|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČKI 2007
20.8.2008 10:18:01   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Ribicau: za splol ne bova vprašala, ker tut pri prvem nisva.....če bo bejba ostane Nina še od prve runde, če bo fant je pa spet dilema, zato rajš niti več ne omenjam imen, ker bo na konc namest Jure spet ****....zdej mi je všeč Rokuser posted image , ampak so mi imena na črko R zelo "divja" oz karakter osebe s črko R je bolj divjiuser posted image , sej sama veš, jst pa tutuser posted image .

Kul, jest sem tud za to, da si pol "presenečen"! user posted image

Tud js pravim, da v drugo ne boma vedla. Najina prijatelja sta izvedela ob rojstvu in se mi to zdi ful lepo. V prvo pa midva nisma mogla dočakat, da zvema. user posted image

Midva nisva v prvo in niti v drugo (če bo) ne bova vprašala. Men je blo ful dobr k so potem rekl, o kle mamo pa punčko user posted image . Ker v porodni zraven je ena rodila pol urce prej fantka. Pr nas so pa itak vsi govorl, da bomo mi imel fantka in pol so bli ful presenečen...joj, ful dobr.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
20.8.2008 10:22:39   
ribicau

O ribica, glih za tebe mam neki!

http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/series/11937/

http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/series/11779/

http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/series/11939/

Prva mi ni u redu, ker je vse preveč odprto in se preveč prah nabira!

Mamut mi je še najboljši! No pa sej je še drugo pohištvo, pa bomo že nekej nabral skup! Fora je, da mi posteljo že imamo! Imamo namreč 1 francosko posteljo (moja prejšnja), rabljena 2 leti, ena pa je rabljena 1 leto in je enojna. Samo preoblečt ju damo in sta OK! Rabimo potem še ostalo pohištvo, pa seveda sobi čisto na novo spedenta, novo elektriko napeljat, talno ogrevanje, nova tla (estrih, ploščice), stene izolirat....uf, ful še enega dela, pa dnarja seveda.

< Sporočilo je popravil ribicau -- 20.8.2008 10:23:49 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
20.8.2008 13:43:41   
malecka_mateja
oj!

jaz sem pravkar prišla!tamala aja!na borzi uredila!
sem pa celo mela čas na pijačo it z lulu in je že prava okrogla nosečka zelo lepa sej še malo pa gre v rim 13.9 ma rok!neve spola ni hotela vprašat!ampak jaz pravim da bo punčka!imen še ne vesta!
jani je že pravi korenjak veliki in cel ata!bolj mirenn proti našio tjaši ki je naspidirana boma in je samo skakala okoli!
zdaj kuham!pol gremo malo okoli če bo vreme zdržalo!

jasna si mi lušte nardial!mene bo tudi čakalo pohištvo upam da kaj kmalu!ta mamut mi je ful všeč!

držimo pesti in mislimo nate jasna da ratauser posted image user posted image user posted image upamo!!!!

kolumbo javi se????

atena je pogrešana pa mati višnja pa demer pa še kera bi se našla!

grem kuhat!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
20.8.2008 14:19:47   
ribicau
Jest sem bla pa naspidirana zdele...sem vse po tleh pomila, prah pobrisala, celo kopalnico spucala, kosilo skuhala...zdej pa čakam, da se tamala zbudi.

Včerej zvečer je šel moj na rekreacijo, tko da sem mu pripravila za večerjo skutine palačinke! Jest sem jih pa zdele jedla in morm rečt, da so ble zakon. Za Evo sem pa zvečer spekla jabolčni zavitek in ga je dopoldne že tud en velik kos zmazala. Sploh ne vem kaj mi je zadnje čase, ampak samo pekla in kuhala bi! Eva zdele dobi samo zelenjavno enolončnico. Zvečer pa delam pizzo za vse tri, tko da bo zvečer mal bolj ornk za jest.

Grem gledat še na kulinariko, če je kej novga....

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
20.8.2008 14:38:03   
Darca_k
Evo mene po dogem času. Upam, da se me še spomnite user posted image .
Malce sem vas skušala prebrati, vendar je nastala prevelika luknja... tako da bom poskusila od sedaj naprej bolj redno... Ste pa bile pridne (več kot 100 strani je že...).

