|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČKI 2007
19.8.2008 6:11:29   
Margit
Pikecpokec lepe slikce user posted image .
Mi pa tokrat nismo slikali, se je fotoaparat uspel pokvarit. Nekaj fotk sem naredila, da vidim če ni samo lcd ekran šel.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
19.8.2008 6:12:33   
Margit
Kavo sem spila, grem se oblečt in šibam v sužbo.
Danes grem prej, da se probam zment da ob treh že grem. Ma babi frizerja in sem brez varstva popoldan.

Pa pa

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
19.8.2008 7:15:39   
Anonimen
Jutro, punce!

Kako ste kaj? Delovno, predvidevam...user posted image

Js sm že tolk zmatrana, da komi čakam petek, da bo ura 15.00h Ne vem, zakaj se ne morem naspati... Kr sredi noči se zbudim, in pol bedim eni 2 uri. user posted image  Je pa učeri ponoči Alen imel vročino. Od 1h pa do 4h sem bedela. Zjutraj pa kot prerojen. Verjetno zobki, ker je pa tooooolk zatečen v ustih, da skoz nekoga grize.

IZVIRNO SPOROČILO: atena777
To je res dolgooo poletje za nas. Se mi zdi, da traja že celo leto, seveda, ko pa smo že julija zastavili s Teneriffo...
Držim pesti za sestrico, Jasna 81!

Jojj Atena, hvala bogu, da uživate. Mi se od tistega bogega 1 tedna nismo imeli nič... Pa še ta vikend nam jo je vreme zagodlo, tako, da smo se odločilo, da sploh ne gremo.user posted image  

Sicer pa napiši kaj več! Kako je kaj David? Tolk cajta te ni, pol pa dobimo samo en kratek odstavek. Ne, ne, ne... Ajde, ima da tipkaš minimalno pol strani! user posted image  

Pa hvala za pestke!

< Sporočilo je popravil jasna81 -- 19.8.2008 7:29:36 >

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 2553
19.8.2008 7:18:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo
jst sm kr uredu, pregled mam 1. septembra, user posted image še nič ne brca, štejem pa 17. teden. Kmal bom na polovici in sploh ne morem verjet...

Jasna me veseli, da je sekica kolikor toliko ok, kako kaj Alen?

Že 17. teden? user posted image  OMG, ne morem verjet.... Sem mislila, da si tam nekje, 11-12-13. teden. Pa sej si ja imela nuhalno pred kratkim... Jooj, kok se februar bliža.... Se zavedate, da bojo takrat naši malčki že 2 leti stari? user posted image  Vse prehitro teče...

< Sporočilo je popravil jasna81 -- 19.8.2008 7:19:13 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2554
19.8.2008 7:22:49   
Anonimen
Alen je pa tako kot vedno...V vrtcu joče 3/4 časa, ene žlice ne sptavi v usta, doma pa kr lepo poje vse, kar mu dam, je tečka na kvadrat, razen če smo zunaj... Se mi že zdi glupo nonstop najedat in vam pisat, ker zdej sem se pa že skor js navadla na tisto kričanje zjutraj. user posted image

Pa hvala vsem, da ste držale pesti za sekico! Je že veliko bolje. Zdej ima 2 tedna bolniške - glih ko bi imela dopust, tako, da ne greta nikamor.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2555
19.8.2008 7:29:02   
Anonimen
Pikecpokec ful lepe slikice.user posted image  Gal je že res velik fantiček! Sam on je itak nekje začetek februarja, a ne? Punce, mormo mal seznam obnovit, pa podatke od 18 mes. vpisat. Bom poiskala enkrat ko bom doma, zdej šibam delat. Me čaka en kup stvari, ob 12h pa spet računovodstvo. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Margit

Kavo sem spila, grem se oblečt in šibam v sužbo.
Danes grem prej, da se probam zment da ob treh že grem. Ma babi frizerja in sem brez varstva popoldan.

Pa pa

O Margit, si pa zgodnja. A veš, kaj bi js dala za eno kavo zdejle?user posted image  Morm počakat do 8h, da jo kuharca skuha tud za sestre, v avtomatu jo je pa zmanjkalo.

Pa še glede frizerja... Že pred morjem sem si ogledovala kratke, čisto kratke frizure. In me toooooolk drži, da tole svojo grivo dam stran, da ne morm verjet. Moj pa pravi, da niti slučajno.user posted image  Ma pa po večini prav. Ko hočem naredit kako spremembo na sebi, on najbolje pove, kaj ja in kaj ne. Torej, kratki lasje so definitivno ne. Zdej pa ne vem, kaj naj naredim.user posted image

Oh, dost samogovorov. Se slišimo! Čaoo!

