   
miska73
Fargi, ni lepo da sladkarije pred spanjem gor limaš...
Bomo potem vse začele po hladilnikih brskat...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
21.8.2008 22:04:33   
neela
Fargi, o ti packa....mi skomine delaš, a? Saj veš, da bi se jaz kadarkoli lahko utopila v sladoledu....user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
21.8.2008 22:04:37   
Fargesia
joj, miska, če mi je pa taaakkk zapasal, pa ga ne smem....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
21.8.2008 22:05:44   
lučka 25
miška, nič bat. Ti samo pojdi z nama v slaščičarno, da se tam posladkamo do konca in naprej.user posted image

Fargi, kam nas pelješ?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
21.8.2008 22:05:52   
Fargesia
neela, a unga v supernovi v Lj si že kdaj probala?! men je fenomenalen...amarena in stračatela v sladkem kornetu...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
21.8.2008 22:06:43   
lučka 25

joj, miska, če mi je pa taaakkk zapasal, pa ga ne smem....

Ti samo zamiži in si zamišljaj kako ga ješ. Mmmmm je dober.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
21.8.2008 22:06:51   
Fargesia
Lučka, kamorkoli sam da se že enkrat dobimo!!!!pa magari če samo ti, neela, nf, miška in jaz! (te smo trenutno pač tukaj...aja nfke niuser posted image )

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
21.8.2008 22:07:32   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Fargi, o ti packa....mi skomine delaš, a? Saj veš, da bi se jaz kadarkoli lahko utopila v sladoledu....user posted image

jJe vedela kaj mora naredit, da te prikliče. Si zavohala sladoled. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
21.8.2008 22:08:41   
lučka 25

Lučka, kamorkoli sam da se že enkrat dobimo!!!!pa magari če samo ti, neela, nf, miška in jaz! (te smo trenutno pač tukaj...aja nfke niuser posted image )

A veš da sem jaz tudi tateden razmišljala, da sedaj se bodo pa dopusti počasi končali in bi se res že lahko dobile na srečanju.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
21.8.2008 22:08:42   
neela

...user posted image user posted image ...ja, sploh če bo zborno mesto v kakšni sladoledarnici....potem smo pečene....user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

sadje
hibela

koliko krat na teden daste otroku sadje??

1x (5%)

2x (7%)

3x (12%)

vsak dan (72%)

otroku ne dajem sadja (4%)

Število vseh glasov: 366

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!