|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČKI 2007
13.8.2008 12:00:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo
Jasna držim pesti za Alena, tudi Maj neizmerno joka ko mu jemljejo kri, pa še tok so zmerej štorasti in ga vlečejo za prst k bi bli mal usekaniuser posted image ...naš spet neki grdo kašlja, upam da zdrži do četrtka pol pa cartanje 3 dni.

A veš, da Alenu so pa kr iz vene vzeli, ne iz prstka. Pa od polnoči je mogu bit tešč. Danes je rekla baje, da mormo kr iz k P, sem zgleda preslišala, ker se je alen tolk joku. Še dobr, da je bil ati zraven. Tako, da poročam zvečer, oz. jutri zjutraj.

Tak, zdej pa pičim k računovodkinji in ob 15h zgasnem domov!

Lepo se imejte!Čau!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2526
13.8.2008 13:37:35   
malecka_mateja
dober dan!

babe sej nisem mogla prej česem imela tolko za prebrat!
najprej alenuser posted image user posted image da bodo izvidi ok!

višnja lepo te je bilo spet brat!user posted image user posted image user posted image

v glavnem včeraj zvečer smo se vrnili samo smo vsi samo padli v poseljo!zaspala je šele pri meji pred tem bila nonstop budna!bilo super en dan smo podaljšali!ker je bilo tako fajn!
preden smo šli smo bili pri zdravniku in seveda začetek vnetja uhic in antibiotik tako dauser posted image user posted image amapk ni bilo krize ker je res bil čisti začetek!po dveh dneh na morju smo še počivali ker tjaša še nio smela v vodo potem pa nesreča zjutraj sem razbila flašo amntibiotika in smo meli laufanje po hrvšaki da smo dobili antibiotik!ampak smo dobili in bilo vse ok!

tjaša je v vodi nenormalno uživala in ni hotela ven!plaža je bila super ker smo bili sami ker je tak zalivček z kamenči in otroci so uživali pa vedno si jih naočeh mel!super !edino slabo da smo se morali vozit z avtom naplažo pa ok!
ampartma katastrofa ful razočarani!skoraj nič posobe!stare elplošče za kuhat da sem rodila skoraj zraven da smo kosilo nardili!mislim kriza!ni bil ok!pa smo preživeli!
drugače pa smo res ful uživali!tjaša je staknila modro oko ker je padla na rvanem in v ličnino vdrala in ima še oko modro!pa vcse bo mimo dokler seženi!
zdaj spi jaz pa tudi grem malo počivat da se privadimna klimouser posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
13.8.2008 13:41:13   
malecka_mateja
aja morem povedat da smomeli leptopa zraven sam povezave ni bilo nikjer tako dauser posted image user posted image

sem pa vas vse fffffffffffffuuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllll pogrešala res!user posted image user posted image

aja tašča je tjaši kupila kužka maltežana in smo ga šli danes pogledat in je tjaša čist navdušena s tem da bo pri tašči na hiši živel ker v stanovanju mi ga ni za met!
je pa taka kepa mala!nia ji je ime!

to je za enkrat vse!se še javim kaj!pa kako slikico vam naložim!

aja v soboto grem v gardaand tjaša bo pri babici naslednji viken pa gremo za tri dni na morje v pulo!ker bodo eni kolegi dal in gremomalo k njim!da se še tjaša malo nakopa!ker smo se odločli da še kr nekaj časa ne gremo na bazene zarad tioste neprijetne lanske izkušnje!tako da gremo spret uživat!

zdaj pa res grem!papa

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
13.8.2008 21:01:55   
malecka_mateja
halo babnice kje ste???zdaj ste mele matineje zdaj ko pa jaz pridem pa nobene!user posted image user posted image

jasna semti misl za vrtec napisat!
mama oroku ni hudega v vrtcu če bi bil lačen bi jedel verjemi če božejen bo pil in če bo kaj narobe te bodo ziher poklicali!zato odaj in hitroiz vtrca da ga ne slišiš sej sepomiri!verjemi da mu ni fejst hudega!
sej me smos tabo in vse bo enkrat minilo!bo pri drugem drugačeuser posted image user posted image user posted image tud tjaša je mela tako obdobje in zdaj je ok!tudi pri vas bo!ne obupaj prehitro!

Neposredna povezava do sporočila: 2529
14.8.2008 7:23:27   
ribicau
Halo!

user posted image  Jasna81, vseeno upam, da z Alenom ni hudega.

malecka_mateja WB. Samo, da je Tjaša uživala, to je važno. Kuharija pa itak - sej ste bli na dopustu user posted image , pa je lahko mal bolj robinzonsko.

