Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 19.8.2008 12:24:33
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Mi2 tud prideva, sam ne vem še kdaj - k če bova že v zooju, ne bova kar mim pujsov letela . Žabika, lepa roza . Drgač pa - se javljam v klub podočnjakov - ob 4h auf, do 5h sem visela čez postlo z ograjco, ob 5h obupala in dala mulca h seb. Ni pa ni mogu zaspat. Kake trojke in štirke, mi smo pri petkah . No, se vidmo, šibam delat, se komi dohajam....
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 19.8.2008 14:31:23
|
|
|
|
amy26
|
Kake trojke in štirke, mi smo pri petkah . pri nas pa lezejo ven dvojke, trojke, (štirke vse zunaj) torej istočasno kakih 5-6 zobkov tako da je bila današnja noč tudi skos zbujanje, pa morala je spiti mleko ob 00.30, ob 1.30 čaj, pa žlica calpola, pa dlesni ji namazala in seveda biti v moji postelji drugače se je pri Aleksu drla k nevem kaj, pri meni se je pa skos zbujala z jokom.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 19.8.2008 14:46:13
|
|
|
|
Lejci
|
Vidim, da je očitno poplava zob... Pri nas tudi. Ven je prišla še zadnja štirica, trojk še nima, smo pa v "veselem" pričakovanju. Noči so temu primerno katastrofalne, po 10 in večkrat se zbudi(mo), pije vodo, zjutraj jogurt ali actimel, pa calpol vmes... Obvezno selitev k nama v posteljo, vmes ma neke čudne prebliske, ko kar na lepem vstane in hoče dol s postelje, nakar ni nič prav. Tuli če jo vzamem k sebi, tuli če je ne, komaj jo potolažim. In pol je treba ob pol petih vstat in sem tok zmatrana, da ne vem, kaj bi sama s sabo. V zoo naju ne bo, ker gremo na ogled enega stanovanja
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 19.8.2008 15:09:49
|
|
|
|
amy26
|
Mi2 tud prideva, sam ne vem še kdaj mi 3-je pridemo, Aleks komaj čaka da vidi slona in žirafo
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 19.8.2008 19:27:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej po dolgem casu, mi smo v nedeljo prisl domov. Peter je priden, lepo napreduje, edino malo vec dela imamo ponoci. Tudi Livija ga je v redu sprejela. Zdaj se mi zdi, da je Livija res ze velika. je vmes, ko sem bila v porodnisnici, fejst zrasla... moramo nove cevlje kupit Se dve slikci: pa hvala vsem za cestitke!!!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 19.8.2008 19:46:03
|
|
|
|
tinaaja
|
iiiii pikapola pikec mali lustni - bravo se enkrat..
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 19.8.2008 20:34:11
|
|
|
|
Anonimen
|
PikaPola, je res luštkan tale vaš Peter! Pa fino, da ga je Livija sprejela dobro. Mi smo pa imeli danes NS in je vse ok in tam kjer mora biti. Kot kažejo prve prognostike pa bo Jure marca dobil sestrico. No, meni spol ni tako pomemben, važno da je in je zdravo. Se mi pa zdi, da so vsi ostali navijali za punčko. Drugače pa Jure nekaj kašlja in že teden dni skoraj ne je nič razen mleko Men se zdi, da me bo kmal treba kam peljet k bom znorela. Ampak dejansko ne vem kaj mu več kuhat, kako naj ga motiviram in pripravim do tega, da je hrana užitna in da se jo je. Edin kar poje je goveja juha in fižolova juha, pa makarončki s sirovo omako. Tu se pa naš jedilnik konča. Od sadja pa kakšen grozd grozdja in pa banano, ampak sam če jo pomočim v med Noro...
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 19.8.2008 21:28:11
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Uuuuuuuu, mali Peter . Luštkan, luštkan. A so bli vsi tok majhni včas?