Sem pa ujela eno veselo novico. Kolumbo user posted image user posted image user posted image  čestitke za user posted image !

No pri nas je vse po starem: služba, pa po Maja, pa kosilo, pa na sprehod, pa večerja, pa kopanje, pa spanje in ponovno jutro... In dnevi kar letijo.
Na dopustu smo bili junija, zato sedaj komaj čakam, da gremo še septembra malo na jug za kakšnih 10 dni...

Danes sva bila z Majem pri P v posvetovalnici. Imamo nove uradne mere: 80 cm in 10 kg. Ja,  še vedno je šlank in manjši. Je pa ful živahen in postaja prava čveka (čisto po mami)...

Mi je pa danes P dala za misliti... Že nekje v 6 mesecu je slišala neki šum, ki ga kasneje ni slišala, danes pa ponovno... Zato sva prejela napotnico za kardiologa... da mu pogledajo še z UZ. Sedaj sem si malo brala, da je to pri otrocih kar pogost pojav, pa vseeno me je malce strah...

Tako sedaj pa se je zbudil naš mali princ (beauty sleep is over)... Je danes kar doma ostal, saj je bil cepljen, pa sem mu pol dala še malo Calpol in je bil malce zaspani...

Skratka, lepo vas je bilo ponvno brati (tam nekje od 2.8. sem prebrala) in se javim še kaj...

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
20.8.2008 21:51:14   
atena777
prav na hitro se javljam  preden grem spat, ker komaj čakam da legnem...
mal smo se prehladili v  Poreču, ker je bila horda majhnih otrok in so  hitr bacile prinesl...Sedaj se nekako zberem za v službo, sam jem lekadole, pa bolj počivam no te dni...Popoldan je kar kriza, ker je David nerazpoložen, kar nekaj joka tja v tri dni (verjetno se slabo počuti) in potem sem še bolj crkjena.

Danes ni hotel iz varstva, ker se je po dvorišču sprehajal z eno metlo in je ni dal z rok in je totalno ven padu, s tem, da sem ga 15 minut pripravljala na to, da mi da tisto klin...o metlo,..potem sva šla pa takoj v ŠPAR eno kupit za otroke, da bi bil mir, ampak on kot da ni pozabil, da mu je bilo nekaj vzeto in je nergal celo popoldne...

Jao, Jao, a so vaši tud taki? Jest mu prigovarjam, ja danes imaš slab dan, saj bo bolje, jutri bo že bolje,...bi rabila enga da bi mene prepričeval malo user posted image

Skratka rajš grem spat, ker nisem kaki simbol optimizma zdajle, upam, da čimprej k seb pridem in se potem kaj javim...

(odgovor članu Darca_k)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
21.8.2008 6:02:49   
Margit

O ribica, glih za tebe mam neki!

http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/series/11937/

http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/series/11779/

http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/series/11939/

Prva mi ni u redu, ker je vse preveč odprto in se preveč prah nabira!

Mamut mi je še najboljši! No pa sej je še drugo pohištvo, pa bomo že nekej nabral skup! Fora je, da mi posteljo že imamo! Imamo namreč 1 francosko posteljo (moja prejšnja), rabljena 2 leti, ena pa je rabljena 1 leto in je enojna. Samo preoblečt ju damo in sta OK! Rabimo potem še ostalo pohištvo, pa seveda sobi čisto na novo spedenta, novo elektriko napeljat, talno ogrevanje, nova tla (estrih, ploščice), stene izolirat....uf, ful še enega dela, pa dnarja seveda.

