Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 21:30:28
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 Martita super za Majo mi imamo še vedno probleme, klima mu škoduje Sliva, a pa si ti poskusila z masažo? Sem že od večih slišala, da jim je pomagalo. Vsak dan masiram po 6-8 zlivam fiziološko skozi nosek , da pride pri učku ven. paje zjutraj ves zlepljen. Pa še obe okici. Zdaj imam s tastarejšo okulista in bom vprašala kaj naj še naredim, ker je pa tole mal too much
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 21:58:26
|
|
|
|
nicolina
|
Čer, žirafa kaj naj ti rečem, res je grdo od tvoje mame, da se tako obnaša, tud ona bi te lahko razumela. Naj ničesar ne pokvari tvojega najlepšega dne Po eni strani je nam lahko tako govorit, ampak vem, da ti je hudo, ker jaz bi po moje kar umrla. Meni je moja mami najboljša prijateljica in se res nikoli ne skregava. Čestitke za službo... Tintin za magistersko in barika za diplomsko. Mene tud še v enkrat v prihodnosti čaka magisterij (upam ). Scuba, lepo da ste uživali na morju in vas ni preveč zalilo, matr je tašča od tvojga brata res nesramna, lahko bi kaj rekla. Lana je pa itak ful pridna. Čestitke vsem slavljenčkom.... GB, lepo da si me pogrešala. Ilije, dobrodošla zopet nazaj, smo te ful pogrešale, dej se nam večkrat pridruži. Pikapikica, pe tebe tud. Kaj še, sigurno sem še kaj pozabla...
< Sporočilo je popravil nicolina -- 19.8.2008 22:00:14 >
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 22:17:05
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin Manca - fino za avto, srečno vožnjo! Megane je veliko boljša izbira kot Opel Astra To valda govorim zato, ker prihajam iz familije, ki vozi samo Renaulte, seveda je tudi pri nama tako (se vidi kdo ima glavno besedo ). Ma, iz tiste Opel Astre sva potem prešaltala še na druge znamke , nazadnje pa izbrala Megana. Za računalnik poznam interesentko-mojo sestrico namreč. Samo zdaj punca študentka v kratkem kupuje rabljen avto, tako da ne bo šlo. Debeluška30: častim septembra ko se bom lahk z avtom sama pripeljala. Itak bo v začetku septembra srečanje in pride tudi Gruška, saj sem ji dolžna še za tupp.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 22:18:34
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin Mi smo spali tako tako. Ob 4h ponoči nas je zbudil sms, da se je na svet rodil novi dojenček. Kolegica (Manca, ti si jo prejšnji teden spoznala!) je ob 3h ponoči povila sinka Jana! Smo veseli za novega fanta!!! Vaavvvvvvvv super
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 22:20:12
|
|
|
|
manca
|
mklks: ti si iz Nm a ne? V soboto 30.8. pridemo v Nm po avto pa se lahko na kavici dobimo-če imaš čas seveda
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 22:21:50
|
|
|
|
nicolina
|
Aja, manca čestitke za avto in srečno vožnjo. Tud midva imava Megana Grandtour in sva super zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 22:23:55
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Aja, manca čestitke za avto in srečno vožnjo. Tud midva imava Megana Grandtour in sva super zadovoljna. Hvala za čestitke. Sta kupila rabljenega ali novega? Koliko časa ga že imata? Ni bilo nobenih problemov?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 22:24:54
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: manca mklks: ti si iz Nm a ne? V soboto 30.8. pridemo v Nm po avto pa se lahko na kavici dobimo-če imaš čas seveda Manca, jaz tud nimam daleč do NM, če bom imela čas, lahko tud jaz pridem na kavico, seveda če si za, pa še mklks pride s svojo princesko.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 22:27:34
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: manca IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Aja, manca čestitke za avto in srečno vožnjo. Tud midva imava Megana Grandtour in sva super zadovoljna. Hvala za čestitke. Sta kupila rabljenega ali novega? Koliko časa ga že imata? Ni bilo nobenih problemov? Sva kupla rabljenega, l. 2005, nam ga je en kolega pripeljal iz Nemčije. Do zdej res nobenih problemov . A vidva sta ga kupila v TPV-ju?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 22:28:41
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: manca mklks: ti si iz Nm a ne? V soboto 30.8. pridemo v Nm po avto pa se lahko na kavici dobimo-če imaš čas seveda Manca, jaz tud nimam daleč do NM, če bom imela čas, lahko tud jaz pridem na kavico, seveda če si za, pa še mklks pride s svojo princesko. Ej, to pa lahko komot. Pa če hoče lahko pride še katera. A je varianta, da se dobimo v lokalčku(piceriji) zraven TPV-ja (Kandijska cesta 60)?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 22:30:02
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: manca IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Aja, manca čestitke za avto in srečno vožnjo. Tud midva imava Megana Grandtour in sva super zadovoljna. Hvala za čestitke. Sta kupila rabljenega ali novega? Koliko časa ga že imata? Ni bilo nobenih problemov? Sva kupla rabljenega, l. 2005, nam ga je en kolega pripeljal iz Nemčije. Do zdej res nobenih problemov . A vidva sta ga kupila v TPV-ju? Ja, kako si uganila . NO, dejansko bo kupljen šele 30.8., sedaj je bila vplačana le ara. Je pa tudi 2005, pa dizelček, 74 kw(100 konjičkov), barva pa bela.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 22:32:05
