|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
22.8.2008 13:48:22   
frula
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

frula, tole pa ne vem če bo prav.. Od 5 - 10 dne je 6 dni k jemlješ tablete. Morš jih pa samo 5 dni, se pravi od 5 - 9 dne. Vsaj takšno informacijo imam jaz.

Suzi, maš prav. Začela sem jemat 5. dan ciklusa pa jemala 5 dni - se pravi je res od 5-9 dne user posted image  Danes je potem 17. dan ciklusa! Pa hvala za seznam user posted image user posted image user posted image  Za srečanje klomifenk bi se tut javla če je še čas user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
22.8.2008 14:48:26   
Sulfinija
Evo punce me sprejmete med sebe.Tudi jaz začnem drugi mesec jemati klomifen dva ciklusa september in oktober upam,da kaj pridelama z pomočjo klomifena,kajti če ne me čaka IVF napotnica pa je že itak doma,samo jaz vseen upam da bo klomifen tokrat naredil čudež.

Meni je dr.Zorn predpisal od 3-7 dne ciklusa 2x1na dan.
LP Mojcauser posted image

< Sporočilo je popravil Sulfinija -- 22.8.2008 14:49:41 >

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
22.8.2008 15:20:02   
little angel
lahko vprasam zakaj pa od 3 do 7 dne?

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
22.8.2008 15:26:47   
nf
little angel, to se ginekologi po svoje odločajo glede na tvoje stanje.
Sulfinija, seveda te sprejmemo! Make yourself comfortable! user posted image  Jaz tudi upam, da ti bo K pomagal! Koliko časa pa že probavata, če smem vprašat?

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
22.8.2008 15:29:51   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: little angel

lahko vprasam zakaj pa od 3 do 7 dne?

Nimam pojma vendar sem dobila taka navodila.

NF maja je bilo 5let poskušanja,za sabo imam pet neuspelih IUI,3 IVF v drugem je bil + vendar je šlo naprej,in dve naravni zanositvi in dva ss enkrat v 8t5dni plodu nehalo biti srce,n še en spalv letos maja v 10t1dan plodu nehalo biti srce.

Sedaj sma bila na kontroli po izvidih od kariotopa genetike in izvidi so ok,sedaj mam dv ameseca klomifen,če nič ne pridelamo pa mam tudi že napotnico za 4 IVF.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 4380
22.8.2008 15:38:20   
nf
user posted image  groza, kakšna grda naključja. Jaz ti želim vse dobro in da vama zdaj rata in se vama rodi zdravo detece.
Punce, kje ste vse? Matr ko se mi pa zalušta klepetat, mi pa vse pobegnete user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
22.8.2008 16:18:21   
Fargesia
http://uk.youtube.com/watch?v=_9b7mAY7riQ

kdo pa je to vam zaupam na ZS, če želite...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu frula)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
22.8.2008 16:24:42   
Fargesia
Mojca, pozdravljena še na tej temi!user posted image

(odgovor članu frula)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
22.8.2008 16:34:20   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

http://uk.youtube.com/watch?v=_9b7mAY7riQ

kdo pa je to vam zaupam na ZS, če želite...

Mene ni treba dvakrat vprašat, če holčem vedet. Sem zelo firbčna. user posted image

Tko, da lahko mi ZS pošlješ.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
22.8.2008 16:36:01   
lučka 25
Mojca, pozdravljena med nami. user posted image  user posted image  user posted image

Naj K opravi dobro delo, da ti ne bopotrebno spet na IVF. Naj vaju spomladi v naročju razveseli vajin sonček user posted image .

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
22.8.2008 16:38:10   
sonček85
naj vas malo pozdravim in povem ,da mislim na vas.Z bebico se dobro počutiva in sem tako vesela.Danes sem kupila prvi album otročka in sem že napisala nekaj posebnosti notri,komaj čakam pregled ,ki pa še ne vem kdaj bo ,saj je moja G na dopustu.user posted image

lp vsem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
22.8.2008 17:29:54   
Fargesia
uf, sonček dobra si... jaz pa v celem času nosečnosti nisem nič kupila...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
22.8.2008 17:37:23   
neela
Mojca, lepo pozdravljena še z moje strani. user posted image Ja, definitivno si z v naš klub, samo še 'preizkusit' te moramo, če si tud toliko nora, kot smo me... user posted image Želim, da vama K končno prinese srečo, saj si jo vidva pa res sedaj že pošteno zaslužita! user posted image

Pa drugače - drage moje veteranke? Jaz se čisto fajn počutim, ker mi je bil danes prvi in zadnji delovni dan za ta teden...user posted image user posted image ...ampak, kaj ko se pa moram spet učit...user posted image ... No, in če že glasujemo za lokacijo srečanja sem jaz definitivno za Lj....RUUUUSSTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAA.....
user posted image in  user posted image =     user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
22.8.2008 18:43:36   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Mojca, lepo pozdravljena še z moje strani. user posted image Ja, definitivno si z v naš klub, samo še 'preizkusit' te moramo, če si tud toliko nora, kot smo me... user posted image Želim, da vama K končno prinese srečo, saj si jo vidva pa res sedaj že pošteno zaslužita! user posted image