Jest sem tudi gledala Mamut sobico za Mašo. Mi je bla luštkana sto na uro, sam sem se premislila ker ni lesena.
Mamo pa omare od Hensvika v Matičevi sobici in pa tele stolčke in mizico:
Ma ne najdem zdele, bom pogledala in prilepila. So pa taki v redčo, rumeni, oranžni barvi -stolček, klopca in mizica. Ful luštkano, včasih se še mi babe tja vsedemo za kavo, pa še tamale mamo pod kontrolo ko se igrajo.
Ribicau, Hensvik ma tudi zaprte omare, sam jih boš najdla pri dnevnih sobah.
Atena a si vidla zdej majo pa antilop stolček še v rdeči in mordi barvi.
Aja Ribicau, če rabiš trip trap stolček mam jest številko od enega gospoda. Ima nov stolček, cena pa mislim da je 85€, je pa Stokke. Če te zanima ti pošljem na ZS njegov GSM.
Šibam si še glavo umit, ker sem že rahlo pozna.
JAsna, jest se v službi zelo težko priklopim na RR (user posted image , pa danes mamo še sestanek takrat. Tako da prijeten čvek. Pa mogoče mi danes kaj zvečer uspe napisat.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
21.8.2008 7:15:18   
Anonimen
Jutro!

Evo, danes sma z mali malo bolj pozna, šele 6.50 sem ga oddala v vrtec, 7.05 me pa že kličejo, da je Alen dobil vročino. user posted image  Pa je bil čisto normalen, ko sem ga oddala, prisežem. Je pa res, da je imel v petek popoldne mal vročine in v nedeljo zvečer, sam to je vse v parih urah zginilo. In to je tudi skor 1 teden nazaj. Upam, da so ti prekleti zobki.user posted image

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 2583
21.8.2008 7:18:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: atena777
Danes ni hotel iz varstva, ker se je po dvorišču sprehajal z eno metlo in je ni dal z rok in je totalno ven padu, s tem, da sem ga 15 minut pripravljala na to, da mi da tisto klin...o metlo,..potem sva šla pa takoj v ŠPAR eno kupit za otroke, da bi bil mir, ampak on kot da ni pozabil, da mu je bilo nekaj vzeto in je nergal celo popoldne...

Jao, Jao, a so vaši tud taki? Jest mu prigovarjam, ja danes imaš slab dan, saj bo bolje, jutri bo že bolje,...bi rabila enga da bi mene prepričeval malo user posted image

Kot da bi mojega Alena opisovala. Doma imamo 2 metli in moram obe dobro skriti, ker to je itak naj, naj, najboljša igrača na svetu. Tudi v vrtcu jih imajo na dvorišču in je čist nor. Sam on še nikol ni hotu ostat v vrtcu zaradi metle user posted image

Atena, saj veš, kako ti mene pomiriš, dont worry, vsega hudega je enkrat konec, tudi David se bo pozdravil in bo potem spet tvoj nasmejani sonček. user posted image

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 2584
21.8.2008 7:28:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Margit
Jest sem tudi gledala Mamut sobico za Mašo. Mi je bla luštkana sto na uro, sam sem se premislila ker ni lesena.
Ma ne najdem zdele, bom pogledala in prilepila. So pa taki v redčo, rumeni, oranžni barvi -stolček, klopca in mizica. Ful luštkano, včasih se še mi babe tja vsedemo za kavo, pa še tamale mamo pod kontrolo ko se igrajo.

A da mamut ni iz lesa? Kaj pa je - plastika mogoče? Zato je bolje, da se kr zAPELJEMO TJA, KER preko neta naročevat, pa da te pol tako preseneti... user posted image  Sej čist možno, da piše kje, da ni les, sam kaj ko se js ne spuščam v take podrobnosti. Me je bolj dizajn zanimu user posted image

Pa še neki, a vse mislite dat otroke v tavlke postelje, mislim dolžina cca 2m?

Te od mamuta so široke 70, dolge pa okol 160 cm. Js mela v planu neki takega. Sej kolk cajta pa rabijo otroci, da zrastejo na cca 140 cm? V tem času bi pa itak pol nabavli mladinsko sobico.

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 2585
21.8.2008 7:30:45   
Anonimen
Nisem vam povedala, da sem alenu kupla voščenke in naš hladilnik že krasi prva risbicauser posted image  Sem mu hotla kupit barvice, pa sem bla v dvomih... Mi je pa kolegica svetovala voščenke in so res 1a!