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 2556
19.8.2008 7:34:22   
malecka_mateja
jutro!
pa res atena s takim poročilom nismo zadovoljni napiši kaj več!

jasna tvoj alen pa se mi že res smili!nevem kaj mu je tako hudo v vrtcu!?a misliš da se je kaj zgodilo? a njegove vzgojiteljice še ni??

margit user posted image  za mizo!sploh ni pomembno kako ste meli do sedaj najedli ste se vedno!to je pomembno!

kolumbo joj kako mine čas!
mi imamo 1.9 posvetovalnico da vidimo kako je velika in težka pa cepljenje imamo!

zdaj zajterkujema polpa grema mogoče mal na sprehod odvisno kako bo vreme!

lep dan!PAPA

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
19.8.2008 7:46:44   
ribicau
Dobro jutro!

Jasna81 sva se glih zgrešile za eno kavico user posted image , če bi mal počakala, bi ti jo pa jest skuhala, pa ne bi blo treba do 8ih čakat.

Kolumbo ja februar bo res hitr kle a ne? Ej dej nam povej, a bosta za spol vprašala? Kaj pa imena, a sta že kej zbrala? Matr sem firbčna a ne, ja ne morm pomagat, če sem pa baba a ne user posted image . Jest mam tko noro v službi (šefi pa to - sej zgodba se ponavlja), tko da bi blo tud najboljš, da službo zamenjam al pa da za eno leto poniknem. Samo po eni strani se mi pa butasto zdi, da bom zaradi dveh ljudi čist svoje želje zmešala, to pa tud nikamor ne pelje.

Mi pa rabimo en voziček, pa en trip trap stol za k varuški user posted image . Tamala se je zadnjič peljala s quinny zapp-om in ji je blo ful všeč. Samo 14o eur ne dam za 2 meseca user posted image

Joj jest pa komej čakam da gremo na morje....v petek bi mogla met en izpit in drug četrtek enega, pa sem oba skenslala, ker sem čist brez motivacije user posted image ! Sem jezna sama nase, prou res.

Margit a ne pri opremljanju in rihtanju ni nikol konca. Ko pa že nekej narediš in je 2 meseca tko, pa že gledaš, kaj bi že lahko spremenil al pa dodal user posted image

Joj, mene kr skrbi zdej na jesen/zimo, ko bomo začel otroške sobe delat! U bistvu bomo dnevno in kuhinjo od starega ata spremenili v dve sobi. Potem pa "Ikea vabi"! No sej u bistvu že prej, ker bo treba mal pogledat kaj kej majo!
U jasna81 ti si zadnjič napisala, da si že čist "domača" v Ikeinem katalogu! A si kej pametnega najdla....jest kr nč ne najdem, al pa ne znam poiskat!

Jah zdej pa morm delat! Ajde punce, cao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
19.8.2008 7:48:06   
ribicau
ooooo malecka_mateja je tud kle, živjo!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
   [Brisano sporočilo]
19.8.2008 20:42:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2560
19.8.2008 20:51:52   
malecka_mateja
doberdan!

mmi smo se zdaj komaj spat sparvli smo prisosedeah na balkonu sedeli in čvekali!

mene ful zob boli in se res že morem spravit sam če me je strah ke pesa¨!

kolumbo mislim da bo kaj drugega na koncu ven prišlotako kot je bilo pri maju in prav je tako!

jutri grem na borzo še do konca pol pa v petek že malo na morjeuser posted image user posted image

žje je atena???'

grem malo se mojemu posvetit!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 2561
20.8.2008 7:26:24   
Anonimen
Dobro jutro punce!

Evo js sem že bila pridna in popedenala en kupček, zdej pa kofetkam, zraven pa jem bananin čips. user posted image  Majke mi, sem ko nosečnica, ni da ni, kaj si js ne zmislim za jest. Pa - nisem noseča, da ne bo pomote.

