Anonimen
|
Dobro jutro. Mi smo mel včeraj tehtanje in v 11h dneh je naš sonček pridobil 320g in 2 cm. Vsaj zdi se mi - ker sem mela tolk stvari za vprašat, da sm pol pozabila, kolk točno so mere. aja, nya - hvala za link-ogledalce. bom danes pogledala v LJ, če bomo šli v bc, ker jih je v nm zmanjkalo. za kako dolgo pa greš na morje? me zanima, ker nas verjetno ne bo v NM po 10.sept., bi pa ful rada videla še ostale sončke dolenjk-lunca, a.s., tako da bi blo fajn, če bi se lahko dobile enkrat do desetega . mtinca - z morja pridemo 5.9., tko da enkrat do 10. se lahko dobimo ,no vsekakor se moramo dobit,enkrat v začetku septembra,ko bo še toplo luncab - Jaz ne vem zakaj IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Mogoče je to problem ja, da se ti smatraš kot samohranilka. Ker midva sva prijavljena na istem naslovu in ni bilo nobenih problemov. Ja, verjetno, ker sem js še kar na domačem naslovu prijavljena, še nisem na novem naslovu Ni zaradi tega - midva tud nisva na istem naslovu, pa nisva rabila tega. Ti se smatraš kot samohranilka, ker nisi njegovih dohodkov vpisala na vlogo za otroški dodatek - sam pazi, ker preverjajo ali res živiš sama - na sodišču moraš rečt, da nista par, če želiš bit mati samohranilka - jaz sem tudi mislila, da bomo to nardili, vendar sem na koncu zaključila, da se ne splača - zarad živcev, kdaj te bo kdo prijavil, al te bodo preverjali - mah, ni vredno tistih 20 € na mesec.
|