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 19.8.2008 23:02:04
|
|
|
|
sezam
|
Pa vidimo prvega bratca naše marčice. Cukra sta Tudi Hana je Žabika, bo še pri vas treba kaj naročit, da bo lahko pomagala jjasna - za Kaj pa ZOO? Je uspel? Nobena nič ne poroča
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 20.8.2008 7:02:41
|
|
|
|
amy26
|
Kaj pa ZOO? Je uspel? Nobena nič ne poroča se nas je kar nekaj zbralo, otroci veliki, pridni, eden lepši od tadruzga največja atrakcija je bila še vedno spuščanje po toboganu, igrače in čevlji ful zanimivi od drugih naša dva itak da sta uživala, najbolj zanimiv je bil noj vsaj Aleksu, Eli pa zajčki, no v vsakem primeru obisk bomo kmalu spet ponovili, se bo splačalo kupiti kar tisto karto ki je do konca leta
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 20.8.2008 9:07:08
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: amy26 se bo splačalo kupiti kar tisto karto ki je do konca leta Ja, jst sem se zakvačkala.. Sem bla zdej že 2krat tam odkar je ta "akcija", karte pa še vedno nimam In to zato, ker je lani nisem izkoristla... Drgač pa - če ma kera kak nasvet - vso noč sem žrla lekadole, me rama tko zadaj boli za pop , komaj roko dvignem. Mogoče kak živc vnet al kej tazga. Ne vem, al od 12+ kil dvigovanja al ker mi je včer kle klima pihala, al kaj. No skratka - a je kaka žavba, ki kej nuca proti tem? (injekcije še ne bi)
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 20.8.2008 9:46:16
|
|
|
|
bingi
|
Kati, tukaj si preberi temo: heksenšus
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 20.8.2008 10:08:31
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Hvala, bingi.
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 20.8.2008 10:22:36
|
|
|
|
Žabika
|
Samo na hitro: Kati: boš prišla malo do mene, pa bova zrihtali, samo danes ne - sem imela orto skrajšani delovni čas danes. Hana nekaj boleha in sem po 2 urah odšla domov. Noč je bila katastrofa; pojokavala je celo noč, imela malo vročine, dala Calpol, bruhala, ne spala, potem spet malo spala, jokala, ... Skratka zjutraj jo je malo oči prevzel, zdej sem pa jaz doma. Vročine malo, volja dobra, zaspani smo pa vsi. Pa še to: kako Bingi najde vprašanje?
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 20.8.2008 10:34:44
|
|
|
|
bingi
|
bingi je ena marčica undercover.na zs več info, če te zanima.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 20.8.2008 11:03:47
|
|
|
|
dskubin
|
Pikapola - čestitke! _Tadruga slika mi je prinesla prav solze na oči, k sm se vrnla leto pa pol nazaj v porodnišnico. Imaš čist isto razliko med mulcema, kot mi in nikoli ne bom pozabla unga trenutka, k so prišli k meni prvič na obisk, kako je Draž pogledal sestrico, jo objel. Nepozabno. Ljubosumja ni blo tudi pri nas nič takrat, so po moje še premajhni in ne dojemajo čisto, kaj se jim je to zgodilo . Se je pa zdej malo začelo, amapk bolj z Ditine strani, se nekaj ona včasih počuti ogroženo in ne tavelik Lepo, da se vas je našlo včeraj cel kup. Mi je prav žal, da nismo mogli prit. Smo imeli kako sestanek za sprejem v vrtec, ki ga na koncu sploh ni bilo . Sem jezna kot , ampak me bo minilo, ko se bom zlajala po telefonu na revico v vrtcu, ki bo uspela dvignit, ko pokličem.
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 20.8.2008 12:10:56
|
|
|
|
A-N-J-A
|
pikapola-cukerček mali je tale tvoj Peter .Pa ko boš našla kaj prosga časa še porodno zgodbo napiši . žabika-pol je pa včeraj v živalcu to Hano matral. Zanimal te je če se bo E celo pot drla-se ni.Je pa začela zverinsko tult spet ,ko je zagledala G in se mu je mogla izpovedat, kakšno grozno mamo ma, k jo no na trampolinu pustila.Pol se je pa še na slone spomnila in je bil spet jok .Aja pa v avtu jo je takoj zanimal kera je to teta P, ki ma Hano. jjasna-super da bo Jure dobil sestrico.Je full luštn, če maš parček, čeprav sem si jaz takoj po CB kar še eno punčko zaželela .
