|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
21.8.2008 7:46:01   
Anonimen
Dobro jutro. user posted image   user posted image

Za lažji začetek dneva pa user posted image    user posted image

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 4301
21.8.2008 8:09:11   
neela
suzi, dobro jutro!
Hvala za kavico, ne veš kako dobro dene....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
21.8.2008 9:29:30   
little angel
dobro jutro punce

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
21.8.2008 9:46:41   
nf
dobro jutro!
Zadnje čase sploh nimam nič časa za vas. user posted image  Imam polhno opravkov v službi, po službi, zvečer... user posted image  Mislim, da imam ravnokar ovulacijo user posted image  user posted image  user posted image
Kako ste kaj ve? A je katera nosečka in sem slučajno spregledala???

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
21.8.2008 9:56:23   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: nf

A je katera nosečka in sem slučajno spregledala???

mislim, da si čisto na tekočem....sedaj je zopet kr neko zatišje....upam, da pred klomifensko-nosečniško invazijo! user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
21.8.2008 10:06:35   
nf
opa! to bi bilo pa fajn! ajmo klomifenke, v akcijo! user posted image  user posted image
Ja če imam slučajno danes ovulacijo, sva midva natempirala user posted image  čist hudo, ampak ja bomo videli septembra rezultate.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
21.8.2008 10:18:46   
neela
Ja če imam slučajno danes ovulacijo, sva midva natempirala user posted image  čist hudo, ampak ja bomo videli septembra rezultate.

user posted image user posted image user posted image sta 'šaržerje' napolnila..... user posted image ...le pazita, da se vama ne zgodi, kot se je Debevcu na OI...ko mu je metek zatajil...nf, ti sam dobro cev ščisti....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
21.8.2008 10:21:13   
Anonimen
 user posted image    user posted image    user posted image

me pa nasmejite..

eno vprašanje: je katera opazila, da v času O pogosteje hodi na wc? Že par dni se mi dogaja, da morm ponoč 4x it lulat.user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4308
21.8.2008 10:37:17   
neela
suzi, niti ne. Bi pa vsekakor to ugotovila, ker bi bila zelo zelo tečna, če bi morala tolikokrat ponoči vstajat....sredi lepih, včasih mokrih user posted image sanj....user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
21.8.2008 10:52:00   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: neela

user posted image user posted image user posted image sta 'šaržerje' napolnila..... user posted image ...le pazita, da se vama ne zgodi, kot se je Debevcu na OI...ko mu je metek zatajil...nf, ti sam dobro cev ščisti....user posted image user posted image user posted image

uuuuuuuuuu ****ti, pomoje ne najdeš bolj očiščene cevi od moje! Če jo je pa Ribičeva 2 uri ribala user posted image  user posted image  user posted image  Pa moj dragi mora kr naprej goltat vitamine, tko da je vse na mestu. user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
21.8.2008 10:53:43   
nf
suzi!!!! 4x na noč na wc mene bolj spominja na nosečnice user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
21.8.2008 12:52:02   
Fargesia

suzi!!!! 4x na noč na wc mene bolj spominja na nosečnice user posted image  user posted image  user posted image

mene tudi! user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
21.8.2008 12:54:31   
Anonimen
ne, ne.. najbrž ne bo to.. user posted image    user posted image   user posted image  sem šele na 21. dnevu od 33. je prekmalu..

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 4313
21.8.2008 12:55:47   
nf
Mogoče je pa to že 54. dan, ker se je bejbi zasidral kljub krvavitvi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
21.8.2008 13:06:07   
Anonimen
user posted image     user posted image

nf, ti si mi pa optimist.. user posted image    user posted image     user posted image

aja, pa mozolji so se mi začeli delat?? kaj pa na to praviš?? user posted image   user posted image

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 4315
21.8.2008 13:11:50   
nf
Noseča, itak, valda! user posted image  user posted image  user posted image  Jah kaj, sej moramo bit optimistične!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
21.8.2008 13:16:22   
neela

Noseča, itak, valda! user posted image  user posted image  user posted image  Jah kaj, sej moramo bit optimistične!!!

Ste pa prave mojstrice v iskanju še tako atomsko malih znakcov user posted image . Bravo ve, diagnostičarke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
21.8.2008 13:19:07   
Anonimen
a mislte, da bi mi test pokazal user posted image  že danes?? user posted image user posted image

user posted image    user posted image    user posted image     user posted image     user posted image

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4318
21.8.2008 13:40:03   
nf
hahahahahahaha valda brž delat!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
21.8.2008 14:06:40   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

user posted image     user posted image

nf, ti si mi pa optimist.. user posted image    user posted image     user posted image

aja, pa mozolji so se mi začeli delat?? kaj pa na to praviš?? user posted image   user posted image

bemtiš kaj se norca delate, to je ja resna stvar! jst sem bla taka k na soški fronti...polno bunkejrev napolnjenih s strelivom!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
21.8.2008 14:09:15   
neela
Fargi, maš čisto prav...ni se za norca delat iz teh stvari. Samo kaj, ko smo tukaj večinoma že take težkokategornice, da imamo že čisto slonjo kožo...in da se iz 'vsega hudega' moramo že malo ponorčevat, kajne nf in suzi???

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
21.8.2008 14:24:29   
Fargesia
hja, slonjo kožo...še dobr da ne živimo v afriki al pa indiji in da ne morejo do nas kaki slončki....user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
21.8.2008 15:34:46   
nf
Mah to sploh ni hudo! To kar imamo me je še čist zabavno. Če si pa v afriki pa nimaš kej jest, je pa res malo bolj zaskrbljujoče. user posted image  Jaz sem zelo zelo zadovoljna s svojim lajfom, če bo pa prišel še kakšen otroček, bom pa še bolj. user posted image  Če pride vse hitro, sploh ne znaš cenit. haha kakšnega moralca sem spustila user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
21.8.2008 15:46:00   
little angel
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

user posted image    user posted image    user posted image

me pa nasmejite..

eno vprašanje: je katera opazila, da v času O pogosteje hodi na wc? Že par dni se mi dogaja, da morm ponoč 4x it lulat.user posted image user posted image

pa ves da se je meni tudi to dogajalo, glih v casu ko naj bi bila O, ampak sem skoraj ziher da je ni bilouser posted image me pa zdaj ze 3 dan full spika po jajnikih odkar sem zacela jest ta duphastonuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
21.8.2008 16:07:39   
miska73
Pri meni je kar naenkrat ful gužva, kar pomeni da imam manj časa za RR.
Tako da samo nahitro par komentarjev...

Mene ponavadi pritisne velikokrat lulat kadar popijem velike količine vode...

Diagnostičarke ste pa ta prave.. človk si ne bi mislu, da ste same veteranke na kupu.

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?