|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
20.8.2008 7:34:40   
Anonimen
Dobro jutro..user posted image

Tinč, tud men je rekla, da če ne bo učinka po 3 tabletih, da gremo na 4. To je maximum.

lučka, držim pesti, da bo v soboto UZ pokazal še boljše rezultate kot danes.user posted image

Se spomnite k sm zadnjič pisala da ni dobro jemat Dabroston, dokler ni O? No, sem vprašala za mnenje tud Pušenjaka in je mnenja, da naj bi jaz začela jemat dabroston šele 20 dan, ne pa 16. Ker imam O nekje od 18-20 dne. Tako, da mogoče bi lahko že kaj ratalo, ampak zarad tega ni. user posted image  

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 4276
20.8.2008 8:01:23   
miska73
Tinč in Suzi, vidve sta pa prave klomifenske težkokategornice.

Lučka, držim še naprej pesti za rast foliklov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
20.8.2008 8:16:46   
neela
Dobro jutro!

Fargi - si danes bolje? Se je user posted image umirila s stranskimi pojavi?
Lučka - bravo! user posted image Saj vidiš, da se tvoji foliklčki delovno le prebujajo. Do konca tedna bodo že prišli na ustrezno 'delovno temperaturo in tempo', tako da bodo po merah šolski primer za oploditev. Juhu!!! Kateri dan ciklusa pa boš v soboto?

tinč - če si dala že vse (pa tudi tvoj user posted image ) preiskave in posege skoz in je K zadnja stvar, je naslednji korak OBMP.

andre3a - držimo pesti, da vama rata! Kdaj je dan D oz kdaj delaš test?

suzi - joj, ne tako razmišljat. Kar je bilo je bilo. Če so ti D predpisali za tisti dan v ciklusu, so ga ne zanalašč (mogoče v naglici). Ne sekiraj se. Pač ga v naslednjem ciklusu jemlji, kot ti svetuje Pušenjak.

miška - kako? Še kar pridno delovno kot miška? user posted image ...user posted image user posted image ...

nf - kje si???

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
20.8.2008 10:28:24   
frula
Dobro jutro vsem!
Vidim, da ste nekatere dale že ogromno skozi, da bi prišle do vašega user posted image . Proti vam sem pravi amater. Važno je da ne obupamo in da gremo dalje - glavo gor user posted image . Vse bomo enkrat prišle na vrsto.
Danes je 6 dan odkar ne jem več K. Ne čutim nobenih znakov O - podobno kot ti, little angel. Samo da mene tut nič ne napenja oziroma tišči v trebuhu. V bistvu se počutim super, kar pa verjetno ni preveč super kar se tiče O. No, vseeno upam na najboljše in na user posted image ob koncu 1. tedna septembra user posted image . Fajn se mejte - jest morm naprej delat user posted image .
Frula.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
20.8.2008 11:15:36   
tinč407

tinč - če si dala že vse (pa tudi tvoj ) preiskave in posege skoz in je K zadnja stvar, je naslednji korak OBMP.
IZVIRNO SPOROČILO: neela

neela, K je prva stvar s katero skušamo obuditi moje jajčnike. Po KT mi sploh niso še začeli delati in to je od decembra lani. verjetno me bo še dal na kakšne preiskave za prehodnost jajčnikov... sam kaj to pomaga če ni O user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
20.8.2008 11:31:01   
neela
tinč - ja, tud jaz imam približno enake težave. Medva imava vse bp, razen ovulacij. Je pa običajen postopek, da gre bolj ali manj vsaka po približno istih korakih - hsg, histero, laparo, K, krvne preiskave in na koncu OBMP. S katerim postopkom OBMP-ja začneš pa je odvisno v večji meri od kvalitete oz rezultatov spermiograma in pa vajine starosti....vsaj v GK Lj je tako...

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
20.8.2008 11:41:02   
Fargesia
dobro jutro!!!!

iz mene noro lije...že dolgo ni bilo tako močne M...sem jo imela vedno prej, ko pa se je klomifen začel, pa ni bilo niti M od menstruacije..zdaj pa noro lije...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
20.8.2008 11:46:56   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

dobro jutro!!!!

iz mene noro lije...že dolgo ni bilo tako močne M...sem jo imela vedno prej, ko pa se je klomifen začel, pa ni bilo niti M od menstruacije..zdaj pa noro lije...

Dobro jutro?????? user posted image user posted image Fargi, mi smo že pol 'šihta' naredili.....user posted image

Ubožica..user posted image ..ker imaš prvo M po abraziji se ti verjetno še čisti, a?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
20.8.2008 12:01:42   
Fargesia
ma ne vem če se mi čisti še kaj...

