|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
19.8.2008 21:30:28   
sliva10
IZVIRNO SPOROČILO: martita

IZVIRNO SPOROČILO: sliva10

Martita super za Majouser posted image user posted image  mi  imamo še vedno probleme, klima mu škoduje

Sliva, a pa si ti poskusila z masažo? Sem že od večih slišala, da jim je pomagalo.

Vsak dan masiram po 6-8 zlivam fiziološko skozi nosek , da pride pri učku ven. paje zjutraj ves zlepljen. Pa še obe okici. Zdaj imam s tastarejšo okulista in bom vprašala kaj naj še naredim, ker je pa tole mal too muchuser posted image

Mame so kot angeli na preizkušnji

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 701
19.8.2008 21:58:26   
nicolina
Čer,

žirafa kaj naj ti rečem, res je grdo od tvoje mame, da se tako obnaša, tud ona bi te lahko razumela. Naj ničesar ne pokvari tvojega najlepšega dne user posted image user posted image  Po eni strani je nam lahko tako govorit, ampak vem, da ti je hudo, ker jaz bi po moje kar umrla. Meni je moja mami najboljša prijateljica in se res nikoli ne skregava. user posted image   Čestitke za službo...

Tintin user posted image user posted image  za magistersko in barika user posted image user posted image  za diplomsko. Mene tud še v enkrat v prihodnosti čaka magisterij (upam user posted image ).

Scuba, lepo da ste uživali na morju in vas ni preveč zalilo, matr je tašča od tvojga brata res nesramna, lahko bi kaj rekla. user posted image  Lana je pa itak ful pridna. user posted image

Čestitke vsem slavljenčkom....

GB, lepo da si me pogrešala. user posted image

Ilije, user posted image user posted image  dobrodošla zopet nazaj, smo te ful pogrešale, dej se nam večkrat pridruži. user posted image  Pikapikica, pe tebe tud. user posted image

Kaj še, sigurno sem še kaj pozabla... user posted image

< Sporočilo je popravil nicolina -- 19.8.2008 22:00:14 >

(odgovor članu sliva10)
Neposredna povezava do sporočila: 702
19.8.2008 22:17:05   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: tintin
Manca - fino za avto, srečno vožnjo! Megane je veliko boljša izbira kot Opel Astrauser posted image To valda govorim zato, ker prihajam iz familije, ki vozi samo Renaulte, seveda je tudi pri nama tako (se vidi kdo ima glavno besedouser posted image ).

Ma, iz tiste Opel Astre sva potem prešaltala še na druge znamkeuser posted image , nazadnje pa izbrala Megana.

Za računalnik poznam interesentko-mojo sestrico namreč. Samo zdaj punca študentka v kratkem kupuje rabljen avto, tako da ne bo šlo.

Debeluška30: častim septembra ko se bom lahk z avtom sama pripeljala. Itak bo v začetku septembra srečanje in pride tudi Gruška, saj sem ji dolžna še za tupp.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 703
19.8.2008 22:18:34   
manca

Mi smo spali tako tako. Ob 4h ponoči nas je zbudil sms, da se je na svet rodil novi dojenček. Kolegica (Manca, ti si jo prejšnji teden spoznala!) je ob 3h ponoči povila sinka Jana! Smo veseli za novega fanta!!!

Vaavvvvvvvv superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 704
19.8.2008 22:20:12   
manca
mklks: ti si iz Nm a ne? V soboto 30.8. pridemo v Nm po avto pa se lahko na kavici dobimo-če imaš čas seveda

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 705
19.8.2008 22:21:50   
nicolina
Aja, manca čestitke za avto user posted image user posted image  in srečno vožnjo.
Tud midva imava Megana Grandtour in sva super zadovoljna. user posted image  

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 706
19.8.2008 22:23:55   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Aja, manca čestitke za avto user posted image user posted image  in srečno vožnjo.

Hvala za čestitke. Sta kupila rabljenega ali novega? Koliko časa ga že imata? Ni bilo nobenih problemov?

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 707
19.8.2008 22:24:54   
nicolina
IZVIRNO SPOROČILO: manca

mklks: ti si iz Nm a ne? V soboto 30.8. pridemo v Nm po avto pa se lahko na kavici dobimo-če imaš čas seveda

Manca, jaz tud nimam daleč do NM, če bom imela čas, lahko tud jaz pridem na kavico, seveda če si za, pa še mklks pride s svojo princesko. user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 708
19.8.2008 22:26:23   
manca
A je sploh dobro, da bi imela Maja tele copatke:

http://www.ciciban.info/ContentDetails.aspx?gcgid=9e71c6f3-ef22-4582-a6ea-813a843ae966&gcid=de4d8fbb-ad5c-4ea7-8cea-f1953a08925c&uui=128636500143275000

Rada bi ji namreč dala nekaj kar je bolj zračno. Ali obstaja še kakšna druga znamka copatk pa se dobi npr. v BTC-ju?

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 709
19.8.2008 22:27:34   
nicolina

Hvala za čestitke. Sta kupila rabljenega ali novega? Koliko časa ga že imata? Ni bilo nobenih problemov?

Sva kupla rabljenega, l. 2005, nam ga je en kolega pripeljal iz Nemčije. Do zdej res nobenih problemov user posted image . A vidva sta ga kupila v TPV-ju?

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 710
19.8.2008 22:28:41   
manca

Manca, jaz tud nimam daleč do NM, če bom imela čas, lahko tud jaz pridem na kavico, seveda če si za, pa še mklks pride s svojo princesko. user posted image

Ej, to pa lahko komot. Pa če hoče lahko pride še katera. A je varianta, da se dobimo v lokalčku(piceriji) zraven TPV-ja (Kandijska cesta 60)?