OK, zdej pa grem delat, danes me ob 12h spet čaka računovodstvo.user posted image

Se slišimo kasneje! Čaoo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2586
21.8.2008 7:46:16   
ribicau

Ribicau, Hensvik ma tudi zaprte omare, sam jih boš najdla pri dnevnih sobah.
Atena a si vidla zdej majo pa antilop stolček še v rdeči in mordi barvi.
Aja Ribicau, če rabiš trip trap stolček mam jest številko od enega gospoda. Ima nov stolček, cena pa mislim da je 85€, je pa Stokke. Če te zanima ti pošljem na ZS njegov GSM.
Šibam si še glavo umit, ker sem že rahlo pozna.
JAsna, jest se v službi zelo težko priklopim na RR (user posted image , pa danes mamo še sestanek takrat. Tako da prijeten čvek. Pa mogoče mi danes kaj zvečer uspe napisat.

[/quote]

Margit hvala za pomoč. Trip trapa je mami včeraj rekla, da ga bo dala za k varuški, ker Eva glih 5 x na leto pri naši mami je v trip trapu. Zdej nam manjka samo še quinny zapp ali pa un drug trikolesnik marekal pikolino piko al kaj je že! Kupim rabljenega za ceno cca 80 - 100 eur.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
21.8.2008 7:57:26   
ribicau

IZVIRNO SPOROČILO: Margit

A da mamut ni iz lesa? Kaj pa je - plastika mogoče? Zato je bolje, da se kr zAPELJEMO TJA, KER preko neta naročevat, pa da te pol tako preseneti... user posted image  Sej čist možno, da piše kje, da ni les, sam kaj ko se js ne spuščam v take podrobnosti. Me je bolj dizajn zanimu user posted image

Pa še neki, a vse mislite dat otroke v tavlke postelje, mislim dolžina cca 2m?

Te od mamuta so široke 70, dolge pa okol 160 cm. Js mela v planu neki takega. Sej kolk cajta pa rabijo otroci, da zrastejo na cca 140 cm? V tem času bi pa itak pol nabavli mladinsko sobico.

Jest sem pa gledala tudi otroške/mladinske sobe v Kiki in Lutz-u! Pa majo tud luštne stvari. Pa na lesninini spletni strani imajo linke slovenskih proizvajalcev otroških/mladinskih sob, katere oni prodajajo, pa sem šla tud mal gledat, predvsem zaradi postavitve in kombinacij ipd.

Jasna81 mi bomo dal tamalo kr u ta veliko postlo pomojem. Jest ne bom komplicirala, mogoče če bo moj, ampak kar ga jest poznam, ne bo. Razen, če bomo dobil kakšno luštno, dobro otroško sobo v kakšni akcijski ceni, potem pa itak. Ampak pogoj zato, da jo kupimo bo itak ta, da se jo potem da še nadgradit v mladinsko....čeprav, men je itak vseeno, če že takoj nabavimo mladinsko (je več omar in manj nepotrebne šare), pa potem stene pobarvamo in porišemo bolj na otroško, pa na pohištvo nalepimo kakšne figure ipd, pa bo čist otroška in luštna. Čez par let pa samo stene pobarvamo, pa bo spet OK, kar jih bo pa itak treba.

Voščenke se pa men ne zdijo še primerne za našo tamalo. Naša, sej riše po listu, samo kdaj jo pa tud na tla zanese user posted image , dober, sej po ploščicah se ne bi poznal in se da spucat, samo kaj pa kakšna stene! To se pa še prebarvat ne da, če prej ne zbrusiš in z jubolinom ne letiš en krog. No ne vem, a so zdej kej drugačne kot v naših cajtih.
Jest sem ji pa hotla kupit plastelin pa une modelčke za delat figurice iz plastelina, samo ne vem, če ma naša 5 sek potrpljenja! To sem hotla zato kupit, da vidm, če lahko zamesim za piškote in bi mi jih pomagala delat user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
21.8.2008 8:24:19   
malecka_mateja
jutro!

jaz že pridno kuham!tamala e rozine poleg mene in si jih v avtu vozi po celi bajti meni pa lasi gor stojijijo ker samo svinnjarijo delauser posted image

kuham piščanjčji paprikaš se mi de da drugega pa žličnike bom not nardila in gotovo!

jasna bošček alen upam da so res sam zobkiuser posted image user posted image  evo da bo vse ok!