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 20.8.2008 16:13:52
|
|
|
|
erna14
|
IZVIRNO SPOROČILO: bingi bingi je ena marčica undercover. zakaj že????? pikapola-iiiiiiiii kok je lustn,men so tud kar solzice na oci prsle.ja seenkrat cestitke pa polupckaj Petrcka v mojmu imenu .aja se to jaz mam Petra moza,baje so full fejst dečki upam da bo tole prebral
< Sporočilo je popravil erna14 -- 20.8.2008 16:25:20 >
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 20.8.2008 19:26:48
|
|
|
|
Žabika
|
pikapola: lušten fant! Še enkrat čestitke. Pa lepo da nadaljuješ tradicijo večine marčic 007, in imaš sedaj parček. kati: kaj je zdaj? Roko še dvigaš? Glede na to, kaj se ti je tisto noč dogajalo, gre skoraj sigurno samo za preobremenitev zaradi dolgotrajnega prisilnega položaja roke in bo po parih dneh vse spet ok. Kar malo spočij roko, drugače pa le pridi pokazat ta svoj ud. Hana je bila cel dan kar ok, malo se ji je dvignila temperatura, pa nekaj viška sluzi ima v nosu, drugače pa vse ok. Upam, da vročina kmalu pade, da zalaufamo stari ritem. Mi nič ne paše biti doma. Pa sem mislila, da bomo mi temu ušli. Japajade. Pa še tole: danes so nas z obvestilom v dvigalu obvestili, da od 25.08. dvigalo ne bo obratovalo 10 DNI zaradi obnove. Cel dan že tuhtamo v katero bajto naj se preselimo, ker Lupus ne more več peš v 8. nadstropje. Verjetno se bo družina spet razdelila po spolu; en del bo v KG, drugi v LJ. Samo še ne vem kje v LJ, ker tudi nošenje Hane ni ravno najbolj enostavno. Nekaj bo treba natuhtat.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 20.8.2008 19:46:44
|
|
|
|
tinaaja
|
o nas z obvestilom v dvigalu obvestili, da od 25.08. dvigalo ne bo obratovalo 10 DNI zaradi obnove. jaz bi jim glave odprla.. Svasta. Pri nas je samo 1x crknil in so v cet rekli, da bo nekdo prisel popravit v petek. Se mi je tok odpeljalo, da je bil cez par ur popravljen. Kaj pa stari ljudje, ki ne morejo tok hodit, ce ze psi in mamice niso pomembne Me take azdeve resss razp... Kako pa je Lupus? Pa za Hano pikepoke! Jjasna
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 20.8.2008 20:11:21
|
|
|
|
Žabika
|
tinaaja: ta obnovitvena dela so bila sicer v planu, ampak takole na hitro pa res ne bi smelo jiti. Ravno tukaj zraven je ena res stara gospa, ki niti slučajno ne more peš. Pa bi lahko šla sicer za 10 dni v toplice, samo takole na hitro res ne gre. Se mi zdi, da bi takšna dela morali delati sredi sezone, ne pa takole konec avgusta, ko je večina že doma. Lupus malo več spi, bula mu raste , drugače pa je še čist ok. Samo ni šans, da bi šel peš po stopnicah.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 20.8.2008 20:26:38
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika kati: kaj je zdaj? Roko še dvigaš? Cunje sem uspešno obesla z desno. Sem pa mela probleme modrc odpet . Ma jst se tud tolažim s tem, da je samo začasno. Do petka mora bit ok, ker na dopust pa ne morem taka kriplasta . Sem pa nekje spraskala Olfen gel - upam, da mi ne bo naredu več škode kot koristi. Pa hvala za ponudbo - če do ju3 ne bo vidnega izboljšanja, se prikažem pri tebi. Samo ne bi peš do 8ke . Za Hano pa stiskam pesti!!!! A boš na bolniški?
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 20.8.2008 20:37:45
|
|
|
|
sezam
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Se je pa zdej malo začelo, amapk bolj z Ditine strani, se nekaj ona včasih počuti ogroženo in ne tavelik Jaz tudi to opažam. Se Ana pri meni carta, takoj prleti zraven in začne odrivat IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A jjasna-super da bo Jure dobil sestrico.Je full luštn, če maš parček, čeprav sem si jaz takoj po CB kar še eno punčko zaželela . Kot bi sebe brala. A ti si tud punčko želela. Super, da je zoo uspel.
< Sporočilo je popravil sezam -- 20.8.2008 20:39:07 >
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 21.8.2008 8:07:35
|
|
|
|
draja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sezam IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Se je pa zdej malo začelo, amapk bolj z Ditine strani, se nekaj ona včasih počuti ogroženo in ne tavelik Jaz tudi to opažam. Se Ana pri meni carta, takoj prleti zraven in začne odrivat Pri nas je isto zadnje čase, s tem da (glede na to, da je edinka ) odriva moža od mene, če me hoče objeti . No, saj tiste, ki ste bile v ZOO ste videle, kakšna posesivka je naša mala . Pikapola luuuuuuškan mali sonček Peter!!! Jjasna super za NS! Kati upam, da bolečina hitro mine! Žabika pikepoke za Hano, da se hitro pozdravi. Drugače pa me je danes zjutraj vzgojiteljica šokirala, da sta včeraj dva otroka iz Živine skupine fasala norice. Saj meni je po svoje ok, če jih bo zdaj prebolela, upam samo, da nismo bili že v ZOO prenašalci .
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 21.8.2008 8:19:46
|
|
|
|
amy26
|
Se Ana pri meni carta, takoj prleti zraven in začne odrivat pri nas je isto ko mož pride iz službe in mi da lubčka, ga mora tudi ona meni dati Draja, norice, ne hvala, ampak če jih dobita bomo že preživeli bolje prej kot kasnej.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......