Pa drugače - drage moje veteranke? Jaz se čisto fajn počutim, ker mi je bil danes prvi in zadnji delovni dan za ta teden...user posted image user posted image ...ampak, kaj ko se pa moram spet učit...user posted image ... No, in če že glasujemo za lokacijo srečanja sem jaz definitivno za Lj....RUUUUSSTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAA.....
user posted image in  user posted image =     user posted image user posted image

Jaz tudi, jaz tudi. Mi Ljubljana zelo ustreza. Če pa je zraven še vse našteto, pa sploh ni vprašanja.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
22.8.2008 18:50:15   
sonček85
ja prvi album sem kupila ,da  že lahko vpisujem prve stvari in lepe besede,ki jih čutim ob tej srečiuser posted image user posted image user posted image samo da bo vse potekalo kot mora

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
22.8.2008 18:50:32   
little angel
zdravo punce.
jaz mam spet eno vprasanjeuser posted image no prej ko se nisem jemala K me niso nikoli bolele bradavicke pred M. zdaj pa me bolijo. vceraj so me zacele. cez 9 dni naj ne bi prisla... zdaj pa ne vem al je ze mozno da se je pojavo kaki znakec za user posted image ?sej vem da je vrjetno prehitro... al pa je to le posledica Kuser posted image seveda upam na prvo. ampak me res nikoli prej niso bolele. vem da od duphrostona pa me ne bolijo, ker sem ga ze prej jemala pa nikoli ni blo tega. glavobolov pa vec nimam. sem pa utruuujena pa non stop neko spikanje in pikanje... ni mocno... tolko glih da vem da jajcnike mamuser posted image aja pa se to... navajena sem da sva z mojim res skoraj vsak danuser posted image user posted image user posted image ta mes pa sma glih ene 4x se mi zdi tak da je tak bvz kaj pricakovatuser posted image
no oprostite da vas morim s takimi vprasanjiuser posted image  user posted image user posted image aja pa morem vam povedat da ste res same super punce in vam vsem zelim najboljse in cimprej zelim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
22.8.2008 18:52:03   
Fargesia
Rustika: (sej to je v Lj a ne?user posted image )

• neela
  • lučka25
  • fargi

Neposredna povezava do sporočila: 4392
22.8.2008 19:00:52   
neela
little angel - jaz sem imela take bolečine prsi med jemanjem klomifena, ampak je bil to samo znak O, ki je lahko med 12 in 16 dnem ciklusa; baje pa je - sicer bolj redko - možno tudi večkratna O v enem ciklusu. Po moje je verjetnost znaka user posted image bolj majhna.... ampak - upanje mora ostat! Držim pesti!!! user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
22.8.2008 19:32:47   
sonček85
upaj na najbolje ,test pa naredi čez kak teden ,če bo še kar naprej isto spikanje.želim ti da rata in da si nosečka,nikoli ne veššššššššššššššššuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neelči moja a te že kaj noga boli.malo menjjaj nogeeeeeeeee.user posted image in kako si?

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 22.8.2008 19:34:21 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4394
22.8.2008 19:43:27   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
neelči moja a te že kaj noga boli.malo menjjaj nogeeeeeeeee.user posted image in kako si?

...vaša želja je moj ukaz. BEEEEKSL!!!! user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
22.8.2008 19:57:55   
miska73
Neela, pa ti vedno hitreje plešeš...
Sicer res na drugi nogi, ampak se bo zdaj še hitreje utrudila...

Drgač pa  sem samo na hitr skočla na RR, da vidm kej jo novga... pa šibam naprej.
Čao babe, uživite vikend

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
22.8.2008 20:31:00   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Neela, pa ti vedno hitreje plešeš...
Sicer res na drugi nogi, ampak se bo zdaj še hitreje utrudila...

Drgač pa  sem samo na hitr skočla na RR, da vidm kej jo novga... pa šibam naprej.
Čao babe, uživite vikend

se podpišem da vedno hitreje plešeš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam mi je prejšnja boljša

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
23.8.2008 6:44:49   
lučka 25
Dobro jutro.

Da na hitro poročam moje stanje. Folikli še vedno zelooo počasi rastejo, je rekel Reš, da sem pač bolj "počasna" user posted image . K sreči so se začeli pa lepo razvijat folikli na desni strani, kjer j bil prej sao drobiž. Sluznico imam zelo lepo odebeljeno, kar daje prednost za uspešno ugnezditev. Samo celice moram pridelat pa bo. Zdaj imam v ponedeljek spet UZ in bomo potem videli kako naprej, a se še kar s prvo vozim, a sem že prestavila v višjo prestavo. user posted image

Aj, aj, aj. Mi je psiha na humar udarila. Nič, kaj čmo, saj bo. user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
23.8.2008 8:53:06   
sonček85
še tukaj srečno in da bo kmalu + na palčki za lulanje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
23.8.2008 9:19:03   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

še tukaj srečno in da bo kmalu + na palčki za lulanje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala tudi tuka. user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?