šiht? kaj je to?!user posted image user posted image user posted image user posted image

sem se odločila in ti po ZS sporočim kam grem...uno od ponedeljka ni nič...

drugače pa ja...dobro jutro, ker sem ustala ob pol enajstih...user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
20.8.2008 12:45:53   
lučka 25
Punce, hvala za lepe želje, pestke,... skratka vse. user posted image

skuštrana suzi, zdaj kar probaj ta ciklus lepo speljat, naslednjega pa jej D tako, kot ti je rekel Pušenjak.

neela, ja moji folikelčki se prebujajo. Še mao pa bo za njih jutro in bodo zreli, da vstanejo. user posted image  Bom pa v soboto 14. dan ciklusa.

fargi, naj se user posted image  normalizira, je pa vsaj to dobro, da vsaj veš, da se vse ščisti, kot pa s tistimi izcedki ob koncu, ko se še vse paca in ne veš al je že kon al ne. Pa še občutek imaš, da je potem vse bolj tako tako in se ni vse lepo ščistilo. Seveda, pa naj bolečine in krči minejo. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
20.8.2008 13:11:35   
spelka12

špelka ...služba user posted image Ups, jp zdej se pa spomnem. Sorčy draga user posted image user posted image user posted image navijamo, navijamo...

iz mene pa kr lije...bodi vesela da lije. Zdej še lahko, pol jo bova pa skup šcšcšcšcš stran podile.

lučka sej veš, da smo gorenjci vestni pri ohranjanju narave. No pred K bova še mal probala prej hopacupat, če bova še znala user posted image . Pa itak ne vem, če bo g. za.
hipestimulacija - jest sem imela bolj blago. AMpak ko sem pa zanosila so me pa ful spremljal, ker se jajčniki niso umirili, pa ena prosta tekočina je ostala v medenici od hiperce tko da res ni nedolžna tale stvar.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
20.8.2008 13:13:49   
Fargesia
špelkica, midva skup štartava a ne? sej jst sem moje M ful ful vesela in tud vesela sem da lije in da se ne packa kar nekaj kot semi je po klomifenu vedno...sem prejle sedela na stolu in ustanem...in je čez prišlo...že perem prevleko!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
20.8.2008 17:54:03   
trinity22
ojla klomifenke, da še vas tukaj pozdravim, ko sem končno spet malo na RR

vidim, da se kar dogaja, pri enih je user posted image , pri drugih rastejo folikli, tako je tudi prav in potem držim pesti, da bo čim več user posted image user posted image user posted image

Jaz in moja pikica sva OK vsaj upam, nobenih konkretnih znakov, razen še občasnih slabosti, velike lakote in še vedno težkih prsi, vse ostalo pa je BP, komi čakam na 4. 9. ko imam NS, da vidim spet pikico in upam, da bo vse OK. V ptek začnem z novo službo in se že začnejo priprave na novo šolsko leto, tako da bo pestro.

Bodite lepo, mislim na vas...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
20.8.2008 18:01:02   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

lučka sej veš, da smo gorenjci vestni pri ohranjanju narave. No pred K bova še mal probala prej hopacupat, če bova še znala user posted image . Pa itak ne vem, če bo g. za.

Tako je prav! Meni je tudi bolj všeč ata na mamo in me kar malo skrbi kako zdržat brez. user posted image  Sploh zdaj, ko sva tako pridno vadila, vsa ta leta.
Ampak bomo že zdržal.
A G pa misliš, da ne mo za K?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
20.8.2008 18:03:36   
lučka 25
trinity, lepo da sta s pikico O.K. Da pa se slabost umirja je pa tudi fino. Čas do 4.9.in NS naj hitro mine, tam pa naj potrdijo to, da je s pikico vse v redu! user posted image  user posted image  user posted image

A ti si tudi šolnica. Saj ne morem verejti koliko nas je. Ene z bolj velike, ene za bolj majhne. user posted image
Uspešen začetek novega šolskega leta v novi službi. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
20.8.2008 18:05:02   
lučka 25

špelkica, midva skup štartava a ne? sej jst sem moje M ful ful vesela in tud vesela sem da lije in da se ne packa kar nekaj kot semi je po klomifenu vedno...sem prejle sedela na stolu in ustanem...in je čez prišlo...že perem prevleko!

A še kar tako lije. Meni je nazadnje tako lila takoj po laparo. Sem tudi samo menjala prevleke, pa oblačila,... Sem bila prava pomivalka.
Naj se user posted image  malo umiri in raje teče bolj zmerno.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
20.8.2008 18:16:42   
frula
Fargi - upam, da bo kmalu bolje pa da ti user posted image ne bo več takih težav delala - je pa res, naj se kar zlije, bo vsaj ziher vse spucano. Je pa problem tole, če imaš tako močno user posted image . Men je enkrat v službi tako skozi vse pršlo, pa še sčistit nisem mogla 100% stola, tko da sem šla na koncu po eno blazinco pa jo navezala na stol. Jah, snađi se user posted image user posted image .
Trinity - verjamem da te stiska, ker ne veš, kako je s tvojo pikico. Ti se samo razvajaj, uživaj kolikor moreš če ne bo preveč slabosti, pa ne pusti, da bo nova služba preveč stresna za tvoje telo.
Lučka - držim pesti za tvoje folikle user posted image !!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
20.8.2008 18:36:59   
PENCA
Ojla klomifenke

Internet mi je spet crknil, tako, da sem šele zdele zvedla za user posted image user posted image . Bravo sonček 85 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Si se mi zdela mal sumljiva in se mi je kar zdelo, da boš kmalu zagledala user posted image user posted image . Torej le nisi čakala na 23. 08. Še dobro, ane? Takšno novico je dobro čimprej zvedet, bravo!