Hm, jest pa zdele že ene par dni opažam, da mi je kr nekej slabo zjutrej, pa v nosu imam tak čuden občutek...ko dve leti nazaj! Samo ne morem bit noseča, ker sem na tabletkah, tko da ne vem kva je zdej to! Mogoče mi pa ta vrsta pravega čaja ne paše, ki ga zjutraj pijem namesto kavice user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2530
14.8.2008 8:12:23   
malecka_mateja
jutro!

pa kje ste bile včeraj vse???mislim da bommorala malonamorje da se bote razpisale!user posted image user posted image user posted image

ribica hvala za dobrodošlico!user posted image

jasna kako je z malim alenom???

kolumbo pa vi kako ste???

mati višnja mal se še javi kaj!
jaz pravkar jem zajterk polpa gremna manikuro!tamala je že auf in z babico rišetea možek še ajaj az semglih še nekaj pospravljala!sploh se nomrem vrnit na staro klimome skoz glava boli....bom moralanazaj!user posted image

aja ribica katere tabletke ješ???sej tabletke niso 100% in jaz mam dve kolegici ki sta z tabletkami zanosle in je z bebiji vseok!tako da ne bit prepričana!user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
   [Brisano sporočilo]
14.8.2008 9:50:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2532
14.8.2008 11:54:37   
Anonimen
Punce hvala vsem za skrb za Alena, posebej pa Mateji za miseluser posted image

Stvar je pa taka - Alen je na morju imel neko bolezen, še zdej ne vemo, za kaj gre, ker ga niso nič pregledali. Ni pa bil izvid slab zaradi predoziranja. Zdejšnji izvidi še kr niso ok, ampak se pa vračajo v normalo. AB je bolezen pozdravil, vsaj to!

Neposredna povezava do sporočila: 2533
14.8.2008 12:02:06   
Anonimen
Mam pa js danes čist katastrofalen dan. Že ob 7.00, ko sem glih prišla v službo, me moj kliče, da nej takoj pokličem mamo. In to u taki paniki...

Pokličem mamo, ta pa cela nora, še vedla ni kaj govori, tk da se mi je pol kr oglasla policajka - sestra je imela nesrečo. user posted image user posted image user posted image  Trenutno je v bolnici, na opazovanju, v odrgninah in praskah, nogo ima na nartu porezano, tako, da je imela poln čevelj krvi, od pasu je cela ožgana po vratu, glava jo boli pa pol filma ji manjka, kaj se je zgodilo.user posted image  Sploh ni znala povedat.

Twingo je cel stolčen - pristala je na strehi, ker cesta ni imela ograje in je direkt na njivo padla. So ga že odpeljali na odpad.

Šele malprej sem prišla u službo in šla spit ene 6 kav, da se mal zbrihtam. Js upam,da bo z njo vse ok, sploh z možgani... Baje, da se znajo poškodbe možganov videt šele kasneje - otekline, krvavitve... Mi je bilo kr slabo, ko sem poslušala med. sestro, kaj je govorila. Še zdej mi je slabo.user posted image

Joojj, punce, držte pesti zdej za mojo sekico...user posted image

Se vam javim....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2534
14.8.2008 16:25:23   
malecka_mateja
jasna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislimo nate in držimo pesti za tvojo sekico!javi ko bo kaj novega!
jaz trenutno pečem mafine pol pa na sprehod.

se javim zvečer!papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
   [Brisano sporočilo]
14.8.2008 19:51:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2536
15.8.2008 9:02:05   
malecka_mateja
jutro!

bogice ste vse!

kolumbo dihaj!še malo pa porodniška pa bo!

mi gremo k tašči!tjaša ostane gori midva pa ponoči v gardaland!jupi!

jasna kako ste???

kje ste ostale??'

Neposredna povezava do sporočila: 2537
17.8.2008 11:13:03   
malecka_mateja
oj!

halooooooooooooooo sem mislada m istran šteka ko sem vdla da noben ni nič napisala!

jasna kako ste????upam da je vse ok!

kolumbo pa vi???

kje ste pa ostale!

zjutraj sva prilša iz gardalanda in me tako zelo noge bolijo!na koncu ssem že bosa hodila ker je ful naprno cel ljuubi dan tam bit!sam je pa blo zakon!zdaj grema k tašči po mojo pikico ker že komaj čakam da jo vidim!

javite se kaj no!

papa

Neposredna povezava do sporočila: 2538
17.8.2008 19:46:47   
malecka_mateja
čer!

madonca moji samogovoriso že tečni!
kje ste????