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: manca IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: manca mklks: ti si iz Nm a ne? V soboto 30.8. pridemo v Nm po avto pa se lahko na kavici dobimo-če imaš čas seveda Manca, jaz tud nimam daleč do NM, če bom imela čas, lahko tud jaz pridem na kavico, seveda če si za, pa še mklks pride s svojo princesko. Ej, to pa lahko komot. Pa če hoče lahko pride še katera. A je varianta, da se dobimo v lokalčku(piceriji) zraven TPV-ja (Kandijska cesta 60)? Komot se lahko tam dobimo in seveda je še katera vabljena....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 22:33:35
|
|
|
|
manca
|
Bomo pa po vsej verjetnosti tam okrog 10ih...pa prevzamemo in vplačamo avto, potem bo pa čas za kavico. Sej ti bo to odgovarjalo?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 22:34:45
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: manca IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: manca IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Aja, manca čestitke za avto in srečno vožnjo. Tud midva imava Megana Grandtour in sva super zadovoljna. Hvala za čestitke. Sta kupila rabljenega ali novega? Koliko časa ga že imata? Ni bilo nobenih problemov? Sva kupla rabljenega, l. 2005, nam ga je en kolega pripeljal iz Nemčije. Do zdej res nobenih problemov . A vidva sta ga kupila v TPV-ju? Ja, kako si uganila . NO, dejansko bo kupljen šele 30.8., sedaj je bila vplačana le ara. Je pa tudi 2005, pa dizelček, 74 kw(100 konjičkov), barva pa bela. , samo da vama bo služil. Midva ga imava od aprila, je črne barve in 1.9, pa tud dizel.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 22:36:54
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: manca Bomo pa po vsej verjetnosti tam okrog 10ih...pa prevzamemo in vplačamo avto, potem bo pa čas za kavico. Sej ti bo to odgovarjalo? Se pravi okol 11 bi se lahko dobili. Resnično upam, da bom lahko prišla, razen če ne pride kaj vmes.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 22:42:50
|
|
|
|
tintin
|
Hoj, Manca glede copatk, bolje da kupiš kaj bolj mehkega in gibljivega. Npr. copatke ala robeez (ima babycenter samo so dragi 29 evr). Jaz sem copatke naročila prejšnji teden pri eni na mamini čvekalnici, ki jih naroča preko e-baya. So od littleshoes (podobni robeezom), celi usnjeni. Stanejo s poštnino 14 evr. Zdele ne morem prilepit linka, ker nisem na svojem compu. Za 12 cm nogo (vasja ima tudi 12,4 cm) je velikost 20 oz. od 12-18 mesecev.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 22:50:14
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin Hoj, Manca glede copatk, bolje da kupiš kaj bolj mehkega in gibljivega. Npr. copatke ala robeez (ima babycenter samo so dragi 29 evr). Jaz sem copatke naročila prejšnji teden pri eni na mamini čvekalnici, ki jih naroča preko e-baya. So od littleshoes (podobni robeezom), celi usnjeni. Stanejo s poštnino 14 evr. Zdele ne morem prilepit linka, ker nisem na svojem compu. Za 12 cm nogo (vasja ima tudi 12,4 cm) je velikost 20 oz. od 12-18 mesecev. a pa se potem v teh copatkah noge nič ne potijo preveč?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 23:00:10
|
|
|
|
tintin
|
pomoje ne, ker so itak celi usnjeni. Sem pa jaz kupila ene na to foro tudi v Sončku na Bledu (pod hotelom Park) za 14 evr in so fajn. So pa od Playshoesa.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 23:03:58
|
|
|
|
manca
|
čE se ne motim si ti pisala, da so ok od Snuggle Feet a ne?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 23:13:09
|
|
|
|
tintin
|
tudi ja.. pa ShooShoes pa StarChild pa LittleShoes. Vse so na isto foro.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 23:22:19
|
|
|
|
tintin
|
super! Jaz pa čakam LittleShoezke:) Te Snugglice pa naročim naslednjo rundo (in si sposodim Viso od mojega). Včasih prav bentim, ker imam sama Amex
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 23:30:30
|
|
|
|
kanarka
|
Pismo, jaz nimam še nobenih niti šuhov niti copatov. Si sploh ne predstavljam, kaj ji naj dam na nogo. Tuki je skoz tako vroče, da ji že bosa nogica švica. Po mojem bomo celo leto kr v copatkih. Sam kje naj jih naročim. Sem mal po trgovinah gledala, pa nič kvalitetnega našla. Sama plastik fantastik. Ojoj, dober večer. Sem se tako zagnala v pisanje, ko ste glih pri copatkih, da sem vas pozabla pozdravit. Sej spomin mi je pa že odpovedal, tako da ne vem nič druga komentirati, kot od GB, ker se glih mene tiče. Seveda ti bom poslikala in ti poslala fotke. Kdaj si že rekla, da planirate?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del 19.8.2008 23:37:43
|
|
|
|
manca
|
Mamuška: dolžna sem ti še en odgovor. Namreč ne iz Schleckerja, niti iz Muellerja mi iz Avstrije niso poslali nobenega odgovora glede vrečk za shranjevanje MM. Če bo vse ok bi šli po vsej verjetnosti v začetku septembra gor v Avstrijo (moramo it dve nočni lučki reklamirat v Eduscho-ta) pa bi ti jih lahko prinesla če boš želela...bi ti lahko prej tudi sms poslala in ti napisala ceno pa bi mi potem ti nazaj odgovorila če ti cena odgovarja.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.