mi smo tudi naši raje barvicekupili in že tako ali tako imam od tega laminat pobarvan kaj šele od voščenk!tako da si jih še neupam kupit!sej z barvicami je zadovoljna!
jutri pa namorjeuser posted image user posted image sicer za tri dni amapk bolje to kot pa nič!
kolumbo kaj delate v nedeljo???če bomo hitri  bi se lahko na kaki kavi dobili???

jaz bom dala našo tamalo spat v veliko posteljo že po novem letu ker vkinderpetu je že cela plava se se buta nonstop ker rabi ful placa!in jaz jo bom dala kr v veliko 90x200 že zarad malo večjega prostora in si mislim da bo malo kasneje iz te velike padla kot pa iz manjše???nevem bno?kaj praviite??

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
21.8.2008 8:29:45   
Anonimen
Jezna sem ko user posted image  Alen je pri mami in NIMA vročine! Verjetno se je "pregrel" od joka. Sej vem, da se mogoč hecno sliši, sam on res u fris čist vijolčn rata, ko ga dam varuški. Sej ja ne more zarad bolezni imet vročino celih 30 minut?!?!user posted image user posted image user posted image  Ampak ok, bolje preventiva in da je doma ta dan, kot pa da bi se slabo počutil v vrtcu, pa še druge otročke mogoče kaj okužil, če bi bilo kaj resnega. HB, da ni.

Margit hvala za pomoč. Trip trapa je mami včeraj rekla, da ga bo dala za k varuški, ker Eva glih 5 x na leto pri naši mami je v trip trapu. Zdej nam manjka samo še quinny zapp ali pa un drug trikolesnik marekal pikolino piko al kaj je že! Kupim rabljenega za ceno cca 80 - 100 eur.

Trikolesnik je Pikolo, ga imam js, pa sm dala za novega 100 evrov. So imelč akcijo v pikapolonici. Se splača mal spremljat po teh trgovinah za kake akcije.

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2590
21.8.2008 8:33:58   
Anonimen
Naš lahko dobi barvice samo in edino v stolčku za hranjenje. Tam odriše svojo turo na pipir in pol rokce umit in gotovo. Je parkrat dobil kuli v roke in imamo po tleh ene par črtic in krogecov, ki se jih sploh ne da odstranituser posted image

P.S. Kolk postov pa mam js? JJJeeeeeee, 100-ka je padla!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2591
21.8.2008 8:35:19   
Anonimen
A glede postelj pa pravite 2 m? Hmm... Js sm pa študirala na manjšo. Sej u bistvu mate kr prav. Bom še mal prečekirala. Sam pol pa mamut ne pride v poštev? A majo oni večje postelje?

Nč, grem spet mal delat, me je tale vročina vrgla iz tira...

Čao!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2592
21.8.2008 8:37:57   
Anonimen

Naš lahko dobi barvice samo in edino v stolčku za hranjenje.

voščenke sm mislila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2593
   [Brisano sporočilo]
21.8.2008 8:43:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2594
21.8.2008 8:46:36   
helimaša
dobro jutro!

Mateja sam zate enauser posted image .....user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
21.8.2008 8:47:11   
malecka_mateja
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176992

evo ribica ta je tu v akciji!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
21.8.2008 8:48:05   
malecka_mateja
hvala helimaša mmm je dobra

Neposredna povezava do sporočila: 2597
21.8.2008 8:51:28   
ribicau

Naš lahko dobi barvice samo in edino v stolčku za hranjenje.

voščenke sm mislila user posted image

Jest mam pa za Evo v dnevni sobi na klubski mizici nalepljen A3 risalni list in barvice poleg. Pa potem ona lahko riše, kadar želi. Na vsake par dni pa list zamenjam,ko je že čisto počečkan. to je pa to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
21.8.2008 8:53:41   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176992

evo ribica ta je tu v akciji!

Ja vem, da so v baby centru po 140 eur zdej. Samo jest bi vseeno kakšnega za malo manj denarja user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2599
21.8.2008 8:57:35   
malecka_mateja
žal sem tudi jaz iskala pa nisem nič našla!

zdaj se grema s tjaššo mal igrat tako se se tipkamo!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.