Neposredna povezava do sporočila: 2539
17.8.2008 21:15:18   
DeMer
Ojla!

Ja Mateja, ko pa tebe ni bilo smo mele pa mi samogovore.user posted image

Res ni bilo čas. Sej sploh ne vem, kdaj sem se zadnjič oglasila.user posted image

Atena, WB! Ampak zdej pa še kej napisi .

Jasna, za seko in Alena.

Kolumbo, sej bo. Še malo.

Mi smo koncno namontirali luči, ki smo jih kupili decembra v Ikeji. So super, samo nam v kuhinji še ena manjka, pa v spalnici in markovi sobi.

Danes smo bili z ruzakom v hribih. No hribih. Smo ga morali sprobat in smo čli na Šmarjetno. Je fino, sam pru lahko pa ni za nosit.

Zdej grem pa v postlo.

papa

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 2540
17.8.2008 21:30:16   
Anonimen
Čao punce!

Evo, zdej imam pa slabo vest, ker vam nisem javla nič... V glavnem sestra je bila 1 dan v bolnici zaradi pretresa možganov - čakali so, če bi se slučajno pojavila kakšna krvavitev v možganih ali otekanje, pa hvala bogu ni bilo ničesar in so jo v petek opoldne pustili ven.

Danes je že malo boljša, lahko celo za kak cm premakne glavo v levo in desno. Je pa cela v podplutah in plava. user posted image Skoz hodi po protibolečinske inekcije. Pa ful ma nočne more, celo noč se dere, da se avto obrača in da bo v hišo treščila. user posted image

Ampak, važno je, da ji ni nič hujšega, ko sem videla njivo, v katero je zletela, sem bila čist paf. Od ceste do njive je ene 80 cm grabna, tako, da je v bistvu padla v globino - no, sej globoko ni bilo nevem koliko, ampak vseeno - toliko, da je na strehi pristala.

Aha - zdej berem zgoraj, da sem vam že povedala bistvo... Pa vseeno.

Hvala vsem, da ste držale pesti. Sem bila skoz pri njej, pa se nisem nič javljala. Se pa še jutri pofočkam, ko pridem v službo.

Lepo spite, pa previdno vozite!user posted image

Nočko vsem!

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 2541
18.8.2008 6:32:52   
Margit
Jutro!

Evo nas mi smo nazaj user posted image . Bilo je lepo in vroče, no v petek nas je malo namočilo in zmočilo. Je bilo kar grozljivo gledat vse tiste strele proti Kamenjaku ki so šibale čez morje in grmljenje. Noro. Sam je šlo očitno vse naprej proti ZAdru.  Tamalčka sta uživala, voda jima sicer ni bila preveč všeč. No zadnje dni smo mal plažo zamenjal in smo šli bolj v nizko vodo k je sam do kolen, tam pa sta uživala. Kamenčkov smo nametali v morje celo tono, očita smo vsak dan špricali, tamaledva pa sta se režala. Matic se je po dolgem času spet vozil z vozičkom. Je sedel not kot car.Še zaspal je ene dvakrat al pa trikrat, kar se pa ni zgodl že od devetega meseca. Takrat smo počasi tudi ukinil voziček in aktivirali kolo. Zdej pa je spet aktualno očitno. No sam smo ga itak pustil na morju- za vsak slučaj če bomo slučajno še kakšen vikend dol šli. Enega pa sem posodila prijateljici ki ma čisto malo bebico.
O Kolumob kako kaj tvoj dojenček? Že kaj brca?
Pa ostale kako ste?
Atena je že prišla al še zmeraj uživa?
Vas zvečer preberem, da vidim kaj ste kaj počele. Grem se zrihtat za službo. Danes bom bolj pozna, ker se mi ne da preveč. Pa še možgane moram na ON dat.
Uživajte !!!!

Jasna user posted image za tvojo sestrico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
18.8.2008 7:45:08   
malecka_mateja
je končnouser posted image user posted image user posted image user posted image

dobro jutro!

jasna sam da je vse ok!user posted image user posted image user posted image more pa bodo ziher še trajale amapk to je del tega in je ful mučno!pa tudi to bo šlo skozi!

kolumboooooooooooooooo'?????
atena?????????

jaz grem se zdaj na borzo prijavit pol pa kuhat!

se javim še kaj!

aja tjašo mam doma do 1.9user posted image user posted image user posted image tak da uživamo!ati pa danes dela prvi dan!

v petek pa gremo za čez vikend spet na morje!user posted image user posted image

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
18.8.2008 7:46:03   
ribicau
Dobro jutro!