Fargi, saj bo bolje. Teh par dni pa že potrpimo, mal več peremo rjuhe, pa je user posted image user posted image user posted image
Jaz bi tudi rada, da se mi enkrat orenh ulije. Mam tko sam dva dni mal, pol pa še dva dni bolj izcedek. Ne vem, a je boljš da se fino ulije al da sam mal kapla?
Lučka 25 navija, za tvoje folikle. Sej gre, sta kar zrasla, ane? Še mal pa bo user posted image

Neela res ful dobr plešeš user posted image user posted image user posted image
Pozdravljene tudi ostale. Katera naslednja poroča o user posted image user posted image ?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
20.8.2008 18:51:10   
PENCA
Fargi, zdele sem pogledala tvoje slikce.
Lahko le rečem huuuuddoooooooo. Res si prava mojstrica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako si se pa to naučila? Res je fulll lepo. Bravo! BI lahko svojo trgovino odprla, pa svoje izdelke prodajala. A to še kdo drug v familiji obvlada in te je naučil? Jaz bi tud rada ustvarjala, pa nimam žilce za take stvari, pa tud ne ljubi se mi. No, nikoli ne reci nikoli. Mogoče se bom pa kdaj potrudla, ampak tolk dobra k ti ziher ne bom. Samo kapo dol. Res si faca

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
20.8.2008 18:55:24   
Fargesia
Penca, ne pri nas doma nihče ne dela takih stvari. no mami zna štrikat pa kvačkat. pred letiiii me je učila oboje, potem je pa šlo vse v pozabo. tak da me je kvačkat po načrtih naučila bivša sodelavka, klekljat pa ena druga sodelavka.user posted image user posted image

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
20.8.2008 19:25:21   
Rakica_80
Fargi Hude slikice reeees, ful so mi všeč une okrogle-plava in zelena-ma vse so dobre!
Čestitam na taki umetnosti!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
20.8.2008 19:28:49   
Rakica_80
Kako je situcija pri Klomifenkah, ste se razpričale, tako da ne utegnem nič prebrat, je kaka novauser posted image ?????
Jaz grem jutri v Lj se naročit za Konzilij pa vam javim situacijo jutri!!!
Lep večer vsem....mislim jaz na vas, samo če povem po resnici nimam niti neke volje za pisat, pa vas saj enkrat na dan obvezno počekiram,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
20.8.2008 20:54:39   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Kako je situcija pri Klomifenkah, ste se razpričale, tako da ne utegnem nič prebrat, je kaka novauser posted image ?????
Jaz grem jutri v Lj se naročit za Konzilij pa vam javim situacijo jutri!!!
Lep večer vsem....mislim jaz na vas, samo če povem po resnici nimam niti neke volje za pisat, pa vas saj enkrat na dan obvezno počekiram,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glej, da boš jutri poročala o tem, da si dobro opravila. Potem naj se pa tam po hitrem postopku odločijo za ZA in hop, boš že v postopku. Boš videla kako bo hitro. Potem bo pa samo še špikanje. Na začetku še ni panike, potem pa .... auč. Jaz mam po 10 dneh špikanja že čisto razboleto rito. Sploh ne vem več kako se usesti.user posted image  
No, naslednje leto pa bomo zibale naše user posted image . user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
20.8.2008 21:53:04   
trinity22
Lučka in Frula hvala za lepe želje za mojo pikico. Ja tudi jaz sem šolnica in sicer sem na razredni stopnji, letos dobim 4. razred, po eni starni že komi čakam po drugi strani me je pa kar malo strah, spet novisodelavci nov sistem, pa saj boooooooo...

BEBII fajn opravi jutriuser posted image user posted image user posted image

Fargi res si prava umetnica, kdaj utegneš še vse to?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
20.8.2008 22:38:33   
Fargesia
hihi...kdaj utegnem? kadar imam cajt...

spet sem nekaj sklekljala...

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

novo leto
che guevara

Kje pričakat novo leto?

doma z družino (80%)

v tujini (1%)

v mestnem središču (3%)

na privat zabavi (10%)

sam pred tv (2%)

drugo (4%)

Število vseh glasov: 269

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!