Punce danes končno pride direktorica v službo za kako urco in se morm neki zmenit z njo. Držte pesti, da mi rata, ker tole me lahko stane pogodbe za naprej. Gre se za gl. sestro, ki pričakuje, da bom js opravljala dela zdr. tehnika in spremljala ostarele v bolnice ipd. Bilo je že govora, da bi jih vozila s svojim avtom, ampak to sem že rešla. Zdej pa je prevoz organiziran z rešilcem in bi zaključila tam nekje okol 18huser posted image  Pa sem rekla, da ne morem bit dlje kot do 15h, zato sem tudi prosla za delavnik od 7-15h. Ampak rizikiram pa službo. Pogodba se mi izteče 8.9. Sam bom pa vseeno vztrajala, ker se mi to zdi glupo. Imamo delavke - zdr. tehnice na terenu, tudi hišnik se je že ponudu za prevoz, pa ne, one so se obesle na mene.user posted image  

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2562
20.8.2008 7:28:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja
jasna tvoj alen pa se mi že res smili!nevem kaj mu je tako hudo v vrtcu!?a misliš da se je kaj zgodilo? a njegove vzgojiteljice še ni??

Ej ne vem, kaj mu je. Njegova vzgojiteljica dela, samo on ima take prebliske, da se sredi igre spomni na mene in pol me začne klicat in kr joče, joče, joče...

Neposredna povezava do sporočila: 2563
20.8.2008 7:30:52   
Anonimen

Dober večer...jst ugotavlam, da sem vsak dan po 10 ur na šihtu ( se vit, da sm bla 2 let doma in za enkrat kr dobr furam, čeprou komej čakam četrtek da se sodelavka vrne z dopusta in uredimo delovni čas na "normalo"- no v tej firmi ni ni nič normalno, ker fantje delajo tut od 5h zutri pa do 22 30user posted image , ne moreš verjet če ne vidš...najbl fensi se majo pa uni na upravi od 7-15huser posted image ..

No ti maš pa še bolj svetoven urnik ko js.user posted image  Js hočem bit fensi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2564
20.8.2008 7:37:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

Dobro jutro!

Jasna81 sva se glih zgrešile za eno kavico user posted image , če bi mal počakala, bi ti jo pa jest skuhala, pa ne bi blo treba do 8ih čakat.

U jasna81 ti si zadnjič napisala, da si že čist "domača" v Ikeinem katalogu! A si kej pametnega najdla....jest kr nč ne najdem, al pa ne znam poiskat!

Ja če bi vedla, da jo boš ti skuhala, bi zihr počakala. user posted image

Glede ikeinega kataloga pa tako:

http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/departments/childrens_ikea/

Doma imam katalog 2007, pa mi tud kej dost ne pomaga, mam raje splet. Na levi strani imaš opcije od dekoracij, lučk, tekstila, igrače, postelje, omare, mizice in stolčke... In pol si lahko sestavljaš. Maš spodaj tudi opcijo kinderwelt serien. Men se zdi cenovno res ugodno.

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2565
20.8.2008 7:41:24   
Anonimen
Učeri smo spet zaprAvljali na veliko... Smo šli Alenu superge kupit, pa sma na svoj račun prišla še midva, večkrat, jah.. in smo najdli ene lepe Nike-ce za 20 evrov, pol pa še u jello ene plave adidasove usnjene za 10 evrov, sam niso mel številke. Mi je pa žal, zakaj nisem kupla 24, bi jo mel na spomlad mogoče. Aja - ALEN IMA ŽE 23 ŠT. user posted image  Smo mu superge uzel 23,5, ker se mi zdi da so manjše številke.

OK, zdej pa že morm it. Danes pa okol 12h vse mislit na mene in držat pesti! Prosim!

Se slišimo! Čauu!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2566
20.8.2008 7:42:59   
Anonimen
Pa babe - men tile samogovori že grejo res na živce. Prosim, če se še katera nariše tle ob 7.30 zjutraj! user posted image

Pa Kolumbo ima prav - spet. Glede srečanja mislim! Kmalu bo konec poletja, zdej pa smo še lahko zunaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2567
20.8.2008 10:06:18   
Anonimen
O ribica, glih za tebe mam neki!

http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/series/11937/

http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/series/11779/

http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/series/11939/

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2568
20.8.2008 10:07:55   
ribicau

Ribicau: za splol ne bova vprašala, ker tut pri prvem nisva.....če bo bejba ostane Nina še od prve runde, če bo fant je pa spet dilema, zato rajš niti več ne omenjam imen, ker bo na konc namest Jure spet ****....zdej mi je všeč Rokuser posted image , ampak so mi imena na črko R zelo "divja" oz karakter osebe s črko R je bolj divjiuser posted image , sej sama veš, jst pa tutuser posted image .