Jest sem tud izkroristila 3 dni za uživanje z Evo in možem. Smo bli čist sami in je tko pasalo....

V petek in soboto nismo nič takega počeli, naplindrali smo koruzo, katero smo potem spekli včeraj, u glavnem smo bli na sprehodih, sprehodih, sprehodih....Eva obožuje voziček! Pomojem ji ful paše malo se spočiti, ker drugače skoz laufa. Včeraj smo šli pa v živalski vrt in je blo res super, ker smo ujeli uro za hranjenje slona in morskega leva. Eva je z odprtimi usti gledala in bla čisto pri miru - kar je redko user posted image . Sem tudi že razmišljala za kakšno poceni varianto vozička, da ga bomo imeli pri varuški, ker se mi vsak dan tega ne da tja vozit. Bi nam prav prišla ena marela...ful mi je všeč quinny zapp al pa od plikota trikolesnik - marela, samo noben ne prodaja rabljenega....sem že spraševala tukaj na RR. Glih 140 eur pa ne dam, da se bo 5x peljala! Bi ga mogl kakšne pol leta nazaj kupit, pa tega, ki ga imamo sedaj spravit, da ne bi bil tko zmahan za naslednjega user posted image !

Joj Jasna81 sem prebrala vašo dramo.....uf, ter kr mal stisne tkole. No pa, samo da je OK.

U Margit si mi lušte naredila, jest tud komej čakam na morje... odhajamo 30.8. na Korčulo za en teden. Spet sami trije par dni, ga ni lepšega.

Malecka_mateja ah pomojem ni nič, sej sem tud 1 mesec nazaj imela normalno M, tko da user posted image pomojem sigurno nisem! Tabletke mam pa Cilest - že cel živlene!

Zdej pa morm tud mal delat, cao

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
18.8.2008 8:44:12   
atena777
user posted image user posted image user posted image  ste me pogrešale user posted image user posted image user posted image

poročilo na brzino tudi o d mene. Ker se javljam iz službe bom zelo kratka.
Bili smo v Poreču 3 dni, bilo je super, verjetno pa je to sedaj zaključeno za letos - ali pa tudi ne. Saj zna biti september še lep in kakšen vidend zna pasti...
To je res dolgooo poletje za nas. Se mi zdi, da traja že celo leto, seveda, ko pa smo že julija zastavili s Teneriffo...

Se beremo.

Držim pesti za sestrico, Jasna 81!

< Sporočilo je popravil atena777 -- 18.8.2008 8:46:08 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
18.8.2008 9:28:52   
pikecpokec
Evo nas, tudi mi smo doma. Prejšnji teden smo dopustovali na našem vikendu na pohorju in je bilo res sproščujoče. Tamali tam uživa 100 na uro, krave in drva ga blazno fascinirajo user posted image . Midva sva si pa tudi odpočila, pa lepo vreme je bilo. Malo smo planinarili, malo nabirali borovnice, skratka - uživali!

Pa še par slikic

Takole sta divjala Gal in ati:

user posted image

Naš mali planinec:

user posted image

Pogled izpred vikenda:

user posted image

Sicer se ne vidi, ampak tule je pihalo ko  user posted image :

user posted image

Borovnice so seveda obvezna stvar ko smo na Pohorju user posted image :

user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
   [Brisano sporočilo]
18.8.2008 9:48:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikecpokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 2547
18.8.2008 21:00:45   
DeMer
MATINEJA????

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 2548
19.8.2008 6:03:56   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

MATINEJA????

DeMer ob času tvoje matineje sem jaz že sladko spala.
Me je poreziralo v poslo. Ampak danes nisem nič bolj naspana in spočita.
Isto kot če spim tam nelje 7 ur. user posted image Pa tko sem mislila da se naspim.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
19.8.2008 6:10:17   
Margit
U glavnem prvi dan službe smo preživeli. MAša je bila  v vrtcu, čisto navdušena da je končno pri prijeteljčkih.
Matic pa je še doma. Še dobrih 14 dni potem pa tudi naju čaka uvajanje. Me je kar groza. Ker bo jokal kot zmešan. No pa saj bo. Se bo že navadil. Slej ko prej.

Končnooooooooooooooo smo dobili mizo za jedilnico. Danes jo grem iskat. Komaj čakam, da se znebimo tele naše zdajšnje. Vam rajš ne povem kakšno mamo. Ampak prežvel smo pa isto. Dane pa bomo meli čiso pravo.

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.