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 711
19.8.2008 22:30:02   
manca

Sva kupla rabljenega, l. 2005, nam ga je en kolega pripeljal iz Nemčije. Do zdej res nobenih problemov user posted image . A vidva sta ga kupila v TPV-ju?

Ja, kako si uganilauser posted image . NO, dejansko bo kupljen šele 30.8., sedaj je bila vplačana le ara. Je pa tudi 2005, pa dizelček, 74 kw(100 konjičkov), barva pa bela.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 712
19.8.2008 22:32:05   
nicolina

Ej, to pa lahko komot. Pa če hoče lahko pride še katera. A je varianta, da se dobimo v lokalčku(piceriji) zraven TPV-ja (Kandijska cesta 60)?

Komot se lahko tam dobimo in seveda je še katera vabljena....user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 713
19.8.2008 22:33:35   
manca
Bomo pa po vsej verjetnosti tam okrog 10ih...pa prevzamemo in vplačamo avto, potem bo pa čas za kavico. Sej ti bo to odgovarjalo?

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 714
19.8.2008 22:34:45   
nicolina

Ja, kako si uganilauser posted image . NO, dejansko bo kupljen šele 30.8., sedaj je bila vplačana le ara. Je pa tudi 2005, pa dizelček, 74 kw(100 konjičkov), barva pa bela.

user posted image user posted image , samo da vama bo služil. Midva ga imava od aprila, je črne barve in 1.9, pa tud dizel.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 715
19.8.2008 22:36:54   
nicolina

Bomo pa po vsej verjetnosti tam okrog 10ih...pa prevzamemo in vplačamo avto, potem bo pa čas za kavico. Sej ti bo to odgovarjalo?

Se pravi okol 11 bi se lahko dobili. user posted image  Resnično upam, da bom lahko prišla, razen če ne pride kaj vmes.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 716
19.8.2008 22:42:50   
tintin
Hoj, Manca glede copatk, bolje da kupiš kaj bolj mehkega in gibljivega. Npr. copatke ala robeez (ima babycenter samo so dragi 29 evr). Jaz sem copatke naročila prejšnji teden pri eni na mamini čvekalnici, ki jih naroča preko e-baya. So od littleshoes (podobni robeezom), celi usnjeni. Stanejo s poštnino 14 evr. Zdele ne morem prilepit linka, ker nisem na svojem compu.
Za 12 cm nogo (vasja ima tudi 12,4 cm) je velikost 20 oz. od 12-18 mesecev.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 717
19.8.2008 22:50:14   
manca

Hoj, Manca glede copatk, bolje da kupiš kaj bolj mehkega in gibljivega. Npr. copatke ala robeez (ima babycenter samo so dragi 29 evr). Jaz sem copatke naročila prejšnji teden pri eni na mamini čvekalnici, ki jih naroča preko e-baya. So od littleshoes (podobni robeezom), celi usnjeni. Stanejo s poštnino 14 evr. Zdele ne morem prilepit linka, ker nisem na svojem compu.
Za 12 cm nogo (vasja ima tudi 12,4 cm) je velikost 20 oz. od 12-18 mesecev.

a pa se potem v teh copatkah noge nič ne potijo preveč?

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 718
19.8.2008 23:00:10   
tintin
pomoje ne, ker so itak celi usnjeni. Sem pa jaz kupila ene na to foro tudi v Sončku na Bledu (pod hotelom Park) za 14 evr in so fajn. So pa od Playshoesa. 

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 719
19.8.2008 23:03:58   
manca
čE se ne motim si ti pisala, da so ok od Snuggle Feet a ne?

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 720
19.8.2008 23:13:09   
tintin
tudi ja.. pa ShooShoes pa StarChild pa LittleShoes. Vse so na isto foro.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 721
19.8.2008 23:19:33   
manca
Hvala Tintin.

Sem ji zdele naročila tele z metuljčkom: http://www.snugglefeet.com/pink-butterfly-baby-shoes-2.html
Zdej bom pa komaj čakala da jih prinese poštaruser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 722
19.8.2008 23:22:19   
tintin
super! Jaz pa čakam LittleShoezke:) Te Snugglice pa naročim naslednjo rundo (in si sposodim Viso od mojega). Včasih prav bentim, ker imam sama Amexuser posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 723
19.8.2008 23:30:30   
kanarka
Pismo, jaz nimam še nobenih niti šuhov niti copatov. Si sploh ne predstavljam, kaj ji naj dam na nogo. Tuki je skoz tako vroče, da ji že bosa nogica švica. Po mojem bomo celo leto kr v copatkih. Sam kje naj jih naročim. Sem mal po trgovinah gledala, pa nič kvalitetnega našla. Sama plastik fantastik.

Ojoj, dober večer. Sem se tako zagnala v pisanje, ko ste glih pri copatkih, da sem vas pozabla pozdravit.

Sej spomin mi je pa že odpovedal, tako da ne vem nič druga komentirati, kot od GB, ker se glih mene tiče. Seveda ti bom poslikala in ti poslala fotke. Kdaj si že rekla, da planirate?

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 724
19.8.2008 23:37:43   
manca
Mamuška:  dolžna sem ti še en odgovor. Namreč ne iz Schleckerja, niti iz Muellerja mi iz Avstrije niso poslali nobenega odgovora glede vrečk za shranjevanje MM. Če bo vse ok bi šli po vsej verjetnosti v začetku septembra gor v Avstrijo (moramo it dve nočni lučki reklamirat v Eduscho-ta) pa bi ti jih lahko prinesla če boš želela...bi ti lahko prej tudi sms poslala in ti napisala ceno pa bi mi potem ti nazaj odgovorila če ti cena odgovarja. 

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.