Kul, jest sem tud za to, da si pol "presenečen"! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2569
20.8.2008 10:08:35   
Anonimen
Te tri serije so mi ful lepe, s tem, da pri zadnji mi je fuuul všeč tista klopca, ker se sedišče odpre in se lahko zložijo npr. igrače noter. Mislim, da bom kr pokombinirala par stvari, seveda vse v stilu. Če pa izberemo mamut serijo, pol bo pa vse od mamuta. Je taka tipična.

Uf zdejle sem tolk delala, da se mi počasi meša. Fuuul sem bila pridna.user posted image  Morala sem si pa tud uzet mal cajta za še eno kavico. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2570
20.8.2008 10:09:26   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

mene ful zob boli in se res že morem spravit sam če me je strah ke pesa¨!

Tud mene, samo morm počakat do oktobra, ko pride moja zobarc porodniške. Zdej sem bla ene parktrat pri privat, pa je to too much za mojo denarnico!

Neposredna povezava do sporočila: 2571
20.8.2008 10:10:48   
Anonimen

Ribicau: za splol ne bova vprašala, ker tut pri prvem nisva.....če bo bejba ostane Nina še od prve runde, če bo fant je pa spet dilema, zato rajš niti več ne omenjam imen, ker bo na konc namest Jure spet ****....zdej mi je všeč Rokuser posted image , ampak so mi imena na črko R zelo "divja" oz karakter osebe s črko R je bolj divjiuser posted image , sej sama veš, jst pa tutuser posted image .

Kul, jest sem tud za to, da si pol "presenečen"! user posted image

Tud js pravim, da v drugo ne boma vedla. Najina prijatelja sta izvedela ob rojstvu in se mi to zdi ful lepo. V prvo pa midva nisma mogla dočakat, da zvema. user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2572
20.8.2008 10:10:51   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Dobro jutro!

Ja če bi vedla, da jo boš ti skuhala, bi zihr počakala. user posted image

Glede ikeinega kataloga pa tako:

http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/departments/childrens_ikea/

Doma imam katalog 2007, pa mi tud kej dost ne pomaga, mam raje splet. Na levi strani imaš opcije od dekoracij, lučk, tekstila, igrače, postelje, omare, mizice in stolčke... In pol si lahko sestavljaš. Maš spodaj tudi opcijo kinderwelt serien. Men se zdi cenovno res ugodno.

Ja, sej jest sem tud po tem katalogu že gledala, ampak morm še u "živo" vidt, pa pol mal zrisat, pa obračat....joj, me že skrbi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
20.8.2008 10:14:00   
ribicau

Učeri smo spet zaprAvljali na veliko... Smo šli Alenu superge kupit, pa sma na svoj račun prišla še midva, večkrat, jah.. in smo najdli ene lepe Nike-ce za 20 evrov, pol pa še u jello ene plave adidasove usnjene za 10 evrov, sam niso mel številke. Mi je pa žal, zakaj nisem kupla 24, bi jo mel na spomlad mogoče. Aja - ALEN IMA ŽE 23 ŠT. user posted image  Smo mu superge uzel 23,5, ker se mi zdi da so manjše številke.

OK, zdej pa že morm it. Danes pa okol 12h vse mislit na mene in držat pesti! Prosim!

Se slišimo! Čauu!

Eva mam tud nogico št. 23, sem zadnjič bla v eni trgovini, pa smo pomerl. Copatke Ciciban sem ji kupila št. 23 pa so ji kr veliki, tko da bodo mogoče jesen zdržali! Kupila sem jih pa zato, ker so bli 10 eur - kao lanska roba! Men je pa čist vseen od kdaj je roba, če so novi, pa če so u redu, sploh pa če je cena u redu, potem so moji.
Pa par dni nazaj sem ji kupila še ene sandalice (kako Teva), samo ene bolj take "navadne" št. 23, glih zato, da bomo zdržali še telih 14 dni lepega vremena. Teva so ji tko majhne, oz. prstki ji zlezejo že čisto do roba in se bojim, da ne bi s prstkkom podrgnila po tleh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
20.8.2008 10:14:57   
ribicau

Pa babe - men tile samogovori že grejo res na živce. Prosim, če se še katera nariše tle ob 7.30 zjutraj! user posted image

Ja sorry no, dons pa res nisem mogla! Se bom